Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bejelentkezés

(Elérhetőség, 2013.04.25 06:35)

Kedves Juli!
Az elérhetőségként megadott e-mail címet a honlap baloldalán találod meg. A számlaszámot levélben küldöm el.
Várom jelentkezésedet!
Üdvözlettel
Montero Mónika

mariannberger2@gmail.com

(Mariann, 2013.04.07 18:11)

Szia Mónika!
1963.10.16-án születtem Bp-ten 5.55-kor .
Már segítettél nekem 2012-ben mindenben igazad volt.Megszeretném kérdezni, hogy mikorra várható pozítiv változás az életemben mikor lesz munkám és rendszeres jövedelmem.
Köszönöm Üdv Mariann

csillag0513@freemail.hu

(Csillag, 2013.01.10 15:29)

Kedves Mónika!
Szeretném tudni, hogy idén végre rám talál-e a szerelem? Úgymond a testi-lelki-szellemi társam várom... idáig mindhiába. Több jós, asztrológus sokfélét mondott már nekem...
Fent vagyok több társkereső oldalon - hol törlöm magam, hol újra regisztrálok - ... nem tudom, hogy ilyen helyekről egyáltalán várhatom-e a nagy Ő-t.
Két gyermekem van, akiket egyedül nevelek.
2009. év végén mentünk szét a férjemmel, 2011. áprilisában mondták ki hivatalosan a válást. Azóta volt egy "kapcsolatom" egy nálam 7 évvel fiatalabb férfival.
Remélem a háttérinformációk elégségesek lesznek, hogy pontos választ kaphassak a kérdésemre.
Tehát erre az egyetlen kérdésre szeretnék választ kapni, hogy meddig kell még várnom az igazira.
Szül.: Budapest, 1975.05.08. hajnali 3 óra 15 perc
Jelenleg Budapesten lakom a XIX. kerületben.
Válaszát előre is köszönöm,
Csillag
ui. én a fizetős szolgáltatást szeretném igénybe venni, hogy előbb megkapjam válaszát.

Re: csillag0513@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt 2013.03.05-én, 2013.03.05 22:17)

Fizetséget sajnos nem kaptam, ezért a választ az üzenőfalon és meglehetős késéssel tudom megadni, ahogy ezt a honlapon máshol le is írtam.
.
A kérdező napjegye Bika, aszcedense Kos, a képlet ura a Mars.
.
Minden ember az igazira vár, a tökéletes kapcsolatra. Vajon mitől lesz a partner tökéletes? Lehet-e tökéletes partnere egy olyan embernek, aki maga egyáltalán nem képes arra, hogy tökéletes partner legyen, mert zaklatott, kapkod, kétségbeesve akar valamit? Szerintem legelső sorban a kérdező asszonynak saját magában kellene rendet raknia, mert így mindazok, akik neki megfelelnének, messzire fogják kerülni. Úgy gondolom, hogy nem igazán okos dolog instabil alapokra próbálni egy kapcsolatot felépíteni, mert abból nem lesz hosszútáv.

Azzal, hogy egyedülálló édesanya lett, a feladata a mostani családjának egyben tartása, a problémák megoldása önálló, felnőtt emberként. Fontos lenne, hogy igaziból megpróbálja elfogadni a helyzetét, lehiggadjon és jelen körülményei között is megpróbálja jól érezni magát. Amikor ez megvan, ha úgy adódik, jöhet egy társ, mert akkor már nem fog két kézzel kapkodni utána, mint egy mentőövért a fuldokló, hanem egyenrangú társként fogadhatja őt. Addig sajnos úgy érzem, csak olyan férfit fog kapni, amilyen ő maga is, legfeljebb a férfinak más dolog kell majd úgy, mint egy falat kenyér, és a mókuskerekezés tulajdonképpen ugyanúgy folytatódik egy másik férfi oldalán... boldogtalanul.

Úgy gondolom, hogy ezen bárki elgondolkodhatna, de amiért itt és most leírtam, annak az az oka, hogy a kérdés feltevésének időpontjára készített kérdőképlet mutatja, hogy ebben az évben van valaki, akivel összejöhet a kérdést feltevő hölgy, és még úgy is érezheti, hogy ez szerelem. Valójában valószínűleg csak sikeresen elhiteti ezt magával, mert szeretni akar. Csak javasolni tudom, hogy ha így alakul, próbáljon egy kicsit az eszére is hallgatni, és tartson fenn magának egy kis helyet a hátralépésre, ne ugorjon meggondolatlanul fejest.

A születési képlete alapján a tranzitok nagyjából a későtavaszi születésnapját követően elég sok jelzéssel támogatják kapcsolat létrejöttét
Májusban az Uránusz -ami úgy kötődik a társkapcsolatokért felelős VII. házhoz, hogy a születési képletben ebben a házban áll- eléri a Holdat, ami univerzálisan az érzelmeket jelenti, a képletben pedig a szülött otthonát, családját is. Ezen a területen tehát váratlan változásra lehet számítani. Mivel a kapcsolatra vonatkozik a kérdés, szeretném jelezni, hogy amit az Uránusz mozgósít a képletben, nem szokott tartós lenni, inkább gyors és elsöprő hatású, ami idővel elmúlik.

Június közepe után, 19-20-án lesz egy kiemelten alkalmas időpont társkeresésre: a jóindulatú Jupiter eléri az előbb említett VII. ház urát, a Vénuszt, sőt ehhez az együttálláshoz csatlakozik a Nap is, és ugyanekkor az érzelmekért felelős Hold ekkor a VII. ház felett vonul át. A Jupiteri év 12 földi évig tart, tehát hasonló Jupiter-Vénusz találkozó 12 évenként egyszer van, ez pedig igen fontossá teszi ezt a jelzést, főleg hogy egyúttal a Nap és a Hold is kiemelt pozícióban van ugyanekkor.

A két fővilágosító, a Nap és a Hold egy másik előrejelzési módszerrel is mutat eseményeket, ugyanis primer direkciós együttállásuk események bekövetkeztét vetíti előre. Szerelmi ügyekben történő változásokat jelezhet ez a konstelláció.

Javaslom, hogy járjon nyitott szemmel ebben az időben, hogy ne szalassza el a lehetőséget. Tavasszal, nyáron könnyebb az ismerkedés, akár interneten keresztül, akár másképp. Rendes emberek mindenhol vannak, ahogy a mások hiszékenységével és kiszolgáltatottságával visszaélők is, ezért nem lenne szabad teljesen figyelmen kívül hagyni, amit az embernek a józan esze mond. De ezzel ráér majd később foglalkozni. Addig mindenképpen próbálja meg kialakítani a lelki egyensúlyát, hogy a legjobb passzban legyen akkorra!

aretta@freemail.hu

(Zsóka , 2013.02.17 18:55)

Kedves Mónika! Visszajöttem az oldalra, mert elfelejtettem az email címemet megírni. Nem tudom,hogy a hozzászólásokban az Ön levelét olvasva nekem szól-e? Hogy egy bizonyos Tamás most Zsóka néven jelentkezett. Ha igen, akkor elszeretném mondani,hogy én soha sehol más néven nem jelentkeztem,és jelentkezek,én az Ön oldalára a mai napon találtam rá először. Ha valamit tudni szeretnék,akkor vagyok annyira" gerinces",hogy a saját nevemen felvállalom. Ha a tartalom meg éppen egyezik,akkor az csak a véletlen műve.Elnézést kérek,ha esetleg megsértettem! Üdv: Erzsébet email:szekercesne@gmail.com

Re: aretta@freemail.hu

(F.V., 2013.02.17 21:31)

Sajnálom, hogy így alakult, de remélem megérti, hogy mélységesen felháborított volna, ha az történt volna, amire gondolok. A félreértések elkerülése végett kérem, hogy a jövőben ne használja a "válasz" gombot, ha ez hozzákapcsolja az előző hozzászóláshoz, amihez egyébként nincs is köze!
Az adatait a leírásnak megfelelően legyen kedves megadni! A honlapon erre vonatkozóan több helyen is talál eligazítást.

aretta@freemail.hu

(Tamás , 2012.10.28 18:40)

Üdvözlöm, 1969ben születtem február 8.án Kecskeméten 23 óra35kor
Szeretném megkérdezni mi várható a párkapcsolatomban, jelenleg van élettársam mostanában született gyermekünk, feleségül szeretne jönni hozzám, új lakást szeretne (olyat ami anyagilag megterhelő), sok változtatást szeretne ami nekem túl gyors, sajnos ha hezitálok akkor szomorkodik és félek elveszítem.

Re: aretta@freemail.hu

(Zsóka , 2013.02.17 16:05)

Kedves Mónika! Tanácsát szeretném kérni,hogy mi látható a jövőt illetően kettőnk kapcsolatában. Villámcspásszerű gyorsasággal forgatta fel valami mindkettőnk életét egyik kollégámmal, fél éve. Nekem fenntartásaim vannak,mert neki felesége van,de ő sem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel,ugy látom.Én "parkolóállásban" vagyok,nem tudom mit tegyek.Zavar,hogy ő nem független,meg igazából nem tudom,hogy neki mit jelentene ez a kapcsolat.Nem szeretnék csalódni,de másnak sem csalódást okozni.Szíveskedjék megnézni,hogy látható-e egyáltalán valamilyen kapcsolat köztünk? Van rá esély egyáltalán? Válaszát előre Köszönöm! Üdvözlettel:Erzsébet 1956.02.15. Eszteregnye/Nagykanizsa/ Címem:Nagykanizsa Ő:1955.07. /napot sajnos nem tudom/

Re: Re: aretta@freemail.hu

(F.V., 2013.02.17 17:38)

Tisztelt Kérdező!

Kicsit bosszús vagyok, nem tudom véka alá rejteni a véleményemet. Ha nem gond, megosztom Önnel:

• Októberben Tamás néven már kérdezett tőlem. A kérdését megválaszoltam, visszajelzést viszont nem kaptam. Fizetséget sem.
• Most Zsóka lett, de manapság van ilyen, én már semmin sem csodálkozom. A kérdéseket viszont csak pontos adatok megadásával tehetné fel. Erről két helyen is írtam a honlapon, gondolom olvasta és tudja.
• Azt tudja, hogy az Ön e-mail címe alatt valaki hirdet(ett)? vassandrea Fengshui , vaszati, tarot, horoszkóp, konzultáció 4000Ft/ óra Érdeklődni: 0036704191999. Ez ismerős?

Ön mire gondolna az én helyemben?

Üdvözlettel
Montero Mónika

Urmenyhaza 26363 Szerbia

(Renata Gombar, 2013.02.13 21:13)

A naptaramat szeretnem megnezni,mikor lehet lany vagy fiu gyrmek

Re: Urmenyhaza 26363 Szerbia

(F.V., 2013.02.14 21:39)

http://www.artik.eoldal.hu/cikkek/milyen-adatokat-kell-megadnod-.html

lacicsirka@gmail.com

(Kiss Melinda, 2012.12.11 18:02)

Kedves Mónika!
Olyan problémám van,hogy még júniusban kérdeztem tőled;meg is kaptam a választ.Azóta meghalt a számítógép,nincs meg a válaszom.El tudnád nekem küldeni még egyszer;most nyeri el az értelmét/már amire visszaemlékszem/.Köszönettel:Melinda/1975.10.28.8.00 Bp.

Re: lacicsirka@gmail.com

(F.V., 2012.12.11 23:16)

Emailben elküldtem újra.
Üdv
MM

nem.ezis@freemail.hu

(nem.ezis, 2012.10.30 11:59)

1964.06.09.6h.45 kor születtem Ózdon.Van egy szerelmem, akivel hullámvasúton ülünk.Azt szeretném tudni, hogy van-e közös jövőnk,érdemes-e még ebbe a kapcsolatba energiát fektetnem,valaha fogunk-e együtt élni?

alchemaya@citromail.hu

(Beáta, 2012.10.04 14:44)

Kedves Mónika!

Párkapcsolati témában szeretném kérni a segitségét.
A férjemmel élek 16 éve, akivel próbáltuk a házasságot és a gyermeknevelést is szeretetben és békében megélni. Ez sokszor nem ment gördülékenyen, hiszen teljesen más mentalitású emberek vagyunk és más az érdeklődési körünk is. Három éve azonban megismertem az ikerlelkem, akivel lelki kapcsolatban vagyok, segitjük egymást ha szükségünk van rá.Egy ideje úgy érzem, mintha a sors a lelkitársam felé terelne, hogy vele megéljem azt a szeretetet, amire mindig is vágytam.Szeretném ha megnézné, hogy ez a sorsváltás a horoszkópomban, ill. a horoszkópunkban látható-e. Válaszát előre is köszönöm.
Én 1970.03.13. 23.00 Ajka
Férj 1967.09.20. 16.00 Tapolca
Lelkitárs 1972.10.08. 12.00 Devecser

Üdvözlettel
Bea

izacica87@freemail.hu

(Cselle Izabella, 2012.10.19 15:26)

Elfelejtettem el köszöni és további szép napot kíváni!

Üdvözlettel Iza

izacica87@freemail.hu

(Cselle Izabella, 2012.10.19 14:46)

Kedves Mónika!

Párkapcsolati témában szeretném kérni a segítségét.
A barátommal két és fél évig voltunk együtt. 2012.10.2-án megromlott a kapcsolatunk. Kérdezni szeretném mi vár rám párkapcsolat szempontjából. Van-e még esély erre a kapcsolatra vagy jön másik?
Én 1987 04 20 Siklós
Párom 1988 11 05 Siklós

Szerbia , Stevana Sremca 10/9

(Barsi Robert, 2012.09.21 21:35)

Hello !
A szul. datumom - 1977.nov.23 , 1 ora 30 perc ( ejjel ). Szul. hely - Szerbia, Zenta
Altalanossagok is erdekelnek.
Parkapcsolatom erdekel, penzkereseti lehetoseg, melyik szferaban kell kepessegeimet kihasznalni, egeszsegem allapota.
Koszonom, Udv.

Re: Szerbia , Stevana Sremca 10/9

(Az asztrológus válasza, 2012.09.21 22:18)

Kedves Robert!
Írásban egy kérdésre válaszolok. Javasolom, hogy gondolja át, hogy mit szeretne leginkább tudni, és pontosan fogalmazza meg a kérdését! Jó ha tudom, hogy most mi a helyzet ezzel a kérdéssel kapcsolatban. Ha semmilyen közelebbi információ sincs, akkor sokkal kevésbé részletes elemzést lehet csinálni.
A munkámért honoráriumot kérek. Erre vonatkozóan a honlap megfelelő menüpontjában talál információt.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Nemetorszag

(Mayer Andrea, 2012.09.12 21:18)

Kedves Moni !
Örülök, hogy megtalaltalak. Lenne egy nagy kerdesem: hol van -lenne- az en helyem? Nemetorszagban elek nagyon boldogtalanul.Magyarorszagon a csaladom mar nem el, s az itteni is tönkrement...Irjal kerlek barmit, ha meglatsz. Köszönöm! Pecs, 1969, 05. 30. 22.15


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »