Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

romania gyergyoditro tesveriseg 3 szam harghita megye

(gal ignac, 2013.06.30 14:40)

tiszteletel erdeklodesem a horoszkopomal kapcsolatosan en romaniaba szuletem gyergyoditro harghita megye 1974 04 21 19 02 perc varom a valaszt galignac@vipmail.hu vagy ignacgal@yahoo.com telefon szamom 0040758920023 minden jot kivanok

losoncagi@citromail.hu

(Citrin, 2013.06.12 17:28)

Kedves Mónika! Vajdaságból irok, jelenleg Zentán lakom! 1967.04
.06-án születtem Magyarkanizsán, sajnos az idöpontot nem tudom! 2 felnött fiam van! 27 éve kereskedö ként dolgozom, egyre fárasztóbb, ás lábaim sem birják a strapát! Kéztetést érzek valami változásra, változtatásra, tanulnom kellene valamit, amivel foglalkozni tudnék, hogy magam ura legyek, csak nem tudom mi az? Évek óta azon töprengek, mi az én feladatom ezen a földi életbe, szeretném már utam végre megtalálni, de sehogy sem sikerül! Kérdésem az lenne, mi t tanulhatnék, amivel utána foglalkozni tudnék, és boldogságban, anyagi függetlenségben tudnám élni az életem? Válaszát elöre is köszönöm, és továnni eredményes munkát, és kó egészséget kivánok, üdvözlettel Citrin

Re: losoncagi@citromail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2013.06.12 18:47)

Kedves Citrin!

Meghívlak egy kis interaktív asztrologizálásra: te elmész a kórházba és megpróbálod megszerezni a pontos születési adataidat, vagy megkérdezed a rokonságot, hogy hátha valaki emlékszik, mikor születtél.

Aztán tisztázzuk, hogy pontosan mi is a kérdésed, és végül én megpróbálok válaszolni neked, ami nem is olyan könnyű a te korodban. Ilyen kérdést általában pályaválasztás előtt álló tinédzserek szoktak feltenni.

Jó kutatást! Üdvözlettel
Montero Mónika

losoncagi@citromail.hu

(Citrin, 2013.06.12 17:30)

Elnézést, de nem jelöltem be, ingyenes elemzést szeretnék, nem tudom hol kellett volna ezt bejelölni, bocsánat,,,,,és köszönöm

lacicsirka@gmail.com

(László Éva, 2013.06.05 08:01)

Kedves Mónika!
Én egy éves előrejelzést szeretnék kérni tőled,kérlek írd meg mit kell tennem,hova kell fizetnem stb.Köszönettel Éva

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.06.05 09:48)

Kedves Éva!

A honlap bal oldalán, az elérhetőségek közt van az e-mail címem. Ide küldheted az adataidat.

Hogy milyen adatokra van szükség, a honlapon több helyen is feltüntettem ("Milyen adatokat kell megadnod?" vagy a "Bemutatkozás" menüpont).

A honoráriumra vonatkozó instrukciókat válaszlevélben küldöm el. Ha megérkezett az utalás, e-mailben beszkennelt nyugtát küldök, magát az elemzést pedig ezután kb. egy héttel kapod meg ugyancsak e-mailben.

Nem tudom, hogy a fenti e-mailcím csak véletlenül került-e a leveledre, de szeretném, ha a saját postafiókodon keresztül leveleznénk. Erre az e-mailcímre egészen biztosan nem fogok semmit sem küldeni, mert gyanúsan sokan próbálták meg használni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

brigitta.jacint@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.28 11:07)

Kedves Mónika!
Nekem a június 10. lenne a jó időpont.Ez az e-mail címem végleges,ide várom a válaszodat.Köszönettel:Brigitta.

karajlana@gmail.com

(Karolina , 2013.04.14 00:14)

Kedves Mónika!

Vajdaságból írok, jelenleg Magyarkanizsán lakom.

1976. 03.11 reggel 7:45- kor születtem Szabadkán.
Házasságkötésem ideje: 2000. 09.09
Kislányom 2003. 03. 26 13:20-kor született Zentán.
Válásom ideje/ illetve, amikor kirakott bennünket az utcára 2008. november eleje.
Meglehetősen nehéz anyagi körülmények között élünk 10 éves kislányommal, lakbérben. Anyagi helyzetünk válásom után vált drasztikussá. Sokat nélkülözünk, mivel a kislányom apja nem hajlandó gyermektartást sem fizetni. Bírósági úton megítélték nekünk az elmaradt gyermektartás kifizetését, ám az apuka még nem hajlandó fizetni, habár lenne neki miből. Az sem érdekli, ha emiatt börtönbe kerül, de nekünk ez gyenge vigasz. A kérdésem az: mikorra várható az anyagi helyzetünk normalizálódása?
Válaszát előre is köszönöm, sok sikert a munkájához. Üdv. karajlana. 2013.04.14 0:14

Re: karajlana@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.26 21:26)

A pénzügyekért felelős 2. háznak az ura, a Merkúr nem áll túl jól a képletben, mivel jegyhelyzete szerint száműzetésben volt a kérdező születésekor. Valamennyit javít a helyzeten, hogy legalább a házhelyzete kellemes, mert a 11. házban áll, ami alapján előbb –utóbb valamennyi támogatásra számíthat. Ez persze nem feltétlenül jön az apukától. Lehet, hogy rokoni, állami segítség, vagy munka után kapott fizetség formájában jut pénzhez, de nem sokhoz. Ez egyben jelentheti azt is, hogy akármennyit el tud költeni, tehát ha sokat kap, akkor sokat is költ és utána jön a sóhajtozás, hogy anyagilag nincsenek rendben a dolgai. A Bika aszcendens hajlamosít a költekezésre, pénzszórásra.

Ami a férj pénzügyeit illeti, exfeleségként tudhatta, hogy áll a férj anyagilag, de itt van jelzés arra, hogy a férjnek eltitkolt jövedelmei vannak, ami mögött talán nem tisztességes tevékenység áll. A kérdés feltevésének idejére készített kérdőképlet viszont már azt mutatja, hogy most a férj sem áll valami fényesen pénz dolgában. Az elmúlt 5 év alatt jelentősen megváltozhatott az anyagi helyzete, tehát lehet, hogy jelenleg tényleg problémát okozna fizetni, bár ez nem indokolja az elmúlt időszak nemfizetését, és a mostanit sem igazán: a gyereket akkor is el kell valahogy tartani, ha most épp rosszul megy a biznisz. Ez persze az anyukára is vonatkozik: ha másképp nem megy, akkor kemény(ebb)en kell dolgozni, mert ha apuka nem fizet, akkor anyukára hárul minden teher.

A kérdező deszcendense Skorpió, nem épp barátságos jegy. Hajlamosít a bosszúállásra. Nem tudjuk, mi áll a hátterében az apuka tartásdíjjal kapcsolatos masszív ellenállásának. A deszcendenssel együtt álló Uránusz, és az, hogy a deszcendens hagyomány szerinti ura változó jegyben, hanyatló ház csúcsán áll, kiszámíthatatlanná teszi a volt férjet. Az Uránusz és a deszcendens ugyanis jó fényszögkapcsolatban áll a kérdező Merkúrjával, viszont éppen szemben áll az aszcendenssel, vagyis magával a kérdezővel. Emiatt Lehet, hogy a saját szabályai szerint büntetésből vonja meg a tartásdíjat a gyermek anyjától, de közben a pénzt félreteszi a gyermeknek, vagy ha találkoznak, akkor költ is rá.

Ami a megoldást illeti, változásra lehet számítani a közeli jövőben. Meglátjuk, hogy ez mennyire növeli a fizetési hajlandóságot. A születési képletben a tranzitáló Szaturnusz eléri a VII. ház csúcsát, a rajta álló Uránuszt. Ez mindenképpen érinteni fogja a férjet, mégpedig valamilyen váratlan és drasztikus esemény kapcsán, ami rá egyrészt korlátozó, másrészt tanító-nevelő hatású lesz. Június közepe előtt a jóindulatú Jupiter elhalad a VII. ház ura mellett, ami javíthat a férj hozzáállásán, a nyár közepén pedig ugyanez a Jupiter, a férj pénzházának az ura, jegyet vált, és a számára lényegesen kedvezőbb Rák jegybe lép, ami gyarapodást, pénzt jelent. A tetejébe a VII. ház ura tranzitban végig a kérdező 2. házában lesz, tehát az ő pénzügyei felett halad el. Mindez együtt hozhat egy szerencsés fordulatot a kérdezőnek. Meglátjuk, mindez hoz-e valamennyit a konyhára.

A fentieket a kérdőképlet is igazolja. Az ingyenes elemzésekkel kapcsolatban a honlapon leírtaknak megfelelően okvetlen kérek egy visszajelzést legkésőbb a nyár végén, hogy történt-e pozitív változás az ügyben.

lacicsirka@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.21 08:01)

Szia Mónika!
Ne haragudj,lehet hogy félreérthető voltam;azért kértem telefonos elérhetőséget,hogy megbeszéljek egy személyes találkozót.És igen ,a barátnőm e-mail címét használom.Válaszodat előre is köszönöm,Brigitta

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.21 11:20)

Május 23. után tudok időpontot adni júniusi személyes konzultációra. Ezt már a megadott e-mail címre fogom küldeni.

Kérdés megismétlése

(Montero Mónika, 2013.05.20 10:40)

Kedves Kérdezők!

Nagyon sok megkeresés érkezett, sokan kértek ingyenes elemzést. Kérem, hogy akik április előtt írtak nekem, és még nem kaptak választ, küldjék el újra a kérdésüket, hogy tudjam, még aktuális. A válaszokat az új érkezési sorrendben adom meg, utána pedig a várólistán megadott határidők szerint fogok válaszolni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

véghbrigitta@gmail.com

(Végh Brigitta, 2013.05.17 11:18)

Szia Mónika!
Szeretnék egy személyes konzultációt,ha adnál egy telefonos elérhetőséget azt megköszönöm.Az internet hozzáférésem kissé nehézkes mostanában.Előre is köszönöm:Brigitta

Re: véghbrigitta@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.17 19:24)

Kedves Brigitta!

Telefonon keresztül nem tartok konzultációt, mert egy-egy ilyen alkalom másfél-két óra szokott lenni. Ennyi ideig szerintem se én nem bírnám, se a telefon, de ha csak azt nézem, hogy a konzultáció miatt kért honoráriumhoz hozzájön a telefonköltség is, bizony lehet, hogy elég borsos összeg lesz a vége.

Gondold végig, hogy mit szeretnél! Hátha meg tudjuk oldani levélváltáson keresztül is.

Üdvözlettel
Montero Mónika

lacicsirka@gmail.com

(végh brigitta, 2013.05.17 11:27)

Ne haragudj Mónika,nem él már az előbb megadott e-mail címem;kérlek erre küldd a választ.

Re: lacicsirka@gmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.17 19:17)

Kedves Brigitta!
Ezen az e-mailcímen keresztül valaki másnak már többször küldtem horoszkópelemzést. Többen használjátok ugyanazt a postafiókot???

krisztina.kocsis@hotmail.com

(Krisztina, 2013.05.10 11:47)

Szia.1979.12.11 en szulettem Debrecenben.Hajnali 4 es 5 ora kozott.En azt szeretnem tudni hogy szuletik e hamarosan babank?Koszonom a valaszodat.

Re: krisztina.kocsis@hotmail.com

(Az asztrológus válaszolt, 2013.05.10 12:37)

Kedves Krisztina!
Mivel egyúttal e-mailt is küldtél, arra fogok válaszolni.
Üdvözlettel
Montero Mónika

Kérdés megismétlése

(Montero Mónika, 2013.04.25 07:05)

Kedves Kérdezők!

Nagyon sok megkeresés érkezett, sokan kértek ingyenes elemzést. Kérem, hogy akik április előtt írtak nekem, és még nem kaptak választ, küldjék el újra a kérdésüket, hogy tudjam, még aktuális. A válaszokat az új érkezési sorrendben adom meg, utána pedig a várólistán megadott határidők szerint fogok válaszolni.

Üdvözlettel
Montero Mónika

Budapest

(Zsigmond Julianna, 2013.04.24 21:22)

Kedves Mónika,

kérlek adjad meg a számlaszámodat,ahová tudom utalni a pénzt.Ha megérkezett, küldöm a kérdéseimet. E-mail címet is szeretnék,mert a bajomat nem szeretném a világgal megosztani.Sajnos több dolog is foglalkoztat. Üdvözlettel: Zsigmond Juli


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »