Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szabogergoo@freemail.hu

(Giga, 2018.04.16 20:48)

Kedves Mónika!
Tanácsod kérném parkapcsolati gondokkal küzdök. Nem megy a kötődés, s a bizalom kiépítése, emiatt inkább csak futókalandjaim vannak. Valójában nagyon vágynék már egy komoly kapcsolatra. Hol akadhattam el? Mit kellene máshogyan csinálnom? Miskolcon születtem, 1991.12.18-án, 18:31perckor.
Köszönettel: Gi

Új kezdet

(Cykla, 2018.04.04 23:30)

Kedves Mónika!
Szeretnék ingyenes elemzést kérni öntöl. Ezuton jelzem itt is hogy tavaly már kérdeztem egyszer és a válasz nem volt pozitiv, de viszont teljes mértékben igaz lett. Uj munkahelyre kerültem ahol van egy kolléga, tudtommal nincs párja. Rendkivül bizalmatlannak és zárkozottnak tünik bár ennek ellenére kedves. Olykor megjelenik mindenféle kis apro segitséget kér (Akkor is tőlem, ha közben sok más kollégával találkozik akik segithetnének neki) máskor bizonytalanul téblábol olykor meg látványosan hátat fordit nekem minden ok nélkül :) Azt érzem ki belőle hogy vonzodik meg közeledne de félénk. Szóval erre a témára kérnék szépen egy ingyenes elemzést ha szabad. A kérdés az látható e a jövöben hogy kialakul köztünk párkapcsolat, szerelem?
a Férfi 1979.11.01. született ózdon Órát percet nem tudok mondani.
én: 1983.04.12. születtem Miskolcon valamikor éjfél és hajnali 1 ora között. Válaszát előre is köszönöm.

Zalaegerszeg

(Takács Eszter, 2018.03.07 20:41)

Kedves Mónika! Ingyenes elemzést szeretnék kérni,lehetőleg gyermekáldással kapcsolatban.van már nekem és páromnak is gyermeke,de szeretnék közös gyereket.a kérdésem az lenne hogy lesz-gyermekünk? Zalaegerszeg 86.04.04 8:10perc köszönöm megtisztelő válaszát!

egészségügy

(Akinom, 2017.04.26 16:17)

Kedves Mónika,
Egészséggel kapcsolatban szeretnék kérdezni, amennyiben lehetséges. Túl vagyok egy súlyosabb betegségen, operáción és kezeléseken, egész jól viseltem ezeket és most is jól érzem magam. Az lenne a kérdésem, hogy várhatóak e további nehézségek, avagy egy időre nyugalom lesz? 1975.febr.17-én, 08.57 és 9.05 között születtem délelőtt Egerben.

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm.

Mónika

Re: egészségügy

(Akinom, 2018.02.01 19:48)

Kedves Mónika,
Utólag is köszönöm szépen a választ. Egyelőre jól vagyok, lelkileg is kezdek helyre jönni.
Minden jót kívánok,
Mónika

Párkapcsolat

(Ella, 2018.02.05 21:00)

Kedves Mónika!

Szeretnék ingyenes elemzést kérni, amennyiben lehetséges, párkapcsolatommal kapcsolatban kérdeznék!
Van egy férfi az életemben, aki miatt tavaly ki tudtam lépni több éves rossz házasságomból. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, elfogadjuk egymást, úgy tudnám őt leírni, mintha rá vártam volna egész életemben, ő pedig rám, de mégis néha rámtör a féltékenység, összeveszekszünk, majd megbocsájtunk.
Félek őt elveszíteni!
Kérdésem az lenne, mi látszik a képletemben, mi lesz ennek a kapcsolatnak a kimenetele?
Ózd, 1980. 12. 10., hajnali 1 óra

szoty81@freemail.hu

(Melinda, 2017.11.30 19:56)

Kedves Monika! Az ingyenes elemzest szeretnem kerni ontol!Nem tudom hogy meg korai-e ujra kerdeznem vagy mar lehet?Csak ket szuletesi adatot kellene megnezni hogy mennyire illenek ossze a szemelyek? Koszonom elore is!

Re: szoty81@freemail.hu

(az asztrológus válaszolt, 2017.11.30 21:00)

Kedves Melinda!
Sajnálom, de szinasztriát nem készítek.

Komarno Szlovakia

(Magyar Csilla, 2017.10.01 10:55)

Jo napot kivanok!Azt szeretnem tudni,hogy egy par leszunk-e Schnel Jozseffel?Szul:1983.11.22Egy munkahelyen dolgozunk.En mar egy evvel ezelot kerdeztem tole hogy szeretne-e tobbett kettonk kozott de visszautasitott,azzal hogy o masba szerelmes.En 1986.01.11.en szul.12ora 35 perc kor. email cimem:stellix@freemail.hu

Re: Komarno Szlovakia

(Magyar Csilla, 2017.10.01 11:01)

Komaronoban szulettem.Elore is koszonom!

Válaszút.

(Tóth Nikolett, 2017.08.28 00:26)

Szia. Nyomott ink. Elnyomó párkapcsolatban élek. Kérdésem az lenne, hogy jól vagy rosszul jarnek ha elhagynam ot? Tehat, elhagyjam vagy sem?
Koszonom ha valaszolsz ,:)
Keplet
Kiskunfélegyhazan szulettem, 1993.04.12. 04:25
Jelenleg is itt elek.

Re: Válaszút.

(az asztrológus válaszolt, 2017.08.28 11:38)

Kedves Nikolett!

Kérem, hogy add meg az e-mailcímedet vagy a fenti bejelentkezést küldd el az elérhetőségként bal oldalon megadott e-mailcímre.
Egy dolgot szeretnék megkérdezni, és egyúttal elküldeném a honorárium fizetésével kapcsolatos tudnivalókat is.

Kérdező@gnail.com

(Kérdező, 2017.08.23 08:48)

Felháboritónak tartom hogy a tavaly év végén feltett kérdésemre úgy szólván baszott válaszolni. Szépen átsiklott rajta.

Re: Kérdező@gnail.com

(az asztrológus válaszolt, 2017.08.23 09:32)

Először is ezt az otromba stílust visszautasítom!!! A honlap jópár éve működik, ezalatt senki sem vetemedett ilyesmire!

Másodszor: tudomásom szerint minden megkeresésre válaszoltam. Ha a kérdésre valamiért nem tudtam válaszolni, akkor annak oka volt, és akkor ezt írtam meg.

Harmadszor: ha mégis kimaradt volna egy kérdés, az elmúlt háromnegyed év alatt udvariasan rá lehetett volna kérdezni, hogy mikor fogok válaszolni, és akkor normálisan tisztáztuk volna, hogy mi történt.

Negyedszer: a tavaly évvége elég tág fogalom, sok kérdést kapok, de a fentiek alapján esélyem sincs, hogy utána nézzek mi történt. (Kamu e-mailcím, aláírás?, pontosan mikor és ki tette fel a kérdést?)


Én most normális hangnemben válaszoltam. Kérem, hogy amennyiben hozzáfűzni valója van, ennek megfelelően írjon!

szoty81@freemail.hu

(Melinda, 2017.07.30 18:26)

Nem tudom miert maradt le a szövegem vege.De most ujra leirom.A születesi kepletem 1981.07.22 reggel 9:30 Komlo.A párome 1981.04.01 ejfel utàn par perccel Zalaegerszeg.Nagyon kerem nezze meg nekem.Elöre is köszönöm.

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2017.07.30 21:38)

Kedves Melinda!

Évente egyszer készítek ingyenes elemzést ugyanannak a személynek, így ebben a formában Ön legközelebb a jövő év elején kaphat választ a kérdésére.
Mivel a leírtak szerint ennél hamarabb kellene tudnia, mit mondanak a csillagok, választhatja a fizetős formát, ahogy más külföldön élő és dolgozó kérdezők is szokták.

szoty81@freemail.hu

(Melinda, 2017.07.30 18:20)

Kedves Mónika!Szeretnem az ingyenes elemzest kerni. Mar többször kértem segitseget amikor elakadtam.Most is szeretnem.Mi a párommal külföldön elünk.De ö hazamegy terdmütetre meet Mar egy eve nem tud dolgozni.Igazábol nem is erzi jol magát ITT ez miatt.Õsszel akar menni de en nemtudom MIT csináljak menjek en is vagy maradjak?.Fogalmam sincs örökke ezen agyalok.Mennek is meg nem is.Tudom hogyha hazamegyünk többe már nem jövünk ide vissza.

mark.sz.hun@gmail.com

(Márk, 2017.07.07 22:37)

Kedves Mónika!

Szeretném pontosan megtudni, hogy hány órakor születtem.
Édesapám: 1968.07.12.
Édesanyám: 1973.04.08.
Én: 1993.08.28. Budapest (régi információm szerint 7:30 perc körül reggel) - eredetileg 25-én kellett volna megszülessek. Érdekesség, hogy a vezetéknevem nem egy "tömegnév" és ugyanezzel a névvel ezen a napon született egy másik Márk is, akivel csak tizenévesen találkoztunk és derült ki egy szimpla 6 osztályos középiskolai felvételi vizsgáján.
Nem nagyon tudok az életemből jelentősebb dátumokat meghatározni, 2016.11.04-én külföldre költöztem és teljesen megváltozott minden körülöttem.
Köszönöm szépen.

grandi@freemail.hu

(Nagy Andrea, 2017.05.25 16:44)

Kedves Mónika!

Horary elemzést szeretnék kérni. Az alábbi problémámhoz.


2016. február 15.-vel távoztam előző munkahelyemről. Én mondtam fel, közös megegyezéssel tudtunk elválni. Igazából szerettem azt a munkát, de a Kolléganőimet nagyon nem tudtam tolerálni. Ezt leginkább magamba fojtottam, s amikor a közvetlen főnöknőm elment a hivataltól úgy, hogy nem volt másik állása, magam is úgy gondoltam, hogy nem maradok ott tovább, mivel úgy éreztem, még több feszültséget kell majd a továbbiakban elviselnem. Felmondtam tehát. A felsőbb vezetők nem akartak könnyen elengedni, de végül eljöttem, nem mondtam semmi negatívat senkire, hogy könnyebben szabaduljak, s ne is égessek fel hidakat magam mögött. Ráadásul hazudtam, azt mondtam, hogy van másik munkahelyem, ami nem volt igaz, nem akartam, hogy hülyének nézzenek, hogy a mai világban kilépek a semmire majd 54 éves fejjel.
Egyszóval ez a munkahely tetszett a fizetés elfogadható volt, de a közvetlen 3 nagyjából velem egykorú kolléganőmet nem akartam és nem tudtam tovább tolerálni. Személyes ügyfélszolgálaton dolgoztunk együtt négyen, intenzíven össze voltunk zárva. Mindenbe beleszóltak, ki mit eszik, miért hord napszemüveget, nagy táskát, stb... Mindig azt beszélték ki, aki éppen nem volt a szobában, majd ha bejött, mézédesen csevegtek Vele, mintha mi sem történt volna. Nem bírtam tovább, de magamban tartottam, hogy kerüljem a konfliktust.
Amikor eljöttem a hivataltól (állami hivatal volt, kormánytisztviselő voltam) megkönnyebbülést éreztem, s azt, hogy ez jó döntés volt. Biztos voltam benne, hogy találok másik állást aránylag hamar. Bár az 54. évemet taposom, de mégis így éreztem. Egyszerűen úgy éreztem, ha tovább ott maradok, „bedarálnak” teljesen. Minden energiám arra ment rá, hogy valahogy kizárjam a viselkedésüket és azért is jól tudjam magam érezni a bőrömben, de nem ment, hiszen az emberekkel való munka is nagy energiákat igényelt, másra gyakorlatilag szinte nem is maradt energiám.
Tudtam, hogy 3 hónapig lesz álláskeresési járulékom, utána még 2 hónapot magam tudok finanszírozni, de lehetőleg már a negyedik hónapban vagyis ez év júniusában el kell helyezkednem, mivel a továbbiakat nem tudom, pontosabban nem akarom finanszírozni, mivel azt már a vésztartalékból kellene és ahhoz nem szeretnék nyúlni.
Eddig főleg szintén állami tisztviselői állásokra pályáztam, volt is egy interjúm, ahová behívtak, azt hittem jó lett. Végül nem válaszoltak még csak annyit sem, hogy nem Te. Volt olyan elutasításom is, hogy postafordultával írták, nem engem választottak, pedig még a pályázati határidő csak 1 hét múlva járt volta le.
Egyszóval eddig nem találtam állást, s már május van. Nagyon közeleg a saját magam által szabott határidő.
Középfokú végzettséggel adminisztratív ügyintézői pozíciókra pályázom. Szeretek dolgozni, de szeretem azt is, hogy valamiért legyen számomra érdekes a feladat, hiszen az adminisztráció önmagában nem az.


A kérdés, amire választ szeretnék, hogy találok-e ebben az évben egy megfelelő állást?
(tudom, hogy csak egyet lehet kérdezni, de azért leírom, hogy megfelelőként értem, hogy meg tudok belőle élni és szeretem csinálni, valamint nem kell órákat tölteni az oda-vissza utazással.)
Köszönöm szépen a választ előre is:

Nagy Andrea
1191 Budapest
szül.hely, idő: Budapest, 1963. november 17. (a pontos születési időhöz még gyűjtenem kell adatokat)
grandi@freemail.hu

nemcevsu@gmail.com

(SZUZI, 2017.05.19 20:19)

1971.9.4 1h 20 perc ejjel Szabadka Szerbia. A párom 1976.12.31 18 h 50 perc ,Szabadka, tikos kapcsolrol van szo,ő szabad elvált ,én vagyok férnél, Kérdesem mi lesz velünk.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »