Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: csutak0315@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2017.02.06 22:38)

Tisztelt Kérdező!
Elnézést, de sajnos nem értem, hogy mit szeretne tudni. Kérem, hogy pontosabban fogalmazzon, és tegyen fel konkrét kérdést!

ötvös tábornokut 5

(bari dzsenifer, 2017.01.23 11:28)

szerelem titka

átány

(bari dzsenifer, 2017.01.23 11:25)

szerelem

szofia2016@citromail.hu

(Papné Gyenes Edina Klaudia, 2017.01.16 10:21)

Tisztelt Mónika! Szeretném ha nekem is készítene egy ingyenes elemzést! A kérdésem az lenne, hogy van két gyönyörű lányom már, és én is szeretnék egy kisfiút nem csak a férjem. Sikerül esetleg az idei évben vagy a közeljövőben egy kisfiúnak megfoganni és egészségesen megszületnie? Vagyis a pontos kérdésem képes vagyok-e a férjemtől egészséges kisfiú megfoganására majd kihordására mostanában? Az én születési dátumom: 1992.08.05. 22 óra körül , a férjem 1985.09.13. az ő órájára sajnos nem emlékszik. Válaszát nagyon szépen és hálával köszönöm! Üdvözlettel Papné

melcsi.soos@gmail.com

(Soos Melinda, 2017.01.13 21:22)

Kedves Mónika! Szeretném az ingyenes elemzést kérni.Ne haragudjon már annyiszor irok.De tavaly kértem hogy olvassa ki az én és egy angol srác születési képletét.De akkor azt irta hogy elveszett az elemzés.Azt hiszem. Most azért irok mert még mindig nem tudjuk hányadán állunk egymással.Pedig én ugy érzem hogy mi nagyon hasonlitunk egymásra lelkileg.Én is vágyok utána meg szerintem ö is.Már megörülök ebben a helyzetben.Nagyon nagyon szépen kérem mégegyszer nézze meg ujra a képletünket.Mert elvagyok keseredve legalább tudjam mire számitsak.Kérem,kérem! Az én születési adatom 1981.07.22 délelött 9 óra 30 perc Komló. Az övé 1986.10.11 este 11 óra felé Truro Cornwall megye.Nagyon nagyon szépen köszönöm elöre is!

Re: melcsi.soos@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2017.01.13 21:44)

Fussunk neki még egyszer! A szabály az, hogy fel kell tenni egy kérdést! Nem én fogom kitalálni, hogy mit szeretne pontosan tudni. A kérdésre kérdőképlettel fogok válaszolni. Ha érvénytelen képletet kapok, akkor fel lehet tenni egy másik kérdést, ami eltér egy kicsit az előzőtől, mert kétszer ugyanazt nem lehet kérdezni. Adjon magának egy kis időt, és gondolja át, hogy pontosan mit szeretne tudni, és csak azután írjon újra!
Arra számítson, hogy az ingyenes választ valamikor márciusban kapja csak meg.

Re: Re: melcsi.soos@gmail.com

(Soos Melinda, 2017.01.14 17:47)

Akkor arra lennék kíváncsi hogy lesz e ebböl kapcsolat?Köszönöm elöre is

1203.Budapest Kossuth Lajos u.77.

(Wimmerné Garamszegi Gabriella, 2015.04.15 09:57)

Kedves Mónika!
Szeretnék egy kérdést feltenni, ami már sajnos lassan 3 éve foglalkoztat, ill. nyomaszt.
A gyerekem távolodott el tőlem, teljesen kizárt az életéből. Nem beszél velem, a kapcsolattartás minden formáját megtagadta. Én mint egyedülnevelő anya részemről amiben tudtam segitettem, lakást vettem neki stb.Soha nem mondtam nemet, mégis igy viselkedik velem.Tavaly volt az esküvője arra sem hivott meg!Szeretném tudni Mónika valamikor ebben az életben szóba fog-e velem még állni?Én Őt nem bántottam!Köszönöm válaszát előre is!

Re: 1203.Budapest Kossuth Lajos u.77.

(Az asztrológus válaszolt, 2015.04.15 20:46)

Kedves Gabriella!

Kérem, hogy adja meg az e-mailcímét, ahova a választ és a honoráriummal kapcsolatos tudnivalókat küldhetem. Írhat a honlap bal oldalán megadott e-mailcímre.

Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: 1203.Budapest Kossuth Lajos u.77.

(Wimmerné Garamszegi Gabriella, 2015.04.16 14:45)

Bocsánat , elfelejtettem megirni a születésnapomat:
Budapest 1962 ápr.25 12 óra 30 perc

Re: 1203.Budapest Kossuth Lajos u.77.

(Serbetné, 2016.12.14 16:25)

Maga talán meghívta a lányát az esküvőjére amit azzal az alkoholistával kötött aki a gyerekét nem egyszer megverte,kórházba jutatta,csak azért mert önt akarta megvédeni??Nem!Sőt mikor elmenekült otthonról még a zárat is lecserélte rögtön másnap,hogy egy ágyneműt ne tudjon elvinni.Aludjon csak a földön a gyárban ahol 16 évesen munkát és szállást kapott!Maga lakást vett neki??Aztán miből,amikor magát még 40 évesen is az anyja támogatta anyagilag.Ja,hogy mert eladta azt a lakást amit az anyja vett magának azzal a feltétellel,hogy a tulajdonjogot a gyerekére iratja (amit csupa anyai szeretetből alig akart megtenni)és ennek a részét kiadta,hogy ne kelljen gyerektartást fizetnie a saját lánya után akit 16 éves korátol a nagymamája gyámsága alá helyeztek.Szóval akkor azt a lakást maga vette??Magának köze nem volt hozzá,csak kényszerűségből adott valamennyit abból a pénzből amit maga is az anyjától kapott és amire kötelezve lett!!Az meg,hogy emellett mi minden mást csinált,meghogy az unokájától is elszedte volna azt a keveset amit az ön édesanyja örökségül hagyott...És akkor maga nem bántott senikt!!Az önámítás és hazudozás mellett inkább tartson önvizsgálatot,az eredményesebb lesz bármilyen horoszkópnál

jamrozyrozsa@gmail.com

(Róz, 2017.01.12 13:08)

Üdvözlöm, Ha van rá mód szeretném igénybe venni az ingyenes lehetőséget. Egy kérdésem van, az pedig az lenne, hogy 1 éven belül megfogan e a gyermekünk?

Re: jamrozyrozsa@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2017.01.12 13:41)

Kérem, hogy adja meg a születési idejét és helyét!

zsofi.b34@gmail.com

(Zsófia, 2016.12.12 12:46)

Tisztelt Mónika,

Már korábban is éltem a kérdőképlet kérdezéssel és bejött amiket akkor kb fél éve mondott. Mostanában egyébként észre vettem sok férfit vonzok. Most feltünt a szinen egy másik férfi. Nálam kb 15-18 évvel idősebb.
Szeretnék róla kérdő asztrológiát kérni. Az esemény röviden:
A kávézóban ismerkedtünk meg. Vonzó férfi a számomra és szerintem én is tetszem neki. Ő jött oda hozzám pont a születésnapomon nov 11-én. Nagyon meglepődtem, nem számitottam rá. Utána nem történt jó pár hétig semmi majd én kezdeményeztem felé újra. Váltottunk sms-t is de még mindig nem tudom eldönteni igazából kialakul e valami köztünk vagy sem vagy végül is hányadán állunk. Nehezen látok bele. Ha mást nem egy kalandot eltudnék vele képzelni bár olyan érzésem van mintha egy kisértés lennék a számára aminek próbál ellen állni.
Szeretném megkérdezni lesz e ezzel a férfival testi kapcsolatunk?
Tisztelettel
Zsófia

k.adrienn.hu@freemail.hu

( Adrienn, 2016.12.04 01:40)

Kedves Mónika! Szeretném igénybe venni az ingyenes elemzést. 1995 09 30-án születtem Kiskunhalason 14:30 kor . Annyi lenne a kérdésem hogy a közeljövőben mi várható? jelenleg külföldön élek. Mi várható a párkapcsolatomban? Párom születési adatai: 1986. 10. 31. Miskolcon. Előre is köszönöm. Várom kedves válaszát. Minden jót!

D.I. 2016.11.09-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2016.11.09 19:29)

A kérdés idejére készített kérdőképlet érvénytelen, a megadott születési adatok elégtelenek, ezért a kérdést nem tudom megválaszolni.

hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2016.10.25 14:29)

Kedves Mónika!

Szeretném most igénybe venni ingyenes segítségnyujtását.
Az lenne a kérdésem hogy mi várható az anyagi helyzetünkben ,lesz e pozitív változás másfél éven belűl.
Rengeteg most a kiadás,egy vállalkozás járulékos költségeit be akarják vasalni rajtam ami hasznot annyit se hozott hogy a mindennapokra elég legyen,valamint egy autóhitel kezességét is rajtam akarnák beszerezni az árát,a valós adós meg boldogan éldegél aki az exem volt.Nem tartjuk a kapcsolatot nagyon csúnyán hagyott el.Én elindítottam kérelmeket ezekre vonatkozólag,illetve van rá esély hogy a kezesség kapcsán gelmerült követelés elévült.A jelenlegi párom mindent megtesz hogy tudjunk létezni,nekem fáj látni hogy mennyire hajt és így sem jutunk egyenlőre sehová,pontosabban erőn felüli a fenmaradás most.Nekem mostanában nem szuperál az egészségem,ugyhogy az egy munkahelyem is néha nehezen látom el nem tudok 2 be gondolkodni,igy is emelt óraszámmal kell dolgozni.Ezért szeretném megkérdezni hogy várható e valamilyen javulás vagy pozitív kimenetel.Ez nagyban befojásolhatja sajnos a családalapítást is,mert így egyenlőre erre nem sok esély van :( Eléggé kétségbe vagyok esve,ugyhogy nagyon várom szives válaszát bármilyen is legyen az.
Előre is hálásan köszönöm;Hajnalka

Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2016.10.26 22:45)

Kedves Hajnalka!
A kérdése idejére sajnos érvénytelen képletet lehetett készíteni. Javaslom, hogy fusson neki újra, és kicsit fogalmazza át a kérdését, mert kétszer ugyanazt a kérdést nem lehet feltenni az égieknek! Ahogy látom, az anyagiak kérdése több tényezőtől is függ. Talán arra lenne érdemes rákérdeznie, amit ezek közül a legégetőbbnek érez az anyagi helyzetük szempontjából.

Re: Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Hajnalka, 2016.10.31 21:02)

Kedves Mónika!
Válaszának fényében,ujrafogalmaznám kérdésem,és továbbra is szeretném ingyenes segítségnyujtását kérni,abban a reményben hogy most az égiek választ adnak.
Figyelembe véve hogy a legnagyobb anyagi problémát az autóhitel nyakunkba rakása jelentheti,azt szeretném tudni hogy mi várható ezzel kapcsolatban?
Azt érzem hogy valami turpisság lehet az ügyben valami sántit.
Eredetileg egy résztöredéket akartak behajtani a teljes összeg helyett ami eleve furcsa,nyomozgatás után derült ki hogy joval többet követelnek,még egyezkedni is próbáltam velük,nagy hallgatás több hónapja a válasz,feltételezhető hogy elévült,erre keresetet nyujtottam be a bíróságon,nem tudni mi lesz belőle.
Jo volna tudni mire számíthatunk az elkövetkezendő másfél évben,anyagilag tudunk e majd létezni?
Köszönöm mégegyszer előre is megtisztelő válaszát.
Hajnalka

Re: hajnalkawegner@gmail.com

(Dara István , 2016.11.09 16:01)

Üdvözlöm azt szeretném megkérdezni hogy lessz e köztem és volt párom közt párkapcsolat még .van két gyerköce és szeretünk volna közös babát de volt nőgyógyászati műtétje és az orvost hívta aki azt mondta lehet csak vigyáznia kell és úgy gondolom hogy megijedt és annyit mondott hogy nem tud boldogá tenni válaszát előre is köszönöm!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő »