Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

I.B. 2014.08.05-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.26 20:44)

Szia! 20 év után a férjem kisemmizett mindenemből. Jelenleg se munkám, se pénzem, 1 jóbarátom fogadott be. 3 gyerekem van, nagykorúak, idősbeteg gondozóként dolgozom, ha vam munkám. A kérdésem: anyagilag mi vár rám, mert most katasztrófális a helyzet.
Születtem 1966 06 05. 23óra 20p. vagy 40. a vizöntő 17. fokán van az asc. Budapest. Köszönöm a válaszod, ha lesz pénzem személyesen fizető vendégként is meg kereslek!
--------------------------------------------------------------------
(i.... b.., 2014.09.18 12:24)
Miért tologatják az időpontomat? Nagyon várom már az értékelést.
Bajban vagyok többszörösen. KÉREM! SEGÍGTSENEK RAJTAM!
Üdvözlet: I.... B..
-----------------------------------------------------------
A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes, de konszideráció miatt nem értékelhető. Ez azt jelenti, hogy az égiek nem kívánnak válaszolni a kérdésre. A születési képlet hasonlóan semmitmondó a feltett kérdéssel kapcsolatban. Többféle előrejelzési módszerrel vizsgálódva sem találtam utalást arra, hogy a közeli jövőben a kérdező anyagi helyzetében kedvező változás állna be.

Az anyagiakért felelős 2. ház csúcsán tranzitáló Uránusz a képlet ura, ami magát a kérdezőt jelezheti , és ebben az esetben azt mutatja, hogy ebben az időszakban a pénzkérdés égetően fontos a kérdezőnek. Másrészt az Uránusz hirtelen, robbanásszerűen bekövetkező dolgokat jelez, ami általában nem szokott jót jelenteni. Lehet, hogy a férj derült égből a villámcsapás módjára, igen gyorsan elintézte őt a közelmúltban. Ha így történt, a tranzit jelezheti ezt is. A pénzügyi helyzet kedvező változását viszont nem valószínű, hogy mutatná ez a tranzit, mivel más jelzés nincs rá, és a bolygó alaptermészete sem olyan, hogy erre lehetne számítani. Legjobb esetben olyan pénzt mutathat, ami jön és megy, tehát amint megkapta, el is költi, az anyagi helyzete meg marad olyan, amilyen most.

Ami elodázhatja a kérdést, hogy a társkapcsolatokért felelős VII. ház csúcsán tranzitál a Jupiter, ami esélyt teremt arra, hogy például ez az önzetlen jóbarát, aki befogadta szorult helyzetében a kérdezőt, partnerré avanzsál, és az együttélés apropóján eltartja a kérdezőt. Valamit valamiért, kérdés, hogy ez mennyire lenne a kérdező ínyére.

Az egészségi állapotának alakulására mindenképpen javaslom, hogy figyeljen oda a következő időszakban, mert 2016-ban a betegségekért felelős 6. ház ura fölött fog áthaladni a Plútó, ami ugyancsak nem szokott kellemes lenni. Ennek az áthaladásnak, illetve az általa okozott egészségi panaszoknak lehet az előzménye a mostani élethelyzete. Láthatóan komoly stressznek van kitéve, nehezen éli meg a problémákat, és ez később testi tüneteket produkálhat. Betegen pedig még nehezebb munkát szerezni, pénzt keresni.
---------------------------------------------------------
A második levélre is szeretnék reagálni:
A táblázatban az látható, hogy a kérdés megválaszolásának mi a leghamarabbi időpontja. Előtte semmiképp sem kaphat választ. Ez az időpont nem szokott változni, a kérdések feltétele sorrendjében történik a feldolgozás. Itt pedig kezdettől fogva szeptember 21. állt.

Ezen kívül, ahogy a fenti elemzésből is látszik, akármilyen szorult helyzetben van a kérdező, nem minden esetben tud olyan választ adni az asztrológus, ami kézzelfogható segítség lesz. Amikor valaki kérdést tesz fel, sajnos arra is fel kell készülnie, hogy nem kap olyan választ, amilyet szíve szerint remélt volna.

K-K. Gy.J. 2014.07.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.21 22:57)

A kérdező nagyon nehéz helyzetben van. Korábban elvesztett a munkáját, nemrég pedig a férjét is, a lánya súlyos beteg lett. A kérdező anyagilag padlón van, társ nélkül, a beteg lányáért aggódva pedig lelkileg is. Egy alapítványt vezet, amit a nehézségek ellenére is szeret csinálni.
A kérdése az, hogy milyen változások várhatók az életében az elkövetkező pár hónapban.

Sajnos attól tartok, hogy ez a nehéz élethelyzet nem pár hónapos kifutású lesz. A lassú mozgású külső bolygók természetes égi útjuk során olyan helyeken járnak, amik jelzik a problémás élethelyzeteket, de mivel ezek tranzitjai évekig is tartanak, változó intenzitással, de nehezíteni fogják a kérdező életét. Amikor ezek a bolygók továbbhaladnak, a nehézségek így, vagy úgy meg fognak oldódni. Az anyagi helyzet a születési horoszkóp szerint jónak tűnik, tehát lehet abban reménykedni, hogy később ez a kérdés rendeződik, talán legelsőnek a többihez képest.

A férj halálakor és utána ez a bolygó a 8. házban járt. Lehet, hogy a férj betegsége sokba került, vagy a halálával kapcsolatos kiadások terhelték meg. A 8. ház sötét ház, az itt járó bolygók nem érzik jól magukat. A pénzügyi dolgok jelölője jelzi a szorongást a pénzügyekkel kapcsolatban. Ez érthető is, hiszen a férj jövedelme jelenthette a közös bevételük jó részét, és a halálával ez megszűnt. A Jupiter a 9. házba lépve erejét elvesztette, talán a tartalékok csökkentek le vészesen, a kérdező lánya beteg lett, az ő jövedelme is lecsökkent, stb… Az anyagiak frontján jövő nyár végén várható nagyobb javulás. A Jupiter akkor sarokházba lép, ereje megnő, de ott saját romlásában áll majd, ami jelezhet olyan jövedelmet, amihez nem egészen tisztességes úton jut a kérdező, pl. feketemunka.

Sajnos a dolgok irányítása nem az ő kezében van. A Szaturnusz az Aszcendensen való áthaladással elkezdte kb. másfél éves útját az I. házban, ami magát a szülöttet jelenti. Amíg itt van, egyáltalán nem fogja jól érezni magát. Növekszik a betegségekre és a depresszióra való hajlama, és általában korlátozott lesz a cselekvésben, tehát nem a saját sorsát irányítja, hanem sodródik az árral. Azt mondják, hogy ilyenkor kell anyagi tartalékot felhalmozni, mert amikor kb. másfél év múlva a Szaturnusz továbblép a 2. házba, ott a korlátozások a pénzügyeit fogják érinteni. Ezt lehet a jövedelem csökkenése vagy egy nagyobb kiadás miatt. Bár az előzményeket tekintve nyilván illozórikus azt tanácsolni, hogy takarékoskodjon a kérdező, hiszen így sincs pénze, de a Jupiter tranzitja nyártól bevételt ígér. Ha ez megvan, akkor kell félretenni, amit csak lehet.

Ami a legfelkavaróbb tranzit a képletben, a Plútó elhaladása a Vénusz-Szaturnusz-Mars stellium felett, ami tavaly kezdődött. Az az év a Plútó aktiválódásának éve is volt, ami a Plútó erejét tovább növelte.
A Plútó a leglassabb planéta, ami 2017 nyaráig köröz az előbbi három bolygó felett, és közben megérkezik a Szaturnusz is, ami nem fogja megkönnyíteni a dolgok kedvező alakulását. A Plútóról azt mondják, hogy rombol és a romokból újat épít. A romboló hatást már láttuk. A képletben a férj a Vénusz, a Mars a kérdező lánya. A Szaturnusz pedig pénz, szerződések, kisebb utazások és a kérdező otthona. (A Szaturnusz esszenciálisan is épületeket jelöl. ) Tehát veszélyben a kérdező pénze, és akár az otthona is, amit például pénzszerzés reményében el kell adnia. Az újraépítés jelentkezhet új kapcsolatban, a beteg lány felépülésében, új, kisebb lakás vásárlásában, de ezek csak tippek, mert lehet, hogy ugyanazzal az energiával valami teljesen mást kap a kérdező.

gyorgyi.balaicz73@freemail.hu

(Györgyi, 2014.08.29 21:49)

1973. április 30.-án születtem Zalaegerszegen 05 óra 7 perckor. Egy kapcsolat jövőjére lennék kíváncsi. Az Úr 1968. március 22.-én született 23 órakor Nagykanizsán.
Válaszát előre is köszönöm.

celvira.12@gmail.com 2014.08.20-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.23 07:54)

Kedves Mónika
Szeretnem tudni lessz e munka helyem meg az iden ? Latas serult vagyok 1969.dec.4 delelott 11.20 p szabadkan/Szerbia-ban szuletten tudom egy kerdest tehetek fel nagyon jol jonne ha megmondana mikor varhato barmijen javulas anyagi hejzetemben.
nagyon szepen koszonom valaszat
----------------------------------------------------------------------------------------
Soron kívül válaszolok erre a levélkére, mivel a többiek okulására is szeretném minél előbb, de most utoljára felhívni a figyelmet egy dologra, amit a honlapon több helyen is megírtam:

Aki ingyenes elemzést szeretne, ezt írja meg, különben kérni fogom a honoráriumot! A levél tartalma ebből a szempontból lényegtelen, nem én fogom kitalálni, hogy a kérdező mit szeretne, és nem szeretnék utólag magyarázkodni a méltatlankodó levelekre.
.
A kérdés idejére radikálisa érvényes kérdőképletet lehetett készíteni, de az elemzést egy konszideráció nehezíti. A képlet aszcendense a jegy első fokain áll, ami szerint a képlet korai. Ilyenkor az történhet, hogy túl korán tették fel a kérdést vagy vannak olyan körülmények, amelyekről nincs tudomása a kérdezőnek, de ha tudná, akkor egész másképp látná a helyzetet, talán más kérdést is tenne fel.

Ha ezt a konsziderációt figyelmen kívül hagyjuk, úgy látom, hogy munka sajnos nem várható, de az anyagi helyzet valamennyire mégis javulni fog. Az I. házban álló Szaturnusz ugyan azt sejteti, hogy a dolgok nem mennek valami jól, de fizetésszerű jövedelemre lehet számítani. Ha folyamatban van valamilyen ügy, aminek eredményeképp (munkanélküli) segély, rokkantnyugdíj folyósítása, esetleges külföldről járó jogosultság, valamilyen kártérítés vagy biztosítás miatti kifizetés várható, akkor ezt mutathatja a horoszkóp.

A koraiság jelölheti, hogy a kérdezőnek jelen helyzetében érdemes lenne jobban utánanéznie, hogy miből lehetne pénzt csinálni, és kijárni, hogy ezt meg is kapja. A képlet jelzi is, hogy ezt megteszi.

Viszont ebből a kérdező nem gazdagszik meg. Pedig a pénz, amit sikerül kihajtani magának, nem tűnik rossznak, de valami lecsökkenti. Körülményektől függően ez lehet például adó, kórházi kezelés, vagy a kérdező eltartottja, aki segít elkölteni a frissen szerzett jövedelmet.

Sz.-né P.M. 2014.07.16 i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.14 01:08)

A kérdező nagycsaládos anyuka, aki anyagi okokból szeretne visszamenni dolgozni, amikor a legkisebb gyermeke 1 éves lesz. A régi munkahelye bizonytalan, nem tudja, visszamehet-e, de jobban örülne valami újnak. A kérdés, hogy lesz-e lehetősége a régi helyre visszamenni vagy még inkább egy új helyre elmenni dolgozni?


A kérdés idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett készíteni.

Eszerint a régi munkahelyre vissza tud majd menni. Úgy tűnik, mire erre sor kerülne lenne helye is, és talán a munkahely jelenlegi bizonytalansága (veszteséges, a tulajdonos el akarja adni, korábban már voltak leépítések) csökkenhet. A munkahelyet jelző bolygó jegyváltás előtt áll, a mostani peregrin állapota helyett az új jegyben már lesz méltósága, ami a munkahely javulását jelenti: ami jelenthet tulajdonosváltást, átszervezést, a veszteségesség megszűnését, vagy legalábbis a folyamat elkezdődik.

Ennek fényében a kérdező kicsit jobban motivált lesz a visszatérésre, de mivel a munkája ettől nem lesz érdekesebb, nem veszi le a napirendről a munkahelyváltás kérdését. A dolgok mostani állása szerint viszont nem is nagyon lesz módja rá, de nem is csinálna jó vásárt vele.

Az új munkahelyet a 12. ház csúcsán álló retrográd, peregrin Szaturnusz jelzi, ami a lehető legkedvezőtlenebb jelzés. Ez persze nem azt jelenti, hogy a mostani régi/új munkahelyről kell nyugdíjba mennie, hiszen a kérdőképlet kb. egyéves időtartamra szól a kérdező szándéka szerint, tehát, miután letelt az egy év, ő visszament, akkor elkezdhet új állás után nézni, mert előfordulhat, hogy szerencsés lesz, és végül talál olyat, ami érdekesebb munkával, magasabb fizetéssel kecsegteti.

Re: Sz.-né P.M. 2014.07.16 i levelére

(Sz- né P.M., 2014.08.17 22:43)

Kedves Mónika! Nagyon köszönöm a válaszát!Nagyon sokat segített. Én is úgy éreztem, hogy jobb lesz még visszamenni a régi munkahelyemre, de túl sok volt a bizonytalanság. Így mostmár ez nem kérdés. Nagyon hálás vagyok a válaszáért! Rendet tett a fejemben. Majd ha aktuális lesz, akkor vissza fogok jelezni. Nagyon köszönöm!

Csillaglány76, 2014.07.04-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.08 09:36)

A lottózásról nehéz lenne lebeszélni, mert a remény hal meg utoljára, de nem valószínű, hogy ezáltal komolyabb bevételre tenne szert mostanában.

A pénzes pasik megtalálása nyilván nem lenne probléma, de itt két dolgot kellene megoldani, hogy ebből a megélhetése biztosított legyen: a saját viszolygásán kellene túllépni vagy olyan pénzes pasit keresni, akit képes lenne elfogadni, és ami legalább ilyen fontos, hogy a pénzes pasinak kell-e a kérdező? Már korábban írtam a kérdezőnek, hogy először saját magában kell rendet tennie, mert addig egy új kapcsolat működése kétséges lesz. Talán még cipeli a felbomlott házassága terheit, de mindenképpen tele van keserűséggel, amik megakadályozzák a cselekvésben, és ez nem vezet megoldáshoz. Ilyenkor ő sem képes új kapcsolatra, de jó eséllyel elkerülik a pénzes pasik is, akik a pénzükért kaphatnak egy kiegyensúlyozott nőt is, aki mellett akár még boldogok is lehetnek. A kérdés idejére készített képlet szerint a pénzes pasik most nem mutatnak érdeklődést a kérdező iránt.

Az anyagi helyzet javulására sem számíthat a meg nem határozott tartamú közeli jövőben. A lehető legrosszabb, hogy a kérdező pénzét a 12. ház csúcsán álló peregrin, retrográd Szaturnusz jelzi.

Nehéz ilyen esetben okosat mondani, hogy mit lehetne tenni. A legutóbbi kérdőképlet szerint meg kellene fontolni, hogy mint oly sokan, külföldre menjen szerencsét próbálni. Csakhogy az már most látszik a képletből, hogy ez is egy nemszeretem dolog lenne nála, és jönnének a kifogások, hogy miért nem jöhet szóba ez a megoldás. Pedig az auraleszívás időnként mindenkinek kijut, ha kell a pénz, csak tudni kell feltöltődni utána, hogy ne legyen még rosszabb.

Az eredeti levél kelte 2014.06.15.

(A. Th., 2014.07.28 17:21)

Sokáig voltam egyedül társ nélkül.2009 -ben egy feltétel nélküli gyönyörű szerelemnek lehettem részese. Sajnos végetért.
Azóta viszont folyamatosan vonzom be a férfiakat, fiúkat, sajnos mindig fiatalabbakat. Elsősorban a neten át beszélgetőpartnerként.
Ahogy egy-egy kapcsolat lazulni,elsivárodni látszik,máris jön a következő.
Kb. 2-3 hete ismét bevonzottam valakit. Akivel kedveljük egymást,kölcsönös az érdeklődés,de megint lazulni látszik.
A kérdésem a következő: van e dolgom evvel a férfival igazán?És mi? Ki ő valójában.Mit akar?

A.Th. levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.28 17:24)

A kérdező foglalkozott asztrológiával, a válasz nyelvezete ehhez igazodik:

Úgy tűnik, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz semmi. A kérdőképlet konsziderációs, mert az aszcendens egy jegy utolsó fokán áll és a Holdnak jegyváltás előtt már nincs fényszöge, ami azt jelenti, hogy későn tetted fel a kérdést, és nem is tudsz mit tenni, hogy megmentsd a kapcsolatot. Viszont a képlet érvényes, mivel a Holdnak trigon fényszöget zár be az aszcendenssel, ezért értékelhető.

Talán meglepő, de eszerint te veszíted el az érdeklődésedet iránta. A téged jelző Merkúr a Rákban egzaltálja az őt jelző Jupitert, viszont retrográd mozgása miatt nemsokára visszatér saját jegyébe, az Ikrekbe. Ez a Jupiter száműzetésének helye, ami a kérdőasztrológiában azt jelenti, hogy már nem érdeklődsz iránta. A képlet szerint neki kicsit később múlik el a vonzalma, de ez csak pár nap plusz. Sarokházban, kardinális jegyben a legrövidebbek az időkulcsok, és a Jupiter a X. házban a Rák jegy 24.°-án állt. A jelölők (Merkúr és Jupiter/Vénusz) közt nincs fényszögkapcsolat. Az egyetlen, a kérdés szempontjából figyelemreméltó fényszög egy szembenállás a Bak jegyben álló Hold és a Jupiter között, ami általában azt jelzi, hogy valami teljesül, de nem lesz köszönet benne. Ameddig tehát ebben a kapcsolatban eljutottatok, a kölcsönös szimpátia. A távolodó fényszög azt mutatja, hogy ennél többre már nem lehet számítani.
Az viszont, hogy a Bakban áll a Hold, vagyis abban a jegyben, ahol a Jupiter esésben van, azt jelenti, hogy ez a férfi hosszútávon nem lett volna jó neked. A szimpátia az ismerkedés időszakában megismert énjének, vagyis a Vénusznak szólt. A másik dolog pedig, hogy a Bakban álló Hold jelzi, hogy érzelmileg nem vagy valami jó állapotban. Ez nyilvánvalóan oka a sorozatos kudarcnak is. Talán helyesebb lenne egy kis szünetet tartani, amíg lélekben fel nem készülsz arra, hogy társad legyen. Aki ugyanis önmagában nem boldog, az egy társ mellett sem lesz az. Sőt a társ, és a kettejük kapcsolata is boldogtalanná válhat.
A többi kérdésre a fentiek tükrében talán felesleges válaszolnom, de valószínűleg azt akarja, amit te, vagyis szerelmet, társat keres.

A.Th. levelére készült elemzésre

(A. Th., 2014.07.28 17:26)

Kedves Mónika.

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,és azt hogy soron kívűl válaszoltál.
Sokat segített,és belegondolva, tulajdonképpen már meg is történt:
Valóban, gondolati síkon már leválasztottam róla magam,és ezért történt a lazulás.
Az elemzéseden gondolkodni fogok még.


Ami viszont a Bakban álló Holdat illeti : az érzelmi állapot jelenesetben nem a párkapcsolati,hanem az emberi kapcsolatokkal való problémát jelentheti.
Sorozatosan érnek apró csalódások,amit én elég rosszul viselek.Dolgozom rajta.

Még egyszer köszönöm,hogy foglalkoztál a kérdésemmel,és további szép napot kívánok neked.

A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.21 23:38)

A kérdező elfoglalt egyetemista, millió egyéb problémája mellé most még szerelmes is lett. Mivel alapvetően bizalmatlan, a kapcsolata jövője érdekli. Elég magasra tette magának a mércét, mert a barátja egy arab fiú. A(z egyik) kérdése, hogy tervezhet-e vele hosszú távra, mert úgy érzi, hogy nem tudna több veszteséget elviselni.

A leírása minden elemére tehát nem lehet kitérni egy rövid elemzésben. Amivel itt most foglalkozni fogunk, a friss párkapcsolatának a jövője.

A kérdés idejére érvényes, értékelhető kérdőképletet lehetett készíteni. Ebből az derül ki, hogy ez a kapcsolat erőteljesen érzelmi alapú, a szexnek kisebb a jelentősége. Kettejük közül a partner érzései mélyebbek, az ő energiái hosszabb távra elegendőek.
Ami most legutóbb történt, hogy a kérdezőt jelölő bolygó abba a jegybe lépett, ahol egyszer csak elkezd rajongani a barátjáért. Plusz a barát jelölője is piszok jó formában van, szinte sugárzik, tehát ha eddig nem, most muszáj volt felfigyelni rá. Ez hozhatja azt az érzést, hogy rátalált a nagy őre. Persze, lehet, hogy tényleg ö az igazi, de hogy ezt mennyire sikerül majd érvényesíteni, az már nemcsak a csillagokon múlik.

Ez a pillangós érzés tart, ameddig tart, de sajnos el fog múlni, mégpedig viszonylag gyorsan, talán az év végéig. Ami utána jön, egy sokkal szelídebb szeretet, ami azért elég lehet a kapcsolat fenntartásához. A kérdező másik jelölője, a Hold is azt mutatja, hogy ezt a melegséget tudja nyújtani a kérdező a barátja felé, aki viszont ennél sokkal mélyebben érez a kérdező iránt. Az lehetséges, hogy az ő érzelmi tartaléka átsugárzódik a kérdezőre, így kettejüknek együtt lesz szeretet-annyi energiájuk, ami bőségesen elég a kapcsolat fenntartásához. Ez az állapot évekig, akár élethosszig is megmaradhat.

Ameddig a kérdező különlegesnek találja a párját, amíg úgy érzi, hogy ő az igazi, addig mindenképp. Igaz, ehhez a barátjának időről időre egyfajta tanúbizonyságát kell tennie, de ennek ő megtalálja majd a módját.

Ha úgy alakul, hogy elmúlik a szerelem –tehát nemcsak az izzás megy át a boldog parázslás állapotába-, hanem tényleg érezhetően távolodik el a párjától, akkor onnantól fogva nincs visszaút, második esély. Ha így alakul, az a kérdező miatt lesz. Ez nem értékítélet, hiszen a szívnek nem lehet parancsolni. Akkor sem, ha szerelmes lesz, de akkor sem, ha kiszeret. Talán el sem jutnak idáig, de ha mégis, nagyon jól át kell gondolni, hogy lehet a szakítást a legkíméletesebben megoldani. A kérdező barátjának a tartalékai ugyanis valószínűleg még akkor is meglesznek, adná a szeretet, ahogy csak bírja, de a kérdező már viszolyog tőle, vagy valamiért haragszik a párjára, és ezért nem kéri.

Egyfajta kettősséggel tekintek erre a kapcsolatra, hiszen itt két értelmes, tanult emberen keresztül két világ találkozik egymással, és elég sokat lehet hallani arról, hogy alakul egy-egy ilyen kapcsolat. Van számos jó példa, és jópár elborzasztó. Egy nőt elkábíthat, ha azt hallja, hogy élete párja iránta érzet szeretete kiapadhatatlan, csak az a kérdés, hogy neki tetsző módon kapja-e meg.
Egészen más lesz, ha ez az Európában megszokott körülmények között történik meg, tehát két, nagyjából egyenrangú fél közösségében, ahol a nő, vagyis a kérdező önrendelkezése nem csorbul, stb…
vagy az arab világban jellemző körülmények között, ahol legjobb esetben egy aranykalitkában élhet, stb…
Talán nem most azonnal, hanem később, de mielőtt komolyra fordulnának a dolgok, a kérdezőnek tudnia kell, hogy a barátja hogyan képzeli el a jövőjét, mert ha a kettejük jövőképe nem egyezik, ez lehet a kiindulópontja a későbbi távolodásnak.

Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(i, 2014.07.23 14:43)

Kedves Monika!
Koszonom a valaszat. Megmondom oszinten meglepett amit irt es ahogyan latja akapcsoltunkat, de egyreszt jo erzessel is toltott el. A bizalom nagyon nehez a baratomnak, sosem volt europai novel kapcsolata es sok aggalya van, erzem es tudom is. Epp emiatt nehezen beszel vagy meri kimutatni teljesen az erzeseit, kicsit mintha vedene magat. Igaza lett a jovovel kapcsolatban. Par hete kezdtunk el nyiltan beszelni errol, eddig csak fojtogattuk magunkban. Azt mondta hogy nem tudja meg mit szeretne es hol szeretne elni, de remeli azt hogy megoldjuk es semmikepp nem szeretne csak ugz elmenni ha itt befejezte a dolgat, es ezt mar a kapcsolatunk elejen istisztaztuk, es emlekszik ra, nem felejtette el. A jovokepunk igen bizonytalan meg, de a hajlandosag megvan bennunk, es ez jo. En azt szeretnem toled kerdezni hogy mit javasolsz nekem? En tudom hogy boldog lennek ha o lenne a ferjem, a gyermekeim apja, es ez az erzes elnyomja bennem a felelmet is azzal kapcsolatban hogy ~aranykalitkaban~ eljek. Hogyan tudnam bizalmasabba tenni, biztatni ot? Es ami alegfontosabb A szuletesi kepletem alapjan is lehetseges a mi jovonk vagy csak a fejemben jatszik ez a gondolat?

Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 19:19)

Mivel eléggé szuverén, saját sorsát kézben tartó, karrierre készülő nő vagy, az életednek csak az egyik fele lenne, hogy férjjel, gyerekekkel családot alapítasz. A céljaid másik felét egy arab országban valószínűleg nem fogod tudni megvalósítani. Másrészt a képlet szerint most úgy érzed, hogy ez a fiú a mindened, de később ez változni fog. Része lehet az életednek, de más is nagyon fontos lesz. Ezt a kapcsolatot viszont – akár kimondja, akár nem- az ő szerelmének a tüze tartósabban táplálja, mint a tiéd.

Ha arra kerül a sor, hogy haza akar menni, és vinne téged is, akkor valószínűleg az történne, hogy elszakít azoktól a dolgoktól, amik neked őmellette egyre fontosabbá válnak, de ő meg az öt gyerek nem tölti majd ki az életedet. Hacsak ott nem találod meg a hasonló kereteket, tehát munka, karrier, társaság, egyenrangú fél egy házasságban, stb…

Akárhogy lesz, ő nagyobb áldozatot fog hozni, mint te. Ha elmegy, te meg itt maradsz -mert addigra már nem a rózsaszín szemüvegen keresztül nézed a világot, hanem fel tudod mérni, hogy miért menj /ne menj vele- akkor a vesztesége te leszel. Ha viszont úgy dönt, hogy itt marad ő is, akkor elszakad a gyökereitől. Egy nemzetközi kapcsolatban az egyik fél beáldozza a gyökereit, és erre nincs jó tanács, amivel bármit is ki lehetne védeni. Ugyanez persze rád is érvényes lenne, ha kiköltöznél hozzá. Illetve, ha egy harmadik országban élnétek, akkor mindkettőtökre.

Mivel ez a kapcsolat még nem olyan régi és ráadásul te nagyon fiatal vagy, a következőket tudom tanácsolni: élvezd a szerelmet, és ne gondolkodj még a házasságon, gyerekeken! Ne akard kipasszírozni belőle a bizalmat. Ez majd kialakul, de az is lehet, hogy ilyen a természete és még nem ismered eléggé. Később majd megtanulod érteni a jelzéseit, és biztos elmondja, ami és amikor kell, hogy tudjatok együtt gondolkodni.

A jövőtök a leírt feltételekkel lehetséges, a boldogságért dolgozni kell, áldozatot kell hozni, és akkor is örülni kell neki, ha végül nem tart a sírig.

Re: Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Zz, 2014.07.27 20:22)

Koszonom a valaszod kedves Monika, sokat segitettel. Eltudnad esetleg azt magyarazni nekem hogy en miert nem erzem illetve erzekelem a sajat viszonylatomban azt hogy az o erzelmei sokkal tartosabbak es melyebbek mint az enyemek, ennek van valami "asztrologiai" oka? Illetve hogy olvastam a Mars visszater a skorpio jegybe (Nekem a mars amugy is a skorpio jegyben all egyutt a napommal,merkurommal es a plutommal egyutt.) Mit fogok ebbol erzelkelni, tortenhet valtozas? illetve hogy a szaturnusz a skorpiobol kilep december vegen lennek lehet valami kihatasa a kapcsolatunkra? Es az valoban igaz lehet hogy a szuletesi kepletembol kiolvashato kulfoldi tartozkodas, kulfoldi ferj, kulfoldon kotott hazassag lehetosege?nagyon koszonom !

Re: Re: Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 21:34)

A tartós és mély szeretet megérzéséhez annál több idő kell, mint amióta ti együtt vagytok. Legyél egy kicsit türelmesebb!

A marsi év 2 földi évig tart, tehát minden második évben visszatér a Skorpió jegybe. Mivel gyors bolygó, nagy változásokat nem hoz, inkább más jelzésekkel együtt az esemény bekövetkeztét katalizálja. Önmagában a napi hangulatot befolyásolhatja. A 6.házas tranzitban jelezhet balesetet, vérzéssel járó problémát, lázas, gyulladásos betegségeket, sportoláskor túlerőltetést. Vigyázz az egészségedre ebben az időszakban!

A kérdésedre kérdőképlet segítségével válaszoltam. A fix jegyben, hanyatló házban álló Szaturnusz időkulcsa nagyon hosszú, nem hiszem, hogy a később bekövetkező jegyváltásával most foglalkozni kellene.

A külföld házának csúcsán áll a Neptun. Álmokat, álmodozás, kusza dolgokat, ködösítést, csalódásokat jelenthet, a benne álló Szaturnusz pedig nehézségeket, korlátozást, fegyelmet. A VII. ház ura a Neptunnal áll fényszögkapcsolatban, a Szaturnusz pedig a születési képleted urával. Attól félek, hogy ha úgy alakul, a barátodtól kapsz egy csomó ígéretet, hogy tejben-vajban fürödhetsz majd odakint, és ott helyben rájössz, hogy a helyzet elég kemény, csak a neptuni hatás alatt ez valahogy nem került szóba.

Próbáld meg a bizalmat erősíteni magadban, és koncentrálj a kapcsolatodra! Lehet, hogy ebben a szakaszban még nem az eskövőt és a gyerekeket kell tervezned.
Azt hiszem, elé sok kérdésedre megkaptad a választ, ezért én itt befejezem a képleteid elemzését.

T.F.R. 2014.06.16-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 19:15)

A kérdező 60 éves lesz, elromlott házasságban él. A férje alkoholista, korábban bántalmazta a kérdezőt, most már nem, de a kérdező élete így is pokol a férj gorombaságai mellett. A kérdése, hogy jön-e még egy szerető társ az életébe.
Egy másik levélben később leírja, hogy ő tartja el a férjét, mégse kap semmi jót tőle, de reszket attól, hogy meghal a férje.

A kérdés idejére készített kérdőképlet érvényes, értékelhető, de konsziderációs. A konszideráció oka az, hogy az aszcendens a jegy utolsó fokain áll, vagyis a képlet késői. Ilyenkor is mutatja a helyzetet, de arra figyelmeztet, hogy a kérdezőnek túl sok lehetősége nincs, hogy befolyásolja a dolgok alakulását.

A kérdező jelölője az aszcendens alatt, az I. házban elég jó erőben van, de nincs méltósága. Ez azt jelenti, hogy tisztességtelen dolgon töri a fejét: megfordult a fejében, hogy mással kezdene új életet. Sajnos, érdemben ennél több valószínűleg nem is történik. Egyfelől a bolygó retrográd, visszatér saját jegyébe, ahol megnő a méltósága, de ezzel a Nap égető sugarai elérik, később átlépve az aszcendensen szinte minden erejét elveszti. Itt fokozódik a férje iránt érzett ellenszenve, de már nem lesz ereje a cselekvéshez. Elég depresszív időszak ez a kérdés feltevése után, de nem tart sokáig.
A jelölő elég hamar visszatért oda, ahol eredetileg is állt. Itt viszont „egzaltálja” a férjet, vagyis a kérdező szemében a férj fontossá válik. Ilyenkor egészen biztosan nem tesz olyat, ami ártana a férjnek.
Ugyanakkor a férj jelölője ott áll a kérdező 2. házában, vagyis él a kérdező pénzéből, eszi a főztjét. Az is igaz, hogy ez az ő saját 8. háza, vagyis halál háza, de ez nem jelenti azt, hogy meg fog halni, mivel a ház urával semmilyen recepciós vagy fényszögkapcsolatban sincs, és ő maga kozmikusan erős, magas a méltósága. Ez a házhelyzet egy kicsit visszavehet abból a jóleső érzésből, amit amiatt érezhet a férj, hogy a jelölője a saját egzaltációs jegyében van. Lehet, hogy szorong valamiért. De jegyhelyzete miatt önmagához képes jól van, pörög, dolgozik, csinálja mindazt, amit szokott. Sőt, lehet, hogy a maga módján megpróbál kedveskedni a vagy jól bánni a feleségével, amit a kérdező már talán észre sem vesz. Legalábbis a levélben legfeljebb annyi szó esik erről, hogy pár éve nem kap ki a férjtől.
A férj jelölőjének később csökkenni fog a méltósága, de nem szűnik meg. Lehet, hogy egy kicsit lecsillapodik, és már nem jár el nőkhöz, meg kocsmázni, hanem csak otthon iszogat, cigizik a TV előtt. Az életvitele ellenére sokáig eléldegélhet.

A kérdező pedig mintha belenyugodna a szituációba, teszi a dolgát, ahogy eddig is. A kívánsága részben teljesül, mivel eszerint a férje valószínűleg nem okoz balesetet vezetés közben és nem hal meg kint, az utakon.

Elméletileg összejöhet kapcsolat egy másik férfival (fiatalabb férfi a szomszédból) de lehet, hogy ez csak arra lesz jó, hogy végleg kiverje a fejéből a gondolatot, hogy mással újrakezdje az életet. A képlet ugyanis késői, ami jelzi azt is, hogy minderre előbb, akár évtizedekkel korábban kellett volna gondolni. A kérdező épp egy bő éve jutott túl a Szaturnusz második visszatérésén. Lehet, hogy akkor utolsó szalmaszálként, sürgetően felmerült a gondolat, hogy valamit kellene csinálni, mivel ilyenkor az ember, az időskor küszöbén megáll és számot vet az életében elért eredményeivel és felkészül a hátra lévő évekre. Sokan változtatnak is ilyenkor ezt-azt, de ahhoz, hogy valami történjen, tevőlegesen kellett volna meghozni a döntést a tranzit időszakában, ami idővel kiteljesedik. A jelek szerint, ebben a kérdésben nem tett előrelépést, így jó eséllyel együtt fognak megöregedni a kérdező és az ő férje.

szalai.rita68@freemail.hu

(szalai rita, 2014.07.26 09:55)

Öt éve élünk együtt,szeretném tudni van-e közös jövőnk?Párom 1954 09 2 5 -én 16 órakor,én 1968 02 16 12 30-kor születtem. Köszönettel

Budapest

(Anna, 2014.06.07 00:20)

Kedves Mónika,
Szeretném megtudni hogy egy évek óta tartó kapcsolatomnak (az illető Franciaországban él, Szül 1962.09.29. / én születtem Budapesten 1969.06.24-én.) van-e komolyabb jövője vagy szerencsésebb lenne végleg lezárnom. Köszönöm, Anna

Re: Budapest

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.07 09:33)

Kedves Anna!

Kérdésére idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani, ezért a pontatlan születési adataik ellenére is kaphat választ.
Kérem, hogy adja meg az e-mailcímét, ahová a honoráriummal kapcsolatos tudnivalókat, és később az elemzést küldhetem.

Re: Re: Budapest

(Anna, 2014.06.09 19:21)

Kedves Mónika,
Küldtem e-mailt de hibaüzenet jött vissza ezért itt is megadom az e-mail címet: pk.an@freemail.hu
Köszönettel,
Anna


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »