Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2015.08.11 20:50)

Az I. házban volt.

Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2015.08.12 20:09)

Köszönöm!

Borsosberény /Nódrád megye/

(Kovács Bernadett, 2015.06.29 08:47)

Érdeklődni szeretnék ,hogy találom a kérdésemre a választ?Ha lehet szeretném az e-mail cimemre.

Re: Borsosberény /Nódrád megye/

(Az asztrológus válaszolt, 2015.06.29 23:17)

Tisztelt Hölgyem!
Az ingyenes válaszoknál megjelölt határidő az a nap, aminél korábban nem teszem fel a választ. Amint látja, az Ön kérdésénél korábbiak is vannak egyelőre megválaszolatlanul. Sajnos ezeket az ingyenes kérdéseket alacsonyabb prioritással tudom csak kezelni, vagyis ha az élet úgy hozza, hogy mással kell foglalkoznom, akkor ezek maradnak utoljára. Most pedig egy ilyen időszak van: a hivatali munkám és a tanulmányaim mellett ezekre az elemzésekre jelenleg kevesebb időt tudok fordítani. Számítok az érintettek megértésére.

Mivel Ön kitartóan kérte az elemzést, kivételesen a sorban előre vettem. A választ itt a honlapon, a szokásos helyen találja meg.

Re: Borsosberény /Nódrád megye/

(Kovács Bernadett, 2015.06.30 09:01)

Elnézést a türelmetlenségemért. Köszönöm a válaszát!

heni.molnar@citromail.hu

(Heni, 2015.06.23 18:58)

Tisztelt Asztrológus Asszony!

Szeretnék a kérdésemre ingyen választ kapni amit előre is köszönök.

Henriett vagyok, 37 éves múltam és egy vidéki bentlakásos gyermekotthonban dolgozom adminisztrátorként. Tavaly novemberben kerültem oda és eddig jól éreztem magam. Van egy kolléganőm aki egyben munkahelyi vezetőm is akivel egy irodában dolgozunk. Megmondom őszintén, hogy nem tudom bizhatom-e benne vagy rosszindulatú? Az igaz, hogy nagyon sok a munka és ez miatt feszült vagyok, raktárkészleteket könyvelek amiket eddig ő csinált és sokszor olyan megnyilvánulásai vannak, hogy kérdezni sem merek. Máskor már-már mint barátok beszélgetünk. Nem pályázom a poziciójára miközben állitólag "sokan" mondták neki, hogy úgy járok-kelek a folyosón mintha én lennék az ő főnöke. Ez nem igaz. Szerinte a 7 hónap alatt nem ragadt rám semmi (nagyon szerteágazó a raktár ami tisztitószereket és egyéb más eszközöket takar illetve én könyvelem az élelmezés bevételeket-kiadásokat mivel a hölgy élelmezésvezető). Tény, hogy én is figyelhetnék jobban de igyekszem a legjobb tudásommal dolgozni. Az élelmezést szeretem de a készleteket nem szeretem csinálni mert a sokfélesége végett nehéz. Nem tudom, hogy jó ötlet-e titokban pályáznom másik állásra mert közgazdász diplomám van. Párkapcsolatom jó, van egy 7 éves autista gyermekem akit a volt férjemmel felváltva látunk el. Anyagilag nehéz a helyzetem ezért meg kell gondolnom váltok-e munkahelyet.

Konkrét kérdésem, hogy megbizhatok-e a kolléganőmben vagy hátba támad és ócsárol a hátam mögött?

Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: Heni

Borsosberény /Nódrád megye/

(Kovács Bernadett, 2015.05.29 11:18)

Balassagyarmat,1964.12.13. 10ó30p, Ingyen- Munka területe. 3 gyereket egyedül nevelem, érdekel az ezotéria. 11 évtől segély, közfoglalkoztatás felváltva.jelenleg közfogis adminisztrativ munka.Végzettség: közgazdasági szakközép, tanfolyam által:vámügyintéző, logisztikai ügyintéző. Mi várható a jövőben a munkahellyel kapcsolatban.Anyagi helyzet megszilárditása az ok. kovacsdetti8@freemail.hu

puskashorvath@gmail.com

(Puskás Mária, 2015.05.02 00:13)

Kedves Mónika!
Lehet, hogy nem akar majd kérdésemre választ adni. Felnőtt fiamról van szó. Szomorú édesanya vagyok, mert fiam sorsa miatt aggódom.
Ehhez az ő születési időpontját kellene megadnom. Tudna-e ezzel foglalkozni, válaszolni kérdéseimre?
Két felnőtt gyermekem van, a lányom életét stabilnak látom, a fiamat féltem. Írhatok-e Önnek erről?
Szívélyes üdvözlettel: Mária

Várhatok boldog párkapcsolatot 6 hónapon belül?

(Karolina, 2015.04.30 22:47)

Kedves Mónika!!!
Egyszer már elváltam,de nagyon szeretnék még boldog házasságot,egyszerüt,harmonikusat,egy nyugodt férfival,kedves kis boldog házasságot,tisztelettel,megbecsüléssel...Voltak szerelmeim,szakitásaim,de ezeket tapasztalatoknak könyveltem el.Most 39 éves vagyok,tiszta szivemből vágyok egy normális életre,a gyerekemnek nevelőapára,nekem lelkitársra.Volt a közelmúltban is egy lehetőség,de ő nem szeretett eléggé engem.A kérdésem az lenne,az elkövetkezendő 6 hónapban várhatok-e boldog házasságot vagy párkapcsolatot?Köszönöm a megtisztelő válaszát,amit szeretnék ingyenes elemzésként kérni.Köszönöm szépen.Születtem Szabadkán,1976.03.11. reggel 7 óra 45perckor.

szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2015.04.21 13:01)

Kedves Mónika!
Még tavaly szerettem volna valamit tudni de sajnos még mindig nem válaszolt.Remélem nem azért mert valami rosszat olvasott ki és nem akarja leírni.Vagy csak az lehet hogy túl erőszakosnak tart hogy mindig írok mert mindig érdekel valami.Remélem az utóbbi miatt nem válaszol.
További szép napot!

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2015.04.22 22:04)

Az elemzést a "Csak válaszok" menüpontba tettem.

renata.fekete89@gmail.com

(Fekete Renáta, 2015.02.06 15:40)

Szia :) Szeretnék egy ingyenes elemzést kérni. Illetve én cigány kártyából jósolok ha érdekel :)

1989.04.27.én születtem 14:30kor Nagykanizsán. Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy jelenlegi páromtól lesz e gyermekünk/gyermekeink? Illetve, hogy ez egy életre szóló kapcsolat lesz e? (tervezzük a házasságot) Szívből köszönöm és további szép napot :)

Re: renata.fekete89@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2015.02.17 22:27)

Az elemzést a "Csak válaszok" menüpontba tettem.

Re: renata.fekete89@gmail.com

(Mariann, 2015.02.26 13:07)

Kedves Mónika!

Az ingyenes elemzéssel szeretnék élni. Nagyon szeretnék egy kislányt. Nagyatádon 1983.07.12-én születtem 10,30 perckor. Két kisfiam már van 2011.05.04. illetve 2012.12.14. születtek. Van esélyem egy kislányra, ha igen melyik hónapban próbálkozzunk? Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Re: Re: renata.fekete89@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2015.04.19 22:37)

A válasz a "Csak válaszok" menüpontban.

Ennyi jutott?

(Krisztina, 2015.02.22 07:45)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével. Tavaly májusában kaptam egy akkor nagyon foglalkoztatott kérdésemre választ,amit ismét szeretnék megköszönni.
Idézem egy részét az akkor irtaknak.
Ami biztató lehet a kérdezőnek, hogy a mostani szomorú állapotából ki fog tudni lépni. Egy új kapcsolat látszik kibontakozni. Lényegében, ha jogilag még nem is, de gyakorlatilag újra független, társkereső állapotba került, tehát nem kell lelkiismeret furdalást éreznie, ha ezt ki próbálja használni. Sőt a csillagok még kedveznek is, hogy a közeljövőben találjon magának egy új társat. Lehet, hogy ez már meg is történt, vagy legalábbis talált valakit, akivel később el tudja képzelni a jövőjét, és idővel majd alakulnak a dolgok. Ha még ez nem történt volna meg, akkor a jelzés szerint a baráti körben érdemes szétnézni, vagy azokra az emberekre figyelni, akik valamilyen úton-módon a segítségére vannak, támogatják, protezsálják.
Nem gondoltam volna,hogy valaha tudok még férfit szeretni annyi csalódás után.Megismerkedtem Vele egy társkereső oldalon,ahol kezdetektől fogva megtaláltuk a közös hangot,nagyon jól el tudtunk beszélgetni...Találkoztunk,voltam lent nála,de azt gondoltuk akkor ez ennyi volt.Aztán leveleztünk tovább,mire én azt vettem észre,hogy annyira kerek az egész,megdobbant a szívem,napi szinten gondolok rá,hogy kell nekem...Mivel 85 km választ el minket egymástól és nem éreztem,hogy hajlandó lenne áthidalni,így léptettem Őt.De két hét után visszataláltunk egymáshoz,megbeszélve,hogy megoldjuk a távolságot,mert vannak érzelmek,hogy jó együtt...Ez két hónapig tartott. 3 hét után szóba álltunk egymással,de nincs köztünk kapcsolat,szakított velem.Érzem,hogy begubózott,érzem azt,hogy jó neki ha beszélünk,de ő most az egyedüllét mellett döntött,nem kell neki senki.Talán megijedt az érzéseitől?! Mindig azt hangoztatta,hogy az elmúlt 3 évben nem kapott annyit jót,mint tőlem,és mégis eldobta.Én szeretem,hiányzik a mindennapokból,rengeteget gondolok rá...Nem tudom,hogy ő e az,akivel látta a kapcsolatot kibontakozni,mert vele -független attól hogy nem az esetem- el tudnám képzelni a jövőm,amit igaz nagyon át kellene alakítani,de nem bánnám.Pontos óra,perc adatot sajnos nem tudok róla.1979.09.18 Kaposváron született,jelenleg Kalocsán lakik Lórántnak hívják.
Krisztina 1976.07.24 18.30 Budapest Pusztaszabolcson élek.
Nagyon köszönöm a fáradozását!
Krisztina

Re: Ennyi jutott?

(Az asztrológus válaszolt, 2015.03.29 22:17)

A válasz a "Csak válaszok" menüpontban

helene_@freemail.hu

(Kiss Helena, 2015.03.22 12:22)

Kedves Asztrológus,

élnék az ingyenes kérdezés lehetőségével: hogyan alakul a kapcsolatom azzal a férfival, akiről el tudom képzelni, hogy ő az igazi számomra (valóban az?), de most eltávolodtunk egymástól. Nagyatádon születtem, 1982. 11. 14-én, 21 óra 5 perckor, most Budapesten élek.
Köszönöm szépen!

brasil1980@freemail.hu

(szalai viktória, 2015.03.15 16:46)

Szia!

Szeretnék egy ingyenes elemzést kérni, ha lehetséges!!
1980,03,22-én születtem 23:47 Budapesten, azt szeretném kérdezni, hogy mikor fog jobbá fordulni az életem minden területen???(egészség, pénz, munka, szerelem stb...) Előre is köszönöm a válaszod :)

zoe202122@gmail.com / Battonya

(Papné Gyenes Edina Klaudia, 2015.01.15 11:52)

Kedves Montero Mónika! Szeretnék élni az egyszeri ingyenes elemzéssel, anyagi helyzetem miatt, kisgyermekes anyaként sajnos nem engedhetem meg jelenleg magamnak a fizetést, de szívesen tenném, ha lenne rá lehetőségem! A kérdésem az lenne, hogy a férjem és én is nagyon szeretnénk egy kistestvért, egy kisfiút és arra lennék kíváncsi, hogy még idén sikerül-e egy kisfiúnak megfogannia, illetve megszületni-e? Születési dátumom: 1992,08,05 este 11 óra , Gyula

Elemzését előre is nagyon szépen köszönöm!
Maradok Tisztelettel Papné!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »