Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Komarno Szlovakia

(Magyar Csilla, 2017.10.01 11:01)

Komaronoban szulettem.Elore is koszonom!

Válaszút.

(Tóth Nikolett, 2017.08.28 00:26)

Szia. Nyomott ink. Elnyomó párkapcsolatban élek. Kérdésem az lenne, hogy jól vagy rosszul jarnek ha elhagynam ot? Tehat, elhagyjam vagy sem?
Koszonom ha valaszolsz ,:)
Keplet
Kiskunfélegyhazan szulettem, 1993.04.12. 04:25
Jelenleg is itt elek.

Re: Válaszút.

(az asztrológus válaszolt, 2017.08.28 11:38)

Kedves Nikolett!

Kérem, hogy add meg az e-mailcímedet vagy a fenti bejelentkezést küldd el az elérhetőségként bal oldalon megadott e-mailcímre.
Egy dolgot szeretnék megkérdezni, és egyúttal elküldeném a honorárium fizetésével kapcsolatos tudnivalókat is.

Kérdező@gnail.com

(Kérdező, 2017.08.23 08:48)

Felháboritónak tartom hogy a tavaly év végén feltett kérdésemre úgy szólván baszott válaszolni. Szépen átsiklott rajta.

Re: Kérdező@gnail.com

(az asztrológus válaszolt, 2017.08.23 09:32)

Először is ezt az otromba stílust visszautasítom!!! A honlap jópár éve működik, ezalatt senki sem vetemedett ilyesmire!

Másodszor: tudomásom szerint minden megkeresésre válaszoltam. Ha a kérdésre valamiért nem tudtam válaszolni, akkor annak oka volt, és akkor ezt írtam meg.

Harmadszor: ha mégis kimaradt volna egy kérdés, az elmúlt háromnegyed év alatt udvariasan rá lehetett volna kérdezni, hogy mikor fogok válaszolni, és akkor normálisan tisztáztuk volna, hogy mi történt.

Negyedszer: a tavaly évvége elég tág fogalom, sok kérdést kapok, de a fentiek alapján esélyem sincs, hogy utána nézzek mi történt. (Kamu e-mailcím, aláírás?, pontosan mikor és ki tette fel a kérdést?)


Én most normális hangnemben válaszoltam. Kérem, hogy amennyiben hozzáfűzni valója van, ennek megfelelően írjon!

szoty81@freemail.hu

(Melinda, 2017.07.30 18:26)

Nem tudom miert maradt le a szövegem vege.De most ujra leirom.A születesi kepletem 1981.07.22 reggel 9:30 Komlo.A párome 1981.04.01 ejfel utàn par perccel Zalaegerszeg.Nagyon kerem nezze meg nekem.Elöre is köszönöm.

Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2017.07.30 21:38)

Kedves Melinda!

Évente egyszer készítek ingyenes elemzést ugyanannak a személynek, így ebben a formában Ön legközelebb a jövő év elején kaphat választ a kérdésére.
Mivel a leírtak szerint ennél hamarabb kellene tudnia, mit mondanak a csillagok, választhatja a fizetős formát, ahogy más külföldön élő és dolgozó kérdezők is szokták.

szoty81@freemail.hu

(Melinda, 2017.07.30 18:20)

Kedves Mónika!Szeretnem az ingyenes elemzest kerni. Mar többször kértem segitseget amikor elakadtam.Most is szeretnem.Mi a párommal külföldön elünk.De ö hazamegy terdmütetre meet Mar egy eve nem tud dolgozni.Igazábol nem is erzi jol magát ITT ez miatt.Õsszel akar menni de en nemtudom MIT csináljak menjek en is vagy maradjak?.Fogalmam sincs örökke ezen agyalok.Mennek is meg nem is.Tudom hogyha hazamegyünk többe már nem jövünk ide vissza.

mark.sz.hun@gmail.com

(Márk, 2017.07.07 22:37)

Kedves Mónika!

Szeretném pontosan megtudni, hogy hány órakor születtem.
Édesapám: 1968.07.12.
Édesanyám: 1973.04.08.
Én: 1993.08.28. Budapest (régi információm szerint 7:30 perc körül reggel) - eredetileg 25-én kellett volna megszülessek. Érdekesség, hogy a vezetéknevem nem egy "tömegnév" és ugyanezzel a névvel ezen a napon született egy másik Márk is, akivel csak tizenévesen találkoztunk és derült ki egy szimpla 6 osztályos középiskolai felvételi vizsgáján.
Nem nagyon tudok az életemből jelentősebb dátumokat meghatározni, 2016.11.04-én külföldre költöztem és teljesen megváltozott minden körülöttem.
Köszönöm szépen.

grandi@freemail.hu

(Nagy Andrea, 2017.05.25 16:44)

Kedves Mónika!

Horary elemzést szeretnék kérni. Az alábbi problémámhoz.


2016. február 15.-vel távoztam előző munkahelyemről. Én mondtam fel, közös megegyezéssel tudtunk elválni. Igazából szerettem azt a munkát, de a Kolléganőimet nagyon nem tudtam tolerálni. Ezt leginkább magamba fojtottam, s amikor a közvetlen főnöknőm elment a hivataltól úgy, hogy nem volt másik állása, magam is úgy gondoltam, hogy nem maradok ott tovább, mivel úgy éreztem, még több feszültséget kell majd a továbbiakban elviselnem. Felmondtam tehát. A felsőbb vezetők nem akartak könnyen elengedni, de végül eljöttem, nem mondtam semmi negatívat senkire, hogy könnyebben szabaduljak, s ne is égessek fel hidakat magam mögött. Ráadásul hazudtam, azt mondtam, hogy van másik munkahelyem, ami nem volt igaz, nem akartam, hogy hülyének nézzenek, hogy a mai világban kilépek a semmire majd 54 éves fejjel.
Egyszóval ez a munkahely tetszett a fizetés elfogadható volt, de a közvetlen 3 nagyjából velem egykorú kolléganőmet nem akartam és nem tudtam tovább tolerálni. Személyes ügyfélszolgálaton dolgoztunk együtt négyen, intenzíven össze voltunk zárva. Mindenbe beleszóltak, ki mit eszik, miért hord napszemüveget, nagy táskát, stb... Mindig azt beszélték ki, aki éppen nem volt a szobában, majd ha bejött, mézédesen csevegtek Vele, mintha mi sem történt volna. Nem bírtam tovább, de magamban tartottam, hogy kerüljem a konfliktust.
Amikor eljöttem a hivataltól (állami hivatal volt, kormánytisztviselő voltam) megkönnyebbülést éreztem, s azt, hogy ez jó döntés volt. Biztos voltam benne, hogy találok másik állást aránylag hamar. Bár az 54. évemet taposom, de mégis így éreztem. Egyszerűen úgy éreztem, ha tovább ott maradok, „bedarálnak” teljesen. Minden energiám arra ment rá, hogy valahogy kizárjam a viselkedésüket és azért is jól tudjam magam érezni a bőrömben, de nem ment, hiszen az emberekkel való munka is nagy energiákat igényelt, másra gyakorlatilag szinte nem is maradt energiám.
Tudtam, hogy 3 hónapig lesz álláskeresési járulékom, utána még 2 hónapot magam tudok finanszírozni, de lehetőleg már a negyedik hónapban vagyis ez év júniusában el kell helyezkednem, mivel a továbbiakat nem tudom, pontosabban nem akarom finanszírozni, mivel azt már a vésztartalékból kellene és ahhoz nem szeretnék nyúlni.
Eddig főleg szintén állami tisztviselői állásokra pályáztam, volt is egy interjúm, ahová behívtak, azt hittem jó lett. Végül nem válaszoltak még csak annyit sem, hogy nem Te. Volt olyan elutasításom is, hogy postafordultával írták, nem engem választottak, pedig még a pályázati határidő csak 1 hét múlva járt volta le.
Egyszóval eddig nem találtam állást, s már május van. Nagyon közeleg a saját magam által szabott határidő.
Középfokú végzettséggel adminisztratív ügyintézői pozíciókra pályázom. Szeretek dolgozni, de szeretem azt is, hogy valamiért legyen számomra érdekes a feladat, hiszen az adminisztráció önmagában nem az.


A kérdés, amire választ szeretnék, hogy találok-e ebben az évben egy megfelelő állást?
(tudom, hogy csak egyet lehet kérdezni, de azért leírom, hogy megfelelőként értem, hogy meg tudok belőle élni és szeretem csinálni, valamint nem kell órákat tölteni az oda-vissza utazással.)
Köszönöm szépen a választ előre is:

Nagy Andrea
1191 Budapest
szül.hely, idő: Budapest, 1963. november 17. (a pontos születési időhöz még gyűjtenem kell adatokat)
grandi@freemail.hu

nemcevsu@gmail.com

(SZUZI, 2017.05.19 20:19)

1971.9.4 1h 20 perc ejjel Szabadka Szerbia. A párom 1976.12.31 18 h 50 perc ,Szabadka, tikos kapcsolrol van szo,ő szabad elvált ,én vagyok férnél, Kérdesem mi lesz velünk.

nemcevsu@gmail.com

(SZUZI, 2017.05.19 20:18)

1971.9.4 1h 20 perc ejjel Szabadka Szerbia. A párom 1976.12.31 18 h 50 perc ,Szabadka, tikos kapcsolrol van szo,ő szabad elvált ,én vagyok férnél, Kérdesem mi lesz velünk.

diamondrain.hunter@gmail.com

(Diana, 2017.05.14 17:27)

Kedves Mónika!

Elnézést, lemaradtak az adataim:

Szegeden születtem, 1981. 07. 03-án, 12 óra 55 perckor

Köszönettel: Diana

diamondrain.hunter@gmail.com

(Diana, 2017.05.14 17:24)

Kedves Mónika!

Párkapcsolatom alakulásáról szeretnék feltenni kérdést; azt szeretném megtudni, hogy a sok feszültség ellenére együtt maradunk-e, vagy sem, egyáltalán: mit mond a horoszkóp, összeillünk-e vagy sem? Ha lehetséges ilyet kérdezni: ő volna-e számomra a Nagy Ő?

Válaszát előre is szívből köszönöm: Diana

Reménytelen szerelem

(Cykla, 2017.03.02 21:19)

Kedves Mónika!
Szeretnék én is kérni egy ingyenes elemzést kérdő horoszkóppal.
Egy éve beleszerettem egy férfibe a munkahelyemen, nem történt köztünk semmi de ő is igy érzett irántam. Akkor neki még volt egy már rosszul müködö kapcsolata. Véletlenül ugyanazon a szórakozohelyen voltunk külön, ő a párjával én egyedül és nagyon magamalatt voltam, csókoloztam valakivel, és ő ezt látta. Teljesen elfordult tőlem akkoriban, majd tavaly lezárta a kapcsolatát és összejött egy nála 17 évvel fiatalabb gyereklánnyal. Se nem szerelmes se nem boldog, olyan mintha azért tette volna h fájdalmat okozzon nekem hogy vele látom. De azt a csókot amit akkor látott azota is emlegeti, szurkálódik. Lopva néz körülöttem sompolyog és a tekintete elárulja hogy nem sikerült kiölni magábol az érzéseket irántam. A kérdésem az lenne, hogy történik-e köztünk valami, lép felém párkapcsolati céllal? Vagy jobb ha végleg lemondok róla? Köszönöm!

Re: Reménytelen szerelem

(Az asztrológus válaszolt, 2017.03.02 22:24)

Bár kérdőasztrológiai elemzést kért, kérem, hogy adja meg a születési adatait!

Re: Re: Reménytelen szerelem

(Cykla, 2017.03.03 11:21)

Ő: 1982.07.11. Ózd
én: 1983.04.12 születtem Miskolcon

Re: Re: Re: Reménytelen szerelem

(Cykla, 2017.03.03 11:24)

Sajnos órát percet nem tudok pontosan mondani én valamikor éjfél és hajnali 1 óra között.

Re: Re: Re: Re: Reménytelen szerelem

(Cykla, 2017.04.26 17:22)

Bocsánat, ha lehetne még pontositanom a kérdést...... HA az jönne majd ki, hogy közeledni fog hozzám, az mikorra várhato h lesz köztünk valami, és mi lehet a kimenetel? párkapcsolat, élettárs, házasság gyerek, vagy csak kaland lennék neki? Köszönöm

bbbeata@citromail.hu

(bbbeata, 2017.04.20 08:50)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az Ön által felajánlott ingyenes elemzési lehetőséggel!
1984.12.25-én születtem 11óra 30perc Miskolc. Jelenleg Lábatlanon élek. Arra lennék kíváncsi mi vár rám párkapcsolati téren. Fél éve élek együtt jelenlegi párommal,aki 75.02.18-án született Esztergomban(2016.10.10-én költöztünk össze.). Hosszútávú marad ez a kapcsolat vagy még idén külön válnak útjaink? Előre is köszönöm válaszát!Bea


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »