Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Máthé Réka (Erdély) 2013.09.21-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.10 17:11)

Úgy tűnik elkerülte a figyelmemet, hogy a kérdező ingyenes horoszkópelemzést kért. Ilyen esetben vissza szoktam írni, hogy írásban egyáltalán nem készítek teljes horoszkópelemzést.
A jelek szerint tehát csak feltettem a kérdező nevét a várakozó listára, mert a kör szűkítésére vonatkozó levelezést nem találtam. Vagy elkeveredett a levelezésünk.

Ingyenesen egy kérdést válaszolok meg. Ha van olyan dolog, amire kíváncsi, hogy mire számíthat, kérem, hogy e-mailben juttassa el hozzám, és akkor soron kívül megválaszolom.

Figyelem! Egy témakörhöz kapcsolódóan tehet fel egy, max. két kérdést! Ha megadja a vonatkozó háttér-információkat is, az elemzést pontosabb lesz.

M.L-né 2013.09.15-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.10 13:29)

A kérdező igen zaklatott állapotban tette fel azt a kérdését, hogy mikor és hogyan hal meg.

A halál pontos időpontját esküm szerint nem mondhatom meg a kérdezőnek. Kérdőképletből viszont kitűnik, hogy a kérdező dolgai nem jól mennek, fizikailag és lelkileg nincs jó passzban, és sajnos még elég hosszú ideig nem is lesz. De az biztos, hogy a halál egyelőre elkerüli, bár a gondolattal már megbarátkozott. Remélem, ez nem azt jelenti, hogy esetlegesen arra készül, hogy kicsit besegítsen. A kérdező napjegye a derűs Nyilas, aszcendense viszont a baljóslatú Skorpió, akinél a többiekhez képest nagyobb az esély, hogy saját maga ellen forduljon.

20 időegység múlva a kérdező és a 8. ház urának jelölője a következő jegybe lép, és akkor már nemcsak fényszögkapcsolatban, hanem kölcsönös uralmi recepcióban is lesznek. Ez már jelentheti a halált, de jelenthet mást is, például műtétet vagy balesetet. Ház és jegyhelyzet szerinti időkulccsal átszámolva a képletet ez 20 hónap, vagyis másfél-két év múlva következik be. Lehet viszont ugyanennyi hét is, ami a jövő év elején telik le. Remélem, hogy addigra javul az életkedve és semmiképpen sem programozza be magának, hogy ezekben az időszakokban meg kell halnia, hiszen jobb esetben csak valami orvosi beavatkozásra kerül sor. A balesetveszély miatt viszont legyen fokozottabban óvatos a jövő és a jövő utáni év első felében!

A Skorpió hatás alatt élő embereknek (tehát akiknek a napjegyük vagy az aszcendensük Skorpió, vagy a horoszkóp ura ebben a jegyben van) a halállal és az elmúlással egyébként egészen közeli a viszonya, ezért nem félnek például rákérdezni, hogy mikor halnak meg. A Skorpióknak van, hogy egészen megrázó, tragikus eseményt kell megélnie, máskor csak jobban megrendítik az olyan események, amelyek egyébként mással is megtörténnek. Ezek az események mindenkin sebeket ütnek, de amíg a többség szép lassan begyógyítja őket, a Skorpió hatással élő emberek rendszeresen kapargatják a sebfelületet, és szinte élvezik, hogy az folyamatosan lüktet, vérzik és főleg nagyon fáj.

Ez itt sincs másként. Több komoly tragédia, haláleset, súlyos betegségek emléke még eleven él benne, és most is vannak problémák, betegségek, válás a családban, amik az életerejét egyszerre forgácsolják és építik. A Skorpióknak mindig jól jön egy adag szenvedés, ha nincs saját baj, akkor magukra veszik valaki más problémáját. Itt a kérdező a fia fél évtizede tartó válását sajátítja ki.

Azt javaslom, hogy próbálja meg a saját életét élni, ne keressen extra problémákat, mert előfordulhat, hogy a fia megunja az okvetetlenkedést, és ellene fordul. És akkor még eggyel több dolog lesz, ami miatt nem szeretne élni.

symbolum@freemail.hu

(Karalyos Dóra, 2013.11.09 23:09)

Ingyenes elemzést ,szeretnék kérni elfelejtettem oda írni !!
Nagyon köszönöm
Dóra

symbolum@freemail.hu

(Karalyos Dóra , 2013.11.09 23:07)

Kedves Mónika
Úgy érzem, most találtam meg azt a férfit, amit mindig is szeretem volna
Már régóta, megterveztem az ideális férfit mid külső mind belső tulajdonságokkal. Nagyon tetszik benne, hogy nagyon korrekt, egyenes, nem kihasználós férfi. Első pillanatban tudtuk érzetük, hogy valami lesz, alakulhat köztünk. Férfi az én véleményem szerint nem kapkodós, érzelmes szenvedélyes, férfi. De most jön a bibi, azaz megoldandó probléma, a férfinek családja van nem történt semmi olyan dolog köztünk, ami az ő erkölcseinek nem felelne meg. De valójában ez sem igaz teljesen. Valahogy úgy érzem nincs okom aggodalomra, de szeretnék azért tisztán látni.
Férfi elmondta nem mer közelebb kapcsolatba kerülni velem, mert nem tudná az érzelmeit kezelni és tudja, hogy utána nem bírná ki is hozzám költözne.
Pénzkereső a családban persze (neje is dolgozik) és tönkremenne a család, ha elhagyná őket. Mert hitelük van stb. Tudom hogy nagyon fontos személy vagyok az életébe és elmesélte nem is érti magát mi ez az egész erős vonzalom irántam .Nem szeretne elveszteni semmi esetre h e ezek után nem állok szóba vele megérti de nagyon sajnálja. Úgy érzem, hogy nagyon erős kötödés, érzelem van, köztünk ahol vibrál a levegő.
Mivel volt az életembe pár csalódás, és sajnos tudom, hogy mennyi érdekes gondolatot tudnak tálalni ill ki fogásokat gyártanai így óvatosan fogadom a férfi megnyilvánulásait. Szeretnék választ kapni arra hogy igazat mond e a férfi,ill milyen érzései vannak felém,ill lesz e előre lépés pozitív kapcsolatunkba?
Köszönöm válaszát és munkáját előre is
Dóra

B.N. 2013.09.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.29 06:20)

A kérdező azt szeretné tudni, hogy az anyagi helyzete hogy alakul az elkövetkező egy évben. (Utólag fél évre módosított, de mivel a hosszabb időtávra szóló kérdőképlet addigra elkészült, sajnos azt kell használnunk.)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet radikálisan érvényes. A kérdezőt jelző aszcendens és az anyagi helyzetét mutató 2. ház természetes ura a Vénusz, ez jelzi, hogy az anyagiak kérdése most a szokásosnál is fontosabb. Ezt erősíti, hogy a Vénusz az említett 2. ház csúcsán áll, és a Hold is a 2. házban áll, de a Skorpió jegyben, ami azt hozza magával, hogy aggódik a kérdés alakulása miatt.

Viszont szét kell választanunk őt és az anyagi helyzetét, mindkettő nem lehet a Vénusz. A jegy egzaltációs ura a Szaturnusz. Mivel a kérdező fiatal nő, akit a Vénusz szimbolizálhat, ezért az anyagi helyzetét az egyébként 2. házban, Skorpió jegyben álló Szaturnusz fogja mutatni.

A Szaturnusz ezen a helyen peregrin ugyan, de házhelyzetéből adódóan elég sok ereje lenne, ha nem gyengítené a Marssal alkotott kvadrát fényszöge. Ez lefordítva azt jelenti, hogy ami pénze van, végül nem igazán elég. Mintha másra költené, talán a párjára, vagy tőle függne anyagilag, esetleg szeretett volna kölcsönt kapni valamire, és ez nem úgy jött össze, ahogy szerette volna, vagy a meglevő hitelei viszik el az eszközeit, azaz sokat kell törlesztenie.

A kérdező nem árulta el, hogy miért fontos az anyagi helyzete alakulása. Persze ez mindig, mindenkinek fontos, de ha nagyobb pénzkiadás előtt áll valaki, akkor meg különösen. Korábbi levelezésből tudom, hogy a kérdező külföldön szeretett volna állás vállalni illetve tanulni is. Lehet, hogy ennek az anyagi vonzata meríti ki a kereteit.

Ha a korábban vázolt terveit akarta most megvalósítani, ebből a képletből úgy tetszik, hogy sikerülhe, de meg kell szenvedni az árával. És ez sajnos nem lesz jobb egy darabig, mert lehet, hogy kimegy külföldre, lesz egy remek munkája, ami viszont neki magának mégsem tetszik majd annyira, mint remélte, és a fizetéssel is úgy lesz, hogy itthonról még jónak tűnt, de kint kiderül, hogy nem jön ki belőle valami fényesen, és ezért jobban össze kell húznia a nadrágszíjat, mint eredetileg tervezte. Talán annyi előnye van a dolognak, hogy ha kölcsönt kapott vagy tandíjat kell fizetnie részletben, annak a törlesztésében ez komoly segítség lesz.

És ha már tandíj, akkor tanfolyam: a kinézett képzéssel is lesz valami gond. Korábban, tehát akár az elmúlt tanévben ez egy jó kurzus volt. Közben az őt jelképező bolygó elvesztette a méltóságát és az aszcendenssel való együttállása is távolodó fényszög. Mindez azt jelentheti, hogy valamit tettek vele, ami miatt már kevésbé jó, például megváltoztatták a tananyagot, nem igazolja kívánt végzettséget, vagy amikor a kérdező be szeretne rá iratkozni, kiderül, hogy épp nem indul ilyen képzés vagy lekéste a jelentkezési határidőt.

Ha kimegy külföldre… Mivel nem tudjuk, mi a kérdező terve, a korábbi levelében foglaltak miatt én így interpretáltam a képletet, bár ez már túlmutat a kérdésen. De bárhogy is alakultak a korábbiakhoz képest a tervei, mielőtt belevágna, javaslom, hogy gondolja át a lépéseket, hogy minél kevesebb kellemetlen meglepetésben legyen része.

Tehát az egyéves előrejelzés az anyagi helyzetre vonatkozóan az, hogy lesz valamennyi pénze, de jócskán lesznek kiadásai, ezért ebben az évben mindenképpen szerényebben, gondos beosztással kell majd élnie, mindenképpen kerülje a felesleges pénzszórást.

Re: B.N. 2013.09.07-i levelére

(B.N, 2013.11.03 16:39)

Kedves Monika!

Koszonom szepen az elemzest. Amikor elolvastam teljesen ledobbentem, hogy mennyi igazsag van az elemzeseben. Tenyleg igaz, hogy a parommra "koltom" el a penzem. Mivel parom kulfoldi, igy havonta latogatjuk egymast, amig nem talalunk munkat. Ezt a tartalekombol finanszirozom, es az o segitsegevel. Igy elmodhatom, hogy valamilyen szinten tole is fuggok anyagilag.
Meg a korabbi levelemben emlitettem hogy kulfoldon tanultam, es iden hazajottem mert nem kaptam munkat. Az is igaz hogy mesterkepzesre szerettem volna menni, abban az orszagban ahol majd sikerul munkat talalnom/talalnunk a parommal. De mar ebben sem vagyok 100 %-ig biztos (a kurzusok eleg koltsegesek, es igazabol nem tudom hogy jo befektetes lenne-e.). Nem fogom eroltetni egy darabig. Es a tobbi kiadasaimra is nagyon odafogok figyelni.

Koszonettel,

B.N

Ingyenes elemzés kérése

(Panna, 2013.10.22 21:07)

Kedves Mónika
Megmagyarázhatatlan szerelem érzése kerített hatalmába Y-nal kapcsolatban. Az érzések kölcsönösek, Y –nem rejti véka alá érzéseit. De mégis aggódom, mert 4-hónapja tart ez kapcsolat, ugyan testi kapcsolat még nem történt. Tény hogy, nem egy kapkodós típus, de mégis aggodalommal, tölt el az érzés érdemes e várakozni, hogy majd idővel dönt.
Nagyon ritkán találkozunk, de annál többet beszélünk telefonon, de ezt tudja, hogy én nem erre vágyom. De most várakozó helyzetbe vagyok és kíváncsian várom a fejleményeket, hogy valójában hova fog kifejlődni ez az egész.
Tudja, e valóban mit szeretne? Az érzések, őszinték felém vagy csak illúziókat kerget? Képes e döntést hozni kettőnkkel kapcsolatosan?
Olyan érzésem van, mintha a lélektársam lenne, még soha nem érzetem ilyet. Azt tudom, hogy beszélgetésünk során kiderült neki is hasonló, érzéseim vannak. Az elmúlt napokban találkoztunk 1 órát és elmondta, hogy szeretne barátom maradni, mert fontos számára hogy mi történik velem. Én elmondtam, hogy mivel érzelmileg közel állok, hozzá nálam ez nem működik. Ezzel szemben kicsit ellentétesen viselkedik, mert, féltékenységi jeleneteket rendez.
Köszönöm munkáját Panna


Re: Ingyenes elemzés kérése

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.22 23:04)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvénytelen, ezért a horary módszerével nem megválaszolható. Ez azt jelenti, hogy az égiek nem akarnak választ adni.
Sajnálom, de én nem tudok neked segíteni.

Javaslom viszont, hogy várakozás helyett önts tiszta vizet a pohárba, és mondd meg a barátodnak, hogy milyen kapcsolatot keresel. Ha ő nem így gondolta a kettőtök viszonyát, akkor hagyja, hogy a saját utadat járd, és ne féltékenykedjen, mert az azt jelenti, hogy csak ki akar sajátítani és nem fontos neki a te boldogságod.
Egy igazi lélektársnak pedig szerintem az lenne.

szlovakia

(andrea, 2013.10.14 20:31)

mert nem sikerul semi mostanaba

Re: szlovakia

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.14 21:15)

Nem tudom. Mindannyiunkkal előfordul hébe-hóba. Biztos lesz majd jobb is. Addig is kitartás!

era688@gmail.com

(Athenie, 2013.10.14 16:47)

Kedves Mónika
Megdöbbenéssel olvasom a levelét,melyben olyan következtetésre utal hogy 3 levél egy ugyanaz a személy .
Írja hogy kaptam levelet amelyben kéri hogy pontosítják, születési adatokat.Nem emlékszem rá hogy kaptam e ilyet ,bár sűrűn nem vagyok net közelben de heti egyszer megnézem a leveleimet és most is visszanéztem még a kukába lévőt is .Nem találtam.
Igen mikor én elküldtem a levelet csak utána vettem észre hogy ki van írva mikor nem szabad kérdezni.
A munkahelyemről nem azért lettem elküldve mert esetlegesen összejöttem volna valami kollégával.de még ennek szele se volt,
A munkahelyéról azért lettem elküldve mert megrendelő a fővállalkozóba,k ultimátumot adott melyben arra kérte hogy javítson problémákon és kezelje azt időben.
A terül vezetőm, annyi plusz munkát adott hogy a napi ill a plusz munkákat nem lehetett már jól kezelni és feladatot minőségileg megcsinálni majd átadni.
Fővállalkozó,majd az alávállalkozó ,és terület vezető, saját seggét féltette így hogy valami előre lépést mutassanak a megrendelőnek igy én kerültem a levesbe.Ez utólag be is bizonyosodott!!!
Nagyon sajnálom hogy nem olvastam i-mailra küldött levelét de nem is találtam :)Nagyon bánt hogy valami miatt az előző 2 emberkével összemosott engem.
Természetesen önt is megértem mert gondolom hogy sok munka van egy kérdő asztrológia ki elemezni és valódi okokat feltárni mi van,ill mi lesz valőjába,
Attól függően a kérdező mire kiványcsi.
Nem volt és nem is lesz munkahelyi kapcsolatom és nem azért küldtek el mert valakivel összegabalyodtam.Nekem a biztonság sokkal fontosabb mint hogy elveszítsem a munkám kisebb kalandokért.Konzervatív gondolkodású ember vagyok e tekintettben.Munkámat mindig a legnagyobb felelősséggel ,alapossággal végzem
A netezés nem mindennapi programom része így csak hetente egyszer ha leülök és megnézem a leveleimet vagy olvasgatok De tényleg nem érkezett levél öntől.Nagyon sajnálom ezt a félreértés mert ,az én részéről szó sincs arról hogy bkit is félrevezessek.
Sokkal nagyobb problémám az hogy még nem találtam munkát,és az időm nagy részét ezzel töltöm el mint hogy félre vezessek valakit.
Én ugy gondoltam hogy tud nekem segíteni tisztán látni e téma körben ,sz hogy pont még 2 kérdező akkor küldött levelet erről én nem tehetek.
További Szép Napot Kívánok
Athnie

Re: era688@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.14 21:12)

Kedves Athenie!

Sajnos annak alapján, hogy ugyanarról az IP címről, ugyanazokkal a jellegzetes helyesírási hibákkal és egyéb félregépelésekkel, fél órán belül kapok három levelet, nem tudok más következtetést levonni, mint hogy ezeknek a leveleknek valahogy mégis közük van egymáshoz. Remélem, hogy mielőbb rendeződik a sorsa, és talál új munkát.

Üdvözlettel
Montero Mónika
.....................................................................................................
. This is the mail system at host mail00k.mail.t-online.hu.

Your message was successfully delivered to the destination(s) listed below. If the message was delivered to mailbox you will receive no further notifications. Otherwise you may still receive notifications of mail delivery errors from other systems.

The mail system

<era688@gmail.com>: delivery via gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.70.26]:25:
250 2.0.0 OK 1379763818 f46si14737329eeo.279 - gsmtp

Athenie, Nicol, és Imrus67 2013.09.21-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.12 22:38)

Az alábbi három levél 10 perces időközzel érkezett a honlapra, most is fent vannak. Csalafinta módon három név alatt küldték, de valami azt súgja, hogy ugyanaz a kéz írta mindegyiket. Valószínűleg egy nő, aki belehabarodott a kollégájába, ami talán szemet szúrt valakinek a cégnél, és vagy ezért, vagy másért is, de végül elbocsátották a nőt.

Sajnos a kérdőképleteket konszideráció miatt nem lehetett elbírálni. A születési adatokat viszont pontosítani kellett volna, emiatt írtam is levelet mindhármójuknak, amire egyedül „Imre” válaszolt, de a kért adatot ő sem adta meg.

Az előbb említett konszideráció többek között jelezheti, hogy az asztrológust megpróbálják megvezetni. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy ezek valós kérdések voltak, de ha mégis, akkor abban igen, hogy valaki mások nevében tett fel kérdést, holott 3. személyre nem állítok fel horoszkópot, vagyis mindenki csak saját maga miatt kérdezhet.

Ez a felfedezés nem érintett túl jól, mint ahogy az sem, hogy zsinórban jött három értékelhetetlen kérdőképletet adó kérdés, ezért a honlap első lapjára feltettem egy linket, hogy inkább mikor ne kérdezzen senki.
Tudniillik a kérdés időpontja az a perc, amikor az asztrológus megérti, hogy a kérdező mit szeretne tudni. Ha gondosan megírt levelet kapok, akkor az olvasás ideje lesz a kérdőképlet ideje. A leveleimet viszont többnyire azonnal, a kézbesítés után el szoktam olvasni. Sajnos még a listán szereplő konsziderációs időszakokban is, mert egyelőre nem tudom legyőzni a kíváncsiságomat.

Visszatérve a bejegyzés alapjául szolgáló levelekre illetve kérdésekre: ezekre sajnos nem adhatok választ, de lehet, hogy azóta az élet maga már megválaszolta azokat.
…..
Kedves asztrológus
Szeptember 18 án elvesztettem a munkahelyem pár hónapot voltam ott Én úgy éreztem.hogy hátam mögött kavartak.be dolgozok ill terület vezetőm.Fő főnöknek meg úgy jött le hogy én nem csinálok semmit.Nagyon sokat dolgoztam Szeretném megtudni hogy mi volt az ok valójában amiért elküldtek jól érzem a hátba támadást?Nem utolsó sorban milyen gyorsan találok munkát?
v68 11 10 Bp 8ő59p
De tudom a kérdő horoszkópomhoz nem kell az adataim de elküldöm azért
Üdv Athenie
Kedves Monika
....
Megismertem egy remek férfit aki véleményem szerint őszinte,mély érzései vannak amit ki is td mutatni.Testi kapcsolat még nem történt De nagyon mély érzések vannak kettőnk közt.Sajnos az életembe olyan változás jött hogy nem találkozunk,heti szinten 1-2 se pár órára.
Nem szeretném ezt a férfit elveszteni igy szeretném ha megnéznéd nekem kérdő asztoban hogy mire számíthatók ?Férfit fog e jelentkezni hogy személyesen is találkozunk tud ez a kapcsolat erősödni?
Köszönettel
Nicol

Szeretnék ingyenes elemzést kérni!!!
Az életembe jött egy olyan erős érzelmi töltés ami utoljára 24 évvel ezelőtt történt velem.Nős vagyok és nem vagyok csapodár de az hölgy olyan nagyon megmozgatott lelkileg.Most változás történt mondhatjuk mindkettőnk életében mert ,ő átkerült egy másik munkahelyre és igy megszakadt a találkozásunk.Tény hogy személyesen még nem találkozunk csak mhelyen de ennek az oka hogy nem tudom mit tegyek.Van egy kapcsolatom de már nagyon lapos és gyerekeim nagyon családcentrikus vagyok de érzem és tudom hogy a hölggyel annyira egy hullámhossz vagyunk ill minden téren egyszerűen azt érzem hogy lélektársam -
Mit mutatnak a csillagok az párkapcsolati szinten ?1967 7 5 Bp 23ö 59p
Köszönettel Imre

"Közös jövő" jeligére, 2013.09.04-én írt levélre

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.12 21:28)

A kérdező asszony kapcsolata 7 év után megváltozott.Először a párjának volt viszonya,egy olyan munkatársával,aki már többekkel összejött a cégnél.A viszonynak vége lett,és a kérdező megbocsátotta a félrelépést.Most pár hete a férfi elhidegülni látszik tőle,de mások szerint is megváltozott.A kérdés,hogy vajon szereti-e még a kérdezőt a társa,vagy a korábbi szerető került-e újra képbe?

Mind a kettejük képletében benne van,hogy több kapcsolatuk is lesz,tehát meg kell dolgozniuk azért,hogy együtt maradjanak.A bűvös hét év,amit egy kapcsolatban válságkorszaknak szoktak mondani,náluk is jelentkezett.A férfi a hűtlenségével tette próbára a kapcsolatot.Az asszony nagyon szépen kezelte a helyzetet,és így továbbléphettek.Az új probléma gyökere szerintem már nem ez a lezárt viszony.

A hétévenkénti házassági problémák hátterében az asztrológia szerint a Szaturnusz áll.Ennek a bolygónak közel 30 év a keringési ideje,így nagyjából 7 évenként tesz meg egy negyed kört,kezd egy „új évszakot” új ciklust,kerül kvadrát fényszögkapcsolatba a kiindulási helyzetével.A hosszú távú dolgokban ez a ciklikusság megjelenik,és fontos,hogy éli meg az új ciklus kezdetét a hosszú távú dolog,tehát egy kapcsolat,vagy egy természetes személy,vagy bármi.

A kérdezett és a párja között épp hét év korkülönbség van,ezért ez a szaturnuszi ciklikusság sokkal jobban érzékelhető lesz majd az életükben,hiszen náluk szinte egyszerre érkezik el a Szaturnusz a horoszkópjaikban ehhez a bizonyos kvadrát fényszöghöz.

Ahogy ők most a kérdést kezelték,reményük lehet arra,hogy együtt folytathatják az életüket,bár garanciát nincs,hogy holtomiglan-holtodiglan lesz a vége.A kérdező társkapcsolatokért felelős VII.házában áll a Plútó,aminek egyik tulajdonsága,hogy lerombolja a régit és felépít egy újat.Kapcsolatban ez nem feltétlenül jelent szakítást.Okosan át lehet strukturálni a két ember viszonyát,vagy egyszerűen csak tiszta lapot nyitni.A kérdező Nyilas szülött,Halak az aszcendense,aki tud nagylelkűen megbocsátani,de ezzel nem szabad visszaélni.

A mostani helyzetről a kérdés feltevésének időpontjára készült kérdőképlet a következőket mondja el: a kérdező együtt marad a társával,de az biztos,hogy nem ez lesz a házasságuk legszebb időszaka.A férfit két lehetséges dolog érdekli most.Az egyik pénzügyi természetű.Ha hitelük van,vagy valakitől pénzt kért kölcsön,esetleg a kérdező háta mögött,vagy éppen ő adott / ígért pénzt valakinek,esetleg egy befektetése nem a várt hozamot produkálta.

A másik lehetséges dolog valamilyen titok,ami belülről emészti.Lehet a kettő kombinációja,tehát titokban tartott pénzügyi természetű kérdés is.

Ami még lehet,hogy valamilyen egészségi probléma van,amiről még nem szeretne beszélni.Észleli a tüneteit,esetleg volt valamilyen szűrésen,ahol találtak valamit,rossz eredmények születtek.
A férfi gondolatait a problémája leköti,a viselkedése megváltozott,de ez nem jelenti azt,hogy nem szereti a kérdezőt.Az biztos,hogy beszélni kellene róla,akármi is legyen ez.A kérdező ezzel tisztában van,kezdeményezte a dolgok megbeszélését,de a partnere vonakodik attól,hogy elmondja,mi a helyzet.Pedig fontos lenne tiszta vizet önteni a pohárba,mert a férfi problémái a horoszkóp szerint elég soká,még kb.két évig fennállnak,és eközben lesz olyan helyzet,amikor nem lát tisztán,nem tud okos döntést hozni,és jó lenne neki,ha állna mellette valaki,akiben megbízhat és segít racionálisan gondolkodni.

Ezalatt az idő alatt a kérdezőnek meg kell próbálnia nagyon megértőnek lennie,mert a horoszkóp szerint eléggé nehezen viseli a párja viselkedését –ami információ hiányában érthető is- és éppen emiatt egyre jobban eltávolodik tőle,kellemetlenkedni fog vele,megbántja.

Ha szem előtt tartják a fenti intelmeket,talán könnyebb lesz időről időre visszatérni a egymáshoz,bocsánatot kérni,ha megbántották egymást menet közben,ami egy nehezebb időszak alatt többször is előfordulhat.Ezzel elkerülhetik,hogy a helyzet elmérgesedjen.Utána,ha ezt az időszakot átvészelik,javulni fog a helyzet.

O.K. 2013.08.30-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.05 23:54)

A kérdező hosszú, és szenvedélyes levelet írt, amiben a siralmas anyagi helyzetét és magányát ecseteli. Tudni szeretné, hogy mikor lesz ez már jobb, mikor másznak ki a gödörből illetve mikor talál rá a szerelem? Vagy egyedül, nélkülözésben kell-e felnevelnie a gyermekét? Ez a sorsa,karmája?

Az ingyenes kérdéseket elsősorban horary képlettel nézem meg. Ez egy egyenesen feltett kérdésre egyenes választ ad. Az ég viszont néha megtagadja a választ. Ennek több oka lehet. Vagy az, hogy egyáltalán nem akarja, hogy a kérdező megtudja, mi a sorsa. Vagy az, hogy már válaszolt egyszer a feltett kérdésre.

A mostani esetben ez történt. Bő négy hónapja már kapott egy választ ugyanerre a kérdésre a kérdező. A most feltett kérdésére érvénytelen és konsziderációs képlet született, amit nem lehet értékelni.

Parapszichológusként a következőket tudom tanácsolni (lehet, hogy pár dologgal már nyitott kapukat döngetek a kérdezőnél, de más okulhat belőle):

Először is az alaphelyzetet fogadja el: a férje elhagyta, nem akarja segíteni a kérdezőt, sőt még a közös gyereket se. Innen, erről az elfogadás adta fix bázisról tud csak újra építkezni. Vannak más asszonyok is, akik egyedül maradtak, soknak nem is csak egy gyereke van, mégis talpra állnak.

Próbáljon meg arra koncentrálni, hogy ez neki is sikerülhet. Ez magában foglalja azt is, hogy nem végez több ingyen-munkát, hanem fizetést kér érte. És lehetőleg nem olyan állást keres, ahol a saját problémáját látja visszatükröződni (értem ezalatt a szerencsétlen sorsú gyerekeket segítő alapítvány gondolatát).

Lelkileg próbálja meg rendbe tenni magát! Aki önmagában nem boldog mással sem lesz az. Ha ilyen állapotában talál valakit, a kapcsolatát a saját boldogtalansága fogja megfertőzni, és akkor már a partner is boldogtalanná válik. Mivel korábban is volt pszichiátriai kezelése, vegye számításba az orvosi segítséget is!

Addig is a problémájával ne terhelje le a környezetét! Ha hol ennek, hol annak visszatérően panaszkodik, hogy milyen szerencsétlen, energiavámpírrá válik, és a végén el fognak fordulni, sőt el fognak menekülni tőle. Helyette a megfelelő helyen lehet, sőt kell segítséget kérni. Erre van a család, esetleg a szociális ellátó háló, ami többé-kevésbé működik. Meg kell keresni az összes létező lehetőséget, és igényelni, amit csak lehet. Aki ebből lelkiismereti kérdést csinál, hogy nem kell a kegyelemkenyér, vagy ilyesmi, az magára vessen! Én úgy gondolom, hogy aki nem tud kérni és elfogadni, az igazán adni sem tud. És aki bárkitől bármit kap, idővel törleszteni fogja az adósságot, legfeljebb másnak, mint akitől a segítséget kapta.

Lehet, hogy ezek kemény szavak, de a levél alapján úgy érzem, hogy a kérdező egy helyben toporog, és még ha mondanának is valamit a csillagok, jeleznék, hogy mikor támogatják abban, hogy továbblépjen ebből az egy helyben való toporgásból, a mostani lelkiállapotában, a jelenlegi hozzáállásával nem fogja tudni kihasználni a kedvező lehetőséget. Ehhez először is össze kellene szednie magát! Sok sikert!

Klára 2013.07.12-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.09.30 23:36)

Ez egy elég régi kérdés, amit nem is értettem egészen pontosan. A szokványos „átszervezés van a munkahelyemen, mire számíthatok” mellett egy hosszú leírás következett, amit először úgy értettem, hogy a kérdező arra, készül, hogy amikor minden rendben van, mégis feláll és lelép. Ez elég nagy ellenmondás, mert főleg a mai világban, amikor a munkahely, még a legrosszabban fizetett, legkeményebb feltételekkel foglalkoztató hely is nagyon felértékelődött, ezért az ember nem hagyja ott, csak mert rájött a mehetnék. De lehet, hogy épp arról szólt a levél, hogy amikor a kérdező úgy érzi, már nem történhet baj, nem akarják elküldeni, akkor fogják behívatni a főnökhöz…

„…bár tudom, hogy jelenleg a helyemen vagyok, egy ideje, életemben immár sokadszor, szép lassan megint erősödik bennem a fokozatos, nyugodt elengedés érzete. Amikor már nem az tölti ki a gondolataimat, hogy el akarok innen menni (merthogy egy idő után és egy ideig mindig el akarok), hanem érzem, hogy most már akár maradhatnék is - és épp ezért rövidesen lehet, hogy elmegyek, noha per pillanat fogalmam sincs, hogy merrefelé is kellene majd indulnom akkor. És ez nemcsak a munkahelyemre vonatkozik, hanem úgy tokkal-vonóval mindenre abból az élethelyzetből és -szakaszból, amiben vagyok…”
........................................................................................
A kérdés időpontjára érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani.
Eszerint a munkahely számít a kérdezőre, és ez jó darabig így is marad. Magának a kérdezőnek a munkahelyhez való hozzáállása fog megváltozni. Az átszervezés egy lelkileg intenzív időszak, vagy tartanak tőle az emberek –nem csak az esetleges elbocsátások miatt, hanem azért is, hogy utána mennyire lesz komfortos ott dolgozni- vagy örülnek neki, főleg ha tényleg sikerül egy jobban működő céget létrehozni. Sajnos manapság az átszervezés legtöbbször karcsúsítást jelent, ami inkább félelmet, mint örömöt szül.

Lehet, hogy az átszervezés részeként a dolgozók teljesítményét is értékelték, és a kérdező kedvező visszajelzést kapott a munkájáról, vagy ebben a formában jelezték neki, hogy számítanak rá később is. Ez feldobottá tette, és emiatt egy darabig igyekezett is bizonytani a rátermettségét.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a munkahely képes volt ezt a felfokozott hangulatot táplálni benne. Lehet, hogy utóbb kiderült, hogy az átszervezés kevésbé volt sikeres, vagy nem hozza az elvárt eredményeket, nem tud olyasmit nyújtani, ami a dolgozókat motiválná.
Innentől fogva a kérdező amolyan se vele, se nélküle kapcsolatban lesz a munkahelyével. Elvégzi a munkáját, néha jobban érzi magát, máskor kevésbé, alapvetően inkább jobban. Időnként biztosan kap egy kis megerősítést, ami kedvet csinál a munkához. Már 8 éve dolgozik ott, szerintem ebben egyelőre nem lesz változás.

Amire érdemes odafigyelnie, az az egészsége. A képletből úgy tűnik, hogy a kérdező nem érzi magát teljesen egészségesnek. Ha módja van rá, vizsgáltassa ki a panaszait, mert a betegség –ami lehet lelki eredetű is- hátráltathatja a karrierjében.

terezijafekec@yahoo.com

(F.T., 2013.09.09 22:55)

Kb. másfél éve költöztem ki a páromhoz Izraelbe. Sajnos letelepedési engedélyt ill.munkaengedélyt még mindig nem kaptam, mivel a párom papiron még nem vált el, mivel az ex felesége nem hajlandó aláirni a papirokat. Azt szeretném tudni, hogy végül megoldódnak-e ezek a problémák, és végre lesz-e munkám és boldog leszek-e vele? Adataim: 1969.04.23. 13,00 Subotica, Serbia. Párom adatai: 1955.09.01. 16,00 Rehovot , Izrael. Jelenlegi lakhelyünk: Bat Yam - Tel Aviv. Köszönöm a választ!

K.I. 2013.06.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.07.20 08:12)

A kérdezőnek anyagi problémái vannak. Egy barátja megígérte, hogy segíteni fog. A kérdés, hogy ez a segítség megérkezik-e és lehet-e köztük komoly kapcsolat.

A kérdés feltevésének időpontjára készített kérdőképlet jelzi, hogy maga a kérdés kései. Ez leginkább azt jelenti, hogy a kérdező már nem sokat tud tenni az ügy érdekében. A horoszkóp többi eleme pedig azt sugallja, hogy az eddig elért eredményeknél sokkal többet már nemigen lehet várni.

A reményt az táplálja, hogy a férfi vonzónak találja a kérdezőt, és a barát egzaltációs urának együttállása a kérdezőt jelző bolygóval jelzi, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz, amibe belefér, hogy legalább egyszer ágyba is bújtak. Sajnos az őket jelölő bolygók közt nincs olyan viszony, ami a tartós kapcsolathoz viszont feltétlenül szükséges lenne. Egy ilyen kapcsolat talán segítené a kérdező anyagi problémájának végleges rendezését, illetve azt, hogy a kapott segítséget ne kelljen visszaadnia.

Ami az anyagi segítséget illeti, valamit biztosan kapott már, de kérdés az, hogy az ígéret pontosan miről szólt. A képlet alapján a napi pénzproblémák és a nagyobb tartozások menedzselése is szükséges. Az előbbiben még elfogadható a baráti segítség, az utóbbi esetében nyilván több kell annál, hogy az adakozó fél jószívű, és majd ő rendezi a tartozásokat. A kérdező valóban szorult anyagi helyzetben van, rövid- és hosszútávú gondjai is vannak. Ebben az állapotban akár félre is érthette az ígéretet.
Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy az ígéret valóban az volt ami, de a barátot az motiválta, hogy a tetszik neki az asszony, és meg akarta őt kapni. A képlet legalábbis ezt mutatja. Ilyenkor elképzelhető, hogy a férfi túlzó ígéret tesz, amit akkor még komolyan is gondol, mert az sokat segíthet a cél elérésében. A szó pedig elszáll, de ha a vágy csitul és képes tisztán látni a dolgokat, már nem biztos, hogy úgy teljesíti az ígéretét, ahogy az eredetileg elhangzott.

Tehát ha a kérdező asszony már kapott valamennyi támogatást, még esetleg jöhet némi pénz, ami származhat a férfi olyan jövedelméből, ami nem közvetlenül elérhető, és ezért nem tudta eddig odaadni (lekötött betét, ahol meg kell várni az időszak lejártát, üzleti tevékenységből később befolyó bevétel, vagy elad valamit, pl. ingatlant, amire várja a vevőt). Az viszont szinte biztos, hogy ez a pénz nem lesz annyi; amennyit a kérdező remél. Mivel a komoly kapcsolat sem fog összejönni, ez talán érthető is.

Ami ezután következhet, hogy a kérdező és a segítőkész barát között megromlik a viszony. Hogy ez abból következik-e, hogy a kérdező próbálja behajtani az ígéretet a baráton, és ezzel kiváltja annak rosszallását, vagy a barát felhatalmazva érzi magát a csúnya viselkedésre (számon kéri a pénz elköltésének módját, folyton folyvást a kérdező orra alá dörgöli, hogy pénzt adott neki, esetleg olyan dolgokba kényszeríti bele, amit a kérdező magától nem tenne meg), ezt nem lehet tudni, de hosszú távon mind a ketten rosszul jönnek ki ebből a felállásból.

Azon, hogy a viszonyuk megromlik, sajnos nem lehet változtatni, de ennek a tudásnak a birtokában még lehet gondolkodni azon, hogy a helyzet elmérgesedését hogyan lehetne elkerülni. Az egymással szembeni hűvös viselkedés talán jobb, mint a harag és a másik életének megkeserítése.

A jó hír az, hogy várható a kérdező anyagi helyzetének, és ezzel párhuzamosan a közérzetének javulása. Ez nem egyik napról a másikra következik be, de nagyon meg fogja érezni. Hogy ez minek köszönhető (örökség, vagy kedvezőbb feltételű hitel, jobb jövedelem), az majd idővel kiderül, de a mostani kérdőképlet szerint nem a barát adománya fordít majd a szekér rúdján.

Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(ancs, 2013.08.19 00:44)

Elnézést ezt nem tudom nekem jött-e válaszként. Lehet tudni valamit a kérdésről, nem találtam meg, köszönöm

Re: Re: K.I. 2013.06.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.19 07:06)

Tisztelt Kérdező!

Ez a válasz, ahogy a monogramból, a dátumból és a tartalomból is kitűnik, nem Önnek érkezett.

Az Ön május 25-i, "budapest" címmel feltett hozzászólására július 7-én készült el az elemzés, amire Ön július 8-án a bejegyzés alá írt válaszban reagált is. Ugyanebben a menüpontban, kicsit lejjebb, összekapcsolva megtalálja az összes idetartozó bejegyzést.

Üdvözlettel
Montero Mónika


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »