Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 19:19)

Mivel eléggé szuverén, saját sorsát kézben tartó, karrierre készülő nő vagy, az életednek csak az egyik fele lenne, hogy férjjel, gyerekekkel családot alapítasz. A céljaid másik felét egy arab országban valószínűleg nem fogod tudni megvalósítani. Másrészt a képlet szerint most úgy érzed, hogy ez a fiú a mindened, de később ez változni fog. Része lehet az életednek, de más is nagyon fontos lesz. Ezt a kapcsolatot viszont – akár kimondja, akár nem- az ő szerelmének a tüze tartósabban táplálja, mint a tiéd.

Ha arra kerül a sor, hogy haza akar menni, és vinne téged is, akkor valószínűleg az történne, hogy elszakít azoktól a dolgoktól, amik neked őmellette egyre fontosabbá válnak, de ő meg az öt gyerek nem tölti majd ki az életedet. Hacsak ott nem találod meg a hasonló kereteket, tehát munka, karrier, társaság, egyenrangú fél egy házasságban, stb…

Akárhogy lesz, ő nagyobb áldozatot fog hozni, mint te. Ha elmegy, te meg itt maradsz -mert addigra már nem a rózsaszín szemüvegen keresztül nézed a világot, hanem fel tudod mérni, hogy miért menj /ne menj vele- akkor a vesztesége te leszel. Ha viszont úgy dönt, hogy itt marad ő is, akkor elszakad a gyökereitől. Egy nemzetközi kapcsolatban az egyik fél beáldozza a gyökereit, és erre nincs jó tanács, amivel bármit is ki lehetne védeni. Ugyanez persze rád is érvényes lenne, ha kiköltöznél hozzá. Illetve, ha egy harmadik országban élnétek, akkor mindkettőtökre.

Mivel ez a kapcsolat még nem olyan régi és ráadásul te nagyon fiatal vagy, a következőket tudom tanácsolni: élvezd a szerelmet, és ne gondolkodj még a házasságon, gyerekeken! Ne akard kipasszírozni belőle a bizalmat. Ez majd kialakul, de az is lehet, hogy ilyen a természete és még nem ismered eléggé. Később majd megtanulod érteni a jelzéseit, és biztos elmondja, ami és amikor kell, hogy tudjatok együtt gondolkodni.

A jövőtök a leírt feltételekkel lehetséges, a boldogságért dolgozni kell, áldozatot kell hozni, és akkor is örülni kell neki, ha végül nem tart a sírig.

Re: Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Zz, 2014.07.27 20:22)

Koszonom a valaszod kedves Monika, sokat segitettel. Eltudnad esetleg azt magyarazni nekem hogy en miert nem erzem illetve erzekelem a sajat viszonylatomban azt hogy az o erzelmei sokkal tartosabbak es melyebbek mint az enyemek, ennek van valami "asztrologiai" oka? Illetve hogy olvastam a Mars visszater a skorpio jegybe (Nekem a mars amugy is a skorpio jegyben all egyutt a napommal,merkurommal es a plutommal egyutt.) Mit fogok ebbol erzelkelni, tortenhet valtozas? illetve hogy a szaturnusz a skorpiobol kilep december vegen lennek lehet valami kihatasa a kapcsolatunkra? Es az valoban igaz lehet hogy a szuletesi kepletembol kiolvashato kulfoldi tartozkodas, kulfoldi ferj, kulfoldon kotott hazassag lehetosege?nagyon koszonom !

Re: Re: Re: Re: A.A.Z. 2014.06.02-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 21:34)

A tartós és mély szeretet megérzéséhez annál több idő kell, mint amióta ti együtt vagytok. Legyél egy kicsit türelmesebb!

A marsi év 2 földi évig tart, tehát minden második évben visszatér a Skorpió jegybe. Mivel gyors bolygó, nagy változásokat nem hoz, inkább más jelzésekkel együtt az esemény bekövetkeztét katalizálja. Önmagában a napi hangulatot befolyásolhatja. A 6.házas tranzitban jelezhet balesetet, vérzéssel járó problémát, lázas, gyulladásos betegségeket, sportoláskor túlerőltetést. Vigyázz az egészségedre ebben az időszakban!

A kérdésedre kérdőképlet segítségével válaszoltam. A fix jegyben, hanyatló házban álló Szaturnusz időkulcsa nagyon hosszú, nem hiszem, hogy a később bekövetkező jegyváltásával most foglalkozni kellene.

A külföld házának csúcsán áll a Neptun. Álmokat, álmodozás, kusza dolgokat, ködösítést, csalódásokat jelenthet, a benne álló Szaturnusz pedig nehézségeket, korlátozást, fegyelmet. A VII. ház ura a Neptunnal áll fényszögkapcsolatban, a Szaturnusz pedig a születési képleted urával. Attól félek, hogy ha úgy alakul, a barátodtól kapsz egy csomó ígéretet, hogy tejben-vajban fürödhetsz majd odakint, és ott helyben rájössz, hogy a helyzet elég kemény, csak a neptuni hatás alatt ez valahogy nem került szóba.

Próbáld meg a bizalmat erősíteni magadban, és koncentrálj a kapcsolatodra! Lehet, hogy ebben a szakaszban még nem az eskövőt és a gyerekeket kell tervezned.
Azt hiszem, elé sok kérdésedre megkaptad a választ, ezért én itt befejezem a képleteid elemzését.

T.F.R. 2014.06.16-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 19:15)

A kérdező 60 éves lesz, elromlott házasságban él. A férje alkoholista, korábban bántalmazta a kérdezőt, most már nem, de a kérdező élete így is pokol a férj gorombaságai mellett. A kérdése, hogy jön-e még egy szerető társ az életébe.
Egy másik levélben később leírja, hogy ő tartja el a férjét, mégse kap semmi jót tőle, de reszket attól, hogy meghal a férje.

A kérdés idejére készített kérdőképlet érvényes, értékelhető, de konsziderációs. A konszideráció oka az, hogy az aszcendens a jegy utolsó fokain áll, vagyis a képlet késői. Ilyenkor is mutatja a helyzetet, de arra figyelmeztet, hogy a kérdezőnek túl sok lehetősége nincs, hogy befolyásolja a dolgok alakulását.

A kérdező jelölője az aszcendens alatt, az I. házban elég jó erőben van, de nincs méltósága. Ez azt jelenti, hogy tisztességtelen dolgon töri a fejét: megfordult a fejében, hogy mással kezdene új életet. Sajnos, érdemben ennél több valószínűleg nem is történik. Egyfelől a bolygó retrográd, visszatér saját jegyébe, ahol megnő a méltósága, de ezzel a Nap égető sugarai elérik, később átlépve az aszcendensen szinte minden erejét elveszti. Itt fokozódik a férje iránt érzett ellenszenve, de már nem lesz ereje a cselekvéshez. Elég depresszív időszak ez a kérdés feltevése után, de nem tart sokáig.
A jelölő elég hamar visszatért oda, ahol eredetileg is állt. Itt viszont „egzaltálja” a férjet, vagyis a kérdező szemében a férj fontossá válik. Ilyenkor egészen biztosan nem tesz olyat, ami ártana a férjnek.
Ugyanakkor a férj jelölője ott áll a kérdező 2. házában, vagyis él a kérdező pénzéből, eszi a főztjét. Az is igaz, hogy ez az ő saját 8. háza, vagyis halál háza, de ez nem jelenti azt, hogy meg fog halni, mivel a ház urával semmilyen recepciós vagy fényszögkapcsolatban sincs, és ő maga kozmikusan erős, magas a méltósága. Ez a házhelyzet egy kicsit visszavehet abból a jóleső érzésből, amit amiatt érezhet a férj, hogy a jelölője a saját egzaltációs jegyében van. Lehet, hogy szorong valamiért. De jegyhelyzete miatt önmagához képes jól van, pörög, dolgozik, csinálja mindazt, amit szokott. Sőt, lehet, hogy a maga módján megpróbál kedveskedni a vagy jól bánni a feleségével, amit a kérdező már talán észre sem vesz. Legalábbis a levélben legfeljebb annyi szó esik erről, hogy pár éve nem kap ki a férjtől.
A férj jelölőjének később csökkenni fog a méltósága, de nem szűnik meg. Lehet, hogy egy kicsit lecsillapodik, és már nem jár el nőkhöz, meg kocsmázni, hanem csak otthon iszogat, cigizik a TV előtt. Az életvitele ellenére sokáig eléldegélhet.

A kérdező pedig mintha belenyugodna a szituációba, teszi a dolgát, ahogy eddig is. A kívánsága részben teljesül, mivel eszerint a férje valószínűleg nem okoz balesetet vezetés közben és nem hal meg kint, az utakon.

Elméletileg összejöhet kapcsolat egy másik férfival (fiatalabb férfi a szomszédból) de lehet, hogy ez csak arra lesz jó, hogy végleg kiverje a fejéből a gondolatot, hogy mással újrakezdje az életet. A képlet ugyanis késői, ami jelzi azt is, hogy minderre előbb, akár évtizedekkel korábban kellett volna gondolni. A kérdező épp egy bő éve jutott túl a Szaturnusz második visszatérésén. Lehet, hogy akkor utolsó szalmaszálként, sürgetően felmerült a gondolat, hogy valamit kellene csinálni, mivel ilyenkor az ember, az időskor küszöbén megáll és számot vet az életében elért eredményeivel és felkészül a hátra lévő évekre. Sokan változtatnak is ilyenkor ezt-azt, de ahhoz, hogy valami történjen, tevőlegesen kellett volna meghozni a döntést a tranzit időszakában, ami idővel kiteljesedik. A jelek szerint, ebben a kérdésben nem tett előrelépést, így jó eséllyel együtt fognak megöregedni a kérdező és az ő férje.

szalai.rita68@freemail.hu

(szalai rita, 2014.07.26 09:55)

Öt éve élünk együtt,szeretném tudni van-e közös jövőnk?Párom 1954 09 2 5 -én 16 órakor,én 1968 02 16 12 30-kor születtem. Köszönettel

Budapest

(Anna, 2014.06.07 00:20)

Kedves Mónika,
Szeretném megtudni hogy egy évek óta tartó kapcsolatomnak (az illető Franciaországban él, Szül 1962.09.29. / én születtem Budapesten 1969.06.24-én.) van-e komolyabb jövője vagy szerencsésebb lenne végleg lezárnom. Köszönöm, Anna

Re: Budapest

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.07 09:33)

Kedves Anna!

Kérdésére idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani, ezért a pontatlan születési adataik ellenére is kaphat választ.
Kérem, hogy adja meg az e-mailcímét, ahová a honoráriummal kapcsolatos tudnivalókat, és később az elemzést küldhetem.

Re: Re: Budapest

(Anna, 2014.06.09 19:21)

Kedves Mónika,
Küldtem e-mailt de hibaüzenet jött vissza ezért itt is megadom az e-mail címet: pk.an@freemail.hu
Köszönettel,
Anna

Hormonprobléma

(Ágota, 2014.04.15 14:48)

Kedves Mónika!

Szeretném megtudni, hogy mi állhat lelki/fizikai szinten annak, hogy több éve nincs menstruációs ciklusom. (Május 5-én megyek az endokrinológiára, de érdekelne mit mond a kérdésemre a kérdőasztrológia.)

Köszönöm válaszát!

Re: Hormonprobléma

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.02 23:01)

Kedves Ágota!
Meglátjuk, mit mondanak a csillagok a kérdésével kapcsolatban. Nem biztos, hogy tudok kielégítő választ adni.
Viszont szeretném tudni, hogy mióta nem jelentkezett a menstruációja.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: Hormonprobléma

(Ágota, 2014.05.05 09:47)

Kedves Mónika!

Épp ma megyek az endokrinológiára. 2012. nyár óta nem jelentkezett.

Köszönöm válaszát!

Hormonprobléma

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.01 16:56)

A (szabályos) menstruáció az anyaság alapja. Ha valakinek problémás a havi vérzése, az gyermekáldással kapcsolatos lelki szintű problémát is jelez. Ez még akkor is így van, ha közben úgy érzi, minden vágya az, hogy anya legyen, mert a háttérben kimondatlanul ott rejtőzhet a félelem, bizonytalanság, korábbi életszakaszokból vagy akár előző életből eredő elutasítás.

A gyermekáldás csak akkor igazán áldás, ha sikerül végigmenni a folyamaton, ami megelőzi azt, vagyis van vagy lesz hit és bátorság, a nő megtalálja a társát, megteremtik az alapfeltételeket a családalapításhoz, majd elkezdik közös életüket, ahol hamarosan kopogtat a gólya.

A nők élete sok tekintetben megváltozott, ami alapjában véve nem lenne baj, de valami gond mégis van, mert egyre több meddő, vagy nehezen, csak segítséggel teherbe esni képes nő van, a szülések egyre későbbi időpontban történnek, és egyre kevesebb a gyerek is. A korábbi egyensúly felbomlott, az új pedig még nem alakult ki. Nők és férfiak nem tudják megfelelően kezelni a problémát, a családalapításhoz szükséges önbizalmat és bátorságot eltünteti az egyensúlytalanságból eredő bizonytalanság. Erre a helyzetre a nők egy része úgy reagál, hogy a termékenységet visszafogja. Vagy a hormon-egyensúly bomlik meg, vagy az immunrendszer működik túl jól, vagy a vér maga lesz a gátja a teherbe esésnek, néha pedig az orvosok nem is találnak magyarázatot. És persze a férfimeddőség is egyre komolyabb probléma.

Mivel a kérdező nem adott meg magáról semmilyen adatot, információt, csak sötétben tapogatózok. A testi jelölőjének van méltósága és nem romlik, tehát a baj nem komoly, az életét nem veszélyzeti, viszont a 8. házban áll, ami nem túl szerencsés. Ez az egyik sötét ház, elveszi az ereje egy részét az ide kerülő bolygóknak, de ez inkább csak nehezíti a gyógyulást, betegséget nem okoz.

A betegséget jelző bolygó fix jegyben, hanyatló házban, de nem a betegséget jelző 6. házban áll, méltósága nincs, és nem sújtja a kérdezőt testi szinten, lelki szinten viszont igen. A Skorpióban állva a nemi szervekkel kapcsolatos problémát jelezhet. Talán nem komoly, de mivel a Szaturnuszról van szó, nem is szabad elbagatellziálni. A retrográd Szaturnusz miatt a panaszok kiújulhatnak, és számítani lehet rá, hogy tartósan jelen lesz a kérdező életében.

A kérdés időpontjában a Szatrnusz a 21.°-on állt, és ennyi hónapja áll fenn a probléma. A kérdező észlelte, hogy baj van, de egészen mostanáig nem vette komolyan. Amikor a Hold belépett a Mérlegbe, a betegség kiemelt jelentőséget kapott az életében, ezért fordult végre orvoshoz.

Eközben viszont az látszik, hogy egyrészt a társát és az őt jelző bolygó távolodó kvadrát fényszög-kapcsolatban áll, a társ egzaltációs ura teljesen elutasítja a kérdezőt és szemben áll az aszcendenssel , a tetejébe a Neptun a társkapcsolatokért felelős VII. ház csúcsára került, vagyis bizonytalanság van a párkapcsolatot illetően. Lehet, hogy felmerült a gyermekvállalás kérdése –Plútó az 5. ház csúcsán- de ebben az állapotban a kérdező nem tud szülni. Emiatt pedig otthon lehetnek feszült pillanatok. A gond az, hogy akarják is, meg nem is a gyereket, a gyerek viszont még nem akar megszületni, erős recepciós kapcsolata van a betegséggel. Mindenképpen fontos lenne tiszta vizet önteni a pohárba, és a párkapcsolati bizonytalanságot megszüntetni.

A helyzet 9 hónap alatt fog megváltozni. Ekkor a betegséget jelző bolygó elhagyja a Skorpió jegyet, tehát jó esetben a jelenlegi problémára sikerül valamit kitalálni. Ami rossz, hogy a Nyilasba lépve már testileg sújtja a kérdezőt a betegség, tehát vagy más betegség lesz helyette, rosszabb esetben a mostani probléma produkál más tüneteket. Ha az egész arra megy ki, hogy a kérdezőnek végül legyen gyermeke is, akkor létre jöhet a terhesség, de a kérdezőnek több orvosi figyelemre lesz szüksége a várandóssága alatt, mint egy átlagos kismamának.

Én mindenképpen azt javasolnám, hogy törekedjenek a párkapcsolati problémák tisztázására, lezárására, szeressék kicsit kevésbé saját magukat és egy kicsit jobban egymást.

Re: Hormonprobléma

(Ágota, 2014.06.02 14:27)

Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm az elemzését!

Nagyon érdekes volt olvasni, mivel jómagam is tanulok asztrológiát és újabban egyre jobban érdekel a kérdőasztrológia is.

Éppen a héten töltöm be a 27. életévemet és jelenleg nincsen párkapcsolatom. Januárban lett vége egy nagyon komoly majdnem 9 éves párkapcsolatomnak, de még nem engedtem el teljesen a volt páromat. Szerintem ezt jelezhetik, amiről írt párkapcsolati vonatkozásokban. Engem mikor még együtt voltunk foglalkoztatott az anyaság gondolata, de a volt párom teljesen hárítja azt, hogy valaha is apa legyen.

A kérdésem feltétele óta voltam terheléses vércukormérésen és hüvelyi ultrahangon is, e hónap 11-én megyek vissza az orvoshoz a terápiát illetően ill. az eredmények kiértékelése céljából.

Tegnap olvastam a válaszát és ma reggelre megjött a mensim. Január óta sikerült 14 kilót fogynom - gondolom ez is közrejátszhat és hogy február óta napi szinten mozgok.

11-e után még fogok visszajelzést írni. Mit mondott az orvos.

T-né H. 2014.04.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.26 23:17)

A kérdező tudtán kívül olyan autót vásárolt, ami lopott volt. Az eredeti tulajdonos bejelentette a lopást, a rendőrség adminisztrációs hibája miatt az autó mégsem szerepelt a lopott autók listáján, ezért egy-másfél év alatt többször is gond nélkül cserélt gazdát az autó. Végül pont akkor bukkantak rá, amikor a kérdező birtokába jutott. Az autót elkobozták, a kérdezőnek mégis fizetnie kell a rá felvett hitelt. A mulasztás miatt perbe fogták a rendőrséget, tőle követelik az anyagi és erkölcsi káruk megtérítését. Négy tárgyalás után a bíróság még nem döntött.
A kérdés, hogy megkapják-e a kártérítést, és ha igen, mikor?

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvényes és értékelhető. A kérdező gondolatai az alperes pénze körül forognak, de ugyanakkor fél tőle, hogy nem lesz belőle semmi. Ezen felül az őt magát jelölő bolygó jelenleg nem áll túl jól: nem nagyon tud tenni az ügye érdekében, mert gyenge, és ráadásul valami fontosat nem tud az ügyével kapcsolatban, vagy csak nem akarja tudomásul venni.

A jelek szerint viszont a bíró már most is arra hajlik, hogy a javukra ítéljen, de valamiért nem teheti. Legjobb esetben az alperes jogásza olyan szinten ért a jogi csűrcsavaráshoz, hogy sikeresen tudja elodáztatni az ítélethozatalt, hogy aztán menet közben hátha így számukra kedvezőbb megoldás születik. És ezen felül, ki tudja, még mi van a háttérben. Most az alperes jelölőjének a méltósága magas, ereje teljében van, uralja a bírót, és nem fél sem a kérdezőtől, sem az ügyvédjétől, sem magától a pertől. Valamitől óriási az önbizalma.

A Hold azt mutatja, hogy a kérdező számára szerencsésen végződik majd az ügy. A jelölője a következő jegybe lépve sarokházas uralmi bolygó lesz, és akkor már a bíró is felvállalja, hogy a javukra döntsön. Az alperes jelölője viszont elveszti méltóságát, ami a per/pénze elvesztésében mutatkozik meg. A Hold belép a Bika jegyébe, amire azt mondják, hogy Bika Holddal minden sikerül, jól mennek a dolgok. Emellett az alperes és a saját pénze közötti távolodó fényszögkapcsolat azt mutatja, hogy még nála van az a pénz, amit majd egyszer kártérítésképpen kifizet, de már nem sokáig. Az alperes pénze és a kérdező közötti közeledő fényszög ugyanakkor azt valószínűsíti, hogy kapcsolatba fog kerülni ezzel a pénzzel. Mivel ez a pénz már ott van az ítéletet jelképező házban, remélhető, hogy ezt fogja megkapni kártérítésként.

Ami a pénz nagyságát illeti, mertek nagyot álmodni, viszont lehet, hogy bár nem jelképes összeggel szúrják ki a szemüket, de nem is kapnak annyit, amennyit reméltek. Ez nem Amerika, és egyre kevésbé lesz az. Valami olyasmit vélek, hogy az ügyvéd tárgyal az alperessel a dolog lehetséges peren kívüli megoldása tárgyában, kompromisszumot keres, aminek lehet az a vége, hogy kialkuszik egy kártérítést, hogy legalább valamit kapjon vissza a kérdező a veszteségéből. Ezzel értelemszerűen a pénz nagyságát tekintve rosszabbul jár, de megfontolandó ez a megoldás, mert jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok. Főleg, hogy a kártérítésre fordítható pénz, vagy a megítélt összeg jelölője idővel peregrin lesz, tehát az összeg csökkenhet.

Ami az időt illeti, sajnos nem lesz egyik napról a másikra kézzel fogható eredmény. Az ítéletet és egyben a felpereseket is jelző bolygó, és az alperes pénzét jelző bolygó közötti fényszög 8°megtétele után lesz pontos. Figyelembe véve a jegy- és házhelyzetet, ez akár 8 hónap is lehet, ami már 2015.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szeretném ismételten felhívni a figyelmet, hogy az ingyenes elemzések várólistájában szereplő dátum az jelenti, hogy előtte semmiképp sem fog választ kapni a kérdező. Ez a lista fölötti kísérőszövegben is olvasható. Utána pedig a többi munkám és egyéb elfoglaltságaim mellett készítem el az elemzést, ahogy hozzájutok. Ezt a kérdés újbóli elküldése sem befolyásolja.

Re: T-né H. 2014.04.26-i levelére

(T-né H., 2014.05.27 19:18)

Kedves Mónika! először is hálásan köszönöm válaszát és e-mail-mel nem siettetni akartam, csak nem voltam elég figyelmes a leírást illetőleg. nagyon jól látja a helyzetünket. Mind a félelem, mind az ügyvédek hozzáállását pontosan látja. A bíró tényleg döntésképtelen, vagy korlátai vannak, amikről ugye én nem tudok. Az viszont pozitív, hogy valamikor is le fog zárulni a per és kapunk is kártérítést. Álmodni valóban mertünk nagyot, de a beadott kereset összege tényleg csak a legalapabb követelést tartalmazza ügyvédünk javaslatára. Bízom azért a legjobbakban. és még egyszer nagyon köszönöm. Amúgy lenne valami amivel én pozitív irányba fordíthatnám az ügyet vajon? További szép napot és jó munkát kívánok. Heni

Re: T-né H. 2014.04.26-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.06.01 21:49)

Szerintem jobb ha nem. De amúgy, ha mégis lehetne, erre van az embernek az ügyvédje, nehogy visszafelé süljön el a nagy igyekezet.

Költözés

(Heny, 2014.05.19 15:27)

Üdvözlöm!
Azt szeretném kérdezni, el költözöm-e otthonról a közeljövőben (1 hónapban)?
Köszönöm a válaszát!
Üdv
Heny

Re: Költözés

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.19 22:10)

Jól látom, hogy dúl a szerelem? Cuccoljatok csak össze egy kicsit, de a szobádat még ne add oda az öcsédnek, mert szerintem nem.

Re: Re: Költözés

(Heny, 2014.05.21 09:19)

Köszönöm a választ :)
Nem jól látod, sehol egy pasi még plátói sincs...
Akkor nem lesz költözés? Ez el szomorít, mert akkor munkám sem lesz :(

Re: Költözés

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.21 21:28)

Nulla információm van rólad. Miért gondoltad, hogy annyiból, amit leírtál, kitalálom az életed?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15

Következő »