Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mária

A kérdés:

Szeretném megkérdezni meddig tart ez a negatív periódus az életemben ami 4 éve tart.

4 éve elhagyott a férjem két évtizednyi házasság után.Szeptemberben elváltunk.Másfél éve be soha nem gondoltam volna ,hogy ide jutokellett zárni a boltomat. Azóta nincs munkám.A kislányom külföldön,a fiam
albérletben egy párhónapos
kisbabával.Én egyedül ,állás minden nélkül.A férjem még mindig szeretem.Várhatók még valamit az élettől? Nagyon mély ponton vagyok.

Válaszát előre is köszönöm

 

Cikkek

Az elemzés

2011.04.25

Kedves Mária!
 
A megadott születési idő szerint az Ön napjegye és aszcendense is Oroszlán, a képlet ura a Nap.
 
 
A képletében szembetűnő a Vízöntő deszcendensén üldögélő Hold, ami a kapcsolatait problémássá teszi. Annál is inkább, mert ez a bolygó az ura a képletében a problémák házának. Az érzelmei rendhagyóak, és mivel a Vízöntő szilárd jegy, nehezen engedi el mindazokat az embereket, akikkel kapcsolatba kerül. A deszcendenset és a hozzá tartozó házat leginkább a párkapcsolattal azonosítják, de ide tartozik lényegében minden más ember, aki nem Ön, tehát a külvilág.
 
Ezért viseli meg annyira, hogy a szerettei magára hagyták, pedig a gyermekei -akik feltehetőleg fiatal, de felnőtt emberek-  esetében természetes, hogy a saját útjukra lépnek. Édesanyaként nyilván szereti és félti őket, hiszen az egyik messzire szakadt, a másik pedig a szülőség terhét vállalta magára, ami nem kis feladat egy fiatal férfinak. Próbálja meg, bár nem lesz egyszerű, elengedni őket. Ha nem aggódik értük, nekik is könnyebb lesz, és majd megoldják maguk a saját problémáikat.
 
Nem írta, hogy hányadik házassága volt, amelyikről írt. Kora alapján úgy sejtem, hogy nem az első. Akár az első, akár többedik, a kapcsolatai nem könnyűek és nem felhőtlenül boldogok. El tudom képzelni, hogy szereti a volt férjét, vagy inkább nem szeretné elveszteni és egyedül maradni, és emiatt táplálja magában a lángocskát, de ez a szerelem/szeretet már egyoldalú, és ilyen módon már nem építi, hanem inkább rombolja Önt. Ha tényleg szereti a volt férjét, akkor neki is -és így saját magának is- azzal teheti a legtöbbet, hogy elengedi. 
 
Ön kétszeresen is az Oroszlán jegy, és a Nap gyermeke, a Nap pedig jól áll a horoszkópjában. Ha megrázza magát, talpra tud állni, mert ez a jól álló Nap iszonyatos életerőt ad Önnek, főleg, hogy egy szintén jól álló Marshoz kapcsolódik, ami még további energiát ad, de akarni kell használni őket. Ha elsüllyed az önsajnálatban, akkor ezektől az energiáktól elzárja magát, és innentől fogva semmi sem sikerül, illetve olyan dolgokat is kudarcnak él meg, ami nem feltétlenül az.
 
A 2005. évi születésnapja környékén vonult át a Szaturnusz tranzitja a születési képlete aszcendense és egyben saját kvadrát fényszöge fölött. A Szaturnusz a társkapcsolatok és a mindennapi munka házának ura az Ön képletében, tranzitjai ezekkel a területekkel kapcsolatban folyamatokat indítanak el, aminek a gyökere az azt megelőző hét évben keresendő. Feltételezem, hogy a férje négy évvel ezelőtti elköltözésének volt előzménye, a házasságuk egyre jobban döcögött vagy esetleg történt valami -szexualitással kapcsolatos problémára tippelek- ami aztán ide vezetett egy kis idővel később. A Szaturnusz sajnos nem áll túl jól a képletében, mivel többszörösen támadott, és feltehetőleg ezért reagált rosszul a tranzitjára. Sajnos ez egy hétéves időszakot határoz meg az életében. A jó hír, hogy a Szaturnusz mostanában tranzitál az IC tengelye fölött, illetve hamarosan eléri azt a pontot, ahol a születésekor is állt. Bár ezek a tranzitok sem lesznek könnyű időszak az Ön számára, de lehetőséget teremtenek a változásra és ehhez energiát is adnak. Az viszont nagyon fontos lenne, hogy erőt vegyen magán, talpra álljon és akarjon kikecmeregni a kátyúból, amibe most van, mert ha nem így tesz, a következő hét éve ugyanilyen keserves lesz, mint az elmúlt időszak, pedig alapvetően szerintem nem arra van teremtve, hogy sírjon a sarokban.
 
Az idei évére készített segédképletről, aminek az érvényessége a tavalyi születésnapjától ez ezéviig terjed, inkább nem mondok semmit. A nyáron születetteknek sajnos általában pocsék ez az évük, ez alól Ön sem kivétel. Mivel egy többszörös diszharmónikus fényszög uralja a segédképletet, sokat nem tud tenni, mert ahhoz, hogy bármin érdemben változtasson, nem tud elegendő energiát belefektetni. A Napja, ami a születési képletének ura, a 8. házba van bezárva. Ebben a helyzetében a birtoklás/elengedés kérdését érinti. Gondolkodjon el azon, amit a szerettei elengedésével kapcsolatban írtam, és próbálja meg lélekben útjukra engedni őket, hogy a születésnapja utáni időszakban saját magára tudjon koncentrálni. Az addig hátralevő bő negyedévben körüljárhatja azt is, hogy hogyan tudja majd tovább folytatni. Elsősorban munka/karrier kérdésében gondolkodjon. A következő éve ugyanis, bár nem lesz könnyű, de úgy látom, hogy az egzisztenciáját illetően kedvező jelek láthatóak benne. Ne akarjon minden problémát egyszerre megoldani! Ha a gyermekeivel viharos lesz a viszonya, és bár szeretne társat, de ebben nem lesz sikeres, ne keseredjen el és ássa bele magát a problémába! Koncentráljon a munka kérdésének megoldására, és ha ez rendben van, akkor lépjen előre, mert különben szétforgácsolódhatnak az energiái.
 
Ez egy nehéz időszaka az életének, de bízom benne, hogy össze tudja magát szedni, és ehhez sok sikert kívánok.
Én ezt tudtam kiolvasni a képletéből. Szeretném, ha megírná, hogy mennyire találja helytállónak és érthetőnek az általam leírtakat. Ha valami nem volt világos, nyugodtan kérdezzen!
 
Üdvözlettel
Montero Mónika

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mária

Mária válasza

2011.04.25

Kedves Mónika
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszolt.Tudom ,hogy ez nagy hibám ,hogy nem tudok elengedni embereket magam mellöl.Ennek okát gyerek koromra vezetem vissza.Ratkó gyerek vagyok ami azt jelenti ,hogy muszáj volt meg születnem.
Nem azért mert édesanyám nem szeretett csak van egy nővérem másfél év van köztünk.Anyukám mindent megtett ,hogy ne szülessek meg,de itt vagyok.10éves voltam mikor édesapám otthon fejbe lőtte magát,otthon voltunk mindannyian.
Igaza volt a második házasságom volt a mostani ami 22 évig tartott.Derült égből villámcsapásként hatott rám ,mikor a férjemet megkérdeztem karácsony első napján ,hogy valami nem stimmel nála.Erre az volt a válasza szerelmes.Tudtom szerint vége annak a kapcsolatnak.Abba is igaza volt,hogy szexuális probléma lehetett,de nem az én részemről.A férjem mióta elment 360 fokos lett a szexuális élete.Ami szerintem már nem normális.Én nem azt mondom ,hogy hibátlan vagyok mert olyan ember nincs ,csak azt nem értem miért egyik pillanatról a másikra tűnnek el emberek az életemből.A gyerekeimet elfogadom mert tudom ,hogy ez az élet rendje,nem magunknak szüljük a gyerekeket.Mónika én baráti alapon járok egy ismert számmisztikushoz,aki azt mondta vissza fog jönni a férjem, valami történni fog vele és az fordítja vissza hozzám.Ezért szerettem volna megkérdezni ,hogy mi van a horoszkópomba .Ha ez segít leírom a férjem adatait.
Budapest 1964.5.22.annyit tudok,hogy délelőtt született.Kedves Mónika annyi lenne a kérdésem leszünk még egy pár a férjemmel.Nagyon szeretem ,pedig sok szomorúságot okozott.Viszont azt se szabad elfelejteni ,hogy becsülettel felnevelte a 2 gyereket ,a fiamat 4 éves kora óta nevelte,becsületes emberré.A kislány közös.Nem volt rossz ember.
Szeretném megkérdezni Mónika ,hogy  lesz   e  még közös életünk?Mónika köszönöm ,hogy meg hallgatott tudom nem véletlen ,hogy itt az éterben találkoztunk.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mária

Válasz az asztrológustól

2011.04.25

Kedves Mária!
 
Röviden és tömören, kétségbevonom a számmisztikus előrejelzéseit. Egy kicsit az az érzésem, hogy talán az együttérzés miatt, vagy mert saját tapasztalatból azt látom, hogy az emberek boldogabban fizetnek annak a "jósnak", aki jót mond, azt mondta, amit Ön hallani szeretett volna. A közös képletük alapján a kapcsolatuk sose fog véget érni, de ez nem azt jelenti, hogy túl sok oka van abban reménykedni, hogy a férje visszaköltözik és majd ott folytatják, ahol annak idején véget ért. Van egy közös leszármazottjuk, és ez örök időkre összeköti Önöket.
 
Az Ön férje annak idején átesett egy Uránusz tranziton. 40-42 éves kor körül ez mindenkivel megtörténik és változásokat hoz, de hogy kinek milyet, az esetenként más és más. Hétköznapi szóhasználattal élve az életközepi válságnak hívjuk, bár a szerencsésebbje nem válságként éli meg. Mindenképpen elgondolkozunk, hogy az ifjúság elmúlt, az élete hanyatló szakaszába érkezik. Van aki ezt érési folyamatként értékeli, és nem bánja, ha őszül a haja, kicsit megtestesedik, és ráncosabb a bőre. Ez elkezd sportolni, befesti a haját, vesz új ruhákat, nagy partit rendez a szülinapjára és meghív rá ötven embert, esetleg lecseréli a kocsiját/lakását vagy befizet egy egzotikus utazásra. Kinek mire telik ebből. 
 
Akinek rosszul áll a képletében az Uránusz, valószínűleg kevésbé optimistán éli meg ezt az időszakot, és olyat csinál, amit esetleg utólag bánni fog. Megpróbál visszafelé menekülni, lecseréli a meglevő kapcsolatát, mert mondjuk egy fiatalabb nő/férfi oldalán úgy érzi, hogy megifjodik. Ez persze csak illúzió, éppen ezért jó nagy befürdések szoktak emiatt lenni, és akkor a hűtlen férj visszasomfordál a régi asszonyhoz.
 
Ha ezt az Ön férje nem tette meg az elmúlt négy évben, hanem méga válókeresetet is beadta , akkor valószínűleg sikerült változtatnia az életén, és most már komfortos az új környezetében. Az, hogy akkor volt egy szeretője vagy sem, és hogy azzal szakított már, az mindenféle szempontból mellékes. És itt nem hibás senki. Amit a sors Önöknek rendelt, azt megtették. Közös feladatuk valószínűleg az volt, higy felneveljék a gyerekeket.
 
Aki önmagában nem boldog, az mással sem lesz az. Egy illúzió magjait hintette el Önben a számmisztikus, és most egy haszontalan növényt dédelget. Az emberek meg úgy vannak az önsajnálatban fetrengő embertársukkal, hogy ha nem is rúgnak bele, de messzire elkerülik, mert valószínűleg nem tudnak segíteni rajta. Ha mégis megpróbálják, akkor az úgy leszívja az energiájukat, hogy nem marad nekik maguknak sem. Ezért a férje nemcsak átmenetileg hagyja el, hanem hivatalosan is elválik, a fia valószínűleg kicsit felelőtlenül kötelezi el magát egy kapcsolatban, a lánya pedig meg sem áll Angliáig.
 
A gyerekkori tragédia, és hogy a saját világrajöttét így értékeli, már eleve komoly probléma, és megágyaz a gyengeségnek, de ilyen erős Oroszlánhatással túl tudna ezen lépni, de tudatosan akarnia kell ezt. Ha saját magát talpra tudja állítani, akkor a kapcsolatai rendeződhetnek. Nem azt mondom, hogy a férje beállít egy csokor rózsával és egy bőrönd ruhával. Ha sikerül végleg elengednie őt, ezt előbb-utóbb meg fogja érzeni. Ha érzi, hogy már nem kell attól tartania, hogy megpróbálja visszaszerezni őt, akkor ő is normálisan fog a kettejük viszonyához állni. A lánya talán nem jön haza csak ezért, de a fizikai távolság ellenére harmonikusabbá valik a kapcsolatuk. A fia mellett élő asszonyt és a kisunokát is szeretettel fogadja majd, és többé nem találja szerencsétlenségnek, hogy a fiának saját családja van.
 
Ami a kapcsolatokat illeti, jöhet még egy új szerelem, de addig nem, amíg nem áll készen rá. A harmadik kapcsolata az első kettőnél határozottan jobb lesz, legalábbis a csillagok ezt ígérik arra az esetre, ha ez létrejöhet. Nyilván a sok tapasztalat, amit az élete során megszerzett, ebben segíteni fog, meg persze az is, hogy huszas-harmincas éveiben az ember másért házasodik, mint mondjuk hatvan évesen. Ennyire viszont ne szaladjunk előre! Most saját magára koncentráljon, mert ennek van itt az ideje. Ha ezt az időszakot nem használja ki, akkor újabb hét évet kell vergődnie, ezért vegye komolyan, amit mondtam! Nemcsak asztrológus vagyok, hanem parapszichológus is, de józan paraszti ésszel gondolkodva is csak ugyanezt tudnám mondani, és engem semmilyen anyagi vagy személyes érdek nem vezérel, hogy jobbat vagy rosszat mondjak, mint amit Önnel kapcsolatban érzek vagy látok.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mária

Utolsó levél Máriától

2011.04.25

Kedves Mónika
Nagyon szépen köszönöm gyors válaszát.Nagyon hálás vagyok a jó tanácsaiért.Szeretném elmondani,hogy a számmisztikusnak nem fizetek ,nagyon jó barátok lettünk ,Melittának hívják.Ha kérne pénzt az én fejembe is megfordulna,hogy a pénzért teszi  és azért mondja ,hogy vissza jön a családjához.Azt is mondta én fogom eldönteni akarom e ,hogy vissza jöjjön.                        A férjem válása mögött az édesanya áll,aki nem tudja a fiát elengedni.A mai napig ezerrel benne van az életében.Ő erőltette a válást.A férjemtől olyan sms -eket kaptam  Szeretlek akármi történt.stb
Sajnos nagyon befolyásolható a Mama által.Rengeteg ruhája van még itt ,jön a számra add puszit és ezáltal úgy érzem,hogy érez még irántam valamit.Igaza van abba is Mónika ,hogy kifordult önmagából ,szvinger klubba jár.Mell pírszinget csináltatott ,ezt is tudnám tovább mesélni.Az is igaz ,hogy magamba kerestem,keresem a hibát.
A gyerekeimmel nagyon jó a kapcsolatom,mind a kettővel.A kislányommal még annál több is.Sajnos a pénz miatt ment Angliába,napi kapcsolatban vagyunk.A fiammal kapcsolatban csak az fáj,hogy a felesége három hónap után terhes lett,nem ismerték meg egymást,aminek úgy érzem a picikém fogja a levét meg inni.Nagyon szeretem a kis Gyurikámat,tündéri kisbaba.Mónika gondolom az is kiderült ,hogy nagyon magam alatt voltam meg vagyok is.
Igen mikor Apukám öngyilkos lett ,akkor még nem tudatosan én is beszedtem anyukám gyógyszereit .Azóta is voltam öngyilkos és most is sokat van a gondolatomban.Mónika furcsának fogja találni de a 13 éves dalmata kutyusom tart vissza ,hogy bármit elkövessek.Neki szüksége van rám,mindenki itt hagyta nagyon szeretem ő az én társam.Biztos az
is kiderült,hogy nagyon szeretem lét elemem,hogy kiszolgálhassak olyan embereket a családomat akiket nagyon szeretek.Örülök ha főzhetek tehetek valamit értük.Ez nagyon hiányzik .Én biztos még egy párkapcsolatba nem  megyek bele.Bele törődtem a sorsomba,úgy vagyok vele ami meg van írva úgyse tudom elkerülni.A munkára kitérve nem egyszerű a mai világba munkát kapni.Volt egy üzletem 8 évig ,sajnos be kellet zárni,másfél éve.Kedves Mónika nagyon köszönöm azt is ,hogy egyáltalán meg hallgat és írhatok.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Mária