Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdőasztrológia - horary

 A történelmi időkben ezzel a módszerrel dolgoztak leginkább az asztrológusok. Nem kell hozzá születési idő, mivel arra az időpontra és helyszínre készül a horoszkóp, amikor és ahol az asztrológus megértette, hogy a kérdező mit szeretne tudni. (Ennek ellenére az első jelentkezéskor mindenképpen add meg a születési adatokat, mert később még jól jöhet!)

Itt elengedhetetlenül fontos, hogy az asztrológus, amennyire lehet, megismerje a kérdezőt és a lehető legpontosabban ismerje a hátteret, ami körülveszi, amiben a kérdés született. Ezért a bírálat (az elemzés elkészítése) előtt talán rá is kérdez dolgokra, hogy jobban értse a helyzetet. Tehát nem elég a kérdést feltenni, azt is el kell mondani, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet, mit lehet tudni az ügyeddel kapcsolatban.

A válasz egészen egyedi és pontos lehet, de a horoszkóp bírálatának (elemzésének) szigorú érvényességi és értékelhetőségi szabályai vannak, emiatt nem biztos, hogy a kérdés megválaszolható. Ebben az esetben új kérdést kell feltenned, honoráriumot viszont csak akkor kérek, ha el tudom végezni az elemzést.

Ugyanaz a kérdést nem szabad kétszer feltenni! Ez érvényes bármilyen más jövendőt fürkésző módszerre is (kártyavetés, kristálygömb, inga, stb…)

Célszerű úgy feltenni a kérdést, hogy ne az egész élettartamra vonatkozzon. Nagyon elkeserítő, ha kedvezőtlen válasz születik, de az sem túl szerencsés, ha kedvező válasz születik, de a jóslat csak több évtized múlva teljesül. Emiatt célszerű korlátokat felállítani (pl. egy éven belül megtörténik-e …?, el tudom-e adni/tudok-e venni X forintért…?, összejövök-e az idén X-szel, Y-nal, stb…)

Tipikus kérdések:
- Akarok venni egy autót, jó lesz-e nekem, megéri majd az árát?
- Kinéztem két mobiltelefont, melyik lenne jobb nekem?
- Megkapom az állást amit szeretnék?
- Vállakozást szeretnék, jó az ötletem, lesz belőle bevételem?
- Felvesznek az egyetemre?
- Nyaralni mennék, hogy sikerül a nyaralás?
- Sikerül eladnom/vennem lakást
- Tetszik X.Y. , össze tudok jönni vele?
- Elvesz feleségül a Peti?

stb. 

<= Vissza a "Honorárium" menüpontba