Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest ,Magyarország 18.kerület

(Hajnalka, 2013.11.18 20:34)

Tisztelt Mónika !

Szeretnék élni az ön által felajánlott ingyenes elemzés lehetőségével,válaszát előre is hálásan köszönöm.
Talán elcsépelt dolognak hangzik,de nagyon szeretném tudni hogy egy-két éven belül van e esélyem" igazi" párkapcsolatra,olyan emberrel akivel családot alapíthatok,és az viszonylag jól működő,harmonikus lenne.
Talán a kérdésem kissé "bugyuta",de a helyzet az hogy úgy élem meg ezt már,mint valami hiábavalóságot,tehetek bármit bárhogy,ha belép az életembe egy ember akivel esélyesnek látom a dolgot,el is megy pár hónapon belűl.
Kb 1 éve 1,5 is volt hasonló azt hittem megtaláltam akit keresek és nem...
Eddig viszonylag jól viseltem,mostanság viszont úgy érzem annyira foglalkoztat ez az egész,a hiánya,hogy elvonja az élet legtöbb területéről az energiámat,mindent amolyan "erőltetett menet"-ben kell elvégeznem,hiányzik az a lendület és erő amit eddig éreztem.
Nem tud motiválni már a munka úgy mint rég,és hálás vagyok a barátaimért is,csak így azt érzem nem kerek az életem,én is szeretnék hazamenni egy férjhez-párhoz,és nem "csak úgy"létezni.....
Születtem : Budapesten (Magyarország) 1982.01.25 hajnali 4 óra 16 perc
Nagyon köszönöm segítségét előre is,és kívánok sok jót az életében !

Re: Budapest ,Magyarország 18.kerület

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.18 23:23)

A teljes választ W.H.-nak címezve a "Csak válaszok" menüpontban olvashatja el. A feltöltés ideje 2014.01.18.

andi.stefa@gmail.com

(Stefi, 2014.01.10 10:24)

Kedves Mónika!
Szeretném, ha elkészítenéd a Jónás naptáramat. 1972.11.21. 07.58 perc
Emailben elküldöd? Amennyiben emailben elküldöd a bankszámlaszámod, utalnám a honoráriumot.
Köszönöm szépen

andi.stefa@gmail.com

(Stefi, 2014.01.08 15:02)

Kedves Mónika!

Mi szükséges ahhoz, hogy megtudjam a termékenységi napjaimat? Budapest 1972.11.21. 07.58. perc. ... és szeretnék időpontot egyeztetni, mert szeretném megcsináltatni az éves előrejelzésemet is.

Köszönöm

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.01.07 13:33)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az Ön által felajánlott ingyenes elemzéssel!
Születési Képletem: Kecel! 1977.06.13. 23:55 perc.
2013 júliusában megismerkedtem egy fiúval,ő 1979.01.23-án.
Kérdésem marad-e,illetve fog -e folytatódni meglévő kapcsolatom!
Nagyon sokáig nem volt kapcsolatom,és ez a fiú sors szerűen jött az életembe aminek nagyon örülök. 5 hónapja vagyunk együtt,és sokat veszekszünk a szex miatt.Még nem költöztünk össze,szokta mondani,h engem akar,és velem gondolja az életét,tőlem akar gyereket, de azt érzem,hogy fél a közös jövőtől,élettől.

Tehát azt szeretném tudni,hogy együtt maradunk -e,összeköltözünk,vagy vége lesz ,és ha igen mikor lehet rá számítani. Még annyit,hogy lesz -e gyerekem,és ha igen mikor?

Köszönöm!

Budapest

(ancs, 2013.10.27 00:18)

Kedves Asztrológus!
Eddig valóban minden úgy történt, ahogy megírta a kérdőképlet, ezért kérdeznék újra.
Egy barátom külföldre megy dolgozni.19690208 , pontos hely: Budapest pontos idő: 23.55. Tervezett Indulás 2014. március-szeptember között. Legalábbis úgy gondolja, hogy neki és a társának az lesz a legjobb, mert ott új életet fog tudni kezdeni.
Van is egy nagyon jó állása.
Azt kérdezném, hogy valóban elmennek-e?
Természetesen nekem a hiánya fájni fog, de óriási lehetőség. Fog élni ezzel a lehetőséggel? Köszönöm válaszát.

Re: Budapest

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.27 05:59)

A kérdés még akkor született, amikor nem volt ún. konsziderációs időszak, de aznap hajnaltól a Hold diszharmonikus fényszögkapcsolatba lépett a Merkúrral. A kérdőképlet felállításának időpontja (és helye) mindig az az időpont és hely, amikor és ahol az asztrológus megérti, hogy mit szeretne tudni a kérdező. Ezt a kérdést az asztrológus kb. 6 órával később olvasta és értette meg, amikor már érvényben volt a konszideráció.

A tetejébe a képlet érvénytelen is volt. Az aszcendens, az aszcendens ura, az óra ura és a Hold között meghatározott kapcsolatok lehetnek. Számtalan variáció létezik, de ebből legalább egynek meg kell lennie ahhoz, hogy a kérdésre készített horoszkópot el lehessen bírálni. A számtalanság miatt ritka, hogy egy képlet érvénytelen legyen, de az erre a kérdésre készített képlet ilyen volt, vagyis a konsziderációval együtt már kétszeresen sem akarja az ég a kérdező orrára kötni, hogy mi lesz a barát sorsa: megy vagy marad?

A kondszideráció ugyanis megnehezíti a bírálatot. Jelen esetben például feltételezhető, hogy a kérdező valamit nem tud, rosszul tud vagy nem mond el az asztrológusnak, ami pedig fontos lenne a bírálat szempontjából. Az érvénytelenség viszont kifejezetten azt mutatja, hogy az égiek nem akarják, hogy a kérdező erre a kérdésre választ kapjon.

A jelzett időszak még nagyon távoli, addig sok víz lefolyik a Dunán, talán egy kicsit több is, mint máskor. A barát akár meg is gondolhatja magát. Ebben reménykedjen!

Re: Re: Budapest

(Kedves Asztrilógus, 2013.12.13 00:03)

Hetente fog ingázni Budapest és London között. Meddig bírja még nem tudni. Minden esetre már meg van fél évre a repülőjegye.

2687 Bercel, Templompart út 4

(Vargáné Kertész Erzsébet, 2013.12.11 15:58)

Kedves Asszonyom!
Kérem ha lehetséges napi horoszkópom elküldeni a vne6666vfreemail.hu email címemre.
születési időm: 1966.06.25

Re: 2687 Bercel, Templompart út 4

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.11 20:56)

Tisztelt Hölgyem!
Sajnos ez nem az én műfajom. Női magazinokban ill. hasonló portálokon szokott lenni napi horoszkóp. Önnek a "Rák"-ról leírt részt kell elolvasnia.

2030, Érd Csanád utca 67/a

(Michaela, 2013.10.27 15:25)

Kedves Mónika!

Ingyenes elemzést szeretnék kérni Öntől. Születési képletem: 1979.02.14. 16:45, Zossen (Németország). Jelenleg itthon vagyok 1,5 éves kislányommal. Mivel most csak 1 fizetésből élünk, így folyamatosan aggódom anyagi helyzetünk miatt. Eddig egy multinacionális cégnél dolgoztam HR területen, ahonnan nem valami jó légkörben jöttem el szülni. A kérdésem arra vonatkozik, hogy a képletem alapján szakmailag visszatérjek-e és ha igen egyáltalán visszavesznek-e, vagy pedig kezdjek el foglalkozni mással: pl. ezotérikus témával (numerológia, asztrológia). Olyan munkát szeretnék vállalni ami anyagilag is stabilitást biztosít számunkra és a családomnak is kedvező lenne. Segítségét előre is köszönöm! Minden jót kívánva! Michaela

Athenie, Nicol és Imrus67 2013.09.21-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.12 22:33)

Az alábbi három levél 10 perces időközzel érkezett a honlapra, most is fent vannak a jelen bejegyzés alatt. Csalafinta módon három név alatt küldték, de valami azt súgja, hogy ugyanaz a kéz írta mindegyiket. Valószínűleg egy nő, aki belehabarodott a kollégájába, ami talán szemet szúrt valakinek a cégnél, és vagy ezért, vagy másért is, de végül elbocsátották.

Sajnos a kérdőképleteket konszideráció miatt nem lehetett elbírálni. A születési adatokat viszont pontosítani kellett volna, emiatt írtam is levelet mindhármójuknak, amire egyedül „Imre” válaszolt, de a kért adatot ő sem adta meg.

Az előbb említett konszideráció többek között jelezheti, hogy az asztrológust megpróbálják megvezetni. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy ezek valós kérdések voltak, de ha mégis, akkor abban igen, hogy valaki mások nevében tett fel kérdést, holott 3. személyre nem állítok fel horoszkópot, vagyis mindenki csak saját maga miatt kérdezhet.

Ez a felfedezés nem érintett túl jól, mint ahogy az sem, hogy zsinórban jött három értékelhetetlen kérdőképletet adó kérdés, ezért a honlap első lapjára feltettem egy linket, hogy inkább mikor ne kérdezzen senki.
Tudniillik a kérdés időpontja az a perc, amikor az asztrológus megérti, hogy a kérdező mit szeretne tudni. Ha gondosan megírt levelet kapok, akkor az olvasás ideje lesz a kérdőképlet ideje. A leveleimet viszont többnyire azonnal, a kézbesítés után el szoktam olvasni. Sajnos még a listán szereplő konsziderációs időszakokban is, mert egyelőre nem tudom legyőzni a kíváncsiságomat.

Visszatérve a bejegyzés alapjául szolgáló levelekre illetve kérdésekre: ezekre sajnos nem adhatok választ, de lehet, hogy azóta az élet maga már megválaszolta azokat.

imrus67@freemail.hu

(Imre, 2013.09.21 10:49)

Kedves Mónika
Az életembe jött egy olyan erős érzelmi töltés ami utoljára 24 évvel ezelőtt történt velem.Nős vagyok és nem vagyok csapodár de az hölgy olyan nagyon megmozgatott lelkileg.Most változás történt mondhatjuk mindkettőnk életében mert ,ő átkerült egy másik munkahelyre és igy megszakadt a találkozásunk.Tény hogy személyesen még nem találkozunk csak mhelyen de ennek az oka hogy nem tudom mit tegyek.Van egy kapcsolatom de már nagyon lapos és gyerekeim nagyon családcentrikus vagyok de érzem és tudom hogy a hölgyel annyira egy hullámhossz vagyunk ill minden téren egyszerűen azt érzem hogy lélektársam -
Mit mutatnak a csillagok az párkapcsolati szinten ?1967 7 5 Bp 23ö 59p
Köszönettel Imre

Re: imrus67@freemail.hu

(Imre, 2013.09.21 23:35)

Kedves Mónika

Szeretnék ingyenes elemzést kérni!!!
Az életembe jött egy olyan erős érzelmi töltés ami utoljára 24 évvel ezelőtt történt velem.Nős vagyok és nem vagyok csapodár de az hölgy olyan nagyon megmozgatott lelkileg.Most változás történt mondhatjuk mindkettőnk életében mert ,ő átkerült egy másik munkahelyre és igy megszakadt a találkozásunk.Tény hogy személyesen még nem találkozunk csak mhelyen de ennek az oka hogy nem tudom mit tegyek.Van egy kapcsolatom de már nagyon lapos és gyerekeim nagyon családcentrikus vagyok de érzem és tudom hogy a hölggyel annyira egy hullámhossz vagyunk ill minden téren egyszerűen azt érzem hogy lélektársam -
Mit mutatnak a csillagok az párkapcsolati szinten ?1967 7 5 Bp 23ö 59p
Köszönettel Imre

Nicol

(nicol18@freemail, 2013.09.21 10:57)

Kedves Monika

Megismertem egy remek férfit aki véleményem szerint őszinte,mély érzései vannak amit ki is td mutatni.Testi kapcsolat még nem történt De nagyon mély érzések vannak kettőnk közt.Sajnos az életembe olyan változás jött hogy nem találkozunk,heti szinten 1-2 se pár órára.
Nem szeretném ezt a férfit elveszteni igy szeretném ha megnéznéd nekem kérdő asztoban hogy mire számíthatók ?Férfit fog e jelentkezni hogy személyesen is találkozunk tud ez a kapcsolat erősödni?
Köszönettel
Nicol

Re: Nicol

(Az asztrológus válaszolt, 2013.09.21 13:44)

Kedves Nicol!

A kérdésed időpontjára készített kérdőképlet érvényes ugyan, de konsziderációs, ami miatt ez nem elemezhető.
Emiatt kérem, hogy a bal oldalon megadott e-mailcímre küldd el az adataidat (segítség a "Milyen adatokat kell megadnod?" menüpontban).
Válaszlevélben megkapod a honorárium-fizetésre vonatkozó instrukciókat, illetve később így küldöm el a befizetésedről szóló nyugtát és a kérdésedre adott választ is.

Üdvözlettel
Montero Mónika

era688@gmail.com

(Athenie, 2013.09.21 10:37)

Kedves asztrológus
Szeptember 18 án elvesztettem a munkahelyem pár hónapot voltam ott Én úgy éreztem.hogy hátam mögött kavartak.be dolgozok ill terület vezetőm.Fő főnöknek meg úgy jött le hogy én nem csinálok semmit.Nagyon sokat dolgoztam Szeretném megtudni hogy mi volt az ok valójában amiért elküldtek jól érzem a hátba támadást?Nem utolsó sorban milyen gyorsan találok munkát?
v68 11 10 Bp 8ő59p
De tudom a kérdő horoszkópomhoz nem kell az adataim de elküldöm azért
Üdv Athenie

lazian55@freemail.hu

(Katalin, 2013.09.19 09:45)

Kedves Mónika!
Már egyszer kértem tanácsot, de lehetőségem nyílt arra, hogy pontosan megtudjam születésem percét. 1955 06. 21-én 21 óra 15 perckor születtem, Pásztón. (Nógrád megye) A kérdésem az lenne , hogy melyek voltak a 2. és a 8. ház uralkodó bolygóinak fok és perc számai? Valamint az aszcendens száma? Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség egy éves horoszkóp készítésre, személyiség elemzés nélkül? Természetesen térítés ellenében? Ha igen ennek milyen módja van?
Üdvözlettel: Katalin

Re: lazian55@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2013.09.19 10:58)

Kedves Katalin!

Az új adat alapján

a 2. ház csúcsa Vízöntő

hagyomány szerinti ura a Szaturnusz Skorpió 15°05’
modern értelmezés szerinti ura az Uránusz Rák 26°12’

a 8. ház csúcsa Oroszlán
ura a Nap Ikrek 29°38’

Az aszcendense Bak 8°37'.

Az új időpontra készített horoszkópját megtalálja a képgalériában.

Személyiségelemzést írásban nem készítek. Az éves előrejelzéssel kapcsolatban mindent leírtam a "Milyen szolgáltatások közül választhatsz?" ill. a "Honorárium " menüpontban. A menüpontok között átjárás van. Kérem, hogy itt tájékozódjon! Javaslom, hogy a kérését közvetlenül a honlap bal oldalán megadott e-mailcímemre küldje!

Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: lazian55@freemail.hu

(Katalin, 2013.09.20 11:46)

Nagyon köszönöm


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »