Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Visszajelzés, értékelés

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szofia2016@citromail.hu

(Papné Gyenes Edina Klaudia, 2017.03.11 17:15)

Tisztelt Mónika! Köszönöm az elemzést és elnézést, hogy az előttire nem jeleztem vissza! Inkább én vagyok az aki nagyon szeretné a harmadik kisbabát hogy ő kisfiú legyen, sajnos az apuka nem dolgozik ó helyen és én keresek többet, de sok mindenben igaza van! Az ez előtti kérdésre megfogadtam a tanácsát és csak a következő évben akkor is év végén sikerült a kis tesó aki probléma mentesen és egészségesen született meg! A mostani kérdésnél pedig reménykedünk hogy hátha még is egy kisfiú választana minket de ugyan annyira örülnénk kislánynak is csak legyen egészséges ez a lényeg. Próbálkozni próbálkozunk mivel az első két kislányunk is csak sokára fogant meg sajnos nem tudom miért de mind a kétszer év végén november és legutóbb december, így bizakodok hátha akkor sikerülne esetleg évforduló környékén! Még egyszer köszönöm az elemzést! Maradok tisztelettel és hálával!

melcsi.soos@gmail.com

(Soos Melinda, 2017.02.05 12:33)

Ilyenkor azt szoktam mondani hogy talán a sors akarta igy.Köszönom az elemzest.Nagyon hasznos volt

melcsi.soos@gmail.com

(Soos Melinda, 2017.02.05 09:14)

De ha monjuk homoszexuáis lenne ez a srác miėrt csokolozott velem.?Miért a nőket szereti?
Az már tènyleg igaz hogy már nincs bennem az a nagy lángolás iránta.Valoszinűleg azèrt mert nem voltam elèg bátor hogy lépjek.És beletörődtem ebbe.

Re: melcsi.soos@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2017.02.05 11:11)

Ez csak egy feltételezés volt, de te sem tudhatod, hogy mi van mélyen benne, miért nem használta ki a tálcán kínálkozó alkalmat. Persze lehet, hogy pont ő nem meleg, de ha már megkérdezted, meleg férfi is próbálkozhat nővel, van aki megnősül és gyermeke is lesz.
Lehet, hogy jobban jártál, hogy ebből a kalandból végül nem lett semmi.

hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2017.01.27 19:51)

Kedves Mónika!
Most olvastam sorait és szeretném megköszönni a rám szánt idejét energiáját segítségnyujtását ebben a nehéz helyzetben.
Igaza van benne teljesen hogy bármilyen fizetési kötelezettséget nem éreznék korrektnek,de próbálom ugy felfogni ha az életünk élhető marad már jó.
A levél megírása után a testi tünetek jelentősen mérséklődtek,ahogy ön is írja a testi tünetek vélhetően szoros összefüggésben van a lelkiekkel.
Igaz teljesen az is hogy sokszor szorongok és valóban félek is kicsit mi lesz majd.
Azért is mert a babakérdés sokszor felmerűl,bár ezzel ugy vagyok ha jönni akar ugyis jön,és ebből is fakad szorongásom hogy akkor mi lesz,ráadásul nem leszek már fiatalabb és már évek ota jó lenne ha lenne csak nem volt mindegy hogy kivel gondolkodnék erről komolyabban....
Az anyagiak pedig ugye fontos eleme a családnak és ez szintén szorongásra ad okot amit önuralommal próbálok felülírni.
Mégegyszer köszönöm fáradozását mindenképpen visszajelezek hogy mi hogyan történt.

2016.12.05

(N.A., 2017.01.25 22:35)

Kedves Mónika, Szeretném tudatni Önnel, hogy a várt bírói döntés a mai napon megérkezett és kifogásomat a bíróság elutasította. Nem jutok a kölcsönadott pénzemhez, a bíróság így döntött. Az Ön által leírottak minden észrevétele megegyezik azzal,ami valóban történt. Úgy ahogy leírta hetekkel ezelőtt, úgy történt minden. ..Szomorú, nem inkább elkeseredett vagyok... Szeretnék Önnel kapcsolatban maradni a jövőben, életem nagyobb kérdései miatt is (az elhatározást is megerősítette bennem, a kérdő asztrológia elsajátítása iránt)...és még ez az ügy sem zárult le. Nekem.Nálam. Bennem. Persze azt már nem kívánnám,hogy ingyen dolgozzék. Ha eljön az ideje, jelentkezem. Sok sikert kívánok! N.A.

2016.12.05

(N.A., 2017.01.16 16:48)

Kedves Mónika,

Nagyon köszönöm rám szánt idejét. Köszönöm, hogy élhettem a lehetőséggel, hogy anyagi ellenszolgáltatás nélkül időt és energiát fordított egy olyan kérdésre, amiből Önnek semmilyen érdeke, előnye nem származott. Ezért csak hálás lehetek. Persze amit olvastam,-annak ellenére-hogy rendkívül igaz állapotjelentést adott a helyzetemről, annak eredményét nem szívesen fogadom el, hisz számomra nem kedvez. Természetesen amint lesz végső eredmény jelezni fogom Önnek, hogy a visszajelzésként munkáját így tiszteljem meg.
Utolsó bekezdésben adott tanácsát is köszönöm, valószínűleg félreértésre adtam okot, amikor arról írtam, hogy „áll az ügy”. Még a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy azt higgye, hogy a csodára várok és ezért hanyagolom az ügymenetet. Ügyvédem teljes jogkörrel intézkedik velem egyeztetve és szoros kapcsolatban áll az adós ügyvédjével. Novemberben azt az információt kaptam tőle, hogy a „labda az adósnál pattog”. Októberi fellebbezésemre az adósnak kellett jelezni és előadni a bíróságnak az ő nézőpontját. Persze aztán jöttek az ünnepek és a több éves bírósági ügyintézés során egy dologban vagyok biztos, hogy iszonyú lassú….Így aztán ezért is írtam, hogy a bírói döntés még ezidáig nem történt meg.
Akárhogyis szeretnék kívánni kitartást mindennapjaihoz, erőt azokhoz a nehéz olvasói levelekhez, akik saját problémáik kivetítéseit időnként Önön próbálják levezetni. Biztatni szeretném levelemmel, hogy van értelme áldozatos munkájának. Részemről hálás vagyok. N.A.

Re: Re: válasz elemzésre

(senkeri gyuláné, 2017.01.10 11:51)

Pontos -óra, perc - szűletési dátumot adtam meg. Érthetetlen, hogy ezzel egy asztrológus nem tud mmit kezdeni. Egyébként pedig három éve teszem a lépéseket , nem ülök ölbe tett kézzel csak sajnos egyre rosszabb lesz minden. Ne haragudjon , de ha valaki szakemberként még elindulni se tud, teljesen fölösleges bántó és kategorikus módon sablonos általánosságokat tanácsolni, úgy, hogy az embernek halvány fogalma nincs róla , hogy a másik miken ment keresztűl - és lehetséges , hogy mindezt közel sem csak a saját hibáinak köszönhette.
Űdvözlettel

Re: Re: Re: válasz elemzésre

(az asztrológus válaszolt, 2017.01.10 15:00)

"Tíz éve egy asztrológus ismerősöm megcsinálta a horoszkópomat. Nem tudtam a pontos születési időt, ő kiszámolta a 11 óra 57 percet , Rák aszcendenst.
Akihez most fordultam, a kórházi születési adatot kérte, ami 10 óra 55 perc , Ikrek. De a pontosítás során ezt elvetette , és 9 óra 55 percet, Bika aszcendenst állapított meg. Ez alapján csinált egy prognosztizálást.
Ezen a régi ismerősöm megdöbbent, de ő nem tudta most vállalni, hogy ezzel foglalkozzon , ezért máshoz küldött.
A harmadik szakember 10 óra 58 percet számított ki.
Mostmár semmit sem értek, nem tudom, melyiküknek az előrejelzését fogadhatom el.
A hivatalos dátum : Budapest, 1972. február 21. 10 óra 55 perc."
...
Ennyit a megbízható, pontos születési dátumról. Én ezen a fórumon születési idő pontosítással nem foglalkozok.
A tanácsaim nem bántásnak szántam, de úgy érzem, hogy Ön olyan választ várt, nemcsak tőlem, hanem mindenkitől, akihez eddig fordult, ami tálcán kínálja a megoldást a problémáira, márpedig ilyet senki sem tud nyújtani, pláne nem a távolból, ismeretlenül. Emiatt kár volt sértegetni.
A felesleges hozzászólásokat -összesen négyszer írta le ugyanazt- törlöm, és ezúton kívánom, hogy legyen szerencséje megtalálni az utat, ami kivezet a mélypontról, ahol most van.

Re: Re: Re: Re: válasz elemzésre

(s, gy-né, 2017.01.13 19:21)

Elnézést, ha megsértettem, nem volt szándékomban,
Minden jót kívánok '

(2016.07.20-i levél)

(Neptunusz , 2016.12.19 09:04)

Köszönöm a választ!
Néhány dolgot azonban ne tudtam értelmezni, pl. az én esetemre kivetítve, mit jelent bizonyos jegyek "romlása"? idézem:
"A barátság a Jupiter, vagyis a kérdező részéről is megvan, mivel a Szűz jegyben a Vénusznak van triplicitás szerinti méltósága, de ugyanakkor a Szűz jegy, ahol a Jupiter jár, a Vénusz romlása is, ami mutathatja a kérdező kétségeit leendő munkájával kapcsolatban. Ezt egyébként jelzi a Hold (a kérdező ösztönvilága) a tanulmányokat és leendő hivatást jelző Merkúr, illetve Vénusz közeledő szembenállása is.

A Jupiter még a 9. házban járva átlép a Mérleg jegybe, a Vénusz uralma alá kerül.... ....Ugyanakkor a Vénusz belép a Szűz jegybe, ahol a Jupiter romlása van. "

Illetve ezek a bolygómozgások mennyi idő alatt mennek végbe?
A betegségemből a vizsgálatok alapján nem maradt vissza semmi, ami akadályozhat a munkámban. Vagy a képletem alapján mégis?

Re: (2016.07.20-i levél)

(Az asztrológus válaszolt, 2017.01.01 20:18)

Az egyes bolygóknak az egyes jegyekben, illetve ezen belül az egyes fokokon különböző méltóságaik vannak, más jegyekben pedig lehet romlásuk. Ezek azt határozzák meg, hogy a bolygó az adott helyen hogy „érzi magát”, hogy fognak ezek a bolygók az adott helyzetükben viselkedni, mit várhatunk tőlük. Az a bolygó, amelyiknek van méltósága, adni szokott. A romlásban álló bolygótól nem lehet túl sok jóra számítani. Előfordul olyan is, amikor egy bolygónak méltósága is van, de ugyanakkor a saját romlásában áll. Ilyenkor az, amit a bolygó adott, később elveszik.

A bolygók egymáshoz való viszonyát pedig az határozza meg, hogy egymásnak milyen méltóságában és/vagy romlásában vannak. Ha egyszerre mindkettő fennáll (méltóság és romlás is), kezdetben jól mennek a dolgok, aztán valami miatt megváltozik a helyzet.
A kérdező esetére kivetítve a Jupiter (a kérdező) viszonya a munkához (Vénusz) a Szűz jegyben, amely mindkét bolygó romlása, de a Jupiter fokszámán, és jegy szerint is a Vénusznak van egy triplicitás szerinti méltósága, a Jupiter először bizakodva áll a munkához, úgy érzi, hogy szeretni fogja, aztán ez megváltozik. Ebben valószínűleg szerepet játszik az is, hogy romlása mellett hanyatló ház csúcsán áll, ami nemcsak a saját alkalmatlanságát jelzi, -ami talán a korábbi betegségéből fakad, mert ha már tünetmentes is, a kórtörténet elég lehet egy munkaalkalmassági igazolás visszatartásához- hanem a gyengeségét is, tehát emellett fizikai korlátai miatt nem tud majd úgy dolgozni, ahogy most tervezi.

A jegyváltás után a a romlás miatti alkalmatlanság megszűnik, ugyanakkor továbbra is gyenge marad, tehát valószínűleg számára a munka fizikailag megterhelő lesz. A munkát jelző bolygó jegyváltás után a Jupiter romlásában járva ártani fog a kérdezőnek. Nem annyira, mint egy rosszindulatú bolygó (Mars vagy Szaturnusz) tenné, de túl fárasztó lesz, a több műszak is megviselheti, vagy lelkileg lesz megterhelő.

Az, hogy mennyi idő alatt megy végbe valami az időkulcsoktól függnek. Az időkulcsokat pedig az határozza meg, hogy a bolygók milyen jegy és házhelyzetben járnak, és átlagos sebességükhez képest milyen éppen az aktuális sebességük. A kérdés idején mind a Jupiter, mind a Vénusz mozgása viszonylag gyors volt, ezért ahány fok van hátra az új jegybe való belépésig, annyi hét vagy hónap alatt történik meg a váltás. A Jupiter 10°-nyira áll a Mérleg jegytől, míg a Vénusz kb. 20°-nyira a Szűztől. A 20 hét Mikuláskor járt le, a 10 hónap jóvő tavasszal, a 20 hónap pedig kb. egy évvel később fog.

válasz elemzésre

(senkeri gyuláné, 2016.12.29 15:54)

Kedves Mónika '

Köszönöm válaszát, de én asztrológiai elemzést szerettem volna kapni Öntől. A leírt tanácsokat már többször meghallgattam, de sajnos nem megyek vele előbbre, Elismerem, amit leírtam maga, mról, az kevés ahhoz, hogy érthető legyen, mi történt velem.HGTDE

Űdvözlettel:

S. Gy.-né

Re: válasz elemzésre

(Az asztrológus válaszolt, 2017.01.01 18:57)

Tisztelt Kérdező!

Jeleztem, hogy ne várjon csodát! A születési időpont bizonytalansága miatt azzal nem tudtam mit kezdeni, a kérdése idejére pedig érvénytelen, értékelhetetlen kérdőképletet kaptam. Sajnos ezek alapján esély sem volt arra, hogy bármilyen asztrológiai elemzést készítsek.
Ha tőlem függetlenül már mástól is megkapta ugyanezeket tanácsokat, akkor lehet, hogy érdemes lenne végre hallgatni rájuk, és megtenni az első lépéseket, hogy végre történjen valami jó.

Házasság, nagy szerelem

(Barbara, 2016.11.20 09:25)

Kedves Mónika, nagyon szépen köszönöm az elemzést, 2-3 éven belül mindenképp visszajelzek, ha teljesültek a leírt dolgok. Minden jót kívánok addig is,
Barbara

Plátói szerelem

(P.E., 2016.11.02 09:45)

A levél végét nem küldte el a rendszer. Elengedem Demjént, és nyitok a megtapasztalás felé, mert ha valaki fejlődni akar, annak a csatamezőn a helye. Hiába elmélkedek a szerelemről, amíg nem élem meg,addig nem leszek mestere. Azt írtam még, hogy bárhogy is alakuljon mindent elfogadok és Örülök az aktuális jelennek. A jelenre koncentrálva érhető el a boldogság. Legyen boldog egész életében és legyen áldás a munkáján! Mégegyszer nagyon köszönöm: P.E.

Plátói szerelem

(P.E., 2016.11.02 09:45)

A levél végét nem küldte el a rendszer. Elengedem Demjént, és nyitok a megtapasztalás felé, mert ha valaki fejlődni akar, annak a csatamezőn a helye. Hiába elmélkedek a szerelemről, amíg nem élem meg,addig nem leszek mestere. Azt írtam még, hogy bárhogy is alakuljon mindent elfogadok és Örülök az aktuális jelennek. A jelenre koncentrálva érhető el a boldogság. Legyen boldog egész életében és legyen áldás a munkáján! Mégegyszer nagyon köszönöm: P.E.

Plátói szerelem

(P.E., 2016.11.01 20:41)

Kedves Mónika!


Nagyon köszönöm válaszát. Ezek szerint már a találkozásunk óta hazudott nekem ez a férfi. Mindig azt mondta, hogy már nem foglalkozik a volt kedvesével, de bevallotta, hogy még mindig szereti. A mai napon írt, hogy már nem szeretne chatelni velem. Az elmúlt hetekben éreztem, hogy valami komolyabbra fordult nála...lehet a nagy szerelmével. Kíváncsi vagyok a macsóra, jelenleg senki nincs kilátásban. Szeretnék egy olyan férfit, aki legalább olyan komolyan veszi a tanulmányait mint én, és osztozhatunk ebben a "kemény tanulós sorsban", ő biztosan megértene, illetve ha mindketten büszkén felvállalnánk , párkapcsolatban egymást. Remélem a Karácsonyom már boldogságban telik majd.

Kedves Mónika!

(Judit2016.08.09., 2016.08.11 21:27)

Kedves Mónika!
Nagyon köszönöm a fáradságos munkáját.Többször elolvastam a választ ami nem mindenhol érthető számomra.A fiammal kapcsolatban igaza van de már leki beteg öt éve.Ez is sokat segített az elköltözésben.Apja nem bírta már idegekkel a napi veszekedéseket.Elmenekült a probléma elől.Nekem van állásom tehát saját magam eltudnám tartani csak ott a fiam aki még tanul.Érzelmileg még nem vagyok túl rajta teljesen.A szeretőről már panaszkodott a fiamnak.De ez engem nem érdekel ő akarta ezt egye meg amit főzött.A többit majd az idő megoldja.Lesz kompromisszum vagy sem két emberen múlik.Bizonyos határon belül lehet róla szó csak nem tudom megéri-e?Magamban sem vagyok biztos egyenlőre.
Még egyszer köszönöm a munkáját.

xx

(xx, 2016.07.08 08:32)

Kedves Mónika!
Sajnos nem tudok visszajelzést adni, mert nem valósultak meg a terveim, így nem tudtam ellenőrizni a dolog kimenetelét.
Köszönöm