Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1173 Budapest

(V......, 2010.11.09 14:52)

Kedves Móni!

Élnék a lehetőséggel, szeretnék tőled kérni egy személyre szabott horoszkópot, mivel az életemben egy nagy válaszút elé érkeztem, és az egész életemre kihathat a döntésem. Előre is megköszönöm válaszodat. Leírom az ímélcímem, és ott megbeszélhetjük a részleteket. l......@citromail.hu. Köszönöm

dupla kérés

(A......, 2010.11.08 22:47)

Kedves Mónika!

Mégegyszer nagyon köszönöm kedvességed.

Tehát mint a telefonban megbeszéltük akkor megírnám az adataimat, ehhez előkerestem a pontosított adatokat tartalmazó lapot amit az általam említett néni csinált 4 éve.

név: A......
születési adatok: T...... 1927.00.25. 16 óra 27 perc (skorpió 1 fok 50 perc)

1. téma: a munkám, a munka keresés (most elégé tanácstalan vagyok ezügyben)
kérdés: A jövőben milyen módom valósulnak meg a reményeim a munkavállalást és munkahelykeresést illetően?
A kérdés témájának körülírása: 2008 decemberében rendkívűl gyorsan és igazságtalan módon elveszítettem a munkám ami egy középvezetői pozíció volt egy állami hivatalnál. A helyemre a megyei vezető szeretőjét, egy fiatal lányt tettek. Én nehezményeztem a jogtalan félreállításomat, de szószerint megfenyegettek, hogy ha ellenkezem és jogi útra terelem az ügyen akkor ebben a megyében nem lesz többet állásom. Ennek lassan 2 éve, sok helyen próbálkoztam pályázni, de csak elutasításokig jutottam. Egy részmunkaidős bejelentett állásom volt most novemberig ez idő alatt egy ismerősünknél, kevés pénz és kevés munka..

2 téma: párkapcsolat
kérdés: A barátommal való kapcsolatom kiállja azokat a nehézségeket amit a környezetünk rótt ki rá és megoldódik a kapcsolatunk?
A téma előzménye és helyzete: Hosszú ideje van egy barátom aki néhány évvel fiatalabb nálam. Munkakapcsolatból született a mi szerelmünk. Tavaly az új munkahelye lett és kissé távol került tőlem, ugyanakkor a lakhelyünk is elég távol van egymástól. És közben a volt barátnője aki másik pasival vagy pasikkal volt újra megkörnyékezte és a munkájából és pozíciójánál fogva a barátomnak újabb munkát szerzett több pénzért, de nagyon tisztességtelen módon összejátszással, mert közben mint kiderült az ő volt barátját és beosztottját pedig a barátom helyére tette. Én ez év elején ezért majdnem gutaütést kaptam. Persze előlem a barátom mindent jól titkolt, kihasználva azt hogy csak ő jött hozzám. Aztán március elején meg beütött a bomba, a kiscsaj benyögte, hogy terhes és a gyerek a barátomé. Együtt laknak egy olyan házban aminek nagyobb hányada a kiscsajé a szülei által. Májusban koraszülöttként megszületett a kislány akit a barátom a nevére vett mert nem volt mást tennie, nagyon rámásztak és a sarokba szorítottak a hozzátartózok. Az apasági vizsgálatot még ezután csináltatja meg a barátom, mert nagyban valószínűsíthető hogy nem ő az apa, csak őt kiáltották ki. Egyébként nem szertik egymást és elég sok konfliktus van köztük. A nő más pasival van kapcsolatban. A barátom sokat őrlődik, én vagyok neki a lelkitámasza és ragaszkodik hozzám.
Elég bonyolult az ügy és nem látom mi lesz belőle. A kiscsaj és a családja pénzeszsáknak nézi a barátom és jól kihasználják fondorlatosan.
Én is szeretem a barátom, és igyekszem támogatni, de én sokkal következetesebb, szilárdabb gondolkodású és becsületesebb jellem vagyok aki nagyon szereti az igazságot és a becsületet.

Az utóbbi nem könnyű téma...

Hát ennyi volna, és ehhez kérném segítséged.
Megoldható?

Várom észrevételeid és kérdéseid!


Üdvözlettel:

A......

dupla kérés

(Zs......, 2010.11.04 22:10)

Zs...... vagyok. 1926.00.31-én születtem E......be 15h-kor.arról szeretnék érdeklődni hogy a közeljövőben történik-e változás anyagi helyzetembe illetve munkahelyi változás várható-e ? előre is köszönöm válaszát várva tisztelettel Zs......

1104 Budapest

(V......, 2010.11.03 19:45)

Üdvözlöm!

Én az anyagi helyzetemmel és a munkával kapcsolatosan szeretném tudni, hogy mit tartogat számomra a jövő.
e-mail: s......@gmail.com
Budapest 1925.00.05. 11:30
Jelenleg itthon vagyok 19 hónapos kislányommal Gyeden. És 6éve boldog párkapcsolatban élek

horoszkóp

(S......, 2010.10.25 23:41)

Üdvözlöm Mónika!

S...... vagyok és a páromtól kaptam meg az Ön elérhetőségét.
Hallottam a horoszkóp készítésről, amellyel Ön foglalkozik szabadidejében.
Kérem, ahogy ideje engedi legyen kedves elkészíteni az enyémet is.
Engem kifejezetten a munka és az azzal szoros kapcsolatban álló anyagi helyzetem érdekel.
Vállalkozó vagyok, a jelenlegi gazdasági helyzet miatt foglalkoztat leginkább, hogy mit hoz, vagy mit tartogat a jövő?
Itthon (belföldön) vagy külföldön lesznek inkább lehetőségeim?

Adataim: O......, 1924.00.29. 01 óra 20 perc

Előre is köszönöm a lehetőséget és türelemmel várom válaszát.


lamperthmelitta@gmail.com

(dr. Lampérth melitta, 2010.10.24 18:01)

Fel szeretném önnel venni a kapcsolatot!
Köszönettel: Melitta

kérdés részletesebben

(T......, 2010.10.23 07:42)

SZERELEM:LESZ MÉG PÁRKAPCSOLATOM?PÉNZ:ANYAGI GONDJAIM JOBB LESZ VALAHA?EGÉSZSÉGEMMEL LESZ PROBLÉMA?

kérés + válasz az asztrológustól

(T......, 2010.10.21 22:05)

KEDVES MONIKA !1923 00 24 E...... 12órakor(anyukám elmondása alapján):szeretném ha el készitenéd az én horoszkopomat!Egészség szerelem pénz munka!ÉS VAN EGY FIAM!t......citromail.hu erre küld aválaszt!köszönöm!
-----------------------------------------
Kedves Tünde!

El fogom készíteni a horoszkópodat, de azt szeretném, ha konkrét kérdést tennél fel és egy kicsit leírnád, hogy most mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
Ha semmilyen információm sincs, akkor bár személyreszabottan, de csak nagy vonalakban tudok beszélni a képletedről, holott, ha jól sejtem, te ennél pontosabb választ vársz.

Üdv:-)
Mónika

kérés + válasz az asztrológustól

(Sz......, 2010.10.17 16:12)

1922.00.29.-én születtem G.-n, éjjel 1 óra 44 perckor (szüleim elmondása szerint). Nős vagyok és van 2 fiam! Elérhetőségem ......@freemail.hu
kedves mónika! ha lehetséges készítsed el a képletemet!
üdv:m......
________________________________________________

Kedves Sz...... avagy M......!

Teljes képletelemzést írásban nem készítek, de ha van valamilyen kérdésed, akkor azzal kapcsolatban megnézhetem a horoszkópodat.
Írd le, hogy mit szeretnél tudni, és hogy azzal kapcsolatban most mi a helyzet!

Üdv:-)
Mónika

kérés + válasz az asztrológustól

(kovipe@icedsl.hu , 2010.09.28 11:12)

Kedves Mónika!
A feleségem mondta,hogy személyes horoszkópot készitesz.
Küldeném az adatainkat:Kovács Péter 1969.06.06.17óra 45perc és 18óra 00perc között.
Kovács Péterné szül.Lakatos Mária 1966.12.02.óranincs. Kiváncsian várom válaszod Házasság,család,hivatás kérdésekben! Előre is köszi. Péter
_____________________________________________________

Kedves Péter!

A születési adatok között meg kell adni a születés helyét is.
Ha a pontos születési idő nem ismert, akkor csak napház horoszkóp készíthető, és ez nem egyenértékű az igazival. Javaslom, hogy a kórházban, ahol a felesége született, kérjék ki az adatokat!
Kérem, hogy tegyenek fel konkrét kérdéseket, amire válaszolni tudok, és esetleg pár mondatban vázolják, hogy ezekkel kapcsolatban mi a helyzet most. Ha semmilyen információ sem áll a rendelkezésemre, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságban tudok bármit is mondani az említett témakörökben.

Üdvözlettel
Montero Mónika

Horoszkóp

(G......, 2010.09.27 15:19)

Kedves Mónika!

Én kolléganőm jóvoltából jutottam el az oldaladra.
Hallottam tőle, hogy gyakorolni szeretnél. Olvastam is itt az oldaladon. Hát én meg egy nagyon vállalkozó szellemű ember vagyok, na és kíváncsi is. Örülnék, ha elkészítenéd a személyes horoszkópomat.Na meg, ha nem vagyok nagyon tolakodó és szemtelen, a lányomé is érdekelne. Ő 14 éves,de örülnék neki, ha az övé is elkészülne, mert nekem bizonyára sok kérdésemre választ kapnék belőle.
Adataim: G......, O......, 1920.00.31. 5 óra 55 perc.
Lányom adatai: R......, T......, 1921.00.25. 21 óra 15 perc
Nem szeretném itt szaporítani a szót, ezért az elérhetőségeimet is megadnám: emailem: s......@vipmail.hu. Telefon: 20/...-....
Hát előre is köszönöm, ha sort tudsz keríteni rám, ránk, de természetesen, ha a lányom nem fér az idődbe, az nem probléma. Ami érdekel: szerelem, család, pénz, munka, karrier! Mint álltalában mindenkit. Szerintem én sem vagyok kivétel.
Köszönöm neked a lehetőséget, és ha kérdésed van, dobj rám egy emailt és igyekszem mindenre választ adni.
Üdvözlettel: G......

m......@gmail.com

(O......, 2010.09.26 14:55)

szeretnék kérni tőled egy személyes elemzést.
Kérdésem: Sikeres vagyok,leszek-e mese írásban?

K...... 1920 00 02 éjjel 3:30

nagyon köszönöm!
van asztrológiai diplomád?
_________________________________________


Válasz a második kérdésre:
Harmadéves hallgató vagyok a Baktay-n. Link balra lent. Jövő tanév végén kapok diplomát. Üdv:-) Mónika

s......@gmail.com

(l......, 2010.09.25 22:58)

tisztelt mónika!
ha lehetséges szeretnék kérni egy elemzést!
szül.név:l......
szül.hely:p......
szül:idő:1919.00.26.21óra 30perc
üdv:l......

e......@hotmail.com

(M......, 2010.09.24 09:48)

Kedves Mónika! Három gyermekemet nevelem egyedül, a férjem külföldi állampolgár. Szeretjük egymást, de Ő itt, én ott nem szeretnék élni. X évig éltem külföldön, de különböző okok miatt hazajöttem. A gyerekeknek is és nekünk is nagyon nehéz, hogy nem teljes a család. A férjem is szenved, imádja a gyerekeket. Nem tudom mit tegyek. Félek ha visszamennék rosszabbra fordulna a helyzetünk, mivel nem találom a helyem. Elnézést a regényért, de ez a gond már évek óta nyomszt minket és nem találom a megoldást.
Köszönök mindent
Üdv
M.
1918. 00 05. kb. 15:35, Budapest

e......@freemail.hu

(E......, 2010.09.24 09:46)

Kedves Mónika!
Szeretnék a következő 1.5 évre tekintve kérni munka valamint egészségügyi témában elemzést.
1917.00.03. O......, 18:50
Jelenleg egyetemista vagyok, júniusban végzek, de nemigazán tudom, milyen irányban kellene munka iránt mozdulnom, mi is illene nekem. Várható-e munka június után, remélhetem-e, hogy lesz munkám diploma után?
Egészségügyileg jelenleg a májam illetve a nyirokcsomóm körül van problémám. Nem tudom, hogy ez komolyabb probléma, vagy fölösleges emiatt aggódnom?
Válaszodat nagyon köszönöm!Ezen az e-mailen elérhető vagyok!

Válasz Tündik Ági levelére

(Az asztrológus, 2010.09.20 21:54)

Budapest (Tündik Ági, 2010. 09. 20. 20:45)
Máááááááááááááááááááááááááááj,
párkapcsolatot is meg tudsz nézni? érdekelne a lehetőség, mi van benne, egyáltalán van-e értelme.... és mi kell hozzá?
puszi: kismáááááááááááááááááj
____________________________________________________

Májmáj! :-)
Szóval a párkapcsolat-elemzés is menni fog, de egy kicsit később. Kell a felek pontos születési adata, ahogy a normál horoszkóphoz is. Addig egyesével lehet megnézni a szülöttek esélyeit a párkapcsolatban.
Hogy van-e értelme? Hogy kérdezhetsz ilyet egy szárnyait bontogató asztrológus-hallgatótól??? :-)
Mégtöbbmáj!

f......@gmail.com

(F......, 2010.09.20 09:48)

kedves Mónika!
nagyon rossz napokat élek meg, leginkább egzisztenciálisan, ezért szeretném ha horoszkópot készítene nekem, hátha látok még jobb napokat :-)
Sz......, 1916. 00. 01. délelőtt 9.50
segítségét nagyon-nagyon köszönöm!
F......

palhil@t-online.hu

(Pálenik Hilda, 2010.09.16 06:33)

Hali!
Pálenik Hilda vagyok,1964.03.15. 10.00-kor születtem Oroszlányon. Szeretnék kérni egy elemzést.
Köszönöm: Hilda

második kér(d)és

(Gabi levele + válasz az asztrológustól, 2010.09.07 13:44)

SZIA MÓNI
GABI vagyok a túráról..
Rosszul ment át a férjem születési ideje..
S....Z....
19xx. xx. 01. Budapest
délelőtt 11 ó.
krojhergabriella@gmail.com
______________________________________________________
Válasz:
Szia Gabi!
Nem jött át rosszul. Én szoktam kijavítani, és most is kiszedtem, hogy az adatok alapján ne lehessen ráismerni senkire. Nálam a jó adat van, a horoszkópot elkészítettem, és hamarosan küldöm az elemzést.
Minden jót addig is.
Üdv :-)
Móni

második kér(d)és

(G......, 2010.09.06 10:10)

Szia a páromnak kéne előrejelzés.

Budapest
1915.00.01. 11 óra körül -délelőtt.
a születési dátuma
Munkahelyi dolgok amik nagyon érdeklik.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő »