Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszajelzés, értékelés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1032 Ágoston 3

(Berger O Mariann, 2012.03.16 21:44)

Tisztelt Mónika!
Köszönöm a részletes elemzést sokat segített.
Üdvözlettel Mariann

Csillagjegyek

(T.Edit, 2011.06.28 17:10)

Szép napot Mindenkinek!
A csillagjegyes leírásokhoz szeretnék hozzászólni. Ilyen részletes és telitalálat jellemzést még sehol sem olvastam.
Nagyon tetszett és nagyon igaz is volt.
Köszönettel.

Re: Csillagjegyek

(T.Editnek, 2011.06.28 22:15)

Kedves Edit!
Örülök, ha tetszett a részletes leírás. Azért tettem fel ezt az anyagot, mert magam is igen jónak találtam. Ahogy az oldal bevezetőjében utaltam is rá, nem az én alaposságomat dícséri, de az a lényeg, hogy aki elolvassa, jól fel tudja használni.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Szegvár

(Remzső Orsolya, 2011.03.27 20:35)

Kedves Mónika!Köszönöm szépen a válaszodat!Nagyon beletaláltál mindenbe!Azt hiszem igazad van és valóban bele kell vágnom az asztro suliba és majd az idő eldönti mennyire lesz kitartásom hozzá egyébként veszíteni valóm nincs mert csak több lehetek általa!A legnagyobb problémát valóban a halakban együtt álló mekur,vénusz okozza ami szemben áll a hatos házban lévő plútó,uránusz együttállással.Egyértelműen nehezen öntöm szavakba azt amit érzek de csak akkor ha azonnal kell válaszolnom.Ha hagynak elmélyülni az adott témán akkor írásban nagyon jól tudok boldogulni.Ami még ezzel a probléma,hogy túlságosan együtt érző típus vagyok és ha valami rosszat látok a horoszkópban azt nem tudom hogyan mondjam és nem tudok őszinte lenni hanem mellé beszélek mert félek,hogy a válaszom befolyásolja a döntésében illetve az élete alakulásában.Tehát ezt még meg kell tanulnom kezelni de erre a szembenállás miatt kevés esélyem van.Még egyszer nagyon köszönöm a válaszodat és fogok jelentkezni ,hogy hogyan haladok a tanulmányokkal!Üdv:Orsolya

Miskolc

(M.Zsó, 2010.12.06 12:22)

Kedves Mónika!
Nagyon szépen köszönöm az elemzést. Egy kicsit fejbe vágtak a dolgok ,de igazán hálás vagyok, hogy elkészítetted nekem. Lehet, hogy miután még egyszer átolvasom lesznek kérdéseim, de azt majd elküldöm Neked. Még egyszer nagyon szépen köszönöm. Üdv:Zsó

Visszajelzés + új kérés (e-mailben jött)

(Zs......, 2010.11.30 09:14)

Kedves Mónika Örömmel olvastam az elemzését. Köszönöm hogy időt szakított erre. A pénzügyi dolgokban igaz hogy a férjem a mérvadó de nem szokta megvétozni az elképzeléseimet.Amit szeretnék azt mindig megtudom valósitani nem szokott beleszólni a dolgokba.A munkahelyi dolgokkal kapcsolatba az igaz hogy szeretem a munkámat de remélem nem áll fenn annak a veszélye hogy átszervezés miatt új munkahelyre kerülök. Szociális gondozó vagyok a polgármesteri hivatalba már 22 éve. Szeretnék még azért itt maradni és ugyanígy folytatni munkámat. Még egyszer nagyon köszönöm a munkáját. De szeretném kérni hogy FÉRJEMNEK is megnézné HOROSZKÓPJÁT- 1900 00.20 22órakkor született. Munkahelyi és PÉNZÜGYI HELYZETET SZERETNÉM kérni JÖVŐT{2011} ILLETŐEN. Várom válaszát ugyan erre az eamil címre. Tisztelettel ZS......

e-mailben érkezett értékelés

(S......, 2010.11.21 11:39)

Kedves Mónika!

Elnézését kérem, hogy csak most válaszolok a levelére. az utóbbi időben elég elfoglalt vagyok és időhiányban szenvedek.
Köszönöm Önnek az elkészített horoszkópot. Nagy az igazságtartalma. Valóban sok esetben úgy vannak a dolgok ahogy Ön is írta. Szerintem majdnem felesleges erről megerősítést írni, hiszen Ön teljesen tökéletesen olvas az emberke képleteiben, ebben a sajátom elolvasása után teljesen biztos vagyok.
Még egyszer nagyon köszönöm Önnek, hogy szabadidejét áldozta az elemzésem elkészítésére.
Sok sikert kívánok Önnek.
Üdvözlettel:
S......

ezt az értékelést e-mailben kaptam

(Gabi, 2010.10.25 21:02)

Kedves Móni!

Nagyon köszönöm az elemzést.
Igazán érdekes volt. Sok dolgot tudtam a lányomról és sejtettem, melyeket most nagyszerűen vissza is igazoltál.
Örömmel hallom, hogy ha az idő engedi, akkor a 30.-i túrán, melyet kolléganőmék, Magdiék szerveznek Te is jelen leszel.
Ha minden jól megy én is és akkor személyesen is találkozhatunk.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Üdv.

Gabi :-))))

ezt az értékelést e-mailben kaptam

(H......, 2010.10.07 09:15)

...Én nagyon várom,hogy rászánd magad a teljes horoszkóp készítésre.Már többször próbáltam igazi hiteles horoszkópot szerezni(pénzért is),de nem igazán sikerült. Azért zaklatnálak ezzel, mert a válaszaid annyira betaláltak,hogy az hihetetlen.Úgy gondolom, hogy vannak dolgok amiket érez az ember,de nem tudja, nem meri felismerni az út keresése során. Én is különböző mankókat keresek ehhez, és így találtalak meg téged (véletlenek ugye nincsenek) Én csak legekben tudok rólad véleményt mondani.A válaszaiddal a lelkem mélyéig hatoltál, úgy hogy nem tudtam nem őszinte lenni magamhoz..Szerintem ez a legfontosabb,ha segítséget kérünk és kapunk azt hogy fogadjuk, kitől jön. Neked ehhez olyan képességed van,hogy az hihetetlen és ezt még megfűszerezed egy kis humorral finoman elrejtve. Szóval ezért szeretnélek megkérni arra,hogy még is készíts teljes horoszkópot. Tudom ,hogy nagy munka, de ha mégis lehetne, légyszi légszi.......!
Nagyon köszönöm az eddigieket is!
----------------------------------------------------
Én is köszönöm az értékelést. :-)

Visszajelzés

(Orsi, 2010.09.29 21:04)

Szia te vagy aki értelmesen feltártad nekem a ezt a területet. A neptunról,pedig az jutott eszemben hogy a filmezés bolygója fényképezésé. Én pedig úgy írom a meséimet hogy látok egy filmszerű eseményeket és azt írom le.Fantasztikus az asztrológia!!
Neked pedig a stílusod olyan könnyed a témában hogy ezért tudsz segíteni másokon. Vizes jegy dominanciád van szerintem. Sok intuícióval vagy megáldva!

köszönöm szépen a munkád!
Orsi

1171 Budapest, Bánréve u. 24.

(Bartók Katalin, 2010.09.26 09:05)

Kedves Mónika !
Nagyon köszönöm, a felmerült kérdéseimre kimerítő választ kaptam. A bizonytalanságom gondolom az egyszerre felmerülő problémákból adódik, mert ahogy a mondás tartja, a baj nem jár egyedül....
Még egyszer nagyon köszönöm és további sikeres munkát kívánok!
Üdvözlettel: Bartók Katalin

Visszajelzés

(Erika, 2010.09.25 12:32)

Kedves Mónika!

Köszönöm szépen az elemzést, még párszor át kell olvasgatnom, hogy értelmezzem, lefordítsam magamnak!
Még gyűjtögetem a kérdéseket, ha megvannak, akkor még írok:)
Mégegyszer nagyon köszönöm!!!!!

m......@mailbox.hu

(L......, 2010.09.24 10:06)

Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes horoszkópot. Maximálisan elégedett vagyok vele. További minden jót és jó egészséget kívánok önnek.

Visszajelzés

(Hilda, 2010.09.24 09:12)

Szia Mónika!

Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszaidat. Egy kicsit emésztgettem.
Ha lehetséges szeretnék kérni egy teljes horoszkópot.
Olyan kérdésem van még, hogy látszik-e milyen területtel kapcsolatos munkát kellene végeznem? Az ezotéria, a gyógyítás kapcsolódik-e a munkámhoz?

Amit nőiesség megéléséről írtál teljesen igaz. Valószínű ez is a feladataimhoz tartozik. Nem szeretek igazán "nőnek öltözni"( ezt egyszer egy kollegám mondta mikor szoknyában voltam).
Nem szoktam sminkelni magam, szinte mindig nadrágban járok, mert a sok rohanásban azt tartom praktikusnak.(kifogás)

Anyagiakról az is nagyon igaz ,hogy mindig túl aggódom a dolgokat ,igaz másban is.


Nagyon köszönöm!

Üdv.: Hilda

mapipiti@freemail.hu

(Mónika, 2010.09.04 05:52)

Drága Móni!
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Eddig is sejtettem, hogy a Mars a segítségemre van, mert a munkámhoz mindig éreztem magamban elég erőt, de azt nem tudtam, hogy a környezetemmel levő jó kapcsolatomat a Jupiternek köszönhetem. Valóban szeretek mindenkivel jóban lenni, és mindig alaposan kielemzem magamban a napi eseményeket, és átgondolom, mit tehetnék, hogy a legjobban alakuljanak kapcsolataim, mindezt aszerint az értékrend szerint, amelyet említettél. A mostani munkámat tényleg nagyon szeretem, és tervezem, hogy mellette még maszírozni is fogok, részben anyagi okok miatt, részben, mert nagyon szeretek maszírozni.
Örülök, hogy rávilágítottál a munkámmal és a környezetemmel való kapcsolatomra, így még több erőt érzek magamban, hogy véghezvigyem, amit elterveztem.
Neked is sok sikert kívánok a továbbiakban!
Szeretettel Mónika

madanec.ildi@gmail.com

(Madanec Ildikó, 2010.08.31 16:31)

Kedves Móni!

Nagyon köszönöm a kielégítő elemzésedet, azt hiszen nem sok minden maradt véka alá rejtve. :) Lehet, hogy a megoldást nem találom meg a problémámra(ez, persze nem a te hibád, hiszen minden kérdésemre válaszoltál), de teljes képet kaptam arról, hogy milyen irányba kéne haladnom, mi az ami befolyásol és mit tudnék tenni ellene. :)
Amit a későbbi levelemben feltett kérdésemre válaszoltál a kislányomról, az meg szabályos megkönnyebbülést okozott anyai szívemnek. Adtál jó pár tippet és útmutatást és remélem minden a legjobban alakul majd.

Mindent nagyon köszönök!
Ildi

......@gmail.com

(Vízöntő, 2010.08.29 22:00)

Kedves!
Köszönöm gyors elemzésed.
Majdnem 20 év úgy telt, hogy én nem is léteztem. Pénzt nem kaptam, kérni kellett, amit nem szórtam el, bántalmazás, és egyéb.
Hajléktalanokkal foglalkozom, szeretem ezt a munkát, de mivel nem tudok besúgni a főnöknek, lassan kicsinál. ( A főnök egy disszonáns vízöntő, sztem. a férjem egy ikrek...)
Kicsinyes gonosz megjegyzéseket kell hallgatni, és más egyéb dolgot. Nem válhatok el, nincs hová menjek.
A gyerekeimért felelek, de nagyon nagyon sok düh készül feltörni belőlem, sok évig csak nyeltem vissza a megalázásokat. Hihetetlen változásokon estem át, végre kezdek magamra találni, a munkámban sikereket érek el.
Ezt még szerettem volna Neked elmondani. Igen azért bújok a könyveimbe, hogy eltünjek egy kicsit.

Még egyszer nagyon köszönöm a válaszodat, és az empátiádat.:)
Vízöntő

szilvi.mehesz@freemail.hu

(Méhész Lászlóné Szilvi, 2010.08.25 07:30)

Kedves Móni!

Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre! Nagyon tetszett az értékelés, és az külön tetszett, hogy az adott problémára adott válaszaidban saját élettapasztalataidat is felhasználtad, így sokkal személyesebbnek és őszintébbnek éreztem. Ráadásul ha valamit nem értettem, csak megkérdeztem, és máris kitisztult a kép. Egy-egy nehéz pillanatomban sokat segít a válaszod!
Köszönöm!

E-mailben elküldött értékelés

(A......, 2010.08.22 14:17)

Szia Mónika!

Megkaptam leveledet, bevallom őszintén egy kicsit elszomorítottál, hogy a közeljövőben semmi sem fog jól alakulni, de valahol ezt én már sejtettem. Őszintén reméltem, hogy te rá tudsz engem venni az előrejelzéseid alapján, hogy menjek a párom után egy jobb élet reményében. De hát a jobb élet még várat magára. Azt gondoltam, hogy munkahelyem itt a mi városunkban nem lesz, mert sajnos nagyon kevés a munkalehetőség, ezért is talán költözni kellene, következő évben hátha sikerül.

Annak viszont szívből örülök, hogy szerinted tartós lesz a házaságunk, ez mindenél többet ér!!! Az anyagiak csak "mellékesek".

Nagyon szépen köszönöm az előrejelzésedet, ami nem túl bíztató, de kivárom a következő évet, ami szerinted számomra fontos év lesz. Egyébként a jelenlegi évre írt elemzésed teljesen azt tükrözi, amiket már én is sejtettem, ill. tudtam legbelül. Köszönöm az őszinteségedet. Sok sikert a további munkádhoz!

A......

Kedves Mónika!

(Gáborné Ivády Éva, 2010.08.21 09:39)

Még mindig kicsit sokkos vagyok a leírtaktól - annyira pontosan megfogalmaztál mindent, hogy magam sem tudtam volna jobban. Ha valaki ilyet tud, mint Te, ezzel kellene foglalkozni talán "főállásban" is. Jó lehet, ha valaki tudja, merre visz a saját útja! Mindenesetre köszönöm, és sok sikert kívánok tiszta szívemből!