Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: 2221 vecsés tass u, 11

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 21:59)

Kedves Edina!

Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal. A kérdésed idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani.
Kérem, hogy add meg e-mail címedet, ahova az elemzést illetve a honorárium fizetésével kapcsolatos tudnivalókat küldhetem.

Üdvözlettel
Montero Mónika

karajlana@gmail.com

(Csillaglány76, 2014.07.04 18:17)

születési időm: 1976.03.11. reggel 7.45.Szabadka

galoneth@mail.com

(B.B., 2014.06.16 19:20)

Tisztelt Csillagokat Értő!

Adatok:
Az én születési időm: 1989.11.05. 10:30 (én vagyok a negativ vizes jelleg ;)
Budapest
A páromé: 1981.07.05. 16:00 (4 és fél 5 között)

Az lenne a kérdésem, hogy május 3-án és 4-én milyen állás volt az égen, mert azóta elhidegültünk egymástól.
Illetve az lenne a másik,hogy egy rövid kilátási lehetősget, illetve összeillőséget, írna-e nekem? Azaz, hogy mennyire illünk össze? mennyiben vagyok túl domináns? mennyire nyomom el? mennyire kétszínű és önző a párom, vagy hogy mennyire egyenlőtlen a kapcsolat.

Bonyolult kezdés után felrúgtuk a szabályokat. Én sértettnek érzem magam, ő pedig tükörként áll elém. Az ő szempontjábó bizonyosan fordítva van. Arra gondoltam, hogy van egyfajta összeférhetetlenség köztünk és ebben szeretnék segítséget kérni!

Nagyon szépen köszönöm előre is!
b

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.05.25 19:25)

Kedves Mónika!
Köszönöm gyors válaszát.Jelentkezni fogok ahogy érzem,eljött az ideje!

Üdv: Dorka.

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.05.22 20:00)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.
2 hónapja zárult le egy kapcsolatom,amit ön meg is írt,és minden úgy volt ahogy írta. Most viszont azt szeretném tudni,hogy várható -e a közeljövőben olyan férfi akivel tervezhetek,komolyabbra fordulhatnak a dolgok még ebben az évben? Kétségbe vagyok esve. Fontos lenne, Szerepel a születési képletemben gyerek?
1977.06.13.23:55 Kecel.

Válaszát köszönöm!

Üdv: Dorka.

Re: dorka1977@citromail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.22 20:24)

Sajnos a kérdés időpontjára készített kérdőképlet többszörös konszideráció miatt nem elemezhető. Ez azt jelenti, hogy az égiek jelenleg nem kívánnak válaszolni a kérdésére. Javaslom, hogy valahogy próbáljon meg lehiggadni, mert a kétségbeesettség nem viszi közelebb a céljához. Ha megnyugodott és elfogadta a jelen helyzetet, akkor tud igazán a társkereséssel foglalkozni és komoly partnert találni. Javaslom, hogy akkor kérdezzen újra. Ugyanazt a kérdést viszont nem teheti fel kétszer, tehát próbálja meg átfogalmazni, hogy ne pont ugyanaz legyen a kérdés.
A gyerek témakörben már kérdezett, válaszoltam is rá. Elméletben lehet gyermeke, de ugyanezt a jelzést beválthatja másra is, tehát senki és semmi sem garantálja 100 %-ra, hogy az a gyerek, akit a horoszkópja jelez, meg fog születni, ha az alkalmas időben kihagyja a lehetőséget.

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.03.28 23:49)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.Angliában élek a párommal sajnos vége lett az állásunknak,ezért másik városba megyünk szerencsét próbálni.Nagy gondban vagyok mert ha nem sikerül semmi se szállás se állás akkor kénytelenek leszünk haza menni.De sajnos haza nem szeretnék menni mert jelzáloghitelem van és otthon nem tudnám fizetni mert nincs munka.Azt szeretném kérdezni hogy lesz-e itt Angliában szerencsénk vagy haza kell mennünk amit nem szeretnék.Nagyon köszönöm előre is a válaszod.
1981.07.22 9:30(délelőtt) Komló

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.11 20:33)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet radikálisan érvényes.

A kérdezőt a nyolcadik ház csúcsán álló egzaltációs Jupiter jelzi a képletben, ami ebben az esetben inkább azt jelzi, hogy a kérdező eléggé izgatott a hitel miatt, illetve a pénzkérdésen pörög, ezt pedig a 2. ház csúcsán álló Plútó mutatja. A fedezet az angliai munka lenne, tekintettel a magyarországi helyzet reménytelenségére.

A képlet szerint az otthona most külföldön van, és új otthona szereti is őt, tehát kivetni nem fogja magából. Mégis azt gondolom, hogy ez nem lesz végleges. A külföldet jelző nap sarokházas bolygó kardinális jegyben, ami gyors változást jelent. Tartós kintlétet akkor remélhetnek, ha az új hely másik ország, ami lehet az is például, hogy Angliából áttelepülnek Skóciába. Érdemes még a társ preferenciáját figyelembe venni, azaz a keresgélést arra alapozni, hogy ő merre fele nézelődne.

Ami a munkát illeti, idehaza sok mindent hallani a külföldre szakadt magyarokról. Van, aki szerencsésebb, és jó egzisztenciát teremt, míg másoknak kevésbé jön össze. Itt egy váltás történik, a régi meglevőből lesz új munka, de most inkább csak az egyikőjüknek. Valószínűleg a kérdező párjának lesz most szerencséje, vagyis inkább lehetősége elhelyezkedni. A munka lehet, hogy nem olyan lesz, amilyenre számít. és legalábbis eleinte úgy fog tűnni, hogy nem felel meg hosszú távon, de azt javaslom, hogy legyen egy kicsit türelmes, mert valószínűleg csak hozzá kell szoknia az új helyhez, új emberekhez, új szokásokhoz. Ez mindenkivel megesik az elején, aztán majd kialakul. Sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz egy álommunka.

Ugyanez a helyzet a fizetéssel is. Lehet, hogy kevésnek fog tűnni. Ha csak egyikük kap munkát, akkor a másik jövedelme hiányzik a kasszából. Idő múltán lehet, hogy mindkettejüknek sikerül majd elhelyezkedni, de lehet, hogy nem idén, vagy csak az év vége felé. Addig spórolósan kell élniük, és ehhez passzoló szállást kell keresniük. Ez a kérdés is megoldódik, de vélhetőleg ez inkább a kérdezőnek okoz majd inkább fejtörést. Lehet, hogy neki kell megtalálnia azt a helyet, ami az összes létező szempontot figyelembe véve megfelel, illetve az ő feladata lesz az is, hogy igazi otthonná varázsolja a helyet, ahol majd lakni fognak, és ez igazi kihívás lesz.

Még egy jótanács: a kérdező figyeljen oda a társára, mert úgy fest, hogy most nincs túl jól. Lehet, hogy a helyzet megviseli, fizikai és/vagy lelki erején felül kell(ene) teljesítenie, és ez akkor fog sikerülni, ha amennyire a lehetőséghez képest lehet, számíthat Önre. Nem kell rosszra gondolni, de a fent leírt egzaltált állapotában egy csomó mindenen gondolkodik, pörög az agya, és esetleg nem veszi észre, ha a másik nem tartja vele a lépést, mert most a megszokotthoz képest egy gyengébb és talán támogatásra szorul.


Egyúttal itt szeretném elmondani, hogy az ingyenes horoszkópok kielemzésére a táblázatban kiírt határidő az a nap, ami után kapja meg a választ a kérdező. Az ingyenes kérés leírásában ez szerepel is. Aki felkerült a listára, nem lesz elfelejtve, de egyéb elfoglaltságaim mellett a többi kérdezőnek készített elemzések prioritást élveznek, tehát ha sok a munka, akkor sajnos nagyobb a csúszás is a válaszadásban is. Kérem, hogy ezt vegyék figyelembe az ingyenes horoszkópelemzés kérésénél!
Megértésüket köszönöm.

Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.12 22:46)

Kedves Mónika!Nagyon meglepődtem a válaszán.Úgyanis szó szerint minde ugy van ahogy leírta.Nagyon örülök a válaszának.
És ha még lehet ne egy kérdésem szeretném feltenni.
Már eléggé benne vagyok a korba és érdekelne hogy lesz-e gyerekem valamikor?
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!

Re: Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.12 23:34)

Köszönöm a visszajelzést.

Legfrissebb kérdésére az égiek egyelőre nem akarnak választ adni. A kérdés korai, a kérdőképlet aszcendense épphogy belépett egy jegybe. Ilyenkor azt mondják, hogy van valami, amit még nem tudunk, hogy válaszolni lehessen a kérdésre. Tekintettel arra, hogy a helyzetük most elég labilis, talán nem is időszerű ezzel épp most foglalkozni.

Ha viszont a születési képletét nézem, a 34. születésnapja után lehet, hogy ezen a téren történik valami. Legalábbis a horoszkóp egyszerre jelzi az 5. és a VII. ház (gyerek és párkapcsolat) aktiválódását, amiből lehet akár gyerek is. De addig még igen sok víz lefolyik a Dunán.

Re: Re: Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.14 17:04)

Köszönöm szépen!

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.01.07 13:36)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az Ön által felajánlott ingyenes elemzéssel!
Születési Képletem: Kecel! 1977.06.13. 23:55 perc.
2013 júliusában megismerkedtem egy fiúval,ő 1979.01.23-án született.
Kérdésem marad-e,illetve fog -e folytatódni meglévő kapcsolatom!
Nagyon sokáig nem volt kapcsolatom,és ez a fiú sors szerűen jött az életembe aminek nagyon örülök. 5 hónapja vagyunk együtt,és sokat veszekszünk a szex miatt.Még nem költöztünk össze,szokta mondani,h engem akar,és velem gondolja az életét,tőlem akar gyereket, de azt érzem,hogy fél a közös jövőtől,élettől.

Tehát azt szeretném tudni,hogy együtt maradunk -e,összeköltözünk,vagy vége lesz ,és ha igen mikor lehet rá számítani. Még annyit,hogy lesz -e gyerekem,és ha igen mikor?

Köszönöm!

K.D. 2014.01.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.16 21:32)

A kérdés időpontjára radikálisan érvényes kérdőképletet lehetett készíteni. Sajnos ez nem azt mutatja, hogy ezért a kapcsolatért érdemes küzdeni, pedig még egy darabig fognak.

A kapcsolatok esetén a megfelelő házak urait és egzaltációs urait kell vizsgálni. Ha ezek közt megfelelő recepció és fényszögkapcsolat van, akkor tartós kapcsolatra lehet számítani. Ha a recepciók mellett az látható, hogy valamelyikük bolygója a másikat „romlásba teszi”, de van fényszög, akkor a kapcsolat megmarad, de a harmonikus volt a viszony megváltozik, és később lesznek súrlódások a felek közt. Ha a fényszög oppozíció, vagyis szembenállás, akkor is létrejön a kapcsolat, de nem lesz benne köszönet.

A kérdésre felállított képlet sajnos éppen ilyen.

A kérdező és a partner egzaltációs urai között van recepció –bár nem túl erős- és fényszögkapcsolat, mégpedig egy kvadrát. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat elején, amikor egzaltáltak/szerelmesek, amikor a kémia még nagyon erősen dolgozik, vonzódnak egymáshoz, de a kapcsolatot valami nehezíti. Ha ez a szex, akkor a képlet alapján el tudom képzelni, hogy a kérdező étvágya nagyobb, mint a partneréé, vagy valami más miatt, de a kérdező elégedetlenkedik. Viszont mire a partner összeszedné magát, addigra elmúlik az érdeklődése a kérdező iránt.

A jegyurak azt az arcot mutatják, amilyenek valójában a szereplők, vagyis amikor a kezdeti szerelmet már felváltja jó esetben a szeretet. Ebből úgy tűnik, hogy sem a kérdező, sem a partner nem lenne boldog ebben a kapcsolatban később sem. A jelölők között viszont közeledő szembenállás van, ami azt jelzi, hogy még egy darabig kínlódnak egymással, fogadkoznak, próbálnak esélyt adni a kapcsolatnak, stb... A kérdező jelölője ún. szabad akaratos jegyben áll, ami azt jelenti, hogy az ő kezében van a döntés, fenntartja-e a kapcsolatot vagy veszi a bátorságot, szakít, és esélyt ad egy másik kapcsolatnak, amivel talán szerencsésebb is lehet.

Re: K.D. 2014.01.07-i levelére

(Dorka, 2014.03.17 09:44)

Kedves Mónika!
Megdöbbenve olvastam sorait,ami teljesen fedi a valóságot.
Minden úgy van,ahogy azt ön leírta. Pont tegnap szakítottunk,és csak
most olvastam a levelét,ami meg is erősített abban,hogy jól döntöttem.
Egy kérdésre még szeretnék választ kapni amit kértem öntől,de
elmaradt. Hogy lát- e gyermeket az életemben, nagyon foglalkoztat. Minden vágyam egy gyermek,csak most párkapcsolatom nincs.

Köszönöm megtisztelő válaszát!
Dorka.

Re: Re: K.D. 2014.01.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.29 21:28)

Lehet gyermeke.

2100Gödöllő

(Misinkó Erzsébet, 2014.03.27 08:24)

Szeretném megtudni hogy a pàrommal együtt maradunk e.?? màsfél éve vagyunk együtt...szeretjük egymâst...hét évvel fiatalabb a pàrom....ezért tettem fel a kérdést.1963 10,05, Hatvan 20ora 00 perc

krisztina760724@citromail.hu

(Krisztina, 2014.03.18 07:42)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.
Szeretném megkérdezni,hogy valóban vége 13 év kálváriájának? Zsoltival (1974.11.26. 14.00 Kiskunhalas) házasok voltunk,gyermekünk is született,de elváltunk.Utána sokszor próbálkoztunk,de felőröltük egymás idegeit,januárban vége lett.Egy hónapja neki barátnője van,kivel összeköltözést terveznek...Én úgy érzem csak belemenekült ebbe a kapcsolatba.Fáj a szakítás,de tudom ez nem mehetett volna már tovább.Igaz ezt sokszor gondoltuk így,mégis visszataláltunk egymáshoz.Az érdekelne engem,hogy végérvényes ez az állapot? Volt már nem egyszer,hogy egy idő után megkeresett,bár most nem is beszélünk egymással,nagyon hideg és cinikus lett velem szemben.Valahol nem bánnám már,ha ez így maradna,hiszen annyi fájdalom volt már.Pusztaszabolcson lakunk mindketten.
Köszönöm: Krisztina 1976.07.24 18.30 Budapest

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.03.11 19:48)

Kedves Mónika!
Érdeklődni szeretnék,hogy mikor kapom meg az ingyenes elemzést ami 2014.02 23-ára volt kiírva. ? Elnézést,hogy zavartam!

Üdv: Dorka

Re: dorka1977@citromail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.11 20:01)

Kedves Dorka!

A dátum arra vonatkozik, hogy annál előbb semmiképp sem kapja meg az elemzését. Onnantól fogva pedig, amikor kész lesz. Sajnos mostanában az átlagosnál több más jellegű elfoglaltságom is van és nagyon sokan keresnek meg asztrológia miatt is.
További türelmét kérem, előbb-utóbb sorra kerül!

Üdvözlettel
Montero Mónika

kotelesberci@gmail.com

(Bertalan, 2014.02.12 21:31)

1976.04.16.án születtem Budapesten, nem tudom hány órakkor.
3 gyermekem van, viszont megismertem egy csodálatos nőt. Nem volt szándékomba, nem kerestem kapcsolatot, megismertem és beleszerelmesedtem. Szeretem a gyermekeimet, a feleségemet nem annyira, azért vettem el, mert jött a gyerek, utána pedig már a család vonzó lett a számomra, jól vagyunk, de nincs szerelem, a gyermekeimet imádom. Viszont ez a nő......... mindennél fontosabb, olyan érzéseket érzek íránta mint még soha. Viszont felrúgni egy családot, nem akarok. De most úgy érzem soha nem lesz ilyen, hiszen nem is volt soha. 3 pici gyermekem van. Tudodm azt mondja a család, mert a szerelem elmúlik. Soha nem éreztem ilyet, az ész döntsön vagy az érzelem? El fogom tudni felejteni őt, elmúlik majd, ha a családot választom? Vagy rá megy lassan, de biztosan, mert elszalasztom az esélyt és a családomat elveszítem emiatt amúgy is.hiszen boldogságom útjában áll. Mit tegyek? Hová utaljam a pénzt?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő »