Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak válaszok (Ide az asztrológus ír. Kérdéseket a "Bejelentkezés"-be, minden mást a "Visszajelzés, értékelés"!-be lehet)

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Gyergyoszegi Marika

(Gyergyószegi Marika , 2013.11.24 22:50)

Kedves Mónika
Azt ígértem hogy jelentkezem, amennyiben,több információm lesz.
Nos a gyanúm egyre jobban ,kezd igazolódni hogy férjem életében
Hol és mikor,ismerte meg és egyáltalán milyen érzelmek,vannak mikor találkoznak nem tudom.
De azt igen hogy ,beszélnek telefonon de hogy mikor tudnak találkozni azt sem tudom ,egyszerűen nem tapasztalom hogy nem tudnám merre van.
Már arra is gondoltam ,hogy csak baráti kapcsolat csak nem akar róla beszélni mert úgy se hinném el neki,
Mivel nagyon sok kérdőjel ,van bennem így szeretném ,akkor segítségét ill a munkáját kérni.
Köszönettel
Marika

Re: Re: Re: Re: Gyergyoszegi Marika

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.27 23:06)

A kérdező nem jelzett vissza, hogy megkapta volna a választ a kérdésére. A kérdésre készített kérdőképlet szerint nem egy nő van a dologban, bár a női megérzés ebben a kérdéskörben igen jó szokott lenni. A férjnek titka van, a feleség meg a titkon rágódik, és van egy kis haragszomrád emiatt.

A jelek szerint viszont, ami őket leginkább foglalkoztatta ebben az időszakban, az a pénz volt. A férj pénze a közös kasszában gyűlt, de ami őt igazán foglalkoztatja, az a pénz, ami ezen felül van, vagyis valaki más pénze kölcsönbe.

A férjet jelképező házban ott van a barát, akivel közösen söröztek. Talán nem is véletlenül jött össze ez a sörözgetés, feltéve hogy a férj tudott róla, hogy a barátnak van megtakarítása. Kicsit szövevényesnek tűnik, hogy pontosan mire kellett a pénz és, vadabbnál vadabb dolgok jutottak eszembe. Az egyik az, hogy valamilyen közös vállalkozásba kezdenének ők ketten. Ha sörözés közben kipattan az ötlet és belefeledkeznek a tervezgetésbe, akkor tényleg észrevétlenül elszaladhat az idő. A másik, hogy meglepetést tervez a férj a feleségének, amihez kellene egy kis pluszpénz, mondjuk vesz neki egy autót, és a baráttól kérne, mert ha a bankba megy, arról esetleg tudomást szerez az asszony is. Meg a bankoktól mostanában nem szeretnek kérni az emberek, mert az utóbbi három évben leszedték róluk a keresztvizet, és a helyére felfestették, hogy azok gonosz uzsorások.
És még az is lehet, hogy arra jutottak, együtt próbálják meg gyorsan fialtatni a pénzüket, teszem azt valutaváltogatással. Itt már kölcsönösen szükségük van egymásra, ha mondjuk az egyiknek csak a tőkéje van, a másiknak meg kapcsolatai, hogy a váltást a legkedvezőbb kondíciókkal tudják elvégezni, és ezzel minél magasabb nyereségre tegyenek szert. Mindez csak három lehetséges változat, hogy mi történhetett. Azóta talán már ki is derült, hogy valójában mi volt a titok.

A jelek szerint belevágtak abba a tevékenységbe, amit azon a hosszúra nyúlt éjszakán elterveztek. Ez magyarázná a még mindig fennálló furcsa viselkedést is. És valószínűleg sikeresek is benne, de a horoszkóp mutatja, hogy valamikor a mostani nyerés bukóba fordul. Minél nagyobb a nyereség, annál nagyobb a kockázata a befektetésnek. Fennáll a veszélye, hogy később mégiscsak veszteségeik lesznek. Ha vállalkozást indítanak, az elviszi a pénzüket. Ha a jóbarát kölcsönt nyújtott a kérdező férjének, esetleg problémák lesznek a visszafizetéssel. Ha pedig valutaváltásba fogtak, az árfolyamok tartós kedvezőtlen alakulása, a tranzakciós adó és más hasonló dolgok elvihetik a nyereséget.

Javaslom, hogy a kérdező tisztázza ezt a kérdést a férjével, mielőtt a krach beütne. És várom a megfejtést, hogy kinek van igaza: nőügybe vagy piszkos pénzügyekbe keveredett a férj

K.D. 2013.11.09-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.08 21:07)

A kérdező és egy családos férfi viszont szeretik egymást. Egyelőre plátóian, mert a férfit az erkölcsei visszatartják, és érzi a felelősséget a családja iránt. A kérdés, hogy a férfi érzései igaziak-e a kérdező iránt és lesz-e pozitív előrelépés a kapcsolatban.

A kérdés időpontjára egy radikálisan érvényes, értékelhető kérdőképlet adja meg a választ.

A kérdező a Nap, a partnerjelölt a Szaturnusz. A kérdés feltevésének idején pár fok különbséggel álltak együtt, úgy mondják ezt, hogy a Nap elégette a Szaturnuszt. Emiatt a kiszemelt férfiú (Szaturnusz) nem lát tisztán, vagyis valóban belehabarodhatott a kérdezettbe, aki elvarázsolta őt.

A Szaturnusz azonban elég nehézkes, kemény bolygó, nem könnyű kalandra csábítani, legfeljebb akkor, ha ő és a másik fél egymáshoz több szállal kötődik. Itt viszont a Szaturnusznak épphogy csak tudomása van a Napról. Ha nem lenne az égetettség, akkor valószínűleg nem történt volna semmi.
A másik oldalon ott a kérdező, aki érzelmileg erősen a férfi hatása alatt áll, és emiatt talán többet is képzel a jelenlegi kapcsolat mögé, mint amennyit valójában kellene.

A testi jelölők –a Nap és a Szaturnusz- találkozása már megtörtént. Ez behozhatta volna azt, hogy elhálják a kapcsolatot, de a kérdező leírása szerint ez nem történt meg.

A Szaturnusz és a Hold közötti fényszög közel pontos, még közeledő volt a kérdés feltevésének időpontjában. Mivel a Hold mozgása az átlagosnál gyorsabb volt, arra lehet számítani, hogy a helyzete alapján számolható rövidebb időkulccsal, a kérdés feltevéséhez képest kb. egy hónappal később lett volna alkalmuk eredményesen randizni. Utána a Hold és a Szaturnusz közötti fényszög is távolodóvá válik, vagyis ha a válaszadás időpontjáig nem történt semmi, akkor már valószínűleg nem is fog.

Ahogy a Szaturnuszt elhagyja a Nap, és megszűnik az égetettség, a felfűtött érzelmek is szép lassan kihunynak. Sajnos a kérdező még elég sokáig epekedik majd az illető után, de tudjuk, hogy a szívnek nem lehet parancsolni.

Viszont valami azt súgja, hogy itt egy munkahelyi kapcsolatról van szó. Ha így van, a kérdezőnek vigyáznia kell, mert még akkor is problémái lehetnek belőle, ha egyébként nem teljesedik be a szerelmük. Kihathat a munkájára, romlik a teljesítménye vagy a viselkedése rosszul hat a munkahelyi légkörre, és előbb-utóbb a főnöke emiatt be fogja hívni az irodába.

Ha mégsem munkahelyen szövődnek a szálak, akkor saját magával kerül szembe. Utóbb az esze már azt diktálja, hogy értelmetlen olyanra időt és energiát pazarolni, aki a családját választotta helyette, és ennek ellenére mégis folytatja a reménykedést.

A képletet elnézve a legpozitívabb fejleménynek azt tudom elképzelni, hogy flörtölnek, de ha komolyabb dolog történne is, legfeljebb egyszer-kétszer. Ebben a kapcsolatban sajnos nincs több. Javaslom, hogy amint a kérdezőnek sikerült kiszabadulnia a partner bűvköréből, keressen másik, lehetőleg független férfit, hátha azzal több szerencséje lesz.

Re: K.D. 2013.11.09-i levelére

(K.Dóra , 2013.12.10 21:10)

.Kedves Mónika!!
Először is köszönöm a válaszát. Amit irt 80%biztonsággal megfelel az igazságnak
Tény hogy az érzelmek kihunytak, lassan mert 1 hónapja nem történt találkozás ,mert elmondása szerint mindig annyi dolga van hogy nem tudja mikor.
Mint kérdező, azaz én, azt írod, hogy sokáig oda leszek érte, pasiért. Szerencsére azt kell mondanom nem pont én mondám, hogy ne, keressen, ne érdeklődjön, mi van velem.
Mivel még barátság szinten se működik a dolog, ahogy ő szerette volna, így nem sok értelmét látom főleg úgy, hogy valamikor heti 2x szer, de van mikor csak másfél hetente ir rám mi van velem.
10 percig ráér és utána se kép se hang. Ha igazából barátságot szeretne akkor ez nem így működne, innen látszik, hogy maga sem tudja, mit akar. Napokban irt rám, hogy Nagyon kedvel, de ezzel nem tudok mit kezdeni.
Abban igaza van, hogy munkahelyi, de csak félig meddig, mert ritkán járok be arra a területre, de viszont egy háztömbbe lakunk.
Ebben tökéletesen igaza van ebben nincs több, ennyi volt.
Testi kapcsolat ugyan nem történt fizikai szinten,de itt a kérdés az hogy a csók vagy a simogatás annak számít e?
Van egy gyanúm, igen akkor viszont igaza van ,hogy megtörtént a testi kapcsolat.

Nagyon köszönöm a segítségét, munkáját!!

Michaela 2013.10.27-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.30 09:32)

A kérdező a kisgyermekével van otthon, de már gondolkodik a munkába való visszatérésen. A kérdés, hogy visszamenjen-e oda, ahol korábban dolgozott? Fél, hogy nem fogadják szívesen vagy nem érzi majd ott jól magát, mert mielőtt szülni ment volna, nem volt jó a légkör. Vagy keressen valami mást, elkezdjen-e ezoterikával foglalkozni? A fő szempont a biztos megélhetés, anyagi stabilitás.

A kérdés időpontjára érvényes és értékelhető kérdőképlet készíthető. Ez mutatja, hogy a kérdező a kérdés feltevésének időpontjában eléggé szorongott, és egy nehezebb időszak vége felé járt. Látszik, hogy a gyermeke most a központi figura az életében.

A kérdésre visszatérve, lesz lehetősége, hogy a korábbi munkahelyére visszamenjen. Más kérdés, hogy valószínűleg nem kerülhető el az új munkahely keresésének nyűge. Úgy tudom, hogy szülési szabadság után a régi munkahelynek kötelező őt visszavenni, de lehet, hogy már az elején szólnak neki, hogy amint lehet, elbocsájtják, vagy egy idő után maga a kérdező mond fel, mert nem érzi jól magát. Az biztos, hogy a légkör azóta sem lett jobb, legalábbis ő így fogja érezni, a képlet szerint a munkahely ellenséges a kérdezővel.

A munkahelykeresés nem lesz elsőre sikeres, de semmiképpen sem szabad csüggednie, mert végül talál majd olyan helyet, ami megfelelő. Kis szerencsével ez a hely olyan lesz, ahol az otthoni munka is megoldható, ami emiatt egy kisgyerekes szülőnek akár az álommunka is lehet.

Viszont az egészen biztos, hogy ez nem az ezoterikával kapcsolatos, legalábbis nem ő lesz a numerológus vagy az asztrológus, legfeljebb egy ilyen jellegű stúdióban a recepciós.

Az ezoterika iránti érdeklődés látszik, de ahhoz, hogy valaki munkaként tudja ezt végezni, sok lemondás árán, kemény pénzekért hosszú éveket kell tanulni, és utána hosszú évek alatt megszerezni a gyakorlatot. Megélhetést viszont még így is csak kevés embernek biztosít, inkább csak csordogál belőle némi pénz, ami meg leginkább most kellene.

Ha komolyan gondolja, akkor amint úgy érzi, hogy anyagilag is megengedheti magának, és tud időt is szánni az elmélyült tanulásra, vágjon bele, mert a horoszkópja szerint érdemes lenne, de ahogy írtam, elég rögös az út!

Re: Michaela 2013.10.27-i levelére

(Michaela, 2013.12.09 18:17)

Kedves Mónika!

Köszönöm válaszát! Minden jót kívánva Önnek! Michaela

Válasz

(Karalyos Dóri , 2013.12.03 12:50)

Kedves Mónika

Érdeklődni, szeretnék hogy feltett kérdésemre ,mikor várható a válasz?
Gondolom van egyéb elfoglaltsága ,így nem mindig van ideje:)
Köszönettel
Dóri

H.I.-né 2013.10.20-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.30 08:26)

A kérdező családja anyagi problémáinak átmeneti megoldását reméli attól, hogy a kérdező férje munkaügyi perében megítélik a remélt összeget a jövő évben. Ez az elsőfokú ítélet lesz.

A kérdés időpontjára érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani. Ennek alapján az látszik, hogy az ítélet valóban megszületik, de valószínűleg ezzel nem lesz vége, mert az elsőfokú ítélet a képlet szerint nem lesz kedvező, és fellebbezést nyújtanak be.

Sajnos ebből a képletből kiderül, hogy a bíróval probléma van. Az őt jelölő bolygó sarokházas és peregrin, sőt romlásban van, ami ebben az esetben jelentheti az, hogy részrehajló vagy bármilyen más ok miatt nem hoz igazságos ítéletet. Mintha a perbeli ellenfél a markában tartaná.

Pedig pontosan tudja, hogy a férjnek járna a kártérítés. A férj a jelek szerin szorong és aggódik az ítélet miatt is, nem tudja olyan vehemenciával képviselni a saját érdekeit, mint az alperes. Nagyon kellene a pénz, ezért egy ilyen helyzetben lehet, hogy végül megelégszenek azzal, ha a ebben a tekintetben megkapják, amit szeretnének, vagy legalább kapnak valamit, és az ítélet azon részével nem foglalkoznak, ami esetleg őt, a felperest marasztalná el.

Úgy látom ugyanis, hogy az ítélet olyan lesz, ami nemcsak az alperest, hanem a felperest is elmarasztalja, és ez alapot teremthet arra, hogy ne kelljen a kért összeget kifizetnie az alperesnek. A háttérben állhat egy alku az alperes és a bíró közt, ami egy kicsit tehát olyan, hogy a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad. Más kérdés, hogy ezt a kérdező és a férje ezt hogy fogadják. Megelégszenek-e az egyébként sem óriási összegű kárpótlásnál szerényebbel és nem érdekli őket, hogy esetleg jogtalan elmarasztalásban részesül a férj, vagy mindent feltesznek egy lapra, és felsőbb fokon megpróbálnak érvényt szerezni az igazuknak. Lehet, hogy a kérdezőnek sikerül ráhangolnia a férjét, bár őszintén szólva én nem tanácsolnám. Az idő előrehaladtával ugyanis a veszítenek méltóságukból –belefáradnak, ha van jogi képviselőjük, nehezen tudják kifizetni a tiszteletdíját, stb…- és ez egy per esetén kedvezőtlen előjel.

Arra felkészülhetnek, hogy akár így, akár úgy alakul a helyzet, konfliktus alakul ki kettejük között (sőt szerintem folyamatosan van is), ami nem csoda, hiszen elég sok lemondással jár most az életük, napról napra küzdenek a démonokkal, és a várt mentőöv sem érkezik meg, vagy csak úszógumit kapnak, amitől azért csodákat nem lehet várni.

Az biztató csak, hogy a kérdező pénzéért felelős 2. háza csúcsán, a Bika jegyben áll a Hold. Azt mondják, hogy ilyen Holddal minden sikerül. Más jelzések sajnos rontják ezt az egyébként pozitív hatást, ezért valószínűsíthető, hogy valamit kapnak, de lehet, hogy olyan érzésük lesz, hogy kiszúrták vele a szemüket, nem lesz köszönet, és a pénz is ahogy jön, már megy is, például hiteltörlesztésre.

Máthé Réka (Erdély) 2013.09.21-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.10 17:11)

Úgy tűnik elkerülte a figyelmemet, hogy a kérdező ingyenes horoszkópelemzést kért. Ilyen esetben vissza szoktam írni, hogy írásban egyáltalán nem készítek teljes horoszkópelemzést.
A jelek szerint tehát csak feltettem a kérdező nevét a várakozó listára, mert a kör szűkítésére vonatkozó levelezést nem találtam. Vagy elkeveredett a levelezésünk.

Ingyenesen egy kérdést válaszolok meg. Ha van olyan dolog, amire kíváncsi, hogy mire számíthat, kérem, hogy e-mailben juttassa el hozzám, és akkor soron kívül megválaszolom.

Figyelem! Egy témakörhöz kapcsolódóan tehet fel egy, max. két kérdést! Ha megadja a vonatkozó háttér-információkat is, az elemzést pontosabb lesz.

M.L-né 2013.09.15-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.11.10 13:29)

A kérdező igen zaklatott állapotban tette fel azt a kérdését, hogy mikor és hogyan hal meg.

A halál pontos időpontját esküm szerint nem mondhatom meg a kérdezőnek. Kérdőképletből viszont kitűnik, hogy a kérdező dolgai nem jól mennek, fizikailag és lelkileg nincs jó passzban, és sajnos még elég hosszú ideig nem is lesz. De az biztos, hogy a halál egyelőre elkerüli, bár a gondolattal már megbarátkozott. Remélem, ez nem azt jelenti, hogy esetlegesen arra készül, hogy kicsit besegítsen. A kérdező napjegye a derűs Nyilas, aszcendense viszont a baljóslatú Skorpió, akinél a többiekhez képest nagyobb az esély, hogy saját maga ellen forduljon.

20 időegység múlva a kérdező és a 8. ház urának jelölője a következő jegybe lép, és akkor már nemcsak fényszögkapcsolatban, hanem kölcsönös uralmi recepcióban is lesznek. Ez már jelentheti a halált, de jelenthet mást is, például műtétet vagy balesetet. Ház és jegyhelyzet szerinti időkulccsal átszámolva a képletet ez 20 hónap, vagyis másfél-két év múlva következik be. Lehet viszont ugyanennyi hét is, ami a jövő év elején telik le. Remélem, hogy addigra javul az életkedve és semmiképpen sem programozza be magának, hogy ezekben az időszakokban meg kell halnia, hiszen jobb esetben csak valami orvosi beavatkozásra kerül sor. A balesetveszély miatt viszont legyen fokozottabban óvatos a jövő és a jövő utáni év első felében!

A Skorpió hatás alatt élő embereknek (tehát akiknek a napjegyük vagy az aszcendensük Skorpió, vagy a horoszkóp ura ebben a jegyben van) a halállal és az elmúlással egyébként egészen közeli a viszonya, ezért nem félnek például rákérdezni, hogy mikor halnak meg. A Skorpióknak van, hogy egészen megrázó, tragikus eseményt kell megélnie, máskor csak jobban megrendítik az olyan események, amelyek egyébként mással is megtörténnek. Ezek az események mindenkin sebeket ütnek, de amíg a többség szép lassan begyógyítja őket, a Skorpió hatással élő emberek rendszeresen kapargatják a sebfelületet, és szinte élvezik, hogy az folyamatosan lüktet, vérzik és főleg nagyon fáj.

Ez itt sincs másként. Több komoly tragédia, haláleset, súlyos betegségek emléke még eleven él benne, és most is vannak problémák, betegségek, válás a családban, amik az életerejét egyszerre forgácsolják és építik. A Skorpióknak mindig jól jön egy adag szenvedés, ha nincs saját baj, akkor magukra veszik valaki más problémáját. Itt a kérdező a fia fél évtizede tartó válását sajátítja ki.

Azt javaslom, hogy próbálja meg a saját életét élni, ne keressen extra problémákat, mert előfordulhat, hogy a fia megunja az okvetetlenkedést, és ellene fordul. És akkor még eggyel több dolog lesz, ami miatt nem szeretne élni.

symbolum@freemail.hu

(Karalyos Dóra, 2013.11.09 23:09)

Ingyenes elemzést ,szeretnék kérni elfelejtettem oda írni !!
Nagyon köszönöm
Dóra

symbolum@freemail.hu

(Karalyos Dóra , 2013.11.09 23:07)

Kedves Mónika
Úgy érzem, most találtam meg azt a férfit, amit mindig is szeretem volna
Már régóta, megterveztem az ideális férfit mid külső mind belső tulajdonságokkal. Nagyon tetszik benne, hogy nagyon korrekt, egyenes, nem kihasználós férfi. Első pillanatban tudtuk érzetük, hogy valami lesz, alakulhat köztünk. Férfi az én véleményem szerint nem kapkodós, érzelmes szenvedélyes, férfi. De most jön a bibi, azaz megoldandó probléma, a férfinek családja van nem történt semmi olyan dolog köztünk, ami az ő erkölcseinek nem felelne meg. De valójában ez sem igaz teljesen. Valahogy úgy érzem nincs okom aggodalomra, de szeretnék azért tisztán látni.
Férfi elmondta nem mer közelebb kapcsolatba kerülni velem, mert nem tudná az érzelmeit kezelni és tudja, hogy utána nem bírná ki is hozzám költözne.
Pénzkereső a családban persze (neje is dolgozik) és tönkremenne a család, ha elhagyná őket. Mert hitelük van stb. Tudom hogy nagyon fontos személy vagyok az életébe és elmesélte nem is érti magát mi ez az egész erős vonzalom irántam .Nem szeretne elveszteni semmi esetre h e ezek után nem állok szóba vele megérti de nagyon sajnálja. Úgy érzem, hogy nagyon erős kötödés, érzelem van, köztünk ahol vibrál a levegő.
Mivel volt az életembe pár csalódás, és sajnos tudom, hogy mennyi érdekes gondolatot tudnak tálalni ill ki fogásokat gyártanai így óvatosan fogadom a férfi megnyilvánulásait. Szeretnék választ kapni arra hogy igazat mond e a férfi,ill milyen érzései vannak felém,ill lesz e előre lépés pozitív kapcsolatunkba?
Köszönöm válaszát és munkáját előre is
Dóra

B.N. 2013.09.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.29 06:20)

A kérdező azt szeretné tudni, hogy az anyagi helyzete hogy alakul az elkövetkező egy évben. (Utólag fél évre módosított, de mivel a hosszabb időtávra szóló kérdőképlet addigra elkészült, sajnos azt kell használnunk.)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet radikálisan érvényes. A kérdezőt jelző aszcendens és az anyagi helyzetét mutató 2. ház természetes ura a Vénusz, ez jelzi, hogy az anyagiak kérdése most a szokásosnál is fontosabb. Ezt erősíti, hogy a Vénusz az említett 2. ház csúcsán áll, és a Hold is a 2. házban áll, de a Skorpió jegyben, ami azt hozza magával, hogy aggódik a kérdés alakulása miatt.

Viszont szét kell választanunk őt és az anyagi helyzetét, mindkettő nem lehet a Vénusz. A jegy egzaltációs ura a Szaturnusz. Mivel a kérdező fiatal nő, akit a Vénusz szimbolizálhat, ezért az anyagi helyzetét az egyébként 2. házban, Skorpió jegyben álló Szaturnusz fogja mutatni.

A Szaturnusz ezen a helyen peregrin ugyan, de házhelyzetéből adódóan elég sok ereje lenne, ha nem gyengítené a Marssal alkotott kvadrát fényszöge. Ez lefordítva azt jelenti, hogy ami pénze van, végül nem igazán elég. Mintha másra költené, talán a párjára, vagy tőle függne anyagilag, esetleg szeretett volna kölcsönt kapni valamire, és ez nem úgy jött össze, ahogy szerette volna, vagy a meglevő hitelei viszik el az eszközeit, azaz sokat kell törlesztenie.

A kérdező nem árulta el, hogy miért fontos az anyagi helyzete alakulása. Persze ez mindig, mindenkinek fontos, de ha nagyobb pénzkiadás előtt áll valaki, akkor meg különösen. Korábbi levelezésből tudom, hogy a kérdező külföldön szeretett volna állás vállalni illetve tanulni is. Lehet, hogy ennek az anyagi vonzata meríti ki a kereteit.

Ha a korábban vázolt terveit akarta most megvalósítani, ebből a képletből úgy tetszik, hogy sikerülhe, de meg kell szenvedni az árával. És ez sajnos nem lesz jobb egy darabig, mert lehet, hogy kimegy külföldre, lesz egy remek munkája, ami viszont neki magának mégsem tetszik majd annyira, mint remélte, és a fizetéssel is úgy lesz, hogy itthonról még jónak tűnt, de kint kiderül, hogy nem jön ki belőle valami fényesen, és ezért jobban össze kell húznia a nadrágszíjat, mint eredetileg tervezte. Talán annyi előnye van a dolognak, hogy ha kölcsönt kapott vagy tandíjat kell fizetnie részletben, annak a törlesztésében ez komoly segítség lesz.

És ha már tandíj, akkor tanfolyam: a kinézett képzéssel is lesz valami gond. Korábban, tehát akár az elmúlt tanévben ez egy jó kurzus volt. Közben az őt jelképező bolygó elvesztette a méltóságát és az aszcendenssel való együttállása is távolodó fényszög. Mindez azt jelentheti, hogy valamit tettek vele, ami miatt már kevésbé jó, például megváltoztatták a tananyagot, nem igazolja kívánt végzettséget, vagy amikor a kérdező be szeretne rá iratkozni, kiderül, hogy épp nem indul ilyen képzés vagy lekéste a jelentkezési határidőt.

Ha kimegy külföldre… Mivel nem tudjuk, mi a kérdező terve, a korábbi levelében foglaltak miatt én így interpretáltam a képletet, bár ez már túlmutat a kérdésen. De bárhogy is alakultak a korábbiakhoz képest a tervei, mielőtt belevágna, javaslom, hogy gondolja át a lépéseket, hogy minél kevesebb kellemetlen meglepetésben legyen része.

Tehát az egyéves előrejelzés az anyagi helyzetre vonatkozóan az, hogy lesz valamennyi pénze, de jócskán lesznek kiadásai, ezért ebben az évben mindenképpen szerényebben, gondos beosztással kell majd élnie, mindenképpen kerülje a felesleges pénzszórást.

Re: B.N. 2013.09.07-i levelére

(B.N, 2013.11.03 16:39)

Kedves Monika!

Koszonom szepen az elemzest. Amikor elolvastam teljesen ledobbentem, hogy mennyi igazsag van az elemzeseben. Tenyleg igaz, hogy a parommra "koltom" el a penzem. Mivel parom kulfoldi, igy havonta latogatjuk egymast, amig nem talalunk munkat. Ezt a tartalekombol finanszirozom, es az o segitsegevel. Igy elmodhatom, hogy valamilyen szinten tole is fuggok anyagilag.
Meg a korabbi levelemben emlitettem hogy kulfoldon tanultam, es iden hazajottem mert nem kaptam munkat. Az is igaz hogy mesterkepzesre szerettem volna menni, abban az orszagban ahol majd sikerul munkat talalnom/talalnunk a parommal. De mar ebben sem vagyok 100 %-ig biztos (a kurzusok eleg koltsegesek, es igazabol nem tudom hogy jo befektetes lenne-e.). Nem fogom eroltetni egy darabig. Es a tobbi kiadasaimra is nagyon odafogok figyelni.

Koszonettel,

B.N

Ingyenes elemzés kérése

(Panna, 2013.10.22 21:07)

Kedves Mónika
Megmagyarázhatatlan szerelem érzése kerített hatalmába Y-nal kapcsolatban. Az érzések kölcsönösek, Y –nem rejti véka alá érzéseit. De mégis aggódom, mert 4-hónapja tart ez kapcsolat, ugyan testi kapcsolat még nem történt. Tény hogy, nem egy kapkodós típus, de mégis aggodalommal, tölt el az érzés érdemes e várakozni, hogy majd idővel dönt.
Nagyon ritkán találkozunk, de annál többet beszélünk telefonon, de ezt tudja, hogy én nem erre vágyom. De most várakozó helyzetbe vagyok és kíváncsian várom a fejleményeket, hogy valójában hova fog kifejlődni ez az egész.
Tudja, e valóban mit szeretne? Az érzések, őszinték felém vagy csak illúziókat kerget? Képes e döntést hozni kettőnkkel kapcsolatosan?
Olyan érzésem van, mintha a lélektársam lenne, még soha nem érzetem ilyet. Azt tudom, hogy beszélgetésünk során kiderült neki is hasonló, érzéseim vannak. Az elmúlt napokban találkoztunk 1 órát és elmondta, hogy szeretne barátom maradni, mert fontos számára hogy mi történik velem. Én elmondtam, hogy mivel érzelmileg közel állok, hozzá nálam ez nem működik. Ezzel szemben kicsit ellentétesen viselkedik, mert, féltékenységi jeleneteket rendez.
Köszönöm munkáját Panna


Re: Ingyenes elemzés kérése

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.22 23:04)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet érvénytelen, ezért a horary módszerével nem megválaszolható. Ez azt jelenti, hogy az égiek nem akarnak választ adni.
Sajnálom, de én nem tudok neked segíteni.

Javaslom viszont, hogy várakozás helyett önts tiszta vizet a pohárba, és mondd meg a barátodnak, hogy milyen kapcsolatot keresel. Ha ő nem így gondolta a kettőtök viszonyát, akkor hagyja, hogy a saját utadat járd, és ne féltékenykedjen, mert az azt jelenti, hogy csak ki akar sajátítani és nem fontos neki a te boldogságod.
Egy igazi lélektársnak pedig szerintem az lenne.

szlovakia

(andrea, 2013.10.14 20:31)

mert nem sikerul semi mostanaba

Re: szlovakia

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.14 21:15)

Nem tudom. Mindannyiunkkal előfordul hébe-hóba. Biztos lesz majd jobb is. Addig is kitartás!

era688@gmail.com

(Athenie, 2013.10.14 16:47)

Kedves Mónika
Megdöbbenéssel olvasom a levelét,melyben olyan következtetésre utal hogy 3 levél egy ugyanaz a személy .
Írja hogy kaptam levelet amelyben kéri hogy pontosítják, születési adatokat.Nem emlékszem rá hogy kaptam e ilyet ,bár sűrűn nem vagyok net közelben de heti egyszer megnézem a leveleimet és most is visszanéztem még a kukába lévőt is .Nem találtam.
Igen mikor én elküldtem a levelet csak utána vettem észre hogy ki van írva mikor nem szabad kérdezni.
A munkahelyemről nem azért lettem elküldve mert esetlegesen összejöttem volna valami kollégával.de még ennek szele se volt,
A munkahelyéról azért lettem elküldve mert megrendelő a fővállalkozóba,k ultimátumot adott melyben arra kérte hogy javítson problémákon és kezelje azt időben.
A terül vezetőm, annyi plusz munkát adott hogy a napi ill a plusz munkákat nem lehetett már jól kezelni és feladatot minőségileg megcsinálni majd átadni.
Fővállalkozó,majd az alávállalkozó ,és terület vezető, saját seggét féltette így hogy valami előre lépést mutassanak a megrendelőnek igy én kerültem a levesbe.Ez utólag be is bizonyosodott!!!
Nagyon sajnálom hogy nem olvastam i-mailra küldött levelét de nem is találtam :)Nagyon bánt hogy valami miatt az előző 2 emberkével összemosott engem.
Természetesen önt is megértem mert gondolom hogy sok munka van egy kérdő asztrológia ki elemezni és valódi okokat feltárni mi van,ill mi lesz valőjába,
Attól függően a kérdező mire kiványcsi.
Nem volt és nem is lesz munkahelyi kapcsolatom és nem azért küldtek el mert valakivel összegabalyodtam.Nekem a biztonság sokkal fontosabb mint hogy elveszítsem a munkám kisebb kalandokért.Konzervatív gondolkodású ember vagyok e tekintettben.Munkámat mindig a legnagyobb felelősséggel ,alapossággal végzem
A netezés nem mindennapi programom része így csak hetente egyszer ha leülök és megnézem a leveleimet vagy olvasgatok De tényleg nem érkezett levél öntől.Nagyon sajnálom ezt a félreértés mert ,az én részéről szó sincs arról hogy bkit is félrevezessek.
Sokkal nagyobb problémám az hogy még nem találtam munkát,és az időm nagy részét ezzel töltöm el mint hogy félre vezessek valakit.
Én ugy gondoltam hogy tud nekem segíteni tisztán látni e téma körben ,sz hogy pont még 2 kérdező akkor küldött levelet erről én nem tehetek.
További Szép Napot Kívánok
Athnie

Re: era688@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.14 21:12)

Kedves Athenie!

Sajnos annak alapján, hogy ugyanarról az IP címről, ugyanazokkal a jellegzetes helyesírási hibákkal és egyéb félregépelésekkel, fél órán belül kapok három levelet, nem tudok más következtetést levonni, mint hogy ezeknek a leveleknek valahogy mégis közük van egymáshoz. Remélem, hogy mielőbb rendeződik a sorsa, és talál új munkát.

Üdvözlettel
Montero Mónika
.....................................................................................................
. This is the mail system at host mail00k.mail.t-online.hu.

Your message was successfully delivered to the destination(s) listed below. If the message was delivered to mailbox you will receive no further notifications. Otherwise you may still receive notifications of mail delivery errors from other systems.

The mail system

<era688@gmail.com>: delivery via gmail-smtp-in.l.google.com[173.194.70.26]:25:
250 2.0.0 OK 1379763818 f46si14737329eeo.279 - gsmtp


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »