Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: zoe202122@gmail.com / Battonya

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.04 22:30)

Az elemzés a "Csak válaszok" menüpontban.

fekete.zsuzsa@freemail.hu

(Fekete Zsuzsa, 2015.01.02 02:23)

Kedves Mónika. Szeretnék élni az ingyenes kérdezés lehetőségével.
Kérdőhoroszkópként szeretném megkérdezni, hogy az ingatlanomat számomra megfelelő áron eltudom-e adni, az elkövetkező 2 hónapban, lesz-e rá vevő, aki korrekt árat ad ért.

pettyeskatica69@gmail.com

(Magyari Erika, 2015.01.02 17:35)

Kedves Mónika!

1969,07.30 születtem reggel 8 óra 24 perckor,Szerencsen.
Jelenleg Németországban élünk a párommal,és az egy éves kislányunkkall,Elchingenben /Ulm mellett/.
Hamarosan szeretnék visszamenni dolgozni,és erre csak akkor van lehetőségem ha elköltözünk Ulmba,vagy Neu - Ulmba,mert egy kis faluban lakunk,ahonnan nem tudnék bejárni dolgozni/mivelnincs jogosítványom/ Szeretném megtudni,hogy mikor találunk másik albérletet,ugyanis ez itt nagyon nehéz...és egy fizetésből nem tudunk igazán haladni...
Előre is nagyon köszönöm a segítségét!
Üdv:Erika

Re: fekete.zsuzsa@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.04 21:21)

Az elemzés a "Csak válaszok" menüpontban.
Február végén kérek visszajelzést, hogy alakultak a dolgok!

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.12.02 17:55)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni ismét az ingyenes elemzés lehetőségével.A párommal tervezzük hogy jövö tavasszal elmegyünk Ausztriába.Most jelenleg Angliában élünk.A kérdésem az lenne hogy vajon több szerencsével járunk ott mint Angliában.Én 1981. július 22 én. Párom 1981.április 1 jén született.Válaszát előre is köszönöm!

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.11.14 19:33)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.
Azt szeretném tudni hogy mi várható a követező évben rám.Válaszát előre is nagyon köszönöm!
1981.07.22

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.11.16 00:02)

Ez a szolgáltatás ingyenesen nem elérhető.

hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2014.11.12 16:04)

Kedves Mónika !

Foglalkoztat egy kérdés nagyon , ami màs számára talán kissé banális lehet de nekem fontos.
Van egy férfi akit sok sok éve ismertem meg, nem volt kapcsolat de engem valamiért "megfogott", eljátszottam a gondolattal de azzal is csak egy pillanatra :)
Néha eszembe jutott mi lett volna ha...ugyanis volt hogy összefutottam vele, de nem mertem lépni.
Alapvetően nehezen viselem az érzelmi kudarcot s az is igaz hogy ez az ember valamiért erősen hat rám, ami picit ijesztő.
Az lenne a kérdésem hogy érdemes e felvennem vele a kapcsolatot, lehet e ebből még valami ha igen mi ?
Vagy zárjam le magamban valahogy a dolgot ?
Szeretném rendbetenni magamban a dolgokat ezért sokat segìtene számomra a válasz, töprengek már ezen kérdéseken egy ideje...
ő kb 15-16 évvel idősebb , ikrek jegyű.

Válaszát nagyon szépen köszönöm.

Hajnalka

(Az adataim gondolom ismeri, vàrom a számlaszámot ahová utalhatok.)

contium@citromail..hu

(Contiu Maria, 2014.09.22 14:05)

Kedves Monika! Szertnem tudni mikor oldodnak meg a csaladi problemak a lanyomal,egy ingatlanal kapcsolatba?...

Re: contium@citromail..hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.09.22 23:26)

Kedves Mária!

A kérdése idejére készített kérdőképlet nem érvényes, de ennyi információból nem valószínűleg nem is tudtam volna megmondani, hogy mire számíthat.
Kérem, hogy írja meg egy kicsit részletesebben a problémáját, és fogalmazza át egy kicsit a kérdését, mert kétszer ugyanazt a kérdést nem lehet feltenni!
Ha ez az újabb kérdés érvényes és értékelhető lesz, jegyzek árat a honoráriumra, a befizetéséről kap nyugtát, és egy héten belül megküldöm a választ is.
A szolgáltató szerint a fenti e-mailcímre nem kézbesíthető levél, ezért kérem, hogy válaszában működő e-mailcímet adjon meg!

Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: contium@citromail..hu

(Feith Andrea, 2014.10.25 17:07)

illesbea01@freemail.hu

(illés bea, 2014.09.18 12:24)

Miért tologatják az időpontomat? Nagyon várom már az értékelést.
Bajban vagyok többszörösen. KÉREM! SEGÍGTSENEK RAJTAM!
Üdvözlet: Illés Bea

celvira.12@gmail.com

(C.Elvira, 2014.08.20 11:22)

Kedves Mónika
Szeretnem tudni lessz e munka helyem meg az iden ? Latas serult vagyok 1969.dec.4 delelott 11.20 p szabadkan/Szerbia-ban szuletten tudom egy kerdest tehetek fel nagyon jol jonne ha megmondana mikor varhato barmijen javulas anyagi hejzetemben.
nagyon szepen koszonom valaszat

Re: celvira.12@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.23 07:45)

Soron kívül válaszolok erre a levélkére, mivel a többiek okulására is szeretném minél előbb, de most utoljára felhívni a figyelmet egy dologra, amit a honlapon több helyen is megírtam:

Aki ingyenes elemzést szeretne, ezt írja meg, különben kérni fogom a honoráriumot! A levél tartalma ebből a szempontból lényegtelen, nem én fogom kitalálni, hogy a kérdező mit szeretne, és nem szeretnék utólag magyarázkodni a méltatlankodó levelekre.
.
A kérdés idejére radikálisa érvényes kérdőképletet lehetett készíteni, de az elemzést egy konszideráció nehezíti. A képlet aszcendense a jegy első fokain áll, ami szerint a képlet korai. Ilyenkor az történhet, hogy túl korán tették fel a kérdést vagy vannak olyan körülmények, amelyekről nincs tudomása a kérdezőnek, de ha tudná, akkor egész másképp látná a helyzetet, talán más kérdést is tenne fel.

Ha ezt a konsziderációt figyelmen kívül hagyjuk, úgy látom, hogy munka sajnos nem várható, de az anyagi helyzet valamennyire mégis javulni fog. Az I. házban álló Szaturnusz ugyan azt sejteti, hogy a dolgok nem mennek valami jól, de fizetésszerű jövedelemre lehet számítani. Ha folyamatban van valamilyen ügy, aminek eredményeképp (munkanélküli) segély, rokkantnyugdíj folyósítása, esetleges külföldről járó jogosultság, valamilyen kártérítés vagy biztosítás miatti kifizetés várható, akkor ezt mutathatja a horoszkóp.

A koraiság jelölheti, hogy a kérdezőnek jelen helyzetében érdemes lenne jobban utánanéznie, hogy miből lehetne pénzt csinálni, és kijárni, hogy ezt meg is kapja. A képlet jelzi is, hogy ezt megteszi.

Viszont ebből a kérdező nem gazdagszik meg. Pedig a pénz, amit sikerül kihajtani magának, nem tűnik rossznak, de valami lecsökkenti. Körülményektől függően ez lehet például adó, kórházi kezelés, vagy a kérdező eltartottja, aki segít elkölteni a frissen szerzett jövedelmet.

karajlana@gmail.com

(Csillaglány76, 2014.07.04 18:14)

Kedves Mónika!
Szeretném az ingyenes lehetőséget használni,nem azért,mert nem akarok,hanem nem tudok fizetni,nagyon szépen köszönöm.
Elvesztettem a munkahelyemet,az elmúlt időszak pedig nagyon nehéz volt.Egyedülálló anyuka vagyok,az anyagi helyzetemre vonatkozóan szeretnék kérdezni.Van kilátásban most egy" eladó"munka,de itt is kevés pénzt fizetnek,ráadásul leszivják az aurámat.Angyalkommunikáció és a kártya érdekel,de a tanfolyamok is pénzbe kerülnek...Várok nagyobb pénzösszeget,régóta a volt férjtől,de a gyerektartást sem fizeti,inkább leülné,mit lát jutok nagyobb pénzösszeghez??Milyenek a lehetőségeim??Lottózzak tovább?
Esetleg ha találnák egy pénzes pasit,azzal megoldódna a probléma?Hozzáteszem,nem nagyon tudom megerőszakolni magamat.Lesz olyan jó az anyagi helyzetem a közeljövőben,amire régóta várok?
Köszönöm a válaszát!
Áldás kisérje a munkáját!

Re: karajlana@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2014.08.08 09:36)

A válasz a "Csak válaszok" menüpontban található.

illesbea01@freemail.hu

(Illés Bea, 2014.08.05 15:35)

Szia! 20 év után a férjem kisemmizett mindenemből. Jelenleg se munkám, se pénzem, 1 jóbarátom fogadott be. 3 gyerekem van, nagykorúak, idősbeteg gondozóként dolgozom, ha vam munkám. A kérdésem: anyagilag mi vár rám, mert most katasztrófális a helyzet.
Születtem 1966 06 05. 23óra 20p. vagy 40. a vizöntő 17. fokán van az asc. Budapest. Köszönöm a válaszod, ha lesz pénzem személyesen fizető vendégként is meg kereslek! Tisztelettel és üdvözlettel: Illés Bea

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.18 15:56)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni újra az ingyenes elemzéssel,ha lehet.Szeretnék elmesélni egy történetet ami meg történt velem.1995-ben még 14 éves voltam amikor megismerkedtem egy fiúval nevezzük gyerekkori szerelmemnek.Már előtte egy évvel megtetszett nekem.Sajnos nem jöttünk össze pedig szerelmet is vallott nekem és én is szerettem őt.Miattam nem jöttünk össze mert akkor még túl cikinek tartottam azt hogy kézenfogva menjek egy fiúval az utcán.Pár hónap múlva sajnos elköltöztek másik városba.De viszont évekig leveleztünk egymással még akkor is amikor mindkettőnknek volt valakije.1999-ben megismerkedtem egy sráccal és mi történt a gyerekkori szerelmem pont akkor írt nekem hogy mi lenne ha találkoznánk.Örültem neki mert évek óta nem láttam.A srác akivel akkor még csak ismerkedtem pont azon a napon szolgálatos volt amikor találkoztunk a gyerekkori szerelemmel.Sajnos megint nem tudtunk összejönni mert azt mondtam neki hogy van barátom.Igy megint nem lett belőle semmi.Utána már csak 2002-ben írt az volt az utolsó levele.Írta hogy felköltözött Budapestre és ha gondolom látogassam meg hétvégén mert a barátnője a szüleihez utazik a hétvégére.De sajnos nem mentem.Aztán sajnos nem hallottam felőle nem tudtam mi lehet vele.Úgy 2006-ban kb. nem tudom miért de eszembe jutott és onnantól kezdve évekig gondoltam rá.Vissza gondoltam a múltra,hogy milyen volt vele sétálni,beszélgetni,meg milyen lett volna ha akkor járok vele.Biztos másképp alakult volna az életem. 2010-ben lett egy Budapesti barátom akivel sétáltunk a Westendben és odamentünk egy fagyishoz és mit látok a gyerekkori szerelmem is ott volt a barátnőjével.Ezen elgondolkodtam hogyan lehet az hogy ekkora városban pont ott és pont abban az időpontban összefutottam vele.Nagyon régóta keresem rá a választ de sajnos nem találom rá.Kedves Mónika azért írtam le ezt önnek hátha kitudja olvasni a horoszkópomból.Mert nagyon régóta foglakoztat a gondolt hogy miért történt meg ez az életemben miért kerültük mindig el egymást.És vajon ő nem gondolt erre valamikor?Az is érdekelne hogy ő már vajon elfelejtett? Leírom a születési adatát Fehér Zoltán 1979.02.25 Komló sajnos azt nem tudom hány órakor született. Az enyém de gondolom tudod. Soós Melinda 1981.07.22 9 óra 30 perc délelőtt,Komló.
Nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá.Előre is köszönöm szépen Mónika.További szép napot.

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.07.20 20:12)

Nem felejtett el, és valószínűleg még egy darabig nem is fog, talán sohase Úgy látom, hogy jó páros lettetek volna. Viszont van ilyen, hogy egyszerűen mégsem akar összejönni a kapcsolat.
Jobb híján csak arra tudok gondolni, hogy ahol a kérdőképletben valakinek a jelölőivel együtt áll a Plútó és az Uránusz, ott a sorszerűség ugyan benne van a kérdés tárgyában, de igazi beteljesülésre nem lehet számítani. Lehet, hogy hébe-hóba még fel fog bukkanni az életedben a kérdéses férfi, de soha ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget! Kicsit olyan lesz neked ő, mint a Mézgánénak a Huffnágel Pisti, ha még emlékszel rá gyerekkorodból.
Javaslom, hogy helyette koncentrálj inkább a mostani párkapcsolatodra, a munkára és a családalapítási terveidre, amikről legutóbb kérdeztél.

Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.08.02 17:43)

Köszönöm szépen a válaszát!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »