Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a......@freemail.hu

(A......, 2011.02.05 07:03)

Kedves Mónika!

Szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot horoszkópkészítéssel kapcsolatban, szeretnék többet megtudni a párkapcsolatomról és a szerelmi életemről és hogy mi várható a jövőre nézve. Milyen címre küldhetem a szeméyes adataimat?

Előre is nagyon köszönöm a segítségét, üdvözlettel: Andi

Nyíregyháza

(E......, 2011.01.30 14:59)

Kedves Mónika!
Szeretném igénybe venni a segítségét, milyen e-mail címre küldhetem el a szükséges adatokat?

Válaszát a s......@freemail.hu címre kérem!

Köszönöm

6...... K.......

(E......, 2011.01.20 09:02)

Üdvözlöm!
1900,00,07 születtem 00:05 vagy 00:10 perckor ikerként másodiknak Sz......-n
férjem: 1900.00.16 13:00 Kalocsán született (Depresszióra hajlamos)
Több mint négy éve próbálkozunk a babaprogrammal, sikertelenül.Volt két lombikprogramunk is!
Szeretném kikérni,mire számíthatunk, lesz -e közös gyermekünk!Előre is köszönöm!
(Egy kolléganőm már kérte a számításokat tegnap)
Válasz e-mail: e......@gmail.com

kérés+válasz

(S-né, 2011.01.19 21:40)

Tisztelt Mónika!!! S-né .1933.00.27 született 20:55perc C....A férjemmel x évig éltünk házasságban született 2 gyermek.Nem igazán jó házasság volt .A volt férjem y éve kint dolgozik külföldön én voltam a gyerekekkel és beleuntam ebbe meg ha hazajött akkor se igen törödött velem nem kaptam meg tőle a boldogságot a szeretetet. 20xx dec elváltunk.megismerkedtem egy velem egykorú férfival kb 20 hónapja ,nagyon jól kijövünk egyforma az izlésünk. tőle megkapok mindent amit eddig nem kaptam meg .ugy érzem hogy ő a számomra a megfelelő.Szeretnék erről a kapcsolatról érdeklődni hogy mi várható a közeljövőbe és boldog leszek -e vele,és tartos lessz -e a kapcsolatom .Az életembe nagy változás történt amióta megismertem ,és énis megváltoztam.Sokat voltam mindig egyedül meg munkahelyem is már régen volt,zárkozott vagyok sajnos és valamikor depresszios és pánik jön rám .Egészségemmel kapcsolatba .és anyagiakkal is szeretném a tanácsát kikérni mi várható.Nagyon szépen köszönöm várom válaszát .E-mail cim:s......@freemail.hu

K......

(E......, 2011.01.19 13:09)

1931,00,07 született 00:05 vagy 00:10 perckor ikerként született, másodiknak Szegeden
férje: 1932.00.16 13:00
Közel négy éve próbálkoznak a babaprogrammal, sikertelenül.
Válasz e-mail:u......@t-online.hu

Budapest

(R......, 2010.12.06 13:20)

SZERETNÉ ÖNNEL FELVENNI A KAPCSOLATOT, HOROSZKÓP KÉSZÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN.ADATOKAT EMAILBEN ELKÜLDENÉM.
EMAIL CÍMEM: p......@invitel.hu
VÁROM VÁLASZÁT.
ÜDVÖZLETTEL.
R......

Külföldi munka?

(A......, 2010.11.27 16:05)

Kedves Mónika!!
Az lenne a kérésem hogy párdologban szeretném kikérni a tanácsát..
Elérhetőségem:p......@gmail.com
Tel:0620 123 45 67
Születési hely: M...... 1930 00 16 09óra 55 perc 30 mp
Rövid bemutatkozás.
A...... vagyok 57 éves egy fiú édesanyja.Aki szül:19xx 00 28 án E......be mert ez a város az ami az én születési helyemhez is legközelebb van.
19xxben kötöttem házasságot .De ez nem igazán úgy alakult ahogyan szerettük volna mert a párom alkoholrabja lett. így el nem váltunk csak külön éltünk.200x 00 25-én a férjem elhunyt.A külön élésünk után 4 évig nem volt senki az életemben majd 199x ban meg ismert egy férfit és ő vele élettársi kapcsolatot létesítettem. Valamivel ez a kapcsolat jobb volt mint az előző.11 évet éltünk együtt de sajnos ő is meghalt 20xx 00 08-án. így itt maradtam egyedül az ő lakásában az ő két fiával akik még függetlenek az egyik 33 a másik 26 éves sajnos semmi nem érdekli őket csak a kocsma és a fekvés!!! Semmi tervük nincs .Most én szeretnék ki menni külföldre dolgozni ez nagyon érdekelne hogy sikerül-e és mikor De azon kívül minden érdekel amit a számomra mutatnak a csillagok!! Köszönöm nagyon várom a válaszát!!Tisztelettel: A......

Külföldi munka?

(S......, 2010.11.24 23:37)

Kedves Mónika, Név S......
 Elérhetőség 06-70-123-4567 s......@gmail.com
 Születési hely B...... Születési idő: 1929 év, 00
hónap, 13nap, 6óra 45perc. *
 Rövid bemutatkozás: a neten jött elém érdekes oldalad; a Buddhista Főiskolán tanultam, asztrológiát is, sajnos nem gyakorlom és ezért kérlek, nézd meg a képletem. Úgy tartom, az asztrológia önismeret, ezért BÁRMILYEN információt megadok, amivel segíthetlek, hogy a képletembe belelássak. Konkrét kérdésem is van: a képletemben látsz-e külföldi munkát a következő félévben vagy ez csak az én elképzelésemben létezik? Köszönöm előre is, üdv: S......

e-mailben érkezett kérdés

(S......, 2010.11.21 11:38)

S...... vagyok és a páromtól kaptam meg az Ön elérhetőségét.
Hallottam a horoszkóp készítésről, amellyel Ön foglalkozik szabadidejében.
Kérem, ahogy ideje engedi legyen kedves elkészíteni az enyémet is.
Engem kifejezetten a munka és az azzal szoros kapcsolatban álló anyagi helyzetem érdekel.
Vállalkozó vagyok, a jelenlegi gazdasági helyzet miatt foglalkoztat leginkább, hogy mit hoz, vagy mit tartogat a jövő?
Itthon (belföldön) vagy külföldön lesznek inkább lehetőségeim?

Adataim: O......, 1928.00.29. 01 óra 20 perc

Előre is köszönöm a lehetőséget és türelemmel várom válaszát.

Üdvözlettel: S......

Miskolc

(M.Zsó, 2010.11.19 08:26)

Kedves Mónika!

Nagyon szépen köszönöm a gyors reagálást. Valóban így szerettem volna, és előre is köszönöm a leendő válaszodat a kérdésemre.
Üdvözlettel:Zsó

Miskolc

(M.Zsó, 2010.11.18 16:58)

Kedves Mónika!

A fentiekben arról volt szó, hogy a személyes adataim csak a te számodra lesznek elérhetőek, de amint látom ez az én esetemben nem így van. Légy oly kedves vedd le a személyes adataimat. köszönöm Zsó
--------------------------------------------
Kedves Zsó!

Az adatok elérhetetlenné tétele nem automatikus. Amikor hozzájutok, hogy foglalkozzak ezzel a honlappal. A mostani beírásod teljes tartalmát töröltem, mivel tele van személyes információval, és úgy gondolom, hogy valójában te is ezt szeretted volna utólag, a kérés elküldése után. A kérdésedre ennek ellenére természetesen megpróbálok majd válaszolni, mert törlés ide vagy oda, az adatok nálam megmaradnak.
Üdvözlettel
Montero Mónika

1173 Budapest

(V......, 2010.11.09 14:52)

Kedves Móni!

Élnék a lehetőséggel, szeretnék tőled kérni egy személyre szabott horoszkópot, mivel az életemben egy nagy válaszút elé érkeztem, és az egész életemre kihathat a döntésem. Előre is megköszönöm válaszodat. Leírom az ímélcímem, és ott megbeszélhetjük a részleteket. l......@citromail.hu. Köszönöm

dupla kérés

(A......, 2010.11.08 22:47)

Kedves Mónika!

Mégegyszer nagyon köszönöm kedvességed.

Tehát mint a telefonban megbeszéltük akkor megírnám az adataimat, ehhez előkerestem a pontosított adatokat tartalmazó lapot amit az általam említett néni csinált 4 éve.

név: A......
születési adatok: T...... 1927.00.25. 16 óra 27 perc (skorpió 1 fok 50 perc)

1. téma: a munkám, a munka keresés (most elégé tanácstalan vagyok ezügyben)
kérdés: A jövőben milyen módom valósulnak meg a reményeim a munkavállalást és munkahelykeresést illetően?
A kérdés témájának körülírása: 2008 decemberében rendkívűl gyorsan és igazságtalan módon elveszítettem a munkám ami egy középvezetői pozíció volt egy állami hivatalnál. A helyemre a megyei vezető szeretőjét, egy fiatal lányt tettek. Én nehezményeztem a jogtalan félreállításomat, de szószerint megfenyegettek, hogy ha ellenkezem és jogi útra terelem az ügyen akkor ebben a megyében nem lesz többet állásom. Ennek lassan 2 éve, sok helyen próbálkoztam pályázni, de csak elutasításokig jutottam. Egy részmunkaidős bejelentett állásom volt most novemberig ez idő alatt egy ismerősünknél, kevés pénz és kevés munka..

2 téma: párkapcsolat
kérdés: A barátommal való kapcsolatom kiállja azokat a nehézségeket amit a környezetünk rótt ki rá és megoldódik a kapcsolatunk?
A téma előzménye és helyzete: Hosszú ideje van egy barátom aki néhány évvel fiatalabb nálam. Munkakapcsolatból született a mi szerelmünk. Tavaly az új munkahelye lett és kissé távol került tőlem, ugyanakkor a lakhelyünk is elég távol van egymástól. És közben a volt barátnője aki másik pasival vagy pasikkal volt újra megkörnyékezte és a munkájából és pozíciójánál fogva a barátomnak újabb munkát szerzett több pénzért, de nagyon tisztességtelen módon összejátszással, mert közben mint kiderült az ő volt barátját és beosztottját pedig a barátom helyére tette. Én ez év elején ezért majdnem gutaütést kaptam. Persze előlem a barátom mindent jól titkolt, kihasználva azt hogy csak ő jött hozzám. Aztán március elején meg beütött a bomba, a kiscsaj benyögte, hogy terhes és a gyerek a barátomé. Együtt laknak egy olyan házban aminek nagyobb hányada a kiscsajé a szülei által. Májusban koraszülöttként megszületett a kislány akit a barátom a nevére vett mert nem volt mást tennie, nagyon rámásztak és a sarokba szorítottak a hozzátartózok. Az apasági vizsgálatot még ezután csináltatja meg a barátom, mert nagyban valószínűsíthető hogy nem ő az apa, csak őt kiáltották ki. Egyébként nem szertik egymást és elég sok konfliktus van köztük. A nő más pasival van kapcsolatban. A barátom sokat őrlődik, én vagyok neki a lelkitámasza és ragaszkodik hozzám.
Elég bonyolult az ügy és nem látom mi lesz belőle. A kiscsaj és a családja pénzeszsáknak nézi a barátom és jól kihasználják fondorlatosan.
Én is szeretem a barátom, és igyekszem támogatni, de én sokkal következetesebb, szilárdabb gondolkodású és becsületesebb jellem vagyok aki nagyon szereti az igazságot és a becsületet.

Az utóbbi nem könnyű téma...

Hát ennyi volna, és ehhez kérném segítséged.
Megoldható?

Várom észrevételeid és kérdéseid!


Üdvözlettel:

A......

dupla kérés

(Zs......, 2010.11.04 22:10)

Zs...... vagyok. 1926.00.31-én születtem E......be 15h-kor.arról szeretnék érdeklődni hogy a közeljövőben történik-e változás anyagi helyzetembe illetve munkahelyi változás várható-e ? előre is köszönöm válaszát várva tisztelettel Zs......

1104 Budapest

(V......, 2010.11.03 19:45)

Üdvözlöm!

Én az anyagi helyzetemmel és a munkával kapcsolatosan szeretném tudni, hogy mit tartogat számomra a jövő.
e-mail: s......@gmail.com
Budapest 1925.00.05. 11:30
Jelenleg itthon vagyok 19 hónapos kislányommal Gyeden. És 6éve boldog párkapcsolatban élek

horoszkóp

(S......, 2010.10.25 23:41)

Üdvözlöm Mónika!

S...... vagyok és a páromtól kaptam meg az Ön elérhetőségét.
Hallottam a horoszkóp készítésről, amellyel Ön foglalkozik szabadidejében.
Kérem, ahogy ideje engedi legyen kedves elkészíteni az enyémet is.
Engem kifejezetten a munka és az azzal szoros kapcsolatban álló anyagi helyzetem érdekel.
Vállalkozó vagyok, a jelenlegi gazdasági helyzet miatt foglalkoztat leginkább, hogy mit hoz, vagy mit tartogat a jövő?
Itthon (belföldön) vagy külföldön lesznek inkább lehetőségeim?

Adataim: O......, 1924.00.29. 01 óra 20 perc

Előre is köszönöm a lehetőséget és türelemmel várom válaszát.


lamperthmelitta@gmail.com

(dr. Lampérth melitta, 2010.10.24 18:01)

Fel szeretném önnel venni a kapcsolatot!
Köszönettel: Melitta

kérdés részletesebben

(T......, 2010.10.23 07:42)

SZERELEM:LESZ MÉG PÁRKAPCSOLATOM?PÉNZ:ANYAGI GONDJAIM JOBB LESZ VALAHA?EGÉSZSÉGEMMEL LESZ PROBLÉMA?

kérés + válasz az asztrológustól

(T......, 2010.10.21 22:05)

KEDVES MONIKA !1923 00 24 E...... 12órakor(anyukám elmondása alapján):szeretném ha el készitenéd az én horoszkopomat!Egészség szerelem pénz munka!ÉS VAN EGY FIAM!t......citromail.hu erre küld aválaszt!köszönöm!
-----------------------------------------
Kedves Tünde!

El fogom készíteni a horoszkópodat, de azt szeretném, ha konkrét kérdést tennél fel és egy kicsit leírnád, hogy most mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Ha semmilyen információm sincs, akkor bár személyreszabottan, de csak nagy vonalakban tudok beszélni a képletedről, holott, ha jól sejtem, te ennél pontosabb választ vársz.

Üdv:-)
Mónika

kérés + válasz az asztrológustól

(Sz......, 2010.10.17 16:12)

1922.00.29.-én születtem G.-n, éjjel 1 óra 44 perckor (szüleim elmondása szerint). Nős vagyok és van 2 fiam! Elérhetőségem ......@freemail.hu
kedves mónika! ha lehetséges készítsed el a képletemet!
üdv:m......
________________________________________________

Kedves Sz...... avagy M......!

Teljes képletelemzést írásban nem készítek, de ha van valamilyen kérdésed, akkor azzal kapcsolatban megnézhetem a horoszkópodat.
Írd le, hogy mit szeretnél tudni, és hogy azzal kapcsolatban most mi a helyzet!

Üdv:-)
Mónika


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »