Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: contium@citromail..hu

(Feith Andrea, 2014.10.25 17:07)

illesbea01@freemail.hu

(illés bea, 2014.09.18 12:24)

Miért tologatják az időpontomat? Nagyon várom már az értékelést.
Bajban vagyok többszörösen. KÉREM! SEGÍGTSENEK RAJTAM!
Üdvözlet: Illés Bea

celvira.12@gmail.com

(C.Elvira, 2014.08.20 11:22)

Kedves Mónika
Szeretnem tudni lessz e munka helyem meg az iden ? Latas serult vagyok 1969.dec.4 delelott 11.20 p szabadkan/Szerbia-ban szuletten tudom egy kerdest tehetek fel nagyon jol jonne ha megmondana mikor varhato barmijen javulas anyagi hejzetemben.
nagyon szepen koszonom valaszat

Re: celvira.12@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.23 07:45)

Soron kívül válaszolok erre a levélkére, mivel a többiek okulására is szeretném minél előbb, de most utoljára felhívni a figyelmet egy dologra, amit a honlapon több helyen is megírtam:

Aki ingyenes elemzést szeretne, ezt írja meg, különben kérni fogom a honoráriumot! A levél tartalma ebből a szempontból lényegtelen, nem én fogom kitalálni, hogy a kérdező mit szeretne, és nem szeretnék utólag magyarázkodni a méltatlankodó levelekre.
.
A kérdés idejére radikálisa érvényes kérdőképletet lehetett készíteni, de az elemzést egy konszideráció nehezíti. A képlet aszcendense a jegy első fokain áll, ami szerint a képlet korai. Ilyenkor az történhet, hogy túl korán tették fel a kérdést vagy vannak olyan körülmények, amelyekről nincs tudomása a kérdezőnek, de ha tudná, akkor egész másképp látná a helyzetet, talán más kérdést is tenne fel.

Ha ezt a konsziderációt figyelmen kívül hagyjuk, úgy látom, hogy munka sajnos nem várható, de az anyagi helyzet valamennyire mégis javulni fog. Az I. házban álló Szaturnusz ugyan azt sejteti, hogy a dolgok nem mennek valami jól, de fizetésszerű jövedelemre lehet számítani. Ha folyamatban van valamilyen ügy, aminek eredményeképp (munkanélküli) segély, rokkantnyugdíj folyósítása, esetleges külföldről járó jogosultság, valamilyen kártérítés vagy biztosítás miatti kifizetés várható, akkor ezt mutathatja a horoszkóp.

A koraiság jelölheti, hogy a kérdezőnek jelen helyzetében érdemes lenne jobban utánanéznie, hogy miből lehetne pénzt csinálni, és kijárni, hogy ezt meg is kapja. A képlet jelzi is, hogy ezt megteszi.

Viszont ebből a kérdező nem gazdagszik meg. Pedig a pénz, amit sikerül kihajtani magának, nem tűnik rossznak, de valami lecsökkenti. Körülményektől függően ez lehet például adó, kórházi kezelés, vagy a kérdező eltartottja, aki segít elkölteni a frissen szerzett jövedelmet.

karajlana@gmail.com

(Csillaglány76, 2014.07.04 18:14)

Kedves Mónika!
Szeretném az ingyenes lehetőséget használni,nem azért,mert nem akarok,hanem nem tudok fizetni,nagyon szépen köszönöm.
Elvesztettem a munkahelyemet,az elmúlt időszak pedig nagyon nehéz volt.Egyedülálló anyuka vagyok,az anyagi helyzetemre vonatkozóan szeretnék kérdezni.Van kilátásban most egy" eladó"munka,de itt is kevés pénzt fizetnek,ráadásul leszivják az aurámat.Angyalkommunikáció és a kártya érdekel,de a tanfolyamok is pénzbe kerülnek...Várok nagyobb pénzösszeget,régóta a volt férjtől,de a gyerektartást sem fizeti,inkább leülné,mit lát jutok nagyobb pénzösszeghez??Milyenek a lehetőségeim??Lottózzak tovább?
Esetleg ha találnák egy pénzes pasit,azzal megoldódna a probléma?Hozzáteszem,nem nagyon tudom megerőszakolni magamat.Lesz olyan jó az anyagi helyzetem a közeljövőben,amire régóta várok?
Köszönöm a válaszát!
Áldás kisérje a munkáját!

Re: karajlana@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.08 09:36)

A válasz a "Csak válaszok" menüpontban található.

illesbea01@freemail.hu

(Illés Bea, 2014.08.05 15:35)

Szia! 20 év után a férjem kisemmizett mindenemből. Jelenleg se munkám, se pénzem, 1 jóbarátom fogadott be. 3 gyerekem van, nagykorúak, idősbeteg gondozóként dolgozom, ha vam munkám. A kérdésem: anyagilag mi vár rám, mert most katasztrófális a helyzet.
Születtem 1966 06 05. 23óra 20p. vagy 40. a vizöntő 17. fokán van az asc. Budapest. Köszönöm a válaszod, ha lesz pénzem személyesen fizető vendégként is meg kereslek! Tisztelettel és üdvözlettel: Illés Bea

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.18 15:56)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni újra az ingyenes elemzéssel,ha lehet.Szeretnék elmesélni egy történetet ami meg történt velem.1995-ben még 14 éves voltam amikor megismerkedtem egy fiúval nevezzük gyerekkori szerelmemnek.Már előtte egy évvel megtetszett nekem.Sajnos nem jöttünk össze pedig szerelmet is vallott nekem és én is szerettem őt.Miattam nem jöttünk össze mert akkor még túl cikinek tartottam azt hogy kézenfogva menjek egy fiúval az utcán.Pár hónap múlva sajnos elköltöztek másik városba.De viszont évekig leveleztünk egymással még akkor is amikor mindkettőnknek volt valakije.1999-ben megismerkedtem egy sráccal és mi történt a gyerekkori szerelmem pont akkor írt nekem hogy mi lenne ha találkoznánk.Örültem neki mert évek óta nem láttam.A srác akivel akkor még csak ismerkedtem pont azon a napon szolgálatos volt amikor találkoztunk a gyerekkori szerelemmel.Sajnos megint nem tudtunk összejönni mert azt mondtam neki hogy van barátom.Igy megint nem lett belőle semmi.Utána már csak 2002-ben írt az volt az utolsó levele.Írta hogy felköltözött Budapestre és ha gondolom látogassam meg hétvégén mert a barátnője a szüleihez utazik a hétvégére.De sajnos nem mentem.Aztán sajnos nem hallottam felőle nem tudtam mi lehet vele.Úgy 2006-ban kb. nem tudom miért de eszembe jutott és onnantól kezdve évekig gondoltam rá.Vissza gondoltam a múltra,hogy milyen volt vele sétálni,beszélgetni,meg milyen lett volna ha akkor járok vele.Biztos másképp alakult volna az életem. 2010-ben lett egy Budapesti barátom akivel sétáltunk a Westendben és odamentünk egy fagyishoz és mit látok a gyerekkori szerelmem is ott volt a barátnőjével.Ezen elgondolkodtam hogyan lehet az hogy ekkora városban pont ott és pont abban az időpontban összefutottam vele.Nagyon régóta keresem rá a választ de sajnos nem találom rá.Kedves Mónika azért írtam le ezt önnek hátha kitudja olvasni a horoszkópomból.Mert nagyon régóta foglakoztat a gondolt hogy miért történt meg ez az életemben miért kerültük mindig el egymást.És vajon ő nem gondolt erre valamikor?Az is érdekelne hogy ő már vajon elfelejtett? Leírom a születési adatát Fehér Zoltán 1979.02.25 Komló sajnos azt nem tudom hány órakor született. Az enyém de gondolom tudod. Soós Melinda 1981.07.22 9 óra 30 perc délelőtt,Komló.
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá.Előre is köszönöm szépen Mónika.További szép napot.

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.20 20:12)

Nem felejtett el, és valószínűleg még egy darabig nem is fog, talán sohase Úgy látom, hogy jó páros lettetek volna. Viszont van ilyen, hogy egyszerűen mégsem akar összejönni a kapcsolat.
Jobb híján csak arra tudok gondolni, hogy ahol a kérdőképletben valakinek a jelölőivel együtt áll a Plútó és az Uránusz, ott a sorszerűség ugyan benne van a kérdés tárgyában, de igazi beteljesülésre nem lehet számítani. Lehet, hogy hébe-hóba még fel fog bukkanni az életedben a kérdéses férfi, de soha ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget! Kicsit olyan lesz neked ő, mint a Mézgánénak a Huffnágel Pisti, ha még emlékszel rá gyerekkorodból.
Javaslom, hogy helyette koncentrálj inkább a mostani párkapcsolatodra, a munkára és a családalapítási terveidre, amikről legutóbb kérdeztél.

Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.08.02 17:43)

Köszönöm szépen a válaszát!!

2221 vecsés tass u, 11

(ullmann edina, 2014.07.24 21:30)

biztosan látnod kell,hogy mentálisan bajban vagyok. alkohol problémákkal küzdök. űj üzletet nyitottam . szeretném tudni,hogy mi vár rém az elkővetkezendő időben. néha úgy érzem átkot raktak rám. kérlek segíts tisztábban látni.

Re: 2221 vecsés tass u, 11

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.27 21:59)

Kedves Edina!

Köszönöm, hogy megtiszteltél a bizalmaddal. A kérdésed idejére érvényes és értékelhető kérdőképletet lehetett felállítani.
Kérem, hogy add meg e-mail címedet, ahova az elemzést illetve a honorárium fizetésével kapcsolatos tudnivalókat küldhetem.

Üdvözlettel
Montero Mónika

karajlana@gmail.com

(Csillaglány76, 2014.07.04 18:17)

születési időm: 1976.03.11. reggel 7.45.Szabadka

galoneth@mail.com

(B.B., 2014.06.16 19:20)

Tisztelt Csillagokat Értő!

Adatok:
Az én születési időm: 1989.11.05. 10:30 (én vagyok a negativ vizes jelleg ;)
Budapest
A páromé: 1981.07.05. 16:00 (4 és fél 5 között)

Az lenne a kérdésem, hogy május 3-án és 4-én milyen állás volt az égen, mert azóta elhidegültünk egymástól.
Illetve az lenne a másik,hogy egy rövid kilátási lehetősget, illetve összeillőséget, írna-e nekem? Azaz, hogy mennyire illünk össze? mennyiben vagyok túl domináns? mennyire nyomom el? mennyire kétszínű és önző a párom, vagy hogy mennyire egyenlőtlen a kapcsolat.

Bonyolult kezdés után felrúgtuk a szabályokat. Én sértettnek érzem magam, ő pedig tükörként áll elém. Az ő szempontjábó bizonyosan fordítva van. Arra gondoltam, hogy van egyfajta összeférhetetlenség köztünk és ebben szeretnék segítséget kérni!

Nagyon szépen köszönöm előre is!
b

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.05.25 19:25)

Kedves Mónika!
Köszönöm gyors válaszát.Jelentkezni fogok ahogy érzem,eljött az ideje!

Üdv: Dorka.

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.05.22 20:00)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.
2 hónapja zárult le egy kapcsolatom,amit ön meg is írt,és minden úgy volt ahogy írta. Most viszont azt szeretném tudni,hogy várható -e a közeljövőben olyan férfi akivel tervezhetek,komolyabbra fordulhatnak a dolgok még ebben az évben? Kétségbe vagyok esve. Fontos lenne, Szerepel a születési képletemben gyerek?
1977.06.13.23:55 Kecel.

Válaszát köszönöm!

Üdv: Dorka.

Re: dorka1977@citromail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.22 20:24)

Sajnos a kérdés időpontjára készített kérdőképlet többszörös konszideráció miatt nem elemezhető. Ez azt jelenti, hogy az égiek jelenleg nem kívánnak válaszolni a kérdésére. Javaslom, hogy valahogy próbáljon meg lehiggadni, mert a kétségbeesettség nem viszi közelebb a céljához. Ha megnyugodott és elfogadta a jelen helyzetet, akkor tud igazán a társkereséssel foglalkozni és komoly partnert találni. Javaslom, hogy akkor kérdezzen újra. Ugyanazt a kérdést viszont nem teheti fel kétszer, tehát próbálja meg átfogalmazni, hogy ne pont ugyanaz legyen a kérdés.
A gyerek témakörben már kérdezett, válaszoltam is rá. Elméletben lehet gyermeke, de ugyanezt a jelzést beválthatja másra is, tehát senki és semmi sem garantálja 100 %-ra, hogy az a gyerek, akit a horoszkópja jelez, meg fog születni, ha az alkalmas időben kihagyja a lehetőséget.

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.03.28 23:49)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.Angliában élek a párommal sajnos vége lett az állásunknak,ezért másik városba megyünk szerencsét próbálni.Nagy gondban vagyok mert ha nem sikerül semmi se szállás se állás akkor kénytelenek leszünk haza menni.De sajnos haza nem szeretnék menni mert jelzáloghitelem van és otthon nem tudnám fizetni mert nincs munka.Azt szeretném kérdezni hogy lesz-e itt Angliában szerencsénk vagy haza kell mennünk amit nem szeretnék.Nagyon köszönöm előre is a válaszod.
1981.07.22 9:30(délelőtt) Komló

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.11 20:33)

A kérdés időpontjára készített kérdőképlet radikálisan érvényes.

A kérdezőt a nyolcadik ház csúcsán álló egzaltációs Jupiter jelzi a képletben, ami ebben az esetben inkább azt jelzi, hogy a kérdező eléggé izgatott a hitel miatt, illetve a pénzkérdésen pörög, ezt pedig a 2. ház csúcsán álló Plútó mutatja. A fedezet az angliai munka lenne, tekintettel a magyarországi helyzet reménytelenségére.

A képlet szerint az otthona most külföldön van, és új otthona szereti is őt, tehát kivetni nem fogja magából. Mégis azt gondolom, hogy ez nem lesz végleges. A külföldet jelző nap sarokházas bolygó kardinális jegyben, ami gyors változást jelent. Tartós kintlétet akkor remélhetnek, ha az új hely másik ország, ami lehet az is például, hogy Angliából áttelepülnek Skóciába. Érdemes még a társ preferenciáját figyelembe venni, azaz a keresgélést arra alapozni, hogy ő merre fele nézelődne.

Ami a munkát illeti, idehaza sok mindent hallani a külföldre szakadt magyarokról. Van, aki szerencsésebb, és jó egzisztenciát teremt, míg másoknak kevésbé jön össze. Itt egy váltás történik, a régi meglevőből lesz új munka, de most inkább csak az egyikőjüknek. Valószínűleg a kérdező párjának lesz most szerencséje, vagyis inkább lehetősége elhelyezkedni. A munka lehet, hogy nem olyan lesz, amilyenre számít. és legalábbis eleinte úgy fog tűnni, hogy nem felel meg hosszú távon, de azt javaslom, hogy legyen egy kicsit türelmes, mert valószínűleg csak hozzá kell szoknia az új helyhez, új emberekhez, új szokásokhoz. Ez mindenkivel megesik az elején, aztán majd kialakul. Sajnos úgy tűnik, hogy nem lesz egy álommunka.

Ugyanez a helyzet a fizetéssel is. Lehet, hogy kevésnek fog tűnni. Ha csak egyikük kap munkát, akkor a másik jövedelme hiányzik a kasszából. Idő múltán lehet, hogy mindkettejüknek sikerül majd elhelyezkedni, de lehet, hogy nem idén, vagy csak az év vége felé. Addig spórolósan kell élniük, és ehhez passzoló szállást kell keresniük. Ez a kérdés is megoldódik, de vélhetőleg ez inkább a kérdezőnek okoz majd inkább fejtörést. Lehet, hogy neki kell megtalálnia azt a helyet, ami az összes létező szempontot figyelembe véve megfelel, illetve az ő feladata lesz az is, hogy igazi otthonná varázsolja a helyet, ahol majd lakni fognak, és ez igazi kihívás lesz.

Még egy jótanács: a kérdező figyeljen oda a társára, mert úgy fest, hogy most nincs túl jól. Lehet, hogy a helyzet megviseli, fizikai és/vagy lelki erején felül kell(ene) teljesítenie, és ez akkor fog sikerülni, ha amennyire a lehetőséghez képest lehet, számíthat Önre. Nem kell rosszra gondolni, de a fent leírt egzaltált állapotában egy csomó mindenen gondolkodik, pörög az agya, és esetleg nem veszi észre, ha a másik nem tartja vele a lépést, mert most a megszokotthoz képest egy gyengébb és talán támogatásra szorul.


Egyúttal itt szeretném elmondani, hogy az ingyenes horoszkópok kielemzésére a táblázatban kiírt határidő az a nap, ami után kapja meg a választ a kérdező. Az ingyenes kérés leírásában ez szerepel is. Aki felkerült a listára, nem lesz elfelejtve, de egyéb elfoglaltságaim mellett a többi kérdezőnek készített elemzések prioritást élveznek, tehát ha sok a munka, akkor sajnos nagyobb a csúszás is a válaszadásban is. Kérem, hogy ezt vegyék figyelembe az ingyenes horoszkópelemzés kérésénél!
Megértésüket köszönöm.

Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.12 22:46)

Kedves Mónika!Nagyon meglepődtem a válaszán.Úgyanis szó szerint minde ugy van ahogy leírta.Nagyon örülök a válaszának.
És ha még lehet ne egy kérdésem szeretném feltenni.
Már eléggé benne vagyok a korba és érdekelne hogy lesz-e gyerekem valamikor?
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »