Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bejelentkezés

 

Ezen az oldalon módod van üzenetet hagyni, vagy bármilyen észrevételt tenni. Természetesen a baloldali elérhetőségként megadott e-mail címre is küldheted az üzenetedet.

..............................................................................................................

Ha élni kívánsz azzal a lehetőséggel, hogy e-mailben egy adott kérdésre válaszoljak, akkor pár mondatban fogalmazd meg, hogy ezzel kapcsolatban most mi a helyzet és mit szeretnél tudni!

Sok olyan levelet kaptam, hogy mondjam meg mi várható pl. a munkával kapcsolatban. Ha nincs semmilyen infom, akkor bár személyreszabottan, de csak általánosságokat tudok mondani, pedig mindenkinek van konkrét kérdése, amire választ szeretne kapni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.05.12 23:34)

Köszönöm a visszajelzést.

Legfrissebb kérdésére az égiek egyelőre nem akarnak választ adni. A kérdés korai, a kérdőképlet aszcendense épphogy belépett egy jegybe. Ilyenkor azt mondják, hogy van valami, amit még nem tudunk, hogy válaszolni lehessen a kérdésre. Tekintettel arra, hogy a helyzetük most elég labilis, talán nem is időszerű ezzel épp most foglalkozni.

Ha viszont a születési képletét nézem, a 34. születésnapja után lehet, hogy ezen a téren történik valami. Legalábbis a horoszkóp egyszerre jelzi az 5. és a VII. ház (gyerek és párkapcsolat) aktiválódását, amiből lehet akár gyerek is. De addig még igen sok víz lefolyik a Dunán.

Re: Re: Re: Re: szoty81@freemail.hu

(Soós Melinda, 2014.05.14 17:04)

Köszönöm szépen!

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.01.07 13:36)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az Ön által felajánlott ingyenes elemzéssel!
Születési Képletem: Kecel! 1977.06.13. 23:55 perc.
2013 júliusában megismerkedtem egy fiúval,ő 1979.01.23-án született.
Kérdésem marad-e,illetve fog -e folytatódni meglévő kapcsolatom!
Nagyon sokáig nem volt kapcsolatom,és ez a fiú sors szerűen jött az életembe aminek nagyon örülök. 5 hónapja vagyunk együtt,és sokat veszekszünk a szex miatt.Még nem költöztünk össze,szokta mondani,h engem akar,és velem gondolja az életét,tőlem akar gyereket, de azt érzem,hogy fél a közös jövőtől,élettől.

Tehát azt szeretném tudni,hogy együtt maradunk -e,összeköltözünk,vagy vége lesz ,és ha igen mikor lehet rá számítani. Még annyit,hogy lesz -e gyerekem,és ha igen mikor?

Köszönöm!

K.D. 2014.01.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.16 21:32)

A kérdés időpontjára radikálisan érvényes kérdőképletet lehetett készíteni. Sajnos ez nem azt mutatja, hogy ezért a kapcsolatért érdemes küzdeni, pedig még egy darabig fognak.

A kapcsolatok esetén a megfelelő házak urait és egzaltációs urait kell vizsgálni. Ha ezek közt megfelelő recepció és fényszögkapcsolat van, akkor tartós kapcsolatra lehet számítani. Ha a recepciók mellett az látható, hogy valamelyikük bolygója a másikat „romlásba teszi”, de van fényszög, akkor a kapcsolat megmarad, de a harmonikus volt a viszony megváltozik, és később lesznek súrlódások a felek közt. Ha a fényszög oppozíció, vagyis szembenállás, akkor is létrejön a kapcsolat, de nem lesz benne köszönet.

A kérdésre felállított képlet sajnos éppen ilyen.

A kérdező és a partner egzaltációs urai között van recepció –bár nem túl erős- és fényszögkapcsolat, mégpedig egy kvadrát. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat elején, amikor egzaltáltak/szerelmesek, amikor a kémia még nagyon erősen dolgozik, vonzódnak egymáshoz, de a kapcsolatot valami nehezíti. Ha ez a szex, akkor a képlet alapján el tudom képzelni, hogy a kérdező étvágya nagyobb, mint a partneréé, vagy valami más miatt, de a kérdező elégedetlenkedik. Viszont mire a partner összeszedné magát, addigra elmúlik az érdeklődése a kérdező iránt.

A jegyurak azt az arcot mutatják, amilyenek valójában a szereplők, vagyis amikor a kezdeti szerelmet már felváltja jó esetben a szeretet. Ebből úgy tűnik, hogy sem a kérdező, sem a partner nem lenne boldog ebben a kapcsolatban később sem. A jelölők között viszont közeledő szembenállás van, ami azt jelzi, hogy még egy darabig kínlódnak egymással, fogadkoznak, próbálnak esélyt adni a kapcsolatnak, stb... A kérdező jelölője ún. szabad akaratos jegyben áll, ami azt jelenti, hogy az ő kezében van a döntés, fenntartja-e a kapcsolatot vagy veszi a bátorságot, szakít, és esélyt ad egy másik kapcsolatnak, amivel talán szerencsésebb is lehet.

Re: K.D. 2014.01.07-i levelére

(Dorka, 2014.03.17 09:44)

Kedves Mónika!
Megdöbbenve olvastam sorait,ami teljesen fedi a valóságot.
Minden úgy van,ahogy azt ön leírta. Pont tegnap szakítottunk,és csak
most olvastam a levelét,ami meg is erősített abban,hogy jól döntöttem.
Egy kérdésre még szeretnék választ kapni amit kértem öntől,de
elmaradt. Hogy lát- e gyermeket az életemben, nagyon foglalkoztat. Minden vágyam egy gyermek,csak most párkapcsolatom nincs.

Köszönöm megtisztelő válaszát!
Dorka.

Re: Re: K.D. 2014.01.07-i levelére

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.29 21:28)

Lehet gyermeke.

2100Gödöllő

(Misinkó Erzsébet, 2014.03.27 08:24)

Szeretném megtudni hogy a pàrommal együtt maradunk e.?? màsfél éve vagyunk együtt...szeretjük egymâst...hét évvel fiatalabb a pàrom....ezért tettem fel a kérdést.1963 10,05, Hatvan 20ora 00 perc

krisztina760724@citromail.hu

(Krisztina, 2014.03.18 07:42)

Kedves Mónika!
Szeretnék élni az ingyenes elemzés lehetőségével.
Szeretném megkérdezni,hogy valóban vége 13 év kálváriájának? Zsoltival (1974.11.26. 14.00 Kiskunhalas) házasok voltunk,gyermekünk is született,de elváltunk.Utána sokszor próbálkoztunk,de felőröltük egymás idegeit,januárban vége lett.Egy hónapja neki barátnője van,kivel összeköltözést terveznek...Én úgy érzem csak belemenekült ebbe a kapcsolatba.Fáj a szakítás,de tudom ez nem mehetett volna már tovább.Igaz ezt sokszor gondoltuk így,mégis visszataláltunk egymáshoz.Az érdekelne engem,hogy végérvényes ez az állapot? Volt már nem egyszer,hogy egy idő után megkeresett,bár most nem is beszélünk egymással,nagyon hideg és cinikus lett velem szemben.Valahol nem bánnám már,ha ez így maradna,hiszen annyi fájdalom volt már.Pusztaszabolcson lakunk mindketten.
Köszönöm: Krisztina 1976.07.24 18.30 Budapest

dorka1977@citromail.hu

(Dorka, 2014.03.11 19:48)

Kedves Mónika!
Érdeklődni szeretnék,hogy mikor kapom meg az ingyenes elemzést ami 2014.02 23-ára volt kiírva. ? Elnézést,hogy zavartam!

Üdv: Dorka

Re: dorka1977@citromail.hu

(Az asztrológus válaszolt, 2014.03.11 20:01)

Kedves Dorka!

A dátum arra vonatkozik, hogy annál előbb semmiképp sem kapja meg az elemzését. Onnantól fogva pedig, amikor kész lesz. Sajnos mostanában az átlagosnál több más jellegű elfoglaltságom is van és nagyon sokan keresnek meg asztrológia miatt is.
További türelmét kérem, előbb-utóbb sorra kerül!

Üdvözlettel
Montero Mónika

kotelesberci@gmail.com

(Bertalan, 2014.02.12 21:31)

1976.04.16.án születtem Budapesten, nem tudom hány órakkor.
3 gyermekem van, viszont megismertem egy csodálatos nőt. Nem volt szándékomba, nem kerestem kapcsolatot, megismertem és beleszerelmesedtem. Szeretem a gyermekeimet, a feleségemet nem annyira, azért vettem el, mert jött a gyerek, utána pedig már a család vonzó lett a számomra, jól vagyunk, de nincs szerelem, a gyermekeimet imádom. Viszont ez a nő......... mindennél fontosabb, olyan érzéseket érzek íránta mint még soha. Viszont felrúgni egy családot, nem akarok. De most úgy érzem soha nem lesz ilyen, hiszen nem is volt soha. 3 pici gyermekem van. Tudodm azt mondja a család, mert a szerelem elmúlik. Soha nem éreztem ilyet, az ész döntsön vagy az érzelem? El fogom tudni felejteni őt, elmúlik majd, ha a családot választom? Vagy rá megy lassan, de biztosan, mert elszalasztom az esélyt és a családomat elveszítem emiatt amúgy is.hiszen boldogságom útjában áll. Mit tegyek? Hová utaljam a pénzt?

Nyíregyháza

(Éva, 2013.11.26 14:30)

Kedves Mónika!
Ingyenes elemzést kérnék szépen az alábbi kérdésemre:

Közel 10 éve rokkantnyugdíjas vagyok, egy sajnálatos hirtelen jött betegség miatt 40 éves koromban leszázalékoltak, azóta folyamatosan rokkant nyugdíjat kapok (most már járadéknak nevezik) Először 100 %-ot, majd 67 %-ot kaptam, majd az újabb kormányrendelet szerint, melyben már az egészségcsökkenést vizsálták - ez csökkentették 52 %-os egészségkárosodásra.
Ezt megfellebbeztem 2011-ben, és a II. fokú Bizottság ez a százalékos értéket felemelte 70 %-ra és a munkaügyi szakértő szerint nem vagyok rehabilitálható, nem lát a foglalkoztatásra esélyt. (foglalkoztatási szempontból)
(agyi infarktus, egyéb járulékos betegségek, jobb kéz ujjainak részleges csonkolása stb)

Most kellett volna ismét felülvizsgálatra mennem 2013. júniusában, de a sok visszahívás miatt csúszik az időpont. Most leszek 50 éves még csak.

Kérdésem az lenne, hogy visszaküldenek-e valaha dolgozni (valahova), azaz akarnak-e rehabilitálni, vagy továbbra is maradok rokkantsági ellátott.
Köszönöm szépen megtisztelő válaszát és segítségét

Születési adatok: Nyíregyháza 1964.02.26. 04 óra 21 perc

B.Éva

Re: Nyíregyháza

(Az asztrológus válaszolt, 2014.02.02 00:44)

A kérdés idejére felállított kérdőképlet érvényes és elemezhető. Eszerint úgy tűnik, hogy a kérdező testileg nincs rossz állapotban, vagyis dacára annak, hogy igen súlyos betegségei voltak, most már jól van.

Tudjuk, hogy a mostanság igencsak szigorodtak a rokkanttá nyilvánítás kritériumai, ami egyfelől jó, mert a rendszerből a csalók és az egyébként munkaképes emberek eltűnnek, bár úgy hírlik, hogy az orvosi bizottságok sokszor túllőttek a célon. Viszont a súlyos betegségekből is fel lehet épülni és újra munkaképessé válni. Ennek örülni kellene, mert sokkal pozitívabb dolog úgy élni, hogy valaki ismét hasznos tagja a társadalomnak, mint otthon üldögélni és táplálni a betegségtudat parazsát, és azt hinni, hogy nem kell sehova. Innentől fogva már csak az a kérdés, hogy a rehabilitált talál-e megfelelő munkát.

A kérdező, még ha most jól is van, nyilvánvalóan nem minden munka felelhet meg neki, hiszen nem tudni, a korábbi betegsége nem újul-e ki a terhelésre. Jelen állapotában viszont képes lenne dolgozni, és valószínűleg fog is. Az ő fizikai testét jelképező bolygó, a Vénusz a kérdés időpontjában olyan helyen állt, ahol közepes méltósága volt, és egyáltalán nem állt romlásban. Ez azt jelenti, hogy egészségi állapota egész jó, és egyelőre nem is várható állapotromlás.

A kérdőképlet szerint ugyan a felülvizsgálaton pörög az agya, de mégis sokat gondol a munkába való visszatérésre. A kérdezőt jelző bolygó közelít a karrierház, vagyis a X. ház csúcsához, sőt elméletileg már a ház csúcsán áll. Ez akár azt is jelentheti, hogy most is dolgozik, akár feketén, akár részmunkaidőben, vagy családi vállalkozásba segít be és emellé jól jön a rokkantnyugdíj, amit most el akarnak venni.

Én azt hiszem, hogy a felülvizsgálat eredménye most az lesz, hogy alkalmas a munkára, tehát visszaküldik dolgozni. Az anyagiak ill. a rendszeres juttatások tekintetében nem látok romlást, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel talál majd olyan munkát, ami a kieső jövedelmet pótolja.

Egyúttal itt szeretném jelezni, hogy a megadott e-mailcímre nem szeretnék mantrás, angyalkás, Szűz Máriás, szerencsehozó, stb. körleveleket, meghívókat, adománygyűjtő, vicces képes és más hasonló tartalmú leveleket kapni. Köszönöm, ha gondolnak rám, de ne tegyenek rá levelezőlistákra!
Ezeket a leveleket olvasatlanul törlöm, a küldőjét pedig beállítom spamnak, vagyis az összes többi levele a levélszemétben végzi, ahonnan nagy valószínűséggel már sose kerül elő. Megértésüket köszönöm.

Re: Re: Nyíregyháza

(Éva, 2014.02.03 10:36)

Kedves Mónika!
Köszönöm szépen válaszát. Sok mindent másképp értelmezek, mint azt Ön leírta, hiszen lehet hogy egészségi állapotom az jó, de képtelen vagyok a jobb kezemmel fogni, még egy levelet aláírni is nagy megerőltetés a csonkolás miatt.. Épp ezért nem tudom milyen munka lenne alkalmas a számomra... Egyébként nem dolgozom sehol, sőt még a háztartási munkát sem tudom önállóan ellátni, ezért nem is gondolkodhatom azon, hogy merre és hová mehetnék így dolgozni :( Egyszerűen nem tudnának hová rehabilitálni.. (legfeljebb csak elvennék a rokkantsági ellátást de munkát azt sosem találnék)

Az utolsó bejegyzéséhez annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy én soha nem küldök körleveleket, angyalkákat, "küldd tovább" játékokat, azokat én is olvasatlanul törlöm. Elnézést, ha a nevemben ilyet kapott volna, de én nem szoktam ilyenekkel játszani. Örülök, hogy egy-két e-mailt meg tudok két újjal írni...

Ismételten köszönöm munkáját!

Re: Re: Re: Nyíregyháza

(Az asztrológus válaszolt, 2014.02.03 19:19)

OK, egy spam volt január 4-én. Hátha így ismerős:

Kedves MFM!
Belméné Szabó Éva meghívott az Extreme Silver nyereményjátékra!
Így Te is elindulhatsz az 50.000 Ft értékű nyereményért! Indítsd a játékot!
...
Ilyeneket sem kérek, és ezt nagyon komolyan veszem.

Marad-e és meddig?

(Robin, 2013.11.25 09:03)

Kedves Mónika.
Ingyenes tanácsadásra szeretnék jelentkezni:

Kérdésem egyszerűnek látszik, de általános. Marad-e, illetve fog-e folytatódni meglévő kapcsolatom, illetve ha vége lesz, akkor ki fejezi be és mikor.
Előzményekből annyit, hogy barátságból alakult ki, kezdetben nem szerettem ezt a lányt, de nagyon tapadt hozzám, és valahogy mellette maradtam. Most már úgy érzem szeretem és kell nekem. Már 3. éve vagyunk együtt.

Mindkét család nagyon ellenzi ezt a kapcsolatot, a lány családja, hallani sem akar rólam, nem is járok hozzájuk mert összevesztem az anyjával, az én családom befogadta ugyan a lányt, de mindig rágják a fülemet, hogy nem hozzám való stb. Felőrli az idegeimet ez az egész.

Tehát azt szeretném tudni, hogy együtt maradunk-e, összeköltözünk, vagy vége lesz és ha igen mikor lehet rá számítani, valamint ki fejezi be kettőnk közül.

Születési adatok: Nyíregyháza, 1988.01.03. 02 óra 30 perc
Köszönöm szépen

Re: Marad-e és meddig?

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.25 23:29)

A kérdés idejére készített kérdőképlet szerint ez a kapcsolat életképes, akár hosszú távban is lehet gondolkodni. Mindig lesz valami, amitől a kapcsolat továbblendül. Több bolygó is jelöli a két felet, mert az őket mutató I-es ill. VII-es házban bezárt jegy is van, ami azt jelenti, hogy van rejtett személyiségük is. Amikor éppen nem a házak urai kapcsolódnak recepcióban vagy fényszöggel, akkor a bezárt jegyek urai kapcsolhatják össze kettejüket. A házak urai eleve erősödő fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz, tehát itt még továbblépés is várható, értve ezalatt a házasságot, otthonteremtést. Ennek tükrében értelmetlennek láttam azt vizsgálni, hogy meddig maradnak együtt és ki kezdeményezi a szakítást.

A felmenő családokkal való rossz viszony is látszik, de ez nem lesz akadály kettejük között, bár nem is használ az ellenséges légkör. Én azt javasolnám, hogy próbálják meg a családokkal a normális kapcsolat felállítását, beszéljék meg, hogy kinek mi a baja a másikkal, mert később, ha már esetleg saját családjuk is lesz, és a szüleik megöregszenek, mikor miért, de egymásra lesznek utalva. Könnyebb lenne mindenkinek, ha jó viszonyban lennének. Sokkal jobb úgy hazamenni, vagy rokonokat látogatni, ha nincs gombóc az ember torkában, hogy mivel fogják most piszkálni és mivel piszkálhat vissza ő. Ebben a békülési folyamatban a barátnő anyukája és a kérdező családja is partner lesz, úgyhogy idővel még minden helyrehozható ebben a kérdésben.

Re: Re: Marad-e és meddig?

(Robin, 2014.02.01 16:48)

Nagyon szépen köszönöm válaszát. Ebben reménykedtem :) Mi jól megvagyunk most már a barátnőmmel, szüleim is elfogadják - bár kisebb-nagyobb fenntartásokkal - de az ő családja már sokkal problémásabb. :( A lényeg, hogy van kettőnknek jövője együtt! Még1x köszönöm!

Nyíregyháza 1960.06.27. hajnali 02.óra 05 perc

(György, 2013.11.25 09:16)

Ingenyenes tanácsot szeretnék kérni kedves Mónika!

A születési időpontomat a cím sorban leírtam.

Röviden: Perben állok a magyar állammal szemben mivel elvették nyugdíjunkat, és az EJEB- hez fordultunk. Az emberjogi Bíróságnak döntése jövő évben várható saját magam és több tízezer társam ügyében.
Kérdésem megnyerjük-e a pert és ha igen meg tudja-e mondani, hogy megítélik-e az igényelt kártérítész összeget teljes egészében, valamint ennek kifizetésére mikor számíthatunk. Köszönöm megtisztelő válaszát

György Nyíregyháza, 1960.06.27. 02.05

Re: Nyíregyháza 1960.06.27. hajnali 02.óra 05 perc

(Az asztrológus válaszolt, 2014.01.29 22:38)

A kérdés idejére radikálisa érvényes, de kései képlet született. Ez azt jelenti, hogy értékelhető, de lényegében a kocka el van vetve, a kérdező már nem tud mit tenni az ügye érdekében. Végül is ez helytálló, hiszen valószínűleg az utolsó jogorvoslati lehetőségig jutottak el felperesként.

A beadvány lényege egyfelől az, hogy jogtiprás történt, mert az állam felrúgott egy szerződést, ezt az arcát a felpereseknek a Jupiter jelenti. A valódi probléma viszont a biztos anyagi forrás megvonása, amit az I. ház bezárt jegyének ura, a Szaturnusz képvisel. A kérdező az állam, mint alperes pénzére gondol (Hold a 8. házban), ebből származna a remélt kártérítés is, de kellőképpen szorong amiatt, hogy nem lesz belőle semmi.

A törvények és az alperes jelölője a képletben ugyanaz a bolygó, a sarokházban álló peregrin Merkúr. Az ilyen bolygót tartják tolvajnak, csalónak. Igen ám, de a felperesek egyik jelölője, a Szaturnusz is ilyen! Vajon miért? Valószínűleg azt az érzékeny helyzetet mutatja a képlet, hogy egyfelől van egy régen kötött egyezség a felperesek és az állam között, ti. a megfelelő szolgálati idő után automatikusan járó korengedményes nyugdíj (nem biztos, hogy pont így hívják, de mindenki tudja, miről van szó), másfelől vannak a demokratikusan megválasztott magyar parlament által hozott, államfő által jóváhagyott törvények.

A bíróságnak a két igazság között, a törvényekre támaszkodva kell meghoznia a döntést, csakhogy ebben az esetben két egymásnak ellentmondó törvény között kell valamilyen döntést hozni. Nem tudom, ilyenkor mit lehet tenni, de nem irigylem a bírókat.

A bíróság a jelek szerint a felperesek pártján áll, de olyan ítéltet fog hozni, ami nem fog tetszeni a kérdezőnek és sorstársainak. Tehát lehetséges, hogy elismeri, hogy a hatályos törvények felülírják a korábbi megállapodást, ezért a nyugdíjat jogosan vette el az állam, de megítéli majd a kártérítést. Valahogy úgy, ahogy a kisajátításoknál járhat el az állam, tehát az elvesztett jogért cserébe jár a kártérítés, de utána már senkinek sem lehet egy szava sem. A kártérítés összegét viszont valamihez viszonyítva adja meg, így a végleges összeget végül az állam határozza meg, és természetesen az ő feladata lesz a végrehajtás is. Onnantól fogva pedig tulajdonképpen az alperes jóindulatára lesz bízva, hogy mikor és mennyit hajlandó adni.

Vélhetőleg a kártérítés messze nem lesz annyi, amennyit most remélnek a pert indítók. A tetejébe elképzelhető, hogy a kiutalásával is késlekednek, majd kitalálnak valamit, hogy mi okból. Amit én látok, hogy a felperesek és a remélt kártérítés jelölői távolodnak egymástól, úgyhogy arra vonatkozóan, hogy mikor érkezik meg a kártérítés, nem tudok becslést adni. Először nyerjék meg a pert, és lássuk az ítéletet! Valószínűleg elég erőteljes visszhangja lesz, amikor bejelentik.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Következő »