Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: 2687 Bercel, Templompart út 4

(Az asztrológus válaszolt, 2013.12.11 20:56)

Tisztelt Hölgyem!
Sajnos ez nem az én műfajom. Női magazinokban ill. hasonló portálokon szokott lenni napi horoszkóp. Önnek a "Rák"-ról leírt részt kell elolvasnia.

2030, Érd Csanád utca 67/a

(Michaela, 2013.10.27 15:25)

Kedves Mónika!

Ingyenes elemzést szeretnék kérni Öntől. Születési képletem: 1979.02.14. 16:45, Zossen (Németország). Jelenleg itthon vagyok 1,5 éves kislányommal. Mivel most csak 1 fizetésből élünk, így folyamatosan aggódom anyagi helyzetünk miatt. Eddig egy multinacionális cégnél dolgoztam HR területen, ahonnan nem valami jó légkörben jöttem el szülni. A kérdésem arra vonatkozik, hogy a képletem alapján szakmailag visszatérjek-e és ha igen egyáltalán visszavesznek-e, vagy pedig kezdjek el foglalkozni mással: pl. ezotérikus témával (numerológia, asztrológia). Olyan munkát szeretnék vállalni ami anyagilag is stabilitást biztosít számunkra és a családomnak is kedvező lenne. Segítségét előre is köszönöm! Minden jót kívánva! Michaela

Athenie, Nicol és Imrus67 2013.09.21-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2013.10.12 22:33)

Az alábbi három levél 10 perces időközzel érkezett a honlapra, most is fent vannak a jelen bejegyzés alatt. Csalafinta módon három név alatt küldték, de valami azt súgja, hogy ugyanaz a kéz írta mindegyiket. Valószínűleg egy nő, aki belehabarodott a kollégájába, ami talán szemet szúrt valakinek a cégnél, és vagy ezért, vagy másért is, de végül elbocsátották.

Sajnos a kérdőképleteket konszideráció miatt nem lehetett elbírálni. A születési adatokat viszont pontosítani kellett volna, emiatt írtam is levelet mindhármójuknak, amire egyedül „Imre” válaszolt, de a kért adatot ő sem adta meg.

Az előbb említett konszideráció többek között jelezheti, hogy az asztrológust megpróbálják megvezetni. Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy ezek valós kérdések voltak, de ha mégis, akkor abban igen, hogy valaki mások nevében tett fel kérdést, holott 3. személyre nem állítok fel horoszkópot, vagyis mindenki csak saját maga miatt kérdezhet.

Ez a felfedezés nem érintett túl jól, mint ahogy az sem, hogy zsinórban jött három értékelhetetlen kérdőképletet adó kérdés, ezért a honlap első lapjára feltettem egy linket, hogy inkább mikor ne kérdezzen senki.
Tudniillik a kérdés időpontja az a perc, amikor az asztrológus megérti, hogy a kérdező mit szeretne tudni. Ha gondosan megírt levelet kapok, akkor az olvasás ideje lesz a kérdőképlet ideje. A leveleimet viszont többnyire azonnal, a kézbesítés után el szoktam olvasni. Sajnos még a listán szereplő konsziderációs időszakokban is, mert egyelőre nem tudom legyőzni a kíváncsiságomat.

Visszatérve a bejegyzés alapjául szolgáló levelekre illetve kérdésekre: ezekre sajnos nem adhatok választ, de lehet, hogy azóta az élet maga már megválaszolta azokat.

imrus67@freemail.hu

(Imre, 2013.09.21 10:49)

Kedves Mónika
Az életembe jött egy olyan erős érzelmi töltés ami utoljára 24 évvel ezelőtt történt velem.Nős vagyok és nem vagyok csapodár de az hölgy olyan nagyon megmozgatott lelkileg.Most változás történt mondhatjuk mindkettőnk életében mert ,ő átkerült egy másik munkahelyre és igy megszakadt a találkozásunk.Tény hogy személyesen még nem találkozunk csak mhelyen de ennek az oka hogy nem tudom mit tegyek.Van egy kapcsolatom de már nagyon lapos és gyerekeim nagyon családcentrikus vagyok de érzem és tudom hogy a hölgyel annyira egy hullámhossz vagyunk ill minden téren egyszerűen azt érzem hogy lélektársam -
Mit mutatnak a csillagok az párkapcsolati szinten ?1967 7 5 Bp 23ö 59p
Köszönettel Imre

Re: imrus67@freemail.hu

(Imre, 2013.09.21 23:35)

Kedves Mónika

Szeretnék ingyenes elemzést kérni!!!
Az életembe jött egy olyan erős érzelmi töltés ami utoljára 24 évvel ezelőtt történt velem.Nős vagyok és nem vagyok csapodár de az hölgy olyan nagyon megmozgatott lelkileg.Most változás történt mondhatjuk mindkettőnk életében mert ,ő átkerült egy másik munkahelyre és igy megszakadt a találkozásunk.Tény hogy személyesen még nem találkozunk csak mhelyen de ennek az oka hogy nem tudom mit tegyek.Van egy kapcsolatom de már nagyon lapos és gyerekeim nagyon családcentrikus vagyok de érzem és tudom hogy a hölggyel annyira egy hullámhossz vagyunk ill minden téren egyszerűen azt érzem hogy lélektársam -
Mit mutatnak a csillagok az párkapcsolati szinten ?1967 7 5 Bp 23ö 59p
Köszönettel Imre

Nicol

(nicol18@freemail, 2013.09.21 10:57)

Kedves Monika

Megismertem egy remek férfit aki véleményem szerint őszinte,mély érzései vannak amit ki is td mutatni.Testi kapcsolat még nem történt De nagyon mély érzések vannak kettőnk közt.Sajnos az életembe olyan változás jött hogy nem találkozunk,heti szinten 1-2 se pár órára.
Nem szeretném ezt a férfit elveszteni igy szeretném ha megnéznéd nekem kérdő asztoban hogy mire számíthatók ?Férfit fog e jelentkezni hogy személyesen is találkozunk tud ez a kapcsolat erősödni?
Köszönettel
Nicol

Re: Nicol

(Az asztrológus válaszolt, 2013.09.21 13:44)

Kedves Nicol!

A kérdésed időpontjára készített kérdőképlet érvényes ugyan, de konsziderációs, ami miatt ez nem elemezhető.
Emiatt kérem, hogy a bal oldalon megadott e-mailcímre küldd el az adataidat (segítség a "Milyen adatokat kell megadnod?" menüpontban).
Válaszlevélben megkapod a honorárium-fizetésre vonatkozó instrukciókat, illetve később így küldöm el a befizetésedről szóló nyugtát és a kérdésedre adott választ is.

Üdvözlettel
Montero Mónika

era688@gmail.com

(Athenie, 2013.09.21 10:37)

Kedves asztrológus
Szeptember 18 án elvesztettem a munkahelyem pár hónapot voltam ott Én úgy éreztem.hogy hátam mögött kavartak.be dolgozok ill terület vezetőm.Fő főnöknek meg úgy jött le hogy én nem csinálok semmit.Nagyon sokat dolgoztam Szeretném megtudni hogy mi volt az ok valójában amiért elküldtek jól érzem a hátba támadást?Nem utolsó sorban milyen gyorsan találok munkát?
v68 11 10 Bp 8ő59p
De tudom a kérdő horoszkópomhoz nem kell az adataim de elküldöm azért
Üdv Athenie

lazian55@freemail.hu

(Katalin, 2013.09.19 09:45)

Kedves Mónika!
Már egyszer kértem tanácsot, de lehetőségem nyílt arra, hogy pontosan megtudjam születésem percét. 1955 06. 21-én 21 óra 15 perckor születtem, Pásztón. (Nógrád megye) A kérdésem az lenne , hogy melyek voltak a 2. és a 8. ház uralkodó bolygóinak fok és perc számai? Valamint az aszcendens száma? Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség egy éves horoszkóp készítésre, személyiség elemzés nélkül? Természetesen térítés ellenében? Ha igen ennek milyen módja van?
Üdvözlettel: Katalin

Re: lazian55@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2013.09.19 10:58)

Kedves Katalin!

Az új adat alapján

a 2. ház csúcsa Vízöntő

hagyomány szerinti ura a Szaturnusz Skorpió 15°05’
modern értelmezés szerinti ura az Uránusz Rák 26°12’

a 8. ház csúcsa Oroszlán
ura a Nap Ikrek 29°38’

Az aszcendense Bak 8°37'.

Az új időpontra készített horoszkópját megtalálja a képgalériában.

Személyiségelemzést írásban nem készítek. Az éves előrejelzéssel kapcsolatban mindent leírtam a "Milyen szolgáltatások közül választhatsz?" ill. a "Honorárium " menüpontban. A menüpontok között átjárás van. Kérem, hogy itt tájékozódjon! Javaslom, hogy a kérését közvetlenül a honlap bal oldalán megadott e-mailcímemre küldje!

Üdvözlettel
Montero Mónika

Re: Re: lazian55@freemail.hu

(Katalin, 2013.09.20 11:46)

Nagyon köszönöm

jövőm

(Krisztina, 2013.08.20 14:42)

Üdvözlöm, 20 évvel idősebb férfival élek, a férfi a tenyerén hordoz, mindent megkapok amit csak kigondolok. Azt szeretném kérdezni, hogy a jövőnk hogyan alakul. Érdemes-e nekem továbbra is az ő sikerei alatt dolgoznom, mint közös cél, mert kapcsolatunk örökre szól vagy alakítsak ki saját életet, mert egyszer véget érhet, bár most nem úgy tűnik. 1987. április 28. Köszönettel:
Krisztina

Re: jövőm

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.20 14:56)

Kedves Krisztina!

Mivel nem jelezted, hogy ingyenes elemzést kérsz, kérem, hogy add meg az e-mailcímedet, ahova a honoráriummal kapcsolatos dolgokat, a befizetett összegről szóló nyugtát és végül az elemzést küldhetem.

Továbbá a kérdésed időpontjára készített kérdőképlet konsziderációs, ezért azt nem tanácsos értékelni, vagyis csak a születési képletedből dolgozhatok. Ehhez viszont kérem, hogy a születési adataidat pontosabban add meg (óra:perc?, város?)!

Üdvözlettel
Montero Mónika

mriatemesi@gmail.com

(Maria , 2013.08.06 07:29)

Drága Mónika,

Születtem 1954.05.23.(vasárnap) 06.12 órakor Orosházán. Jelenleg Budapesten a XIX. kerületben élek.
Elvált gyermek vagyok, emiatt Apám felesége és ismerősei az Apámmal közös telket (apám tulajdoni hányadát bírói úton elvették) 2002. évben, tehát telekből oly módon fosztottak ki, amelynek még ma is iszom a keserű levét, miután nekem ott maradt a másik fele a teleknek, amire vevőt sem találok.
Horoszkopilag, Úgy hallottam, hogy a Jupiter miután az első házamban áll, egész életemben egy lopóst kell az életemben távol tartani magamtól, és ez úgy néz ki, így is van sajnos. Tehát egy fél telket megszerzett az ellenségem tőlem, és miután a Fél telket megszerezte bírói úton, a jelenlegi tartozásai miatt telekrészére végrehajtást jegyeztek be 2009. évben, amely állapot 2009. év óta tart, a fél telket miatta eladni nem tudom, csak kiadásaim vannak, lassan rádől a telkemre az ő háza, úgy tapasztalom, hogy ott (Biatorbágy, Patak part) a környezetben is próbál bennünket lejáratni, nem győzők érvelni, bizonyítani, mintha lefizetett volna hazug embereket és azok zengik a hazugságaikat, Nem győzök érvelni, ki mire alapoz, miért mondja, szinte már nyomozásba kezdtem, (hobby telek) Sem eladni, sem megszabadulni nem tudok a telektől, csak tapasztalom a mocskot, és már fuldoklom ettől az egésztől.

Összefoglalva: azt szeretném látni, mi ez a mocsok a horoszkópomban, azt szeretném megfejteni hogy mikor tudok ettől a nőtől megszabadulni.

Előre is hálásan köszönöm szíves válaszát, kérem ha tud segítsen.

Re: mriatemesi@gmail.com

(Maria, 2013.08.16 17:32)

Drága Mónika,

Itt ezen a felületen hálás szívvel köszönöm szíves válaszát.

Tisztelettel,köszönettel, üdvözlettel: Maria

lazian55@freemail.hu

(Pné Kati, 2013.08.09 08:46)

Kedves Mónika! Az ingyenes tanácsadás keretén belül szeretnék feltenni egy kérdést, amennyiben ez belefér. '955 06 21-én kb. 21.30 körül születtem Pásztón. Arra lennék kíváncsi, hogy akkor a 2. és 8. ház uralkodó bolygójának melyek voltak a fok és a perc számai? Ha erre lehetséges a válaszadás, erre a címre kérném: lazian55@freemail.hu

Re: lazian55@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2013.08.09 09:42)

A két házcsúcs nagyon közel van a jegyhatárhoz. A megadott időpontra számolva

a 2. ház csúcsa Halak 0°59’

hagyomány szerinti ura a Jupiter Oroszlán 1°45’
modern értelmezés szerinti ura a Neptun Mérleg 25°31’

a 8. ház csúcsa Szűz 0°59’
ura a Merkúr Ikrek 21°30’
-------------------------------------------------------------------------
Ha akár csak 3 perccel korábban született akkor

a 2. ház csúcsa Vízöntő

hagyomány szerinti ura a Szaturnusz Skorpió 15°05’
modern értelmezés szerinti ura az Uránusz Rák 26°12’

a 8. ház csúcsa Oroszlán
ura a Nap Ikrek 29°38’

A horoszkópját megtalálja a képgaláriában.

Re: Re: lazian55@freemail.hu

(Pné Katalin, 2013.08.09 15:20)

Nagyon szépen köszönöm!

katlina29@freemail.hu

(Katika, 2013.07.22 10:42)

Kedves Mónika!
9év után a férjem egy másik nő társaságát kereste ezt én nem tudom megemészteni,válni szeretnék de persze a két fiam akik még elég kicsik és szeretik az apjukat visszatart,de azt el képzelni sem tudom hogy hozzámérjen,mint emberrel elvagyok de mint férfi megszünt számomra
A kérdésem jó döntést hozok-e a válással,vagy törődjek bele a sorsomba?1984.01.18. kb.06:30 +- pár perc eltérés katlina29@freemail.hu

Re: katlina29@freemail.hu

(katika, 2013.07.22 10:56)

Jelenleg egy Szolnokhoz közeli kis faluban élek,és Jászberényben születtem


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »