Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszajelzés, értékelés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: xx

(Az asztrológus válaszolt, 2016.07.18 07:52)

Bár tudnám, hogy ki írta ezt a levelet.

karajlana@gmail.com

(Karajlana, 2016.01.22 21:30)

Kedves Mónika!!!
Szeretném megköszönni a válaszát,amit kaptam,mr. Biggel kapcsolatban...
Nagy valószinüséggel igaza van..kezd sok minden kikristályosodni ...a Mars mindig "rossz helyen" van nekem és beletenyerel a levesembe...A vonzalom még nem ért véget de csak kinlódom.
Kisérje Áldás a munkájában!!
K.

zitus0928@gmail.com

(Pátkai Zita, 2015.12.07 21:19)

Kedves Mónika!
Nagyon szépen köszönöm az elemzést. Nagyon jó volt olvasni, hogy lehet nekem is párkapcsolatom a jövőben még ha nem is az egyszerűbb fajtából. Ez már önmagában megnyugtató számomra és annak is nagyon örültem, hogy azért belátható időn belül van rá kilátás. Ami az emberek belső értékét illeti szerintem ez nálam maximálisan helytálló, mert nem csak párkapcsolati téren, de minden egyéb kapcsolatomban valóban az emberek belső értékeit fontosabbnak tartom mint bármi mást, (pl. a külsőt, vagy a pénztárca vastagságát...)
Ugyanakkor rengeteg kérdést is felvetett bennem az elemzés. Tudom, hogy most a kérdésem arra vonatkozott, hogy lehet e nekem hosszabb távú párkapcsolatom, de ha konkrét párkapcsolatot nézünk abban az esetben a képet gondolom tovább árnyalja maga a partner horoszkópja is. Úgyértem ez a szembenállás ami nálam látható a partnertől függően kiéleződhet vagy egy kompromisszumkészebb partner esetén finomodhat is?
Köszönöm, hogy foglalkozott a kérdésemmel, ami pedig a mikor kérdését illeti, az előrejelzéseiről a későbbiekben visszajelzek.
Addig is minden jót kívánok, és kellemes ünnepeket
Pátkai Zita

Re: zitus0928@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2015.12.07 22:04)

A partner horoszkópja természetesen hat a kapcsolat alakulására, de nem váltja ki a szülött horoszkópjának hatásait. Emiatt (is) fordulhat elő, hogy ugyanazr a kapcsolatot a benne élők különbözőképpen élhetik meg.
Ezenfelül a bolygók természetes haladása, illetve a különböző progressziók, direkciók is hatnak, ezzel a sors alakulását hol kicsit könnyebbnek, máskor meg nehezebbnek érezzük, és emiatt ugyanaz a feszítő, diszharmonikus fényszög sem mindig ugyanolyan mértékben nehezítik meg az életet, de azért mindig lehet érezni, hogy ott van. Viszont ahogy idősödik az ember, jó eséllyel megtanul együtt élni vele, és akkor már nem annyira zavaró.

karajlana@gmail.com

(Karolina, 2015.11.22 17:47)

Kedves Mónika!
Ha módjában áll,akkor én szeretnék választ kapni a szept. eleji kérdésemre,mr. Biggel kapcsolatban.
Köszönöm szépen.

medovarszkigy@ mail.com

(medovarszki györgy, 2013.02.05 07:03)

szeretném tudni hogy mi várható ebbe a évben szerelmi kapcsolat terén mert elvált vagyok és szeretnék egy kapcsolatot a adataim 1964 4. 27 születem

Re: medovarszkigy@ mail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.02.05 07:50)

A horoszkópállításhoz szükséges adatokat két helyen is leírtam. Amit Ön megadott, nem elégséges hozzá, ezért a születési képlete alapján nem tudok válaszolni a kérdésére.

Az első megkeresése idejére kérdőképletet állítottam. A kérdés kései de értékelhető. Lehetséges, hogy valaki már tetszik is?

Két éven belül, de legkorábban az év vége körül várható új partner felbukkanása egy olyan asszony személyében, aki talán a meglevő baráti/ismerősi kapcsolatai közül kerül ki, de mindenképpen olyan személy, aki anyagi támaszt is keres és valószínűleg komoly elvárásai vannak az ágyban.
A kapcsolatuknak akkor van tehát esélye, ha férfiként helyt tud állni, és nem jelent gondot az eltartása. Lehet, hogy az utóbbi nem lesz sima ügy. Tisztázzák az elvárásokat a kapcsolat elején, ne akarjon neki akkor többet adni, mint amire képes, mert ezt később is elvárja majd, és csalódni fog, talán elhidegülésnek érzi, ha akkor már nem kapja meg mindazt, amit az elején.

A kérdőképlet szabályai szerint ezt a kérdést többet nem teheti fel. A későbbi visszajelzést köszönettel veszem.

ilona.jaszlany@gmail.com

(TAJTI ILONA, 2014.09.01 21:28)

Jászapátin születtem 1958.09.19-én,reggel 6 óra 30 perckor. 11 éve elhagyott a férjem,8 hónapja meghalt. Nagyon kötődtem hozzá. Szeretnék végre új kapcsolatot teremteni, együtt élni egy kedves férfivel. Azt szeretném kérdezni,hogy van e erre remény,vagy egyedül élem le az életem hátralevő részét? Ilona Jászdózsáról /Szolnoktól 50 km-re/

nyíregyháza

(szikora mariann, 2014.01.22 11:56)

szerelmi,egészség,anyagi téma érdekel.

Re: nyíregyháza

(szikora mariann, 2014.01.22 11:58)

1971.11.28. szerelem,egészség,anyagi.

Re: Re: nyíregyháza

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.22 14:03)

Általában ezek a témák szoktak mindenkit érdekelni.

Ezzel a két hozzászólással viszont nem tudok mit kezdeni. Fel kellett volna tenni legalább egy kérdést, plusz az adatokat a honlapon leírtak szerint megadni, és emellé egy elérhetőséget -leginkább egy e-mail címet- ahova a honorárium fizetésével kapcsolatos információt, majd később a befizetésről szóló nyugtát és az elemzést elküldhetem.

Másrészről nem tudom véka alá rejteni, hogy az ilyen igénytelen megkeresésekkel amúgy sem szívesen foglalkozok. Én veszem a fáradságot, hogy igényes választ adjak, ezért egy pár normálisan megfogalmazott mondatot elvárnék.

mayerteri@gmail.com

(Mayer Teréz, 2013.12.03 10:29)

Kedves Mónika! Sok évvel ezelőtt elkészitett horoszkópnál a születési óra, percet csak megközelitő pontossággal tudtam megadni. Ennek alapján az aszcendensem Bak. Napjegyem egyébként a Szűz. Később egy ismerősöm elvégzett a születési idő pontosítást, mely alapján Vízöntő az aszcendensem. (születési időpont: 1955.09.01.17 óra 5 perc, Budapest). Sok éven keresztül úgy tudtam dupla földjegy vagyok. A Bak és Vízöntő aszcendensek jellemzőit elolvasva azonban mindkettőben magamra ismerek. Mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm a választ. Szép napot kívánok Önnek. M. Teréz

Re: mayerteri@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.04 01:45)

Kedves Kérdező!
Az Ön aszcendense a megadott születési időre Bak 17°15'. Valószínűleg az ismerőse nem vette számításba, hogy 1955-ben Magyarországon október 2-ig nyári időszámítás volt.
Az I. házban viszont bezárt jegyként valóban ott van a Vízöntő, aminek a hatása másodlagosan jelentkezni fog, ezért érzi úgy, hogy mindkét jegy jellemzői megfelelnek Önre. A horoszkópábrát megtalálja a képletek között.

Re: Re: mayerteri@gmail.com

(Mayer Teréz, 2013.12.06 18:26)

Kedves Mónika! Köszönöm a válaszát az aszcendensemmel kapcsolatos kérdésemre. Minden jót kívánok Önnek.
Üdv. M. Teréz

karajlana@gmail.com

(karajlana, 2013.08.24 15:29)

Kedves Mónika! Kérésére és megelégedésemre visszajelzek a prognózisával kapcsolatban,amit nyár elején kaptam a kérdésemre.Minden hasonlóképp történt,amint Ön jelezte.1976.márc.11-én születtem Szabadkán,van egy 2003.márc.26-án,Zentán született kislányom,akinek az apukája 1973.aug.9-én,Zentán született.A probléma a pénztelenségünkben rejlett,a volt férj,a kislányom apja-nem kiván gyermektartást fizetni,inkább börtönbe megy.Ez nekünk kevés boldogság,hisz a gyerek ezzel nem lakik jól,de lenne neki miböl fizetni.Az anyagi helyzetünk valóban innen-onnan csöpögö családi segitségböl nem mondott teljesen csődöt,és tőle valóban nem kaptuk el a tartozást!Az érdekesség,amit Ön nyár közepére látott,elhagyta egy időre a jelenlegi felesége,és ez idő alatt úgy tűnt,rendeződik majd a kislány kapcsolata az apukájával.De ahogy visszakönyörögte a nőt,ismét lerázta a gyereket,akit annak idején annyira akart és állitólag imádott...Ön szerint ilyenkor melyek a valós érzelmek?Szerette valaha is a gyerekét?A lényeg az,h.a meglátásai jók voltak,éhen nem haltunk,utcára nem kerültünk.Egyedül azzal a prognózisával nem tudok mit kezdeni,h.a gyermekem apja pénzt gyüjtöget a lányom számára valahol.De igaza legyen.Sok sikert kivánok a munkájához,nagyon köszönöm a válaszát,munkáját sokra értékelem!Legyen Áldás a munkáján!üdvözlettel Karajlana

Re: karajlana@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.24 20:44)

Köszönöm a visszajelzést.

A volt férje korábban szerette a gyereket. A kérdőképlet mutatja a múltat is. A mostani állapot szerint viszont már nem érdekli. Ez nem azt jelenti, hogy kiszeretett volna belőle, csak elmúlt az a lelkesedés, mint amikor még együtt éltek, és friss volt az apaság élménye.

A volt férje és a közös gyerek kapcsolata később erősödni fog: a gyerek keresi majd az apját, ami természetes. Néha jobban alakul, máskor meg nem annyira.
Akkor alakulhat rosszul, ha a kislány azt érzi, hogy ez a férfi az anyukája volt férje, akit a sok dolog miatt, amit anyu szokott mondani róla, nem szabad szeretni.

Ha hagyja, hogy egyszerűen csak az apja legyen a kislánynak, akkor teszi a legjobbat mindannyiójuknak. A kapcsolattartást tehát bízza rájuk, mert ez az ő közös ügyük, és a lányuk is elég nagy már , hogy ezt az utat saját maga kezdje el járni.

A problémáikat pedig rendezzék akkor, amikor a gyerek nem látja, és ha tud is róluk, ne vigye túlzásba előtte az apuka rossz színben való feltüntetését!

békéscsaba kolozsvári 16

(medovarszki györgy, 2013.02.04 15:13)

szeretném tudni hogy fogok állni a szerelmi kapcsolataimba ebbe a évbe találok e valakit mert elvált vagyok előre is köszönöm Gyuri

Re: békéscsaba kolozsvári 16

(F.V., 2013.02.04 15:18)

sajnálom de adatok nélkül nem tudok segíteni

lacicsirka@gmail.com

(Kiss Melinda, 2012.07.24 19:25)

Kedves Mónika!
Köszönöm a válaszodat,ha az anyagi helyzetem úgy alakul;fogok kérni részletes elemzést.Találtam egy asztrológust!A költözést úgy is értettem,hogy elhagyom a páromat,csak nem fogalmaztam világosan.Válaszodat köszönöm,minden jót Melinda.

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válasza, 2012.07.24 19:48)

Kedves Melinda!
Köszönöm a visszajelzést. Én is minden jót kívánok neked!
Üdvözlettel
Montero Mónika