Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lacicsirka@gmail.com

(László Éva, 2013.06.05 08:01)

Kedves Mónika!
Én egy éves előrejelzést szeretnék kérni tőled,kérlek írd meg mit kell tennem,hova kell fizetnem stb.Köszönettel Éva

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.06.05 09:48)

Kedves Éva!

A honlap bal oldalán, az elérhetőségek közt van az e-mail címem. Ide küldheted az adataidat.

Hogy milyen adatokra van szükség, a honlapon több helyen is feltüntettem ("Milyen adatokat kell megadnod?" vagy a "Bemutatkozás" menüpont).

A honoráriumra vonatkozó instrukciókat válaszlevélben küldöm el. Ha megérkezett az utalás, e-mailben beszkennelt nyugtát küldök, magát az elemzést pedig ezután kb. egy héttel kapod meg ugyancsak e-mailben.

Nem tudom, hogy a fenti e-mailcím csak véletlenül került-e a leveledre, de szeretném, ha a saját postafiókodon keresztül leveleznénk. Erre az e-mailcímre egészen biztosan nem fogok semmit sem küldeni, mert gyanúsan sokan próbálták meg használni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

brigitta.jacint@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.28 11:07)

Kedves Mónika!
Nekem a június 10. lenne a jó időpont.Ez az e-mail címem végleges,ide várom a válaszodat.Köszönettel:Brigitta.

karajlana@gmail.com

(Karolina , 2013.04.14 00:14)

Kedves Mónika!

Vajdaságból írok, jelenleg Magyarkanizsán lakom.

1976. 03.11 reggel 7:45- kor születtem Szabadkán.
Házasságkötésem ideje: 2000. 09.09
Kislányom 2003. 03. 26 13:20-kor született Zentán.
Válásom ideje/ illetve, amikor kirakott bennünket az utcára 2008. november eleje.
Meglehetősen nehéz anyagi körülmények között élünk 10 éves kislányommal, lakbérben. Anyagi helyzetünk válásom után vált drasztikussá. Sokat nélkülözünk, mivel a kislányom apja nem hajlandó gyermektartást sem fizetni. Bírósági úton megítélték nekünk az elmaradt gyermektartás kifizetését, ám az apuka még nem hajlandó fizetni, habár lenne neki miből. Az sem érdekli, ha emiatt börtönbe kerül, de nekünk ez gyenge vigasz. A kérdésem az: mikorra várható az anyagi helyzetünk normalizálódása?
Válaszát előre is köszönöm, sok sikert a munkájához. Üdv. karajlana. 2013.04.14 0:14

Re: karajlana@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.26 21:26)

A pénzügyekért felelős 2. háznak az ura, a Merkúr nem áll túl jól a képletben, mivel jegyhelyzete szerint száműzetésben volt a kérdező születésekor. Valamennyit javít a helyzeten, hogy legalább a házhelyzete kellemes, mert a 11. házban áll, ami alapján előbb –utóbb valamennyi támogatásra számíthat. Ez persze nem feltétlenül jön az apukától. Lehet, hogy rokoni, állami segítség, vagy munka után kapott fizetség formájában jut pénzhez, de nem sokhoz. Ez egyben jelentheti azt is, hogy akármennyit el tud költeni, tehát ha sokat kap, akkor sokat is költ és utána jön a sóhajtozás, hogy anyagilag nincsenek rendben a dolgai. A Bika aszcendens hajlamosít a költekezésre, pénzszórásra.

Ami a férj pénzügyeit illeti, exfeleségként tudhatta, hogy áll a férj anyagilag, de itt van jelzés arra, hogy a férjnek eltitkolt jövedelmei vannak, ami mögött talán nem tisztességes tevékenység áll. A kérdés feltevésének idejére készített kérdőképlet viszont már azt mutatja, hogy most a férj sem áll valami fényesen pénz dolgában. Az elmúlt 5 év alatt jelentősen megváltozhatott az anyagi helyzete, tehát lehet, hogy jelenleg tényleg problémát okozna fizetni, bár ez nem indokolja az elmúlt időszak nemfizetését, és a mostanit sem igazán: a gyereket akkor is el kell valahogy tartani, ha most épp rosszul megy a biznisz. Ez persze az anyukára is vonatkozik: ha másképp nem megy, akkor kemény(ebb)en kell dolgozni, mert ha apuka nem fizet, akkor anyukára hárul minden teher.

A kérdező deszcendense Skorpió, nem épp barátságos jegy. Hajlamosít a bosszúállásra. Nem tudjuk, mi áll a hátterében az apuka tartásdíjjal kapcsolatos masszív ellenállásának. A deszcendenssel együtt álló Uránusz, és az, hogy a deszcendens hagyomány szerinti ura változó jegyben, hanyatló ház csúcsán áll, kiszámíthatatlanná teszi a volt férjet. Az Uránusz és a deszcendens ugyanis jó fényszögkapcsolatban áll a kérdező Merkúrjával, viszont éppen szemben áll az aszcendenssel, vagyis magával a kérdezővel. Emiatt Lehet, hogy a saját szabályai szerint büntetésből vonja meg a tartásdíjat a gyermek anyjától, de közben a pénzt félreteszi a gyermeknek, vagy ha találkoznak, akkor költ is rá.

Ami a megoldást illeti, változásra lehet számítani a közeli jövőben. Meglátjuk, hogy ez mennyire növeli a fizetési hajlandóságot. A születési képletben a tranzitáló Szaturnusz eléri a VII. ház csúcsát, a rajta álló Uránuszt. Ez mindenképpen érinteni fogja a férjet, mégpedig valamilyen váratlan és drasztikus esemény kapcsán, ami rá egyrészt korlátozó, másrészt tanító-nevelő hatású lesz. Június közepe előtt a jóindulatú Jupiter elhalad a VII. ház ura mellett, ami javíthat a férj hozzáállásán, a nyár közepén pedig ugyanez a Jupiter, a férj pénzházának az ura, jegyet vált, és a számára lényegesen kedvezőbb Rák jegybe lép, ami gyarapodást, pénzt jelent. A tetejébe a VII. ház ura tranzitban végig a kérdező 2. házában lesz, tehát az ő pénzügyei felett halad el. Mindez együtt hozhat egy szerencsés fordulatot a kérdezőnek. Meglátjuk, mindez hoz-e valamennyit a konyhára.

A fentieket a kérdőképlet is igazolja. Az ingyenes elemzésekkel kapcsolatban a honlapon leírtaknak megfelelően okvetlen kérek egy visszajelzést legkésőbb a nyár végén, hogy történt-e pozitív változás az ügyben.

lacicsirka@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.21 08:01)

Szia Mónika!
Ne haragudj,lehet hogy félreérthető voltam;azért kértem telefonos elérhetőséget,hogy megbeszéljek egy személyes találkozót.És igen ,a barátnőm e-mail címét használom.Válaszodat előre is köszönöm,Brigitta

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.21 11:20)

Május 23. után tudok időpontot adni júniusi személyes konzultációra. Ezt már a megadott e-mail címre fogom küldeni.

Kérdés megismétlése

(Montero Mónika, 2013.05.20 10:40)

Kedves Kérdezők!

Nagyon sok megkeresés érkezett, sokan kértek ingyenes elemzést. Kérem, hogy akik április előtt írtak nekem, és még nem kaptak választ, küldjék el újra a kérdésüket, hogy tudjam, még aktuális. A válaszokat az új érkezési sorrendben adom meg, utána pedig a várólistán megadott határidők szerint fogok válaszolni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

véghbrigitta@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.17 11:18)

Szia Mónika!
Szeretnék egy személyes konzultációt,ha adnál egy telefonos elérhetőséget azt megköszönöm.Az internet hozzáférésem kissé nehézkes mostanában.Előre is köszönöm:Brigitta

Re: véghbrigitta@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.17 19:24)

Kedves Brigitta!

Telefonon keresztül nem tartok konzultációt, mert egy-egy ilyen alkalom másfél-két óra szokott lenni. Ennyi ideig szerintem se én nem bírnám, se a telefon, de ha csak azt nézem, hogy a konzultáció miatt kért honoráriumhoz hozzájön a telefonköltség is, bizony lehet, hogy elég borsos összeg lesz a vége.

Gondold végig, hogy mit szeretnél! Hátha meg tudjuk oldani levélváltáson keresztül is.

Üdvözlettel
Montero Mónika

lacicsirka@gmail.com

(végh brigitta, 2013.05.17 11:27)

Ne haragudj Mónika,nem él már az előbb megadott e-mail címem;kérlek erre küldd a választ.

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.17 19:17)

Kedves Brigitta!
Ezen az e-mailcímen keresztül valaki másnak már többször küldtem horoszkópelemzést. Többen használjátok ugyanazt a postafiókot???

krisztina.kocsis@hotmail.com

(Krisztina, 2013.05.10 11:47)

Szia.1979.12.11 en szulettem Debrecenben.Hajnali 4 es 5 ora kozott.En azt szeretnem tudni hogy szuletik e hamarosan babank?Koszonom a valaszodat.

Re: krisztina.kocsis@hotmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.10 12:37)

Kedves Krisztina!
Mivel egyúttal e-mailt is küldtél, arra fogok válaszolni.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Kérdés megismétlése

(Montero Mónika, 2013.04.25 07:05)

Kedves Kérdezők!

Nagyon sok megkeresés érkezett, sokan kértek ingyenes elemzést. Kérem, hogy akik április előtt írtak nekem, és még nem kaptak választ, küldjék el újra a kérdésüket, hogy tudjam, még aktuális. A válaszokat az új érkezési sorrendben adom meg, utána pedig a várólistán megadott határidők szerint fogok válaszolni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

Budapest

(Zsigmond Julianna, 2013.04.24 21:22)

Kedves Mónika,

kérlek adjad meg a számlaszámodat,ahová tudom utalni a pénzt.Ha megérkezett, küldöm a kérdéseimet. E-mail címet is szeretnék,mert a bajomat nem szeretném a világgal megosztani.Sajnos több dolog is foglalkoztat. Üdvözlettel: Zsigmond Juli

Bejelentkezés

(Elérhetőség, 2013.04.25 06:35)

Kedves Juli!
Az elérhetőségként megadott e-mail címet a honlap baloldalán találod meg. A számlaszámot levélben küldöm el.
Várom jelentkezésedet!
Üdvözlettel
Montero Mónika

mariannberger2@gmail.com

(Mariann, 2013.04.07 18:11)

Szia Mónika!
1963.10.16-án születtem Bp-ten 5.55-kor .
Már segítettél nekem 2012-ben mindenben igazad volt.Megszeretném kérdezni, hogy mikorra várható pozítiv változás az életemben mikor lesz munkám és rendszeres jövedelmem.
Köszönöm Üdv Mariann

csillag0513@freemail.hu

(Csillag, 2013.01.10 15:29)

Kedves Mónika!
Szeretném tudni, hogy idén végre rám talál-e a szerelem? Úgymond a testi-lelki-szellemi társam várom... idáig mindhiába. Több jós, asztrológus sokfélét mondott már nekem...
Fent vagyok több társkereső oldalon - hol törlöm magam, hol újra regisztrálok - ... nem tudom, hogy ilyen helyekről egyáltalán várhatom-e a nagy Ő-t.
Két gyermekem van, akiket egyedül nevelek.
2009. év végén mentünk szét a férjemmel, 2011. áprilisában mondták ki hivatalosan a válást. Azóta volt egy "kapcsolatom" egy nálam 7 évvel fiatalabb férfival.
Remélem a háttérinformációk elégségesek lesznek, hogy pontos választ kaphassak a kérdésemre.
Tehát erre az egyetlen kérdésre szeretnék választ kapni, hogy meddig kell még várnom az igazira.
Szül.: Budapest, 1975.05.08. hajnali 3 óra 15 perc
Jelenleg Budapesten lakom a XIX. kerületben.
Válaszát előre is köszönöm,
Csillag
ui. én a fizetős szolgáltatást szeretném igénybe venni, hogy előbb megkapjam válaszát.

Re: csillag0513@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt 2013.03.05-én, 2013.03.05 22:17)

Fizetséget sajnos nem kaptam, ezért a választ az üzenőfalon és meglehetős késéssel tudom megadni, ahogy ezt a honlapon máshol le is írtam.
.
A kérdező napjegye Bika, aszcedense Kos, a képlet ura a Mars.
.
Minden ember az igazira vár, a tökéletes kapcsolatra. Vajon mitől lesz a partner tökéletes? Lehet-e tökéletes partnere egy olyan embernek, aki maga egyáltalán nem képes arra, hogy tökéletes partner legyen, mert zaklatott, kapkod, kétségbeesve akar valamit? Szerintem legelső sorban a kérdező asszonynak saját magában kellene rendet raknia, mert így mindazok, akik neki megfelelnének, messzire fogják kerülni. Úgy gondolom, hogy nem igazán okos dolog instabil alapokra próbálni egy kapcsolatot felépíteni, mert abból nem lesz hosszútáv.

Azzal, hogy egyedülálló édesanya lett, a feladata a mostani családjának egyben tartása, a problémák megoldása önálló, felnőtt emberként. Fontos lenne, hogy igaziból megpróbálja elfogadni a helyzetét, lehiggadjon és jelen körülményei között is megpróbálja jól érezni magát. Amikor ez megvan, ha úgy adódik, jöhet egy társ, mert akkor már nem fog két kézzel kapkodni utána, mint egy mentőövért a fuldokló, hanem egyenrangú társként fogadhatja őt. Addig sajnos úgy érzem, csak olyan férfit fog kapni, amilyen ő maga is, legfeljebb a férfinak más dolog kell majd úgy, mint egy falat kenyér, és a mókuskerekezés tulajdonképpen ugyanúgy folytatódik egy másik férfi oldalán... boldogtalanul.

Úgy gondolom, hogy ezen bárki elgondolkodhatna, de amiért itt és most leírtam, annak az az oka, hogy a kérdés feltevésének időpontjára készített kérdőképlet mutatja, hogy ebben az évben van valaki, akivel összejöhet a kérdést feltevő hölgy, és még úgy is érezheti, hogy ez szerelem. Valójában valószínűleg csak sikeresen elhiteti ezt magával, mert szeretni akar. Csak javasolni tudom, hogy ha így alakul, próbáljon egy kicsit az eszére is hallgatni, és tartson fenn magának egy kis helyet a hátralépésre, ne ugorjon meggondolatlanul fejest.

A születési képlete alapján a tranzitok nagyjából a későtavaszi születésnapját követően elég sok jelzéssel támogatják kapcsolat létrejöttét
Májusban az Uránusz -ami úgy kötődik a társkapcsolatokért felelős VII. házhoz, hogy a születési képletben ebben a házban áll- eléri a Holdat, ami univerzálisan az érzelmeket jelenti, a képletben pedig a szülött otthonát, családját is. Ezen a területen tehát váratlan változásra lehet számítani. Mivel a kapcsolatra vonatkozik a kérdés, szeretném jelezni, hogy amit az Uránusz mozgósít a képletben, nem szokott tartós lenni, inkább gyors és elsöprő hatású, ami idővel elmúlik.

Június közepe után, 19-20-án lesz egy kiemelten alkalmas időpont társkeresésre: a jóindulatú Jupiter eléri az előbb említett VII. ház urát, a Vénuszt, sőt ehhez az együttálláshoz csatlakozik a Nap is, és ugyanekkor az érzelmekért felelős Hold ekkor a VII. ház felett vonul át. A Jupiteri év 12 földi évig tart, tehát hasonló Jupiter-Vénusz találkozó 12 évenként egyszer van, ez pedig igen fontossá teszi ezt a jelzést, főleg hogy egyúttal a Nap és a Hold is kiemelt pozícióban van ugyanekkor.

A két fővilágosító, a Nap és a Hold egy másik előrejelzési módszerrel is mutat eseményeket, ugyanis primer direkciós együttállásuk események bekövetkeztét vetíti előre. Szerelmi ügyekben történő változásokat jelezhet ez a konstelláció.

Javaslom, hogy járjon nyitott szemmel ebben az időben, hogy ne szalassza el a lehetőséget. Tavasszal, nyáron könnyebb az ismerkedés, akár interneten keresztül, akár másképp. Rendes emberek mindenhol vannak, ahogy a mások hiszékenységével és kiszolgáltatottságával visszaélők is, ezért nem lenne szabad teljesen figyelmen kívül hagyni, amit az embernek a józan esze mond. De ezzel ráér majd később foglalkozni. Addig mindenképpen próbálja meg kialakítani a lelki egyensúlyát, hogy a legjobb passzban legyen akkorra!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Következő »